Кали, Кайо като влезе, та и Сара да вземе, нали уж семейни, близнаци и тем подобни заедно вървят
Утре ние май ще отидем до Зоопарк-а, ако на някой му се идва там за час-два, да се събираме..............Ако не друго, Сара обича да храни зайците, та ще отиде 1 час
Зорииииииииииииии, и аз искам на Мадонааааааааааа..................Любимка ми е откакто се помня
Ние бяхме 5 дни в Ханиотис, на 1-я ръкав на Халкидики, тръгнахме ей така напосоки, минахме през Сани, Симантро, отказахме се...........искахме да сме в селце, а не в комплекс. Сара ме замени с пясъка, та намазах някой-друг час покой...........................Сега е във фаза"тръшкам се" и н" купи ми" и "искам"- и постоянно събирам укорителните погледи на магазинерките от рода" тая пък една топка на детето си не иска да купи". Почва се" искам тази топка, искам," и се дере и цепи въздуха".
Ето ви малко снимки на моята позъорка
http://saramia.multiply.com/photos/album/19/Haniotis_052008
. Та записвайте си децата където са взети или го проверете хубаво, че като гледам кво е вълнение да не си скубете косите
първо тръгнахме към зоо пзрка ,но в процес на движение се преориентирахме към Южния парк защото Алекс даде зор за пързалки. Там беше истински ужас ,първо 2 часа търсихме място да паркираме ,после в парка беше пълно с народ ,опашки навсякъде ,жега страшна и безобразно количество алергия
ние с Боби откачихме от кихне направо нито можехме да дишаме нито да виждаме. Опитахме се да се побутаме по разните ,,забавления,, но беше почти невъзможно
с много борба успяхме да ги пуснеме да поскачат в един замък 15 мин. После мислех да ги оставя малко на кръглата поляна обаче се оказа ,че тревата не е окосена и ако пуснеме Алекс няма да си го откиеме после и така набързо си тръгнахме.
Сутринта малко разходка в Борисовата градина с Дина и Алис,като избягвахме лудницата,заведохме децата на конната база да пояздят пони,...е не мина без разправия и там,кой е наред,кой кога дошъл и т.н.После Дина ни покани да отидем с тях на партито по случай рожденния ден на БТВ и там беше много готино,една голяяяяма поляна с чудна тревичка,много хапване и пийване,жива музика,Дани лудя до припадък,счупих си краката да тичам по него.После с мъжа ми и едни приятели с детенце отидохме в едно детско клубче в Люлин,хем да се видим,хем да поиграят децата,и там откарахме 2 часа и така от сутринта се прибрахме чак в 6.30.Мисля,че малкия си изкара много хубаво и беше щастлив.