АВГУСТовската дружина в третия триместър мина

• 25 525
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Аз докато се включа да кажа на Intriga за болничния,гледам,че нещата отишли в съвсем друга посока!
 Успокойте се момичета няма страшно,ще устискаме още 3месеца!на мен ми се случва вече често да си подмокря белъото като кихна или рязко се изправя,така че според мен и при вас е така-от мехура,нормално е в тези месеци на бременността.
 И все пак да кажа,че чак болничния,който се издава 45дни преди раждане се изплаща на 90%от заплатата.Останалите до тогава са си поради общо заболяване и са 80%
 Хубав ден на всички и дано лекото захлаждане ви позволява да се чувствате по-добре,поне с мен е така,че иначе съм подута като балон в тези жеги!

# 136
Здравейте момичета!
 wavey

Към въпроса на Интрига и Диди и аз ще се включа с подобни изживявания. А съм така всяка сутрин след като стана  от около месец може би. Сякаш водичка изтича от мен и мокри бельото ми и това е. През другото време няма, но със сигурност не е от пикочния ми мехур. Нямам открит проблем свързан с бактерии или други такива гадинки-всичко досега ми е било ОК. Вярвам, че е нормално.
Да докладвам и аз за изследванията си. Днес излязоха резултатите ми и аз съм с нисък хемоглобин-изписаха ми Феро Градумет или нещо подобно. Това не ме притеснява, но друга грижа изскочи за която дори и не подозирах, че ще ме застигне-откриха ми антитела, при все че не съм отрицателен резус а съм просто 0+. Лекарката каза, че са в ниските граници и няма повод за притеснения, но аз бих искала да се информирам повече аджеба кво значи това. Мами, помагайте с инфо, защото аз открих из нета само теми за отрицателния резус, и никъде какви биха могли да са последствията от моя случай.

# 137
Мишимади ми на мен нали са ми текли та си мисля че плисват една приятелка така ми каза.Опитвам се да успокоя и аз че понякога от притеснение става по лошо.Иначе и аз съм си неука но за сега не искам да разбирам как църцори Mr. Greenтам да си стоят.Отивам за сладолед че не се издържа по два ям на ден. Mr. Green

# 138
Feb аз съм 0 (-) и на мен ми пускат антитела, но досега са ми отрицателни, хем съм с втора бременност. Мисля, че ако си с първа - няма проблем. Не знам как стоят нещата при 0 (+). Може да попиташ дали не трябва да ти сложат инжекция като на Стела - мисля, че беше антигамаглобулин, или нещо от сорта. Попитай доктора, защото не е шега работа.

# 139
bobito,,не се притеснявай де!Нищо няма да се плисне и няма да родиш скоро,нито ,нито която и да е от нас - до август ще е така.А като отиваш за сладолед  -вземи и за нас  - че и аз умирам за него.Иначе не ям сладолед,ама когато съм бременна - шоколади и сладолед си хапвам доста.То май пак девойка ще е - така бях и предните два пъти.А за първия - нищо не ми се ядеше и затова бях само 58 - 59 кг като родих( в момента съм около 59-60 кг)Е ,друго е да си на 20 години!!!Сега поне съм по-мъдра( Embarassed)(кой знае?!!)
И такаааааааа - bobito - сега си ядеш сладоледа ,нали? А аз ще се облизвам,докато не изляза да си взема.А smile3508ма ще си взема три - да те е яд!
 newsm62 Не ми се връзвай - обичам да се майтапя! И да се смея с глас!!!(лудичко,нали?)

# 140
Миши мила и аз си мислех, че съм помъдряла ама май се заблуждавам  Laughing Те и бабите са го казали: " Акъл и мензис не ти ли дойдат навреме, не ги и чакай" Mr. Green

Всичките да стискате кълки до 37 седмица поне, разбрахме се нали Wink Аз на моя доки съм му обещала да раждам около 10.08 , щото тая жега е страшна.

Тя водата току така не изтича, споко. Първо почва да сълзи, после повечко и чааак тогава може и да плисне. Ама рано е още Wink

А с тия сладоледи ще се караме, сега и на мен ми се прияде и ще трябва да хапна, е да ама вие сте слабички а аз съм   261uu Шишо Бакшишо Mr. Green Чак ме е срам да кажа колко съм качила досега  Embarassed жокер само :повече от всички изказали се по темата за килцата  Embarassed  Embarassed  Embarassed

# 141
 newsm62 Кой е слабичък?bobito може и да е ,ама аз не съм.Но нещо не ми пука особенно.И давай да  ядем каквото си искаме   и по колкото" душа воли", после ще му мислим.

# 142
Ще ви глобявам по 5 лева ей да знаете Mr. Green
Черешки ....сладоледи..........не става така Joy
Аз претупах пак днес(не за ядене).От сутринта ме режеше корема и имах бодежи в матката.Търпях ама нъц,само като се изправех и се започваше.Звъннах на доки и като ми се развика #Crazy,направо се разтреперях.Веднага ми каза да отида да ме  види;звъннах на мъж ми(да не карам аз ,че ако стане нещо) и той милия като се притесни че е нещо лошо ,не можа да обели дума  през целия път,така беше пребледнял.
Сложиха ме на запис на тоновете цял час #Cussing out(едвам издържах по корем,щях да се задуша).Бръкнаха ме и за разкритие  #2gunfireи ме изпратиха по живо  по здраво да си ходя Laughing.Нямам разкритие ,но отчете леки контракции.Не са родилни но ако продължа да се разкарвам с прахосмукачката из нас и парцала ,каза че ще станат.Спирам и наистина се хващам да си почивам ,защото днес се изплаших бая.А и сестрата която пратиха да ми сложи апарата за тоновете беше новичка ,и не ги намираше половин час ooooh!,като почна да вика от акушерките да дойде някоя че не чувала тоновете,тогава щях да припадна  #2gunfireНай накрая ги намериха и ми се нормализира пулса.
Мина и замина,от утре ще си лежа и няма и да готвя   Simple Smile

Сега ще трябва да изстрелвам някой до най близкия супер маркет за череши и сладолед,и смятам да ги комбинирам и двете..но 5-ття лева да знаете не са ви простени Mr. Green

# 143
Кои е слабичък бе не съм ама не ми и пука.Вчера ходих на предишната работа да ги видя и една злобарка ми вика мале ми ти що така си се подула и аз викам къде а тя навсякъде.Ми защото съм бременна невиждаш ли. Crossing Arms
Ама не ми пука чесно казано това е нещо нормално организма на жената да реагира така да трупа мазнинки.Ша ти се незнаят злобните кучки.
Браво Мишимади и аз така си хапвам съжалявам за сладоледа сега всички мамчета ще нападнат сладоледчетата и чул те господ на никои да не му църцорят водите и да си ги стискаме до август.
Цвети ще си платя глобата ами като съм сладокуска преди не бях.Доно да се оправя че ходя по 10 на магазина за какво ли не срам ме  е вече Embarassed

# 144
Здравейте сладурки!
не съм писала от доста време но ще наваксам.  Wink Да се отчета и аз какво става с мен. В петък имах уговорена среща с доктора при който искам да раждам. Прегледа ме и той потвърди че ще е момче и се разбрахме за раждането каза ми да се чуем след 10 юли и ще се разберем за дата. И аз в този миг се успокоих и всичко сякаш ми тръгна като по вода Hug Накарах мъжа ми да идем на разходка до Пиги хаус и разбира се се започна едно пазаруване...... което приключи вчера, но ми остана само комплекта за изписване да купя и някои дреболиики. Направо бях в стихията си  Hug Grinning Hug
И сега си имам креватче, количка, дрешки, памперси и т. н. Чакаме само бебето да дойде. между другото ще се казва Давид по избор на таткото  Party
 Е това е от мен засега
Целувки на всички Wink

# 145
Такааа, да кажа сега за водите.
Малко черен хумор Mr. Green - ама нали по принцип са ми в повече, та и да са те има мегдан да тече Mr. Greenмайтап.
Сега сериозно - акушерката каза, че това в никакъв случай не са околоплодни води. Първо околоплодните води не изтичали току така. А за пукнат мехур и дума не можело да става. А и ако имало нещо, то се виждало и на видеозона и на записа на тонове. На мен ми правят вече 3-ти път. Така че споко, нормално е течението понякога да е по-прозрачно, воднисто. Моята беба си върви все така голяма Heart Eyes как ще се ражда незнам. Акушерката вика Дидиии не те виждам мила как ще изкараш до края с тоз корем и в тия жеги Blush едвам се качих по стълбите до втория етаж и едвам пък се оттътрих от Халите до Бачо Киро, викам то поне нанадолнище та да пръхтя по-малко като стигна пред кабинета. Ама нейсе стигнах цялата плувнала в пот, с червени бузи и повишено кръвно налягане. hahaha
А и както каза Цвети препотих се и аз сто пъти докато хванат тоновете. А тука, а там, това бебе никакво го няма. Бе викам айде бе какво става, може вика да е застанала с дупето надолу, доктора дойде и почна да пипа "там долу" Blush то си направо там - викам айдееее какво му стана пък на тоя доктор, а той вика не е ето я главата тука е, напипвам я Sick и след още малко понатискане, разместване, друсане, бутане, хванаха тоновете и аз щях да пукна 20 минути по гръб. После я гледа и на видеозона и каза, че водите са в повече Crazy Към кило и 300 тежала и била общо взето големичка. Еми жива и здрава да ми е - отгледано бебе, какво да правиш Hug
Пожелавам Ви лека вечер и целувам всички ви. И без излишни притеснения, каквото е писано това, Господ да е с нас Hug

# 146
Eeeeeх,момичета корема ме заболя от смях докато ви изчета! Joy Joy JoyГоляма веселба е с вашата компания!Особено се забавлявам със самоиронията относно килограмите и странните форми в които се превръщаме в резултат на подуването smile3521
  Иначе и аз подготвих купата с черешки,нищо че вече погълнах едно кило днес!Честно да ви кажа не вярвам на онези приказки,че предизвикват контракции-със сина ми в последните седмици ядях САМО череши,а той изобщо не искаше да си напусне сигурното местенце-преносих 10дена,дори сигурно ощве щеше да стои ако не го бяхме измъкнали насила Grinning

# 147
  • Бургас/Пз
Успях да отида днес на консултация. Всичко е ок. Бебето продължава да си върви една седмица напред. Потвърдиха термина за 24.08.2008г. Затова ще помоля Интрига ако е удобно да ми смениш термина на първата страничка.

Коте, успя ли да се обадиш за 10 юни в Токуда?

Някой от вас знае ли какво означават съкращенията които са изписани на листовете които дават след като ви гледат на видеозон - по точно там където са данните за развитието на бебето - седмиците, кг, см. и има означени "BDL" 0 едиколкоси см,   "FL" - пак и т.н. Е тези двете ме интерезуват какво означават.

Коте ти имаш ли представа?

# 148
Ани доиде при мен на моя термин супер Mr. Green
Първото е размера на главичката а второто е размера на бедрото.

# 149

какви околоплодни води, какви записи какви неща ви се случват момичета, аз се чуствам като през 3тия месец с 10 кила отгоре  Mr. Green важното е всичко да е наред с бебо, то е ясно че с главите не сме в ред  Crazy

аз пък да се оплача, ходих на ЖК днес и освен с мерене на кръвното и кг нищо не стана...лекарката като разбра, че имам и друг доктор при който смятам да раждам евентуално и че ще ходя другата седмица при него ми вика- ами тя нали ще те гледа на видеозон, аз няма да те гледам #Crazy #Crazy #Crazy
искам да попитам- за това ли си плащам осигуровките?! нея да я мързи да включи тоя ехограф дето е от първата световна, и на който ако и инзвънземно да носиш пак няма да се види, ама ей така колкото да си свърши работата, да видим сърчицето нещо такова, а тя ми вика там нали ще те гледат! ама нали съм загубена и си глътнах езика, вместо да и дръпна една..нали това й е работата #Cussing out, аз от 3 седмици не съм била на преглед и исках просто да видя сърчицето да се успокоя... Confused Cry Confused

оффф добре, че да чукна на дърво се чуствам добре, че ако имах някакви драми при тоя дефицит на лекари и при тоя моя късмет не знам как щях да се оправям Sick

хайде лека вечер и ви пожелавам, не - направо ви въдворявам да се притеснявате по-малко и да го карате по-споко  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт