МАРТЕНСКИ отбор чудесен лятото посреща с песен!

• 15 269
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря ня всички за поздравите!
СЕга да се оплача, че и Галя вдигна 39 градуса и ходиха на лекар с баща си. Интересното е, че лекаркаа казала, че нищо и няма и потвърдила моята терапия с Изопринозин и витамини. Най-вероятно е вирус някакъв. Утре ще видим как ще е, но трябва да ви кажа,че се побърках вече.

Креми, извини ме , но звучиш доста грубо, а не мисля, че някой от нас е предизвикал подобно отношение. Peace
За режима, аз имам колежка , която свали много и то за малко време , но аз не съм се наканила да го изпробвам. Доста е трудно с мъж като моя  да се пазят каквито и да е диети. На мен обаче безотказно ми действа безвъглехидратния (или нисковъглехидратен)режим и май ще заложа на него, че тези фази и менюта ...абе нямам толкова време да мисля за себе си, а и да си готвя, абсурд Peace

# 46
Добро утро  Hug
Аз лично не виждам нищо грубо  Shocked в поста на Кремена ,но няма значение де, всеки го разбира както си иска. По повод диетата мен много ме издразниха  вчера сутринта незнам дали гледахте сутрешния блок по Би Ти Ви , Иван Звездев и Ани Цолова твърдяха ,че диетата е вредна защото неможе да се яде единствено и само месо  #Crazy което всъност въобще не е така ядат се още един куп неща /просто можеше да се осведомят малко преди да се изтупат да говорят по телевизията/ . Между другото аз като прочетох всъшност какво ,,може,,и какво ,,неможе,, установих ,че трябва да махна от менюто си само сладкото  Tired което всъшност ми е най трудно,а  и другото е ,че ям салатите без олио, иначе  аз така или иначе горе долу с това се храня по принцип. Та ако това е вредно представям си  като прибавя и сладкото какво съм яла до сега  ooooh!

Ели,  няколко деца около мен  са с Т.39 градуса и лекарите им казват ,че им няма нищо  #Crazy явно е някакъв такъв вирус. На едната ми приятелка са и казали ,че ако повече от 3 дни я потдържа ще трябва да и даде антибиотик. Дано при вас да отшуми бързо  Hug

За среща в неделя аз съм ЗА  Peace  само да решиме къде. Аз предлагам Л-а-г-у-н-а защото ако няма места можеме да седнеме или в Дивака или във Вип-а малко по надолу има и едно друго кафе -Фюжън . Мисълта ми е за да не се занимаваме със резервация да намериме няколко варянта на едно място  Peace
Другия варянт е пак в онзи ресторант срещу О Шипка ,Черга ли се казваше?

Последна редакция: чт, 22 май 2008, 09:35 от miki3

# 47
Привет!
По време на първата фаза на диетата НЕ се ядат плодове и зеленчуци.До колкото се запознах със същността на диетата,този етап продължава 5-10 дни...пак е много,но аз познавам хора,които карат на него месеци. #CrazyСпоред мен нормално е да се яде месо 2-3 пъти в седмицата....с изключение на риба-от нея може и всеки ден....но ежедневно месо в менюто-също не го приемам.Далеч съм от мисълта да убеждавам някого как да се храни-личен избор,но пък няма лошо да си кажем мненията,нали? PeaceАз самата съм далеч от правилното и здравословно хранене. EmbarassedСъщо така не оспорвам ефикасността на диетата.Замислете се само-в природата дебелите животни са тревопасни/слон/...няма дебело изцяло месоядно животно.Така,че съм убедена,че диетата ще действа....но ние не сме пригодени за такъв режим.Особено българинът без мръвка не сяда на масата...после защо сме на едно от първите места в света по заболеваемост от сърдечно-съдови заболявания.
Но се дразня ,когато се пишат глупости.

Креми,не всичко,което НЕ съвпада с твоите лични възгледи е глупост.Има факти,които и на мен понякога не ми харесват,но са неоспорими.Но начинът на живот си остава личен избор. Peace

# 48
Сега като чета си мисля ,че инфото за диетата е различно и нещата на места се преиначават  newsm78 . Аз до колкото разбрах ,а и така правя е няколко дни без зеленчуци /не повече от 7/ и няколко дни със след това отново т.е. се редуват. аз лично съм си ги направила на 3 дена. С месото по принцип съм скарана затова ям не повече от един два пъти на ден и то един ден месо ,а на другия риба. Също така до колкото разбрах не е необходимо диетата да се спазва много стриктно дава много добри резултати дори и ако от време на време си позволиш по малко сладичко ,сок или нещо друго.

# 49
По темата за диетите - всички са вредни, но ако това е начина да се влезе в някакви общовалидни рамки и човек да се чувства добре ги приемам. Аз лично си сменям дрехите с по-големи и спирам да се притеснявам  Joy. Иначе плодове, зеленчуци, месо, риба и т.н. са толкова богати на онези грозни редове от Менделеевата таблица, че нека не се заблуждаваме. (разбира се това не важи за домашните продукти, но те са малко като бялата лястовица - казват че ги имало, ама никой не ги е виждал  Joy Joy Joy). Та спора е излишен. Моята логика е, че не съм сигурна кое е по-вредно кг ягоди или шоколад  newsm78 newsm78 newsm78. Това важи за всичко. Затова всеки да практикува каквото му харесва и от каквото се чувства добре в кожата си. Ако някой иска да е 50 кг - избира диета и почва. Аз лично като бях дълги години 48 кг грипа тръгваше от мен в Сф и свършваше пак при мен. Боледувах пред 1 седмица. А за съжаление балансираното хранене и редовния спорт са непосилни като време за някой хора - включително и мен.

# 50
Сега като чета си мисля ,че инфото за диетата е различно и нещата на места се преиначават  newsm78 . Аз до колкото разбрах ,а и така правя е няколко дни без зеленчуци /не повече от 7/ и няколко дни със след това отново т.е. се редуват. аз лично съм си ги направила на 3 дена. С месото по принцип съм скарана затова ям не повече от един два пъти на ден и то един ден месо ,а на другия риба. Също така до колкото разбрах не е необходимо диетата да се спазва много стриктно дава много добри резултати дори и ако от време на време си позволиш по малко сладичко ,сок или нещо друго.

Точно така  Peace
Ако някой цял месец яде кюфтета, това си е негово лично тълкование на диетата и няма нищо общо с истинския режим  Peace
Първата фаза на диетата не е чак толкова продължителна и не смятам, че ако 7 дни не ядеш плодове и зеленуци това ще има фатални разрушителни последици за твоя организъм Wink Преди около 20 години в зеленуковите магазина имаше плодове и зеленуци през зимата само с връзки, следователно около 90% от населението в соц.блока е изкарвало доста повече от 2 седмици без жизнено важни за оцеляането му храни! Още повече не е необходимо да ядеш само месо, в тази фаза са вклюени яйца, сирене, морски дарове и т.н Повечето ми познати свалиха средно 7-12кг за около месец и започнаха перода на захранването  Simple Smile
Ясно е, че маса диетолози и лекари останаха без пациенти и започнаха да дават изявления по медиите колко е вредно да слабеем, но не виждам защо се отрича нещо, което доказано действа  Peace Мъж ми се чувства супер след -12кг  Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 май 2008, 11:50 от EkaterinaM

# 51
Кате,Креми дайте снимки преди и след,че да се амбицирам повече Crazy.Ох чудя и се много на тая диета,аз по принцип хич не мога без плодове и зеленчуци и затова не бях навита,а другата причина е,че има един калкулатор,които определя колко кила можеш да свалиш от диетата,и на мен ми изкарва,че нищо няма да сваля.Ама пак ще я прегледам.Проблемът при мен е йо йо ефектът,отслабвам и после почвам да се тъпча и си възвръщам старите килограми.За Дани да ви кажа,че не е шарка,понеже пъпките не го сърбят,освен това са червени и гладки и са предимно по крайниците.Вчера бях на работа и не можах да го заведа на лекар,проблемът е,че те сутрин избледняват и почти не си личат,а вечер са ярко червени,а няма как да го заведа вечерта и сега ще видя днес дали ще се появят и ще реша какво ще правя.Ето снимка на пъпките.
http://images26.snimka.bg/005909879.jpg
http://images26.snimka.bg/005909881.jpg
http://images26.snimka.bg/005909885.jpg

# 52
Кате,Креми дайте снимки преди и след,че да се амбицирам повече Crazy.Ох чудя и се много на тая диета,аз по принцип хич не мога без плодове и зеленчуци и затова не бях навита,а другата причина е,че има един калкулатор,които определя колко кила можеш да свалиш от диетата,и на мен ми изкарва,че нищо няма да сваля.Ама пак ще я прегледам.Проблемът при мен е йо йо ефектът,отслабвам и после почвам да се тъпча и си възвръщам старите килограми.За Дани да ви кажа,че не е шарка,понеже пъпките не го сърбят,освен това са червени и гладки и са предимно по крайниците.Вчера бях на работа и не можах да го заведа на лекар,проблемът е,че те сутрин избледняват и почти не си личат,а вечер са ярко червени,а няма как да го заведа вечерта и сега ще видя днес дали ще се появят и ще реша какво ще правя.Ето снимка на пъпките.
http://images26.snimka.bg/005909879.jpg
http://images26.snimka.bg/005909881.jpg
http://images26.snimka.bg/005909885.jpg

Сигурна ли си, че не е някоя алергия към нещо  newsm78
За диетата:35: Идеята е да не започнеш след това да се тъпеш отново  Wink Иначе аз диети не спазвам от злоба всичко се топи както казва мъжа ми  Joy предната бременност бях +25 и след 3 месеца -26, дано и след тази да успея да възстановя  старата форма  Simple Smile че както е тръгнало вече съм 8+  Rolling Eyes

# 53
Кате не е алергия,понеже първо алергичните пъпки са като пълни с течност,а тези са гладки,като петна и второ алергичните пъпки сърбят,а тези не.ще му дам за всеки случай алергично сиропче де.Но алергията не обяснява температурата и афтите в устата и на ануса.За диетите аз знам много добре каква е идеята само дето откакто отказах цигарите съм ги заместила с храна,ако преди палех по цигарка на час,сега хапвам нещо в този интервал,в същото време не ми се връща пак към цигарите,все пак издържах 2г и половина без тях.

# 54
За диетата ще пиша, на който не му се чете да подминава....

Наде, беше ми интересно какво ще кажеш като специалист. Уважавам мнението ти.
Виждам защо Креми така реагира, на мен не ми се стори нападателно. Напоследък получавам много загрижени телефонни обаждания от всякакви роднини и приятели как чули по ТВ/ преса колко била вредна мойта диета... ако и на креми така са й звъннали, нормално е да подпали малко (да изгори калории Simple Smile )

това е диетата, която действа при мен. не с такива големи резултати в кг (само 3 за месец). Но пък иначе видимо има доста разлика. Освен това вече се пъхам в дрехи от преди бременността (имам още 8 кг да свалям до изходна позиция).
снимки от преди нямам, защото ги триех, не мога да се гледам такава тлъста. освен че ми е грозно и неудобно, имам проблеми с костите и трябва да сваля доста за да си спестя някоя друга изкуствена става.
Цял живот за много дебела съм се имала, но никога до сега не успявах да спазвам диета. Тази обаче ми допада много, защото мога да ям когато и колкото поискам. Мазно мразя, сладкото не ми е голям проблем, като ми падне кръвното или ми стане лошо (обикновено след недоспиване) си хапвам малко шоколад и готово.
Овесените трици си ги правя с кисело мляко на айрян и ми е много вкусно. никакви проблеми със стомаха, даже се регулира доста.

Зои, за теб пък няма да има никакви проблеми, с тия вкусни риби и морски дарове ... не знам какво чакаш.
и изобщо не е вярно, че трябва да се яде 5-10 дни месо. всеки сам си избира по колко дни, в книгата се препоръчва МАКС 5 дни.
сестра ми за 3 седмици (с малки кръшкания) свали 5 кг.

аа... и понеже с тази диета никога не си гладен, няма какво да си отмъщаваш след като я спреш. не се стресираш от глад и пресмятане колко да ядеш, кога, какво....

между другото (последно Joy) Моят шеф ходеше много време при Байчева, по 30 лв на седмица, за да му даде листче с диетка.... сега като гледа какво аз ям, се оказва, че сме на абсолютно еднаква диета. (мойта обаче струваше 10 лв за книжката).

# 55
зои, сега можеш да си хапваш по ролце от раци, или някое октоподче... аз си нося пържолки и си хапвам, ако огладнея. основното е да се яде, а не да се пропускат хранения. можеш по 6-7 пъти на ден да ядеш. освен това в един момент ти намалява апетита естествено.

# 56
Креми,не всичко,което НЕ съвпада с твоите лични възгледи е глупост.Има факти,които и на мен понякога не ми харесват,но са неоспорими.Но начинът на живот си остава личен избор. Peace
[/quote]

Не става вьпрос за лични вьзгледи,а за това ,което е написал доктора и което всички прилагат. Но предоплагам,че след като коментираш  си си направила труда да прочетеш книгата,или поне една тема от форума. Hug

# 57
зои, сега можеш да си хапваш по ролце от раци, или някое октоподче... аз си нося пържолки и си хапвам, ако огладнея. основното е да се яде, а не да се пропускат хранения. можеш по 6-7 пъти на ден да ядеш. освен това в един момент ти намалява апетита естествено.
Калина аз мразя морски дарове,направо ми се повдига от тях Sick,иначе риба хапвам,но тя не засища особено,а и е скъпа,пък и овесени трици не обичам,абе незнам,не съм решила още.

# 58
овесените трици не са овесени ядки.

нямаш ограничение в количеството на разрешените храни.
само ще ти кажа, че ми се смъкнаха паласките около талията и циците ми си останаха Wink нямам шкембе вече (мъъънинко само още остана)

# 59
На мен рибата ми помага най-много да сваля. Ако вечерям само риба без друг вид месо на следващия ден сьс сигурност имам голям минус.

овесените трици не са овесени ядки.

нямаш ограничение в количеството на разрешените храни.
само ще ти кажа, че ми се смъкнаха паласките около талията и циците ми си останаха Wink нямам шкембе вече (мъъънинко само още остана)

И моите си останаха ,а това ми беше най-голямото притеснение. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт