МАРТЕНСКИ отбор чудесен лятото посреща с песен!

• 15 309
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Кали ,по въпросите ти за диетата няма да се включа първо защото нямам никъква представа и второ провалих се жестоко  ooooh! още в четвъртък миналата седмица . Толкова пък да нямам воля ,просто не е истина . Изкарах 10 дни с много малко грешки ,не свалих нищо и ми секна ентусиазма . На всичкото отгоре за мен тази диета е голяма мъка защото не обичам месо и ми е кошмарно да го ям  Sick а в момента съм с такава зверска алергия и млякото което е основното с което се хранех така ми я подсилва ,че ставам просто неадекватна. Явно това не е моя режим на хранене  Rolling Eyes също липсата на плодове ми действа ужасно ...абе  не става и това си е . Ще търся друг начин да се освободя от тези тъпи 3 кг.

# 211
  • София
ами...,всъщност нямам обяснение Simple Smile,просто като четох за диетата го пишеше.Аз целулит винаги съм си имала,нищо ,че съм слаба Whistling,голяма напаст е.Сега си правя всеки ден масажи с антицелулитен гел и една масажираща машинка.Ама то се иска постоянство,а аз съм доста несериозна в това отношение.

# 212
Аз също имам страшно много целулит и незнам как да се преборя с него ,правила съм антицелулитни масажи от които има резултат за няколко месеца и после положението си става същото  Tired  На разните мазила много не вярвам- опитвала съм да се мажа , не съм била много постоянна и естествено и подобрение не съм видяла ....абе несериозна работа  Rolling Eyes

# 213
И аз съм зле с целулита Confusedмажа се сега всяка вечер с Аура слим, струва ми се, че има ефект. Бях решила да ходя на масаж, но не можах да намеря близо до офиса, а по-далече нямам време да ходя. Та ще се срамувам и тая година на плажа Confusedпоне от две седмици правя коремни преси и си въобразявам, че кожата на корема ми е почнала да се прибира. Тя си виси още, откакто бях бременна Confusedи аз съм смъртоносно несериозна.

# 214
Привет!

Ква тема сме подхванали  Crazy болната ми тема за целулита. Определено си трябва постоянство за да има ефект.

Ние бяхме за уикенда в Пчелин, жестоко си изкарахме, по цял ден на басейн4ето и във водата, голям кеф...

Беа, разкошна е Сара, каква е кипра  само Simple Smile

Креми браво на мъж ти !

Кали, ще по4неш и килца да сваляш, по-добре първо на обиколки да се топиш  Peace

Дина, от къде се купуват билетите за Ме4о Пух?

# 215
до колкото знам при целулит упражненията са противопоказни. помагат масажи, защото подобряват кръвообращението. може май и сам да си ги правиш, малко, но редовно.

Като чета .... след като повечето сме с целулит, защо всъщност трябва да се притесняваме !? явно е нормално. предлагам да ходим заедно на море , а нецелулитните да ходят на съседен плаж или да се поприкриват. тася да пусне анкета в началото на темата, моля Joy Joy

мики, не се отчайвай за диетата пък ти. в смисъл, аз си хапвам и разни непозволени неща, доста често всъщност. но това не ме отчайва Simple Smile даже ми е приятно Joy

ади беше казвала за една диета на чай с мед и плодове, може би пък тази е твоята. тя каза, че сваляла 5 кг за седмица без да ги върне след това.

# 216
Зори, ето тук може да видиш цените на билетите: http://meloman-bg.com/index.php?fs_p=http://www.meloman-bg.com/tickets/ , с Рени сме харесали представлението на 15.06 от 18:00ч. Аз и днес не отидох за билети Embarassed. Утре обаче, ако искаш мога да взема и за вас от билетния център на НДК.

Ох, майка ми се обади, да ме извести, че Алис пак се е пребила и пак си е сцепила устата. Пак се е надула, пак е текла кръв, а детето било адски уплашено. Направо ми трепери под лъжичката, как е възможно два пъти на едно и също място. Ние се тръшкахме, че от предишния път може да й остане белег, а сега със сигурност ще й остане Cryуфффф...

# 217
ее... гадна работа.... явно не умее да се пази като пада милата Sad
учете падане у дома на килима, да се научи на ръце поне да пада.
Кайо пак се изтърси онзи ден от кухненската маса. какво му става на това дете, не знам. пребива се като луд последните няколко дни. поне да му направи впечатление... а той... тц.

# 218
  • Варна
Дина, много гадно, наистина. Моята Габи сега така постоянно пада и се удря. Супер смело крачи, даже се мъчи да бяга Shocked, пък не може още ,милата, да пази добре равновесие и постоянно ме изправя на нокти. Преслав пък само се чуди как да я събори. Абе, ужас някакъв е с това ходене. ooooh!Все има синьо някъде. ooooh!
А Преслав не е приет на ясла Close и сега не знам какво ще правим. Confused Аз трябва да работя, заради пустия заем за апартамента, а свеки не може да ги гледа постоянно и двамата. Имам само една идея още, ако и тя не се осъществи, просто не ми е ясно как ще я караме до догодина. Ами ако и тогава не ги вземат?.. Rolling Eyes Много ме е яд на скапаната ни държава... #Cussing out

# 219
Кали, не умее да пада наистина. Нищо, че хиляда пъти сме й показали как да се подпре на ръце, и по сто пъти на ден ни показва как се пада и как се застава на колене и ръце ooooh!ама явно като й дойде до главата не се сеща /като мен с листовките и практиката/. А и сега е решила да се фръцка. Като ходи си върти демонстративно гъзето ooooh!та явно е залитнала. А е толкова плашлива милата, вече месец почти от предишното й падане и пак всеки ден ми разказва за него. Да не говорим, че още я болеше от преди, защото като си потърка устната и примъркваше, а и от вътрешната страна си остана леко подуто ConfusedМного мразя, когато се случи нещо такова, мен да ме няма. Като я знам каква е неутешима Cryаз ще успея да се измъкна по-рано днес, ама трябва да се разправям с пусти майстори....ей, ама потръгна ни понеделнишки Twisted Evilи командировка в сряда и четвъртък трябва да ходя, и плочки за коридора трябва да избирам, и багажите за морето трябва да оправям, и на кормуване трябва да ходя, и нови листовки имам да уча, въобщеееее #Cussing out

Кате, надявам се да намерите изход от ситуацията. Варианта с програмата за гледане на деца през бюрото по труда няма ли да ви свърши работа. Абе за яд си е Tired

# 220
Денерис Simple Smile, миличката Али, дано й мине бързо и не остане белег! все някога ще се научи как да пада...а като ти разправя всеки ден за предишното си падане, ти не й ли отвличаш вниманието с нещо друго, не знам аз например като Писи пада и се удря й казвам,че е юначе и нишо й няма, ще й мине бързо и въобще нищо не е станало. После като се опита пак да ми разкаже как се ударила или някой я е бутнал й казвам, че е било отдавна и вече нищо й няма.
А за масажите, едно време имаше един фитнес близо до офиса ти, където правеха антицелулитни масажи, но не знам дали още съществува, thе Rose се казваше на ул. червена стена, зад бившия червен кръст, сега не знам какво има там, провери ако искаш.

Кали, не знам как упражненията влияят зле на целулита, аз пък съм чела точно обратното и по собствен опит мога да кажа, че упражнения, в комбинация с масаж с антицелулитен гел и естествено внимаване какво се яде и пие, целулита доста се стопява. Сега и аз съм доста целулитна, но като ми разрешат да ходя на фитнес определено мисля, че ще има ефект отново.  От друга страна, май вече 99 % от жените са с целулит, но това н трябва да ни успокоява.аз съм доволна от Нова фигура на др. Тайс

Кате, дано намерите изход от ситуацията. и аз се сетих за програмата за детегледачките, сега я удължават до 3г възраст, а и ще включат възможността да наемат пенсионери.

# 221
  • София, център
И аз съм от целулитените дупета...Кали влизам във вашата група за морето  Mr. Green Mr. Green, исках да ходя на масажи като Мария тръгне на ясла...ама тя 2-3-5 дни ходи и после е болна...и не съм се обадила още... не знам. За морето поне трябва малко да се стегна с Пилатес и кремчета в къщи, пък ако Мария се задържи на ясла супер ще ми дойде... утре пак я пускам след 2 седмици в къщи!!!

Знаех си, че ще е истинска лудница на първи, едвам се замъкнахме до Бистрица от коли и хора... но пък там беше рай... е моя плаж пропадна,до като си лафя със Свеки... но пък дъжда беше по-скоро ръмеж и си седяхме навън до 7 часа...

Днес Мария беше непоносима и едвам се издържахме двете, дано утре е в добро настроение...

целувки и лека нощ  Laughing

# 222
  • София
 Hug Какво си правите мацки Hug
Айде нали уж среща щяхте да си правите. Искам да ви видя преди да родя  Mr. Green
Ние сме добре. Дени дивее и постоянно говори много е готин.
Днес ми казаха нещо много полезно. Че като види бебето за първи път е добре да съм му купила подарък и да му кажа , че е от бебето за него Grinning Много сладко.
Дайте идея какво да е  newsm78 Толкова е презадоволен от подаръци, че не знам. Единственното което измислих е да му купя един плюшен Мечо Пух / че сме на тази вълна/ Какво ще кажете- тъпо ли е  Thinking

Аз вече хич не лежа. Ако ми беше оправена колата -от към документи , щях да я подкарам Mr. Green Нещо съм се разпазарувала. Ей, тия бебешки дрешки много сладки , голяма зарибявка Heart Eyes
В този ред на мисли, някой ако има момичешки дрешки за продаване да свирка  Hug Не съм си намерила и обувчици.

# 223
Добро утро  Hug
Кетито ,страхотно настроение ми даде тази сутрин  Hug много ще се радвам да се видиме преди да родиш /леле то не остана бе  Party браво на теб удържа фронта  Hug/ Давайте бързо да спретваме срещата ,че бебка няма да ни чака  Crazy
А обувчиците са от мен  Wink  Hug

Ние днес сме на изпит по рисуване със Мони в новото училище ,после на ваксини 2 броя и в двете ръце  ooooh! /аман вече от ваксини и от растящи зъби то  това край няма ту единия ту другия  Tired/ На всичкото отгоре  ми е кофти ,че едната кола почти си продадохме  Tired и оставам без което за мен е просто кошмар ,чуствам се полу-човек  Confused И докато намериме и купиме нова какво ще правя незнам просто.

# 224
  • София
Давайте бързо да спретваме срещата ,че бебка няма да ни чака  Crazy

Joy Joy Joy е това си е вярно

Общи условия

Активация на акаунт