МАРТЕНСКИ отбор чудесен лятото посреща с песен!

• 15 280
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
Деси, за хремата аз пия хапчета Клариназе. Не се пият ако имаш слаби капиляри в носа. Те се препоръчват при всички видове алергична хрема, ама аз ги пия при всякаква. Аз имам фобия към капки и докато не намерих тези хапчета спях на стол  Mr. Green само и само да не си пусна капки. Действат след 1-2 часа и след това ако си ги пиеш редовно през 12 часа просто забравяш, че си имал хрема. Страничен ефект е, че ти пресъхва и гърлото и ти се пие много вода, ама при мен това е предимство, щото иначе не ужаднявам и мога да не пия вода със седмици.
зоуи, направо ви разбиха тея болести. Нищо не ви пропусна значи. Дано да не е шарка... Да не е от отходната вода, дето е джапал Дани  newsm78. Аз лично за това се сетих първо - кой знае кво е имало вътре. При всички случаи вдигни зверски скандал в градината  Sick

# 31
зоуи ,  ако е варицела трябва да има пъпки по главата, по корема , слабините и гърба. В смисъл това са първите места на които се появяват. Катя също имаше в устата, че чак на сливиците мехури. Пъпките отначало са като обрив и после сатват мехури пълни с течност на третия ден се пукат и завяхват.
Ако сега са като обрив до сутринта ще ти е ясно какво е. Не се дават лекарства, освен ако има Т малко панадол. Маже се с ментолов спирт или ментолова пудра и чакаш да минат. Отминава за около 10 дни.
Общо взето му дай една лъжица червено вино и чакай да видиш на сутринта дали ще е опъпчен или не.Може да му даваш Зиртек или друг антихистаминов препарат за да не го сърби много , а и не трябва да се мокрят много.Само дупето миехме ние. От друга страна в Канада например, свеки разказва ,ч е ги киснат във вода да не ги сърби. Но най-добре да видиш какво лечение ще ти даде доктора.
Успех и търпение, дано не е това Peace

# 32
Честит Имен Ден на Ели, Констанс и на малкия Тино (дано не пропусна някого)! Да сте живи и здрави и мног късмет да ви носят имената ви!
Всички болнички бързо да оздравяват!
Желая ви лек и успешен ден!

# 33
Честит Имен Ден на КОнстанс , Тино и всички носещи имената Елена и Константин Hug

# 34
Честито на всички именници  Hug

Благодаря ви за отговорите за хремата. Кали, аз вече се чудех какво да правя през нощта, за това опрях до ракията - освен Виброцил нямах нищо, а той не можеше да проникне, заради запушения нос. Може и алергия да е, никога не съм имала, но то може точно сега да се е отключила. Гер4о, мерси за Клариназе. Аз вчера се чудех как ли се казваха тези хапчета. Аз между другото днес съм далеч по-добре. Поне успявам да си издухам носа и после ми е готино  Crazy

Зоуи, абе и аз като Гер4о първо за оная мръсна вода се сетих, особено като каза, че на ходилцата първо му е избило. Пиши как е Дани след като го види лекар, моля те  Hug

# 35
Честит имен ден на празнуващите  Hug бъдете многто здрави   bouquet

Аз от тичане до ДГ и офиса, нямам време за нищо, сутрин се събуждам изморена  Sad дано да е моментно, че не знам как се издържа на този ритъм  Rolling Eyes
Ще чета като открадна малко време  Naughty

# 36
  • София
Честит Имен ден на всички празнуващи днес  Hug

Зоуи  Hug направо думи нямам за вашата ясла  ooooh! ужас просто. Бързо да се оправя Дани миличкия, много ви се събра  Hug

Кате_Н, стискам ви палци всичко да се подреди както тябва  Peace

Ние се завърнахме от Прага в неделя и от понеделник Емка тръгна отново на ясла. Резултатът е от снощи хрема и температура  #Cussing out  Направо ми писна вече - 100000 блести изкара тази зима. Ама какво да се прави  Tired Та аз вече не си и спомням, че съм почивала цяла седмица  Confused

# 37
Честито на всички именници!
Аз също се вдигнах на крака и все едно никога не съм боледувала.
Джули, свиква се на ритъма. След седмица-две ще се чудиш кво си правила сутрин като не си готвила детето за градина. Аз се изтарикатих и в понеделник нося дрехи за цяла седмица, памперси и кърпички и през седмицата само го обличам, мятам в колата и дори и сутрешното ако вече не го чакам. Да се оправят там  Mr. Green. Той вече и отказа да закусва у дома - иска при децата да яде и ми е още по-лесно.
Вчера да ви кажа как съм се смяла.. Поръчвам пица от Виктория без да давам обяснения на никой. Малкия явно ме е чул като поръчвам и като се звънна на вратата и малкия първа писта - отваря и го засичам да казва - Чичо, дай пицата, че Вани гладен. човекът  #Crazy. Пита ме колко е голям и много се учуди...

# 38
Честито на именниците!
Аз моя глезан не знам как ще го пратя на градина... то е мрънкане и цупене и рев, като става сутрин, ако не се е събудил сам, то е тръшкане, ако не е неговото, пък и капризен какво яде.... ужас!

# 39
Честито на именниците!
Аз моя глезан не знам как ще го пратя на градина... то е мрънкане и цупене и рев, като става сутрин, ако не се е събудил сам, то е тръшкане, ако не е неговото, пък и капризен какво яде.... ужас!

и кайо е така, но като отиде там и се заиграва. вечер вече по-рано си ляга, уморява се.
за сега само яденето е проблем. изобщо нищо не хапва, ама грам. след ясла е озверял и само мрънка за кроасани

# 40
Ама, Кали, яде ли ги кроасани или само мрънка за тях?
Защото май аз съм единствената, която вече не се шашка за храна. Вчера искаше да вечеря халва - яде халва. Предната вечер искаше да яде вафли за вечеря и яде вафли. Според мен това е единствения начин да го откажа от вредните храни - като му ги позволя на 100%. Вече не се сеща за шоколад - дори да види оставен на масата не му и хрумва да си вземе. Просто го оставих да яде шоколад до отвръщение... И подейства. Преди ревеше нон стоп че Исам торта. Оставих го 1 седмица на торта при поискване, сега в момента продължава да повтаря, че Иса торта, ама като му дам и се обръща на другата страна отвратен. Сам вече почна да се сеща отвреме навреме, че иса мляко, иса топки (топчетата от супа топчета), иса картиричка (краставичка), иса сок и други полези неща... Иначе ме е шубе, когато нищо не яде, макар, че успях да устискам този период и да не го насилвам.

# 41
Честит празник на днешните именици!  bouquet

Симба,за диетата:първото,което не ми харесва е ограничаването на плодовете и зеленчуците,лишавайки се от полезните вещества,съдържащи се в тях.Хайде...за 5-10 дни няма да е кой знае какъв проблем,но има хора,които карат с месеци на тази диета... ShockedВторо,така се лишавате и от т.нар. баластни вещества,които осигуряват нормално храносмилане...т.е. аз със сигурност ще се запека. Mr. GreenБелтъците натоварват бъбреците и при тяхното разграждане се отделя пикочна киселина.Когато е много в организма за по-дълъг период се натрупва като кристали в ставите...което е доста болезнено.Болестта се нарича подагра или "Царската болест" от хапване на мръвки.Аз диетите си ги правя сама-често хапване,по малко...все да си леко гладен,и да има от всичко...и месо и плодове и зеленчуци.Ограничавам тестените продукти,сладкото,картофи,ориз,банани,манджи и т.н. калорични храни.И нямам режим кога какво да ям,защото само мисълта примерно,че за обяд "трябва"да ям яйце...и вече не ми се яде.Общо взето така е лесно и в един момент ти става като начин на живот./на мен още не ми е станал де Mr. Green/.
Аз днес ходих до работата да питам за още неплатен отпуск...на счетоводителката й казах директно как стоят нещата/не съм се правила на самотна Laughing/,тя е разбрана жена и каза,че няма да има проблеми.
Зоуи,мъчно ми е за Дани.Заведи го на лекар...има неща,които трябва да се видят,за да се каже какво е...не мога да ти помогна от тук по никакъв друг начин,освен морално. HugПиши после какво е.

# 42
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!!!   bouquet

Ние днес с Магито се разходихме до центъра. Отдавна не бях ходила на разходка натам и много ми беше хубаво да пообиколя магазините. Купих и плат и кройки за панталонче и блузка на Маги. Аз не знам дали ви казах, че мисля да започна да шия дрехите на Маги, като начало. Аз попринцип си падам по шиенето, но до сега ме беше страх да се захвана с нещо истинско. Но сега се навих и съм решила да пробвам. Ако ми потръгне, Маги ми става модел  Laughing Само трябва да си купя машина де  Mr. Green Че тази, която си харесах беше свършила.

Мами, наближава последната неделя на месеца. Ще правим ли сбирка  Grinning Аз все давам зор, пък после не идвам  Embarassed Tired Ама като сме го подхванали този апартамент и само събота и неделя имаме време да вършим нещо  ooooh! Но дайте да изберем едно място и време, пък който може да дойде  Peace

За Дюканките да кажа, че днес видях книга с рецепт за диетата. Който иска може ад си я купи  Grinning Аз имам колежка, която е на тази диета от няколко месеца и в момента е на половина  Peace Но аз си мисля, че тази диета е за определен тип хора и структура. Такива са ми наблюденията, не само върху мен, но и върху тези, които са имали забележитнелни резултати с нея.

# 43
Привет мацки!

4естит имен ден да вси4ки именници!   bouquet

Оф Зои4ка, много ви се събра Sad! СИлно гуш Hug А тия от детската градина са за убиване направо. Хи4 и не си мъл4и, а им тегли една българска  Laughingвсе пак става дума за деца !

В неделя бяхме на концерта на Кайли, беше жестокооо! Много яко шоу направи!

За диетата на Дюкан, и аз напълно споделям мниението на Надето, скоро 4етох статия то4но за тази диета 4е не е никак безвредна. Според мен 4овек просто трябва да хапва 4есто по-малко и от вси4ко - то4но като Надето го е описала. Аз от около 2 месеца си го наложих и определено се 4увствам отли4но.
За целулита се обсъждаше - моята масажистка е на мнение 4е вси4ки мазила и скъпи и евтини са с едни и същи съставки и имат абсолютно еднакво действие- важното е как се нанасят. На мен ми прави масажите с най-обикновено антицелулитно масло на Икаров и определено имам много по-голям ефект отколкото като се мазах сама с Лиерак.

За срещата - то4но това си говорихме в парка като се видяхме,  хайде да измислим място за неделята ! 4аса е ясен 13:00. Давайте предложения Simple Smile

# 44

Симба,за диетата:първото,което не ми харесва е ограничаването на плодовете и зеленчуците,лишавайки се от полезните вещества,съдържащи се в тях.Хайде...за 5-10 дни няма да е кой знае какъв проблем,но има хора,които карат с месеци на тази диета... ShockedВторо,така се лишавате и от т.нар. баластни вещества,които осигуряват нормално храносмилане...т.е. аз със сигурност ще се запека.

Зеленчуци СЕ ЯДАТ. И то на корем. Плодове сьщо се ядат-по 1 на ден. Баластните вещества се набавят И чрез ежедневна косумация на трици-за себе си мога да кажа,че стомаха ми никога не е бил по-редовен. Никой не ти казва какво да ядеш за обяд,решаваш си го сама.
За пример ще ви дам едно мое меню да сравните.
Закуска-трици с кисело мялко или кексче. Кафе с прясно мляко.
По обед- пилешки сьрца задушени,салата от марули,домати,краствици
Следобед-може варено яйце или малко пуешко филе
Вечер- риба на скара ,моркови,тиквички и лук на скара.
преди лягане млечно кремче с аромат на ягоди.
И през цялото време пия безалкохолно без захар,кола лайт,кафе с мляко,чай с подсладител( аз мога да го пия и без)

Сьжалявам ако звуча като някой вьрл защитник. Напротив не сьм. Но се дразня ,когато се пишат глупости. Няма да коментирам повече режима тук,не искам да досаждам с него. Ако някой има вьпроси да пита,ще се радвам да сьм полезна.

Честито на всички именници с тези прекрасни имена.
Зоуи аз сьм направо в шок от разказите ти. Може би за там това е нормално,но тук до сега да бяха линчували някоя госпожа.

Герчо ,много добра стратегия си избрала. И аз ще пробвам,че положението не се удьржа вече.

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 23:46 от kremena

Общи условия

Активация на акаунт