МАРТЕНСКИ отбор чудесен лятото посреща с песен!

• 15 269
  • 291
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Да, за пореден път съм втрещена от разказите на zoui. Shocked Как малко дете на 2г. ще успее да отвори шахта, никой няма да види, че и вътре ще го оставят да се напъха. Shocked Нямам думи...
Ох, мами, нещо хич не ни върви и на нас напоследък. Confused Само лоши работи ни се случват. ooooh! Не ми се пише подробно, ама ми е много скапано. Взимаме решения, които ще определят живота ни занапред, много ни е трудно, пред големи дилеми сме. Стискайте палци да се наредят нещата.  Praynig Ще ви пиша като има резултат, писна ми да съм в неизвестност. Tired
tasia, много хубава темичката.  bouquet Да напишеш и бебчето на ketito на първа страничка, а? Wink

# 16
Ами аз и преди съм споделяла,че имам слонско спокойствие,ама като избухна веднъж да не си ми насреща.честно казано досега не съм им се развикала за нищо,може би понеже моят мъж все ми прави забележки,че съм нелюбезна.Даже веднъж избухнах в болницата,когато Дани беше с пневмония и сестрата дето трябваше да определи дали е спешен случай ми изцепва,че нищо му няма и тя не можела да си измисля симптомите #Cussing out и,ако трябвало ще чака 3 часа,такъв скандал и вдигнах,а мъжът ми ходи да се извинява,пък после като останахме сами и той я псува,те португалците са тaка,навсякъде са супееееер любезни,пък после те оплюват зад гърба ти Sick.Даже мъжът ми ги заплашвал в яслата с мен,че съм много лоша и,че съм мaiка-квачка.Кога ли ще ми кипне и ще си го изкарам за всичко дето са ме ядосвали.
Гледах пак езика на Дани раничката е изчезнала,но сега има като бели пъпки по езика,някакви идеи?

# 17
леле, зоуи, как ги търпиш тези патки  ooooh! Аз съм от оная другата порода, дето най-спокойно всичко си казвам на момента, но мога да бъда мноооого саркастична, за който може да го усети  Mr. Green Но ти си знаеш, може би, най-добре как е добре да реагираш, не ги познавам португалците що за хора са Mr. Green

Кате_Н, стискам ви палци, за каквото и да става дума   Hug

Милички, да ви питам нещо. Криси вечер си пие киселото мляко от шише с биберон  Embarassed Явно така й харесва, не знам. Опитвала съм да й дам от чашата с накрайника, нали и от нея може да пие легнала, но не, тя не иска вечер да пие от нея мляко и точка. Не знам какво да правя. Голяма е май вече за биберон. Да я мъча ли да се отказва или да я оставя тя сама да се откаже  newsm78

Имаме и един повод за хвалба  Wink От доста време е с памперс само докато спи - на обяд и нощем, и като сме навън. През останалото време няма аварии и за малката и за голямата работа  Hug Стана наистина изведнъж. Както не си казваше и се напикаваше и наакваше в гащите, така изведнъж почна да си търси гърнето и да казва. Дори не е много очарована като реша да й слагам памперс  Rolling Eyes

# 18
Айде аз пък да се оплача от памперса,от 4 седмици вече е без памперс в яслата и рядко има напикани гащи,обаче вкъщи непрекъснато се изпуска и ми писна непрекъснато да пера напикани и насрани гащи и засега се отказах,слагам го само преди и след сън и като сменям памперса,надявам се до края на лятото да се почувства готов Дани и да го махнем най-сетне.

# 19
Привет! Hug

Теди,приятно изкарване в Рим.Ще чакам снимки с нетърпение. HugДано Вики е по-добре и да се размине само с хремата.Дай инструкции как да действат,важното е,че го оставяш в сигурни ръце.А това,че ще го мислиш е сигурно...След "онзи инцидент" и аз вече със страх ходя с Яна извън София, само като се сетя колко безгрижно и хубаво ни беше миналото лято на вилата...сега не е същото. Sad
На мен нещо тази диета Дюкан не ми се струва безопасна. newsm78Не бих я правила.И аз се боря сега с едни килца,но хапвам малко ....примерно обезмаслено мляко,като много огладнея -една ябълка,вечер парче месо,салатки....важното е да е често,малко и да има от всичко.Вече втори месец ходя 2 пъти седмично да "скачам" и за сега съм много доволна. Grinning
КатеН,дано всичко се нареди по най-добрия начин за вас. Peace

# 20
  • София
Привет,милички! Hug

Зоуи,сигурно са афтички това по езичето,влез в някоя аптека и питай за мазило за ранички и афти в устата.Аз Дани го мажа с Дактарин гел като има нещо такова.Май е време вече да им скръцнеш със зъби на тия шматки в яслата,то пък бива-бива... #Cussing out

КатеН Hug и от мен морална подкрепа и палцестис,дано се наредят нещата по възможно най-добрия начин за вас Praynig,важното е да сте здрави всички,пък другите проблеми ...ще ги решите!Добавих и бебка на кетито,голяма съм шматка Embarassed,как съм пропуснала...

Кетито ,как е Дени?До кога ще е с гипс,милия HugДани както обича и той да ми виси по ръцете и да го размятам....,ужас,трябва да внимавам.

Леле,ние сигурно ще сме с памперс до 4 години ooooh!,не ще и да чуе  за гърнето или тоалетната,изобщо не мога да го прилъжа да седне ,пищи и бяга Rolling Eyes

Кали,Дани пък казва на корнфлейкса "бобец" Laughing, и това защото веднъж като му правех за закуска той ме попита какво е това и аз се измайтапих и му викам"бобец,мамо,бобец ще закусваш" и той от тогава така си му вика,знае ,че е корнфлейкс,ама като го кажа ме поправя,че е бобец. Simple Smile

Айде всички бързичко да оздравяват! Hug

# 21
Зоуи, това бялото може да е млечница  newsm78. Ние си бяхме докарали преди 2 месеца някъде с пиенето вечер на мляко в леглото  Crazy. мина за 2 дни. Предписаха му едно сиропче с вкус на банан, ама не се сещам името. Може би надето ще помогне. Мислех си, че млечницата е само при пеленачетата, ама си я докарахме и на *дърти години*  Joy.

# 22
Кате_Н, пожелавам ти да вземете най-правилното решение... За да е сладко после, първо трябва да е малко горчиво... факт. Стискам палци!

# 23
Да,Зоуи...може да е млечница,т.е. гъбички...може и афтички да са...ако е лапал нещо....трудно е да гадая.А пък и при вас лекарствата вероятно са с други търговски наименования.
Симба,и Яна пие още вечер АМ и то с биберон. EmbarassedКато каже:"Аде мама паи биба-мако" и не ме оставя на мира,докато не й направя.Аз не се тревожа за това,тя го суче за 2 минути...нищо няма да й стане...иначе нямаме нито биба,нито палец отдавна. Peace
Уф,молех се да стане топличко,а сега се нервя от тази жега...няма угодия. Crazy

# 24
На мен нещо тази диета Дюкан не ми се струва безопасна. newsm78Не бих я правила.И аз се боря сега с едни килца,но хапвам малко ....примерно обезмаслено мляко,като много огладнея -една ябълка,вечер парче месо,салатки....важното е да е често,малко и да има от всичко.Вече втори месец ходя 2 пъти седмично да "скачам" и за сега съм много доволна. Grinning

Защо да е опасна??? Аз не мисля да я правя, тъй като, както казах, не ме бива да правя организирани диети, но ми стана интересно  newsm78

Надето, благодаря ти! успокои ме за тоя биберон. Ако споделя с някой, че детето ми на 2г2м използва биберон, за да шие мляко и всички се опулват  Shocked Та реших, че нещо не е нормално .... Криси така и не прие АМ... Беше отвратена, когато реших да й дам веднъж, след като вече беше отбита. А уж й дадох някакво подсладено и овкусено АМ. Та за това си караме на кисело.

Ох, моля ви, кажете ми с какво да оправя тази моя ужасна хрема  #Cussing out Днес съм като плондер в лице. Няколко клиента ме питаха да не са ме ядосали шефовете, че съм плакала  Embarassed Слагах си Виброцил вчера и в неделя, днес пръскам Олинт, тази нощ се опитвах да си отпуша носа с памуци с ракия в носа и ушите  Sick За малко има ефект и после ...  Twisted Evil

# 25
simba, ракията в носа е голяма грешка. не го прави пак.
вземи си МУКОНАЗАЛ. олинт и виброцил и на деца не действат.

да нямаш алергия? ако е алергия, по друг начин трябва да се лекуваш.

За млаякото да те успокоя, че Кайо почти само на това живее. вечер и сутрин по 300 мл АМ с бисквити от шише. и още си смуче биба, даже се поскарах в яслата, защото му я крият, и той си яде пръстите и долната устна. изобщо не ме притесняват тези неща.
притеснява ме, че друго не иска да яде, но все някога ще се оправи.

онзи ден с една моя приятелка си говорих, и тя ме успокои, че и нейния син бил така, но се оправил .... в 7ми клас !!! Joy
а сега въпросният господин е не повече от 56 кг.

# 26
Хора май ще се окаже,че Дани е с шарка,сутринта забелязах,че има обрив по стъпалата и веднага го съблякох,но нямаше други пъпки и се успокоих,ама ей сега гледам,че са се появили и по ръцете,гърдите и малко по лицето и четох в нета за варицелата,че се появяввали често и афти в устата.Ох има ли вече нещо дето да не ни е минало през главата,а сега нали съм без лекарка,направо незнам къде да го водя,а утре съм на работа и мислех да го пускам на ясла.

# 27
  • София
Еееех,Зоичка,сега пък и шарка Sad,да не е пък алергична реакция,към някаква храна примерно newsm78Много гушки Hug

# 28
Ex Зоуи,много ви се насъбра. Confused Пъпките на Варицелата,са като мехурчета  Laughing А този обрив както го описваш ми прилича на нещо друго  Thinking може би друга шарка или пък някаква алергична реакция  newsm78 Пиши утре,като го види лекар какво е положението!Гушки  Hug  Hug  Hug

Аз пък съм с жестока алергия  Sad всяка година я имам от цъфтежите и пухчетата  Confused и независимо от зиртека и спрейовете се чувствам адски зле  ooooh!
Та по този повод съм адски изнервена  Whistling а днес пристигна и малкия брат на мъжа ми на гости за две седмици и съвсем съм crazy  Crazy
Сега се развяват по софийските пъбове,а аз немога и носа да си покажа навън..... Whistling
Юджи го сложих да спи,след малко и Петето я слагам и смятам поне едно питие да изпия пред TV то и да порелаксирам  Blush

КатеН,стискам палци всичко да се нареди благополучно  Hug И да кажеш после за какво иде реч.... Wink

# 29
Ами първите обриви дето се появиха още сутринта вече са като мехурчета,но тия дето сега ги забелязах още са като дребни пъпчици.Аз имам коjна алергия,Дани и той има алергия към продуктите на джонсън и към слънцето,така че познавам алергичните пъпки и не са такива.Пък и почна точно с температура като варицелата.Ели нали твоята Катя наскоро боледува я кажи какво правихте и за колко време мина newsm78

Общи условия

Активация на акаунт