МАРТЕНСКИ отбор чудесен лятото посреща с песен!

• 15 310
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Уф, ние сме от некласираните, ами към стотния номер на чакащите даже, голям майтап.................шанс- "цък" ..........яд ме е, ама трябва да търсим алтербатива. И сега ще се юрнат по частните градини всички отпаднали и ще има наддаване в цени май.......................Честито на влезлите!
Кали, Кайо като влезе, та и Сара да вземе, нали уж семейни, близнаци и тем подобни заедно вървят Laughing И тук да ти кажа- мноооого си готина на балааааа, разгледах снимките.
Утре ние май ще отидем до Зоопарк-а, ако на някой му се идва там за час-два, да се събираме..............Ако не друго, Сара обича да храни зайците, та ще отиде 1 час
Зорииииииииииииии, и аз искам на Мадонааааааааааа..................Любимка ми е откакто се помня
Ние бяхме 5 дни в Ханиотис, на 1-я ръкав на Халкидики, тръгнахме ей така напосоки, минахме през Сани, Симантро, отказахме се...........искахме да сме в селце, а не в комплекс. Сара ме замени с пясъка, та намазах някой-друг час покой...........................Сега е във фаза"тръшкам се" и н" купи ми" и "искам"- и постоянно събирам укорителните погледи на магазинерките от рода" тая пък една топка на детето си не иска да купи". Почва се" искам тази топка, искам," и се дере и цепи въздуха".
Ето ви малко снимки на моята позъорка
http://saramia.multiply.com/photos/album/19/Haniotis_052008

# 196
ох, за чакащия статус пишеше. че може да бъдем изместени и напред, и назад: "Забележете, че при извършване на класиране се актуализират номерата в списъците на чакащите (например „Чакащ №3”). Номерата могат да се променят, както напред, когато се записват деца на новоосвободени места, така и назад, когато кандидатстват нови деца с предимства. Тези номера показват реалната текуща позиция в списъка на чакащите (опашката) за всяка детска градина, в която сте кандидатствали. Важни са тези номера, а не входящите, защото те отразяват условията на регламента – предимства и др. "
Да речем,ч е се освободи място и си ти наред в списъка на чакащите, но след теб има някой с предимсво, най-вероятно той ще те измести....
на сайта пише също, че системата  "осигурява възможност за второ класиране по по-добро желание, ако детето не е записано на първото класиране, като запазва мястото от първото класиране", което означава, че поне като веднъж детето е прието някъде, няма да бъде изместено.

Много е сладка Саричка, а как си я издокарала само....страхотна е!

# 197
  • София, център
Леле Сара е егати сладурчето, направо е една принцеса... целувки Hug

# 198
Мами, аз нещо не схващам истерията покрай детските градини. Нашите деца не трябва ли да са навършили 3г в годината, в която тръгват? тоест догодина? Или всъщност вие се борите за мста по яслите.
И няма никаква логика да ви се пазят местата ако не сте се записали. Просто не може да е така... Пример ако в еврейската ДГ, в която иска Калина има 100 места и от тях 51 деца се запишат, а 49 чакат второ класиране то в такъв случай на тези 49 деца също им се пази мястото в еврейската градина и второто ще е същото като първото  newsm78. Та записвайте си децата където са взети или го проверете хубаво, че като гледам кво е вълнение да не си скубете косите
Беа, Сара е разкошно дете.... 

# 199
Честит празник мили малки и големи дечица! HugМного усмивки,веселие,игри. Hug

И ние не се класирахме,но аз си го знаех.Сега сме 53-ти номер в едната и около 100-тен номер в другата градина...чакащи. Mr. Green
Ние заминаваме днес на вилата за 2 седмици.Чака ме оправяне на багаж,пазаруване и път.Важното е,да се махнем малко от София.
Много хубава Сара. Hug
Хайде...весело изкарване на празника и умната,докато ни няма. Wink

# 200
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ДЕЧИЦА!!!  Hug  Hug  Hug

# 201
лелееееееее, каква простотия направих днес..........................3 деца с 3-ма бащи и бебе на 1 месец от Нишава до Зоо се движихме 2 часа и не влязохме, беше ад там- озверели родители, щукащи деца, няколко стари коли тип "Жигули" изпушиха и съвсем задръстиха пътя. Тръгваме после към Панчарево- тъкмо спираме на езерото, мислех вече за бирата, и............................заваля. Хайде пак- товари всички бебета, колички и ги заведохме в апартамента на едното, та си поиграха накрая, поръчахме пици и сокове и така, разкошотия в 3 действия, ама вината си е моя, не там. Ужасно беше. Забравям за 1-ви юни в София вече. Сега, мивката ни запушена, Сара размаза крем супата от тиквички артистично по стената, подредила е част от интериора според "фън шъй", ама яе си направим по едно Мохито, е не мога вече днес...............
Благодаря ви за комплиментите по нея, такава е поза по улиците, флиртува, позира, фръцка се.....................
лека от мен, че се и понаака сега...........

# 202
Честит празник, мили дечица! Да сте ни живи и здрави, и повече да ни слушате!
Аз с тези ясли, въобще незнам, сега ще вляза в сайта, макар че съм сигурна, че не сме класирани, ама ...
Лека вечер

# 203
Честит паразник на всички дечица  Hug
Беа ,не си единствената отказала се най- отговорно от този празник.
За нас също беше кошмарно  ooooh! първо тръгнахме към зоо пзрка ,но в процес на движение се преориентирахме към Южния парк защото Алекс даде зор за пързалки. Там беше истински ужас ,първо 2 часа търсихме място да паркираме ,после в парка беше пълно с народ ,опашки навсякъде ,жега страшна и безобразно количество алергия  Joy ние с Боби откачихме от кихне направо нито можехме да дишаме нито да виждаме. Опитахме се да се побутаме по разните ,,забавления,, но беше почти невъзможно  Crazy с много борба успяхме да ги пуснеме да поскачат в един замък 15 мин. После мислех да ги оставя малко на кръглата поляна обаче се оказа ,че тревата не е окосена и ако пуснеме Алекс няма да си го откиеме после и така набързо си тръгнахме.
Абе общо взето пълен провал ,по добре до село да бяхме отишли  Confused

# 204
  • София
Привет и от нас и честит празник на дечицата ни! Hug

Ние пък днес си изкарахме супер Simple SmileСутринта малко разходка в Борисовата градина с Дина и Алис,като избягвахме лудницата,заведохме децата на конната база да пояздят пони,...е не мина без разправия и там,кой е наред,кой кога дошъл и т.н.После Дина ни покани да отидем с тях на партито по случай рожденния ден на БТВ и там беше много готино,една голяяяяма поляна с чудна тревичка,много хапване и пийване,жива музика,Дани лудя до припадък,счупих си краката да тичам по него.После с мъжа ми и едни приятели с детенце отидохме в едно детско клубче в Люлин,хем да се видим,хем да поиграят децата,и там откарахме 2 часа и така от сутринта се прибрахме чак в 6.30.Мисля,че малкия си изкара много хубаво и беше щастлив. Simple Smile

Ние сме приети в яслата,която искахме,ама то си беше почти сигурно,все пак бяхме с входящ номер 3.И така,на есен-с песен!

Беа,мнооого е готина Сара Hug,страшна коконка!

Кали,как си?Поразмина ли ти схващането?Много е гадно и ужасно боли,знам,и аз прищипвам някакъв нерв от време на време и болката е зверска и се чувствам като инвалид,добре,че отдавна не ми се е случвало...

Целувки на всички!

# 205
ааууууу   Сара е станала тигролъвица! Горкото ми синче.... в дни на мъка само мечтае за Заричка, морето и пясъка Joy Ужас.... Joy Joy
Снимките са трепач! Няма такава сладурка и умница, обичам я тази Сара.

(кажете сега, не съм ли неповторима проекто-свекърва ?)

като чета как сте изкарали деня, започвам да не съжалявам, че се наложи Кайо спешно да замине при баба си в провинцията.

Имам една огромна хвалба да споделя. Снощи Кайо заспа без биба. Не му я крих, не настоявах да я маха, сам не я поиска, не му я предложих, не я потърси дори на сън (до скоро заспиваше с по 4-6) .
тази вечер са сами с баща си и той със сигурност няма нито да му чеше гръбчето, нито да му ппее за пустите калинки (калинки с пъстри перелинки, бел. преводача) в продължение на повече от час.

Тасинка, благодаря, че питаш. Днес ми сложиха последните инжекции, спрях ги за малко, защото доста тежко ги понесох. не мога да почивам и да лежа и си боли, но се надявам да мине до 2 седмици. толкова ще действа последната инжекция. а после ако не мине не знам какво ще правя.
трябва да отслабвам още много, и да си заякна гърба, че там съм много мършава откъм мускули, и циците си тежат отпред, хич не  помагат. уф.

имам една питанкочуденка. Онзи ден (фук фук) успях да се пъхна в много от панталоните си преди да родя. сутиени и ризки няма шанс да ми станат, на талията също съм трупнала един целулит (бляк). Но все пак горе долу (с изключение на корема) започвам да се връщам към себе си. на килограми обаче изобщо не отслабвам. Свалила съм около 3, а имам още 7 , за да стигна пухкавите си предбременни периоди. и все пак сланинките ми на корема не тежат 7 кг. и 5 не са.
тоест, ако си стана на моите кг, краката ми ще отслабнат повече от преди (ЯЯЙЙ), и цицте ми ще стигнат може би малко над пъпа. има ли шанс да си върна талията и корема?! хвърляйте боб и карти сега да ми кажете Simple Smile

малко стана като онези гадните текстови задачи за пълнене на басейн от тръби с различен цолаж Joy

# 206
Здраейте , надявам се вчера всички да сте изкарали "добре" в лудниците по парковете.
Ели си беше тук за уикенда в събота беше с Баща си , защото аз бях на обучение , разбрах че са срещнали мами от форума в Борисовата градина (предполагам Тася и Дина Laughing).В Неделя я водихме по магазините и по обяд някак си се добрахме до Борисовата , поразходихме се , седнахме да обядваме във " Ве.....лото с.ло" и иззведнъж като причерня ooooh! няма да ви кажа какъв крос ударихме до колата.Из целия парк имаше надбягване с колички и колелца Joy.Все пак не се намокрихме.

Тази сутрин я изпратих отново с баба и в Разград , където ще изкара до края на месеца.

За приказките - още не сме я докарали до там да си разказваме приказки , само баба и от време на време , но май не е пленена от тях .Обожава да гледа Пинко и не признава нищо друго.
Но това си е временна фаза.
И аз малко съм възмутена от агресията в детските приказки и филми , но забелязвам , че и Ели не я люби , не обича да гледа том и Джери (тан пада голям Пердах) , беше потресена от "Колите" защото и там е доста напечено положението .Но някак си ще трябва да я въведа в реалността , защото агресията е навсякъде , и ако не я проявява , то поне ще трябва да се справя с нея.

# 207
Здравейте,

Беа, прекрасна е малката Hug много е красива и чаровна , направо не вярвам за тия магарии, дето разказваш, прилича ми на ангелче Grinning

Мале, Тася, откъде я взима тая енергия Дани се чудя ShockedАлис както знаеш се отряза и спа до 4 часа следобяда. Вечерта се държа адски лигаво и накрая като й се скарах ми вика "мамо, моля те, обичай ме" Grinning ще каже човек, че съм я зарязала до кофите за боклук Crossing Arms

Абе, хубаво си изкарахме уикенда, само дето сега съм уморена и ми се спи Tired

Цеци, ние видяхме мъжа ти с Ели Simple Smileтя не ни обърна грам внимание, заета да търчи по площадката Simple Smile

# 208
  • София

Мале, Тася, откъде я взима тая енергия Дани се чудя Shocked

Ох,не знам Tired,и аз тУй се чудя!На всичкото отгоре след целия изморителен ден едвам го приспах,то не бяха песни и приказки докато сколони да заспи...

Кали,за стягане на коремчето и талия може да пробваш да правиш някакви упражнения,а за това ,че отслабваш повече на мерки,а не на килограми си е нормално за тази диета.Важното е,че се вижда,а кантара какво показва не е толкова от значение Simple Smile

# 209
ааа.. Тася... Майката на Крали Марко, който е бил дълго кърмено бебе изобщо не се е чудила от къде си е взимал енергията... от спанак като попай не е било със сигурност Joy

за упражненията... знам, че те са много вредни за целулит, защото още повече го влошават. до сега не съм имала и съм в голяма чуденка. не че мога да правя нещо с тоя кръст...

а имаш ли обяснение за килограмите и дюканската диета? аз не се оплаквам, просто ми стана много чудно.

Общи условия

Активация на акаунт