През СЕПТЕМВРИ щъркелите ще си ходят, но преди това ще ни обходят

• 12 151
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Велислава аз полудявам от това в момента.Наистина ни6то неможело да ползваме.Целия ми нос се обели от тази хрема.
Асе питай. Hug Heart Eyes

# 76
  • София
Здравейте момичета! Hug
Има ли някоя от вас, която страда от сенна хрема? Че моята алергия започна и сега два месеца ще се чудя как да се боря с тази гадост. 

Знам, че има комбиниран препарат на Боарон- Риналерджи се казва, точно за сенна и алергична хрема.  Peace

# 77
sweetkids_mama   става ли за нас?

# 78
  • жителство на место
здравейте от мен и от моята малка дъщеричка  bouquet  bouquet
днес бяхме на морфологичен преглед при д-р давидков-
вечерница ако не те затруднявам да ни сложиш в списъчето на щастливите септемврийски мами и техните сладки бебешори- термин 6 септември пол- момиченце stork-girl
всичко й е наред, на мен също, сладичка е, има същата като моята устичка и нослето на баща си 4470
въобще щастието ми днес е огромно- вече толкова много си я обичам
измислихме и име- ИВА
за термина не съм много сигурна: д-рът каза, че съм в 24 г.с. и 3 дни и най- вероятният период да дойде малката Ива е 20-26 август- и аз не мога да ги разбера тези изчисления и не се и старая много
искам само да вляза в 7 месец и да съм по-спокойна, въпреки че докторът не видя никакви притеснителни признаци за доизносването на бременността

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 00:00 от MY NAME

# 79
  • София
sweetkids_mama   става ли за нас?

Да, мила, разбира се- хомеопатично е.  Peace

# 80
Нещо не мога да заспя взе все повече да ми се разбива съня #Crazy
А какво ли ще бъде последните месеци не ми се мисли ooooh!
Гледкам няма никой всички сте по леглата айде и аз отивам да се мъча лека на всички Hug Hug Hug

# 81
Добро утро!

Аз наминавам само да ви поздравя и да пожелая леко бременеене, особено с настъващите по-високи темперетури. Искрено се радвам на по-хладното време. Може би съм от малкото, които все още не знаят пола на бебе. След последното прокървяване през 20 г.с. всичко е наред, чукам на дърво. Беб напомня често за себе си. Синът ми е болен от скарлатина, но след повече запознаване, установих, че няма страшно и за него и за нас "двама" ни. Правих 2 път кръвна картина и урина и всичко е в нормите. Отново се почва болка в прешлена, на същото място, като при първата бременност, в следствие на разширяване на таза, но за радост не е постоянна, а само от време на време "хапе".

поздрави и бъдете здрави!

# 82
Честит рожден ден на Вилистар!

Бъди много обичана и обичаща съпруга и майка! А на септември да имаш най-прекрасната дъщеричка!

Аз пък имам имен ден, така че почерпете се за мое здраве:

# 83
  • София
Вили, Честит рожден Ден     bouquet
Ели, Честит Имен Ден    bouquet

# 84
Вили, Честито ти рождество, мила! Я когато му дойде времето да дадеш живот на здраво и хубаво бебе  bouquet  bouquet  bouquet Обич и усмивки да те озаряват през цялата следваща година Hug

Момичета, за сенна хрема има основно три монопрепарата - Sabadila; Alium cepa; Polens. Във всяка хомеопатична аптека могат да ви консултират за вашата точно симптоматика кое ще помогне, но аз ще се опитам да ви намеря някаква он-лайн материа медика, та да си прочетете сами кое за какво отговаря Hug
Ето едно чудесно материалче за това какъв е основният принцип на действие на хомеопатичните лекарства и какви са симптомите, които съответстват на тези, които съм ви написала Grinning
Аз лично не бих ви препоръчала да си вземате комбинирани хомеопатични препарати. По-добре да се заложи на монопрепаратите - тези, които съдържат само едно вещество. Положителната реакция от тях би била доста по-бърза Peace

Сега да ви се оплача и на вас. Вчера си гледах детето, защото личната ни лекарка беше следобед, а за да я заведа на ясла трябваше бележка. От като съм я записала знаят, че детето ми е по-чувствително (не обичам думата алергично). Обясних за алергията към белтъка, после детето направи реакция на препаратите, с които мият.. сега пак на тази база прави алергичен ринит. И ми я връщат два пъти под претекст, че била болна Close Всъщност цялата работа е, че две от учителките излязоха в отпуск, за да ходят на екскурзия до Италия и сега тази, която е сама иска да си намали групата. е, вярвайте ми побеснях Close Взех си бележка от педиатъра и днес казах това, което мисля по въпроса Crossing Arms Тъпото е, че педиатърката (тя всъщност си е права жената) ме натиска да изследваме детето, за да се впишат тези неща в картона и да не ме тормозят повече. Хубаво, ама изследването се прави с венозна кръв Confused А моето дете като се разплаче и се захласва... вече е голяма, разбира и се дърпа неистово. Как ми кажете да отида и да я подложа на това, заради тъпите лели в яслата Cry
Ей затова от два дни ходя като вързано куче и мятам бесни лиги насам-натам. Confused

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 09:17 от Асенцето :)

# 85
Вили, честит рожден ден!   bouquet
singing_girl, и аз не мога да спя. Адски изморена съм, но се будя към 3-4 ч. и се мъча да заспя и от изтощение ми се доспива към 7 ч., когато трябва да ставам. Ужасно е. Чувствам се като парцал.  #Crazy някак си все е едно е някакво вътрешно напрежение. Или се подготвям за спане през 3-4 часа.  Crazy леллелее

# 86
Вили , честит рожедне ден!
 newsm51 newsm51Жива здрава и от всичко хубаво по - много!!!

# 87
  • София
Вилистар, Ели, честити празници днес!  bouquet Желая ви един прекрасен ден, изпълнен с много усмивки и приятни изненади!

Аз пък ви черпя за здравето на сина ми Константин, който също е именник днес!  Simple Smile

# 88
  • София
Да е жив и здрав Константин!
Да му е живо и здраво прекрасното име!  bigdance2

# 89
Да са живи и здрави всички , които имат повпд за празник днес- Велистар, Ели и малкия Константин    bigdance2

За съня и при мен се получава същото, събуждам се през нощта, въртя се на ляво на дясно и заспивам малко преди времето в което трябва да ставам.След това на работното място съм като в транс..забравям и всичко , което трябва да правя ми тежи..Успокоява ме мисълта, че имам само още един месец работа и след това ще мога да си почивам в къщи и да мисля само за малкия бебо  Heart Eyes

Момичета, преди време ви питах дали сте решили как да се казват бебчетата. За Дидка разбрах- Теодор  Peace- прекрасно име Дидка. На нас нещо ни е много трудно да решим..колебаем се между Кристиян, Васил и Борислав..приемам и други предложения  Grinning
Хубав и усмихнат ден желая на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт