АВГУСТовската дружина в третия триместър мина

• 25 524
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
Е ха добра вечер от мен!

Аз понеже съм се вталила нещо  Mr. Green та ходихме с мъжа и детето да вечеряме, после малко кинце и сега викам, чакай да видя маменцата как са Simple Smile
Цвети казвай къде и ги пращам тез 5 лева  Mr. Green Аз като стигнах до магазина и забрвих какво ми се ядеше и не влязох  Embarassed
За да успокоя всички, аз съм качила дотук 20 килца  Shocked или както беше казал някой при мен е тържество на материята  Laughing Ама пък съм мноооого по-симпатична и чаровна, пу пу пу да не са ми уруки  Laughing Имам 4 килца само в циците, като шофирам и не ми виждат третата цица, мъжкия пол е  Shocked ей така.Един младеж с един джип така се беше олензил и му течаха лигите, че спря на една боя разстояние от предния ooooh! Днес на тържеството на Стефи пък един дядо за една бройка да вдигне самолета, ама го разсеяха и загуби концентрация, около 3 минути се беше вторачил в деколтето ми  Laughing Laughing Laughing
Сега сериозно за черешите четох, че тов е плода с най-много желязо. Следователно набивай народе и не ти трябва малтофер

# 151
  • Все на втория етаж
И днес да се запиша. Добре съм като цяло, ходих на пазар и купих две разкопшни панталончета. Нали не е рано? Свекърва ми и майка ми не смеят нищо да взимат, аз уж не съм суеверна, но нещо днес след покупките ми стана нещо и се замислих дали не трябва да се спра. Confused

За групите някой беше споменал 0 + , аз съм такава, но не разбрах за какво точно става дума. Blush

# 152
Аз нали съм най-ранобудна и днес отново съм първа.
Tsvetelinka,,само докато четях поста ти скокнах  да си взема Магнезия.От няколко дни го вземам редовно по три пъти.Радвам се ,че при теб всичко е наред и съжалявам за неприятните изживявания ,които си имала.Пази се!
bobito,такива сме си жените,все да захапем и да съскаме.А въпросната колежка просто ти е завидяла ,че си бременна и изглеждаш страхотно,да знаеш!Ядосала се е от вниманието ,което са ти обърнали другите!И аз вчера останах разочарована от една близка,която вече няма да ми е такава,защото завистта и няма край.Не желая да си развалям деня с мисли за нея - много здраве и щастие и пожелавам!
Предлагам нашия форум да станем абонати на сладоледената фабрика и да си поръчаме тонове сладолед с черешки.И ако си правим среща  - нека да е в двора на фабриката! smile3521
Asija,стига си ме комплексирала с тези цици. smile3506То моите сега са си добре,ама като спра да кърмя и се стопяват.ТатиИце като ме харесва такава ,няма проблем.Щом ме  е взел ,ще си ме гледа каквато съм - с цици и без цици,това е.То нали сме интернетска любов и човека ме гледаше по душа,а не по фигура.
Момичета ,леко с работата днес -  smile3558 Тати си е у дома утре и ще има време за нас !

# 153
Добро утро и от мен! Hug
Аз пак съм в подготвителна треска  tantrum - утре е балът на какиното момиче (да се разбира сестра ми) и нямам търпение да си я видя. На кака куклата. Снощи в 23.00 ч. кацаше, а аз заспах в 21.40 ч. пред телевизора  Sleeping и не можах да я посрещна. Сигурно е била много разстроена, че не съм я посрещнала. Много ме е срам,  Embarassed ама вчера цял ден търчах по улиците като гламава и вечерта бях гроги. Ама тя ще ми прости, нали имам основателна причина, а и като види днеска коремчето ще ме съжали. supermama
Asija от днес и аз съм горда приносителка на 20 кг. отгоре! А за циците - видях те оня ден и мисля, че знам за какво говориш. И аз съм ги поналяла, ама ти направо цепиш мрака!!! #Crazy
Много се забавлявам с вас момичета, много искам и като родиме да продължиме да си пишеме, а защо не и да се виждаме - все пак ще сме по-свободни, нали, а и временцето ще е хубаво  smile3508.
Диде мисля, че твоята сестричка също беше абитуриентка - е, какво се услушваш??? няма ли да видиме снимки???
Цункам ви и лек петъчен ден!!! До после....

# 154
  • софия
Добро утро момичета Hug
Не съм писала доста време,ма редовно си ви чета.Да не мислите,че съм ви забравила Joy
mi6imadi ,гледах те в предаването-моите поздравления,страхотна си  bouquet
За околоплодните води моите започнаха да изтичат малко по малко при предната ми бременност.Оказа се,че мехура се се спукал високо и затова само прокапваше от време на време.Така че,не е задължително да плиснат на силна струя.
За течението и аз имам,но то е нормално за бременноста,не се шашкайте Peace
Иренка изобщо не е рано за покупки.Аз вече имам всичко необходимо за бебка.Остана само креватче да купа,но това ще е другият месец.Сега започнахме ремонт и само ще ми се пречка.Иначе си имам дрешки,количка,шишета и козметика Embarassed
Със сигурност имаше и още нещо дето исках да напиша,ама.....не се сещам newsm78
Да се отчета и аз-вчера бях на последната ФМ при Марков.Всичко е наред,води в норма,плацентата е супер.Лошото е че,бебка се е завъртяла седалищно и шанса да се обърнела вече бил минимален.Та секциото вече ми е 100% сигурно.Върви десетина дни по-голяма и е 1600гр.По размери термина ми идва на 23.07. вместо на 3.08.Но аз така или иначе си правя сметка да рода към средата на Юли Laughing
За килограмите до тук съм качила 6 кг.,ма си имам излишни и от преди това Embarassed
За срещата тъй като прочетох че в началото на месеца доста от вас няма да ви има,ако искате предлагам да я направим на 14 или 15.06.Може в Южния парк или в Борисовата градина.

# 155
mamadona   Embarassed, готово качих снимчици. Да видите малката ми пухкава сладуранка, прилича на бебенце, много ми е сладичка Cry, а скоро мисли да заминава за Асеновград с гаджето си и там да живеят Confused и какво ще правя - толкова сме свикнали заедно. Ех какво нещо е живота - ама живи и здрави да сме и щастливи най-важното.
Извинявам се, че не се сетих за снимикте, ама нещо мозъка ми "изтича" и той Mr. Green

Естествено, забравих да кажа къде Crazy - в албумчето със сватбите Embarassed

Последна редакция: пт, 23 май 2008, 09:49 от didi-2

# 156
Добър ден и от мен Simple Smile

Нашето Бебчо си стои седалищно от рано. Те не се ли завъртат в края на 7-8 месец?
Отказвам да се шашкам за това smile3558

Утре се надяваме да ни се отвори време да си накупим дрешки, козметика, коритце-каквото ни трябва за беби и да остане само количката. Креватче ще купуваме след 6-тия месец, дотогава имаме люлка от баба. А и може да си ползваме кушарката за игра с едно матраче ще стане супер.

Ние и двамата с мъжа ми сме Rh (-) и доктора каза, че няма да се занимава с нас още преди месеци. #2gunfire

Мисля този път и аз да дойда в Токуда, че много я хвалят тази болница.

Аз като казвам , че съм +4, трябва да спомена, че преди да забременея пазех окръжност, т.е. подготвила се бях един вид.  Crazy Ама какво да правиш при тоя заседнал живот..

# 157
didi-2  smile3501 много сте сладки двете пухкавелки. И въобще не се оплаквай за Асеновград - ей го къде е! А аз какво да кажа - моето момиченце е в Барселона и така ще е поне още 3-4 години, ако реши там да следва. Не че не ходя да я виждам, а и тя си идва - ама не е като да бръмнеш с колата за 2 часа до там, нали? А аз съм влюбена в Барселона - много ми харесва и всеки път отивам все едно ми е за пръв път! Ще пусна снимки от миналата година да ме видите!
britt въобще не се оправдавай и ти и dessyy ще ме прощавате, ама с тия смешни 4,6 кг. не влизате в никакви класации  Wink (ей това е майтап - да не ми се разсърдите!)

# 158
Добро утро Crazy
Мама Донна и аз си мислих вчера как изкарахме заедно вече 6 7 месеца и колко много и аз свикнах с вас.Искренно се надявам после да продължим да си пишем.
Мишимади мила но наистина има много злобни хора и на мен ми докривя като ми вика така не че искам да съм манекенка но пък никои не я питаше но както и да е трябва да не обръщаме внимание на такива злобарки. Crossing Arms
По въпроса за циците и аз по доволна от сегашния им размер но знам че вмигом като спра да кърмя ще изчезнат а моя мъж е един цицоман и незнам от къде пари за силикон Mr. Green
Деси ти ме уби и моя мушмурок е седалище и ми счупва яичниците и мехура и на мен така ми казаха но се надявам да се обърне те си знаят бебешка му работа.Абе и при нас маи ще играе ножа че ми бил много тесен таза.Нищо мен не ме е страх е долре де малко Embarassed
Струва ми се напоследак е по кротък ритка но далеч по лекичко и не е така постоянен.Вие наблюдавате ли такива спадове в ентусиазма да върти бебоко яко педалите.
Това е от мен засега изчезвам.
ПП....За сладоледината фабрика може да ме наемете да работя там охааааа кеф на Асето и на Мамадонна ряпа да ядът 20килца.Може да сте с 20 килца отгоре но пък сте си много добре аиде пу да не ви е уроки.. Mr. Green

# 159
bobito81 аз също забелязвам спадове и възходи в ентусиазма на моето момченце, особено след оня ден - мача Челси:Ман.Юнайтед. Аз много му се кефих, но малкия направо се побърка. А за баща му да не говориме. То бяха едни продължения, едни дузпи.... Joy А баща му ме хванал през корема, а малкия рита, шутира, блъска и той му вика: Браво тате, само така! Айде тати гоооооооол! Дузпааааааааааа! И сега от 2 дни спи - сутринта лениво се обтегна няколко пъти и това е! Бебешка му работа! Wink

# 160
Здрастии!!
Много разсеяна съм станала напоследък, чак ме е срам ooooh!Ставаме сутринта рано, обличам дъщеря ми с нов тоалет, купуваме букет и отиваме в училище на празник по случай края на учебната година.....който се оказа, че всъщност си е баш на деня, т. е. утре EmbarassedТолкова неудобно ми стана пред учителката на дъщеря ми-нямаше други неразбрали като нас; ама тя и Али е "отнесена от вихъра"; звъня й преди малко и  казвам "Ще ти дърпам ушите ,ей, как така цяла седмица репетираш и не си разбрала, че тържеството е утре, а не днес, та да се излагаме?", а тя: "Ама то утре ще  е, така ли?" Twisted EvilНе е истина просто Laughing
Метаморфозата с гърдите по време на бременност е наистина удивителна, но и шока след това не е малък: търсиш ги, свикнал си с тях, а под блузата тъжно, няма никой Tired
С тия сладоледи държа да отбележа, че и мен побъркахте вчера, бях ги поспряла за известно време, защото наистина прекалявах с тях, ама след вчера традицията се поднови; колкото до черешите-няма проблем, аз и без друго си ям ударни дози от тях; поне изчезна досадния проблем с нередовния ми стомах от първите месеци Embarassed
Срещата гледам я "измествате" все по-напред във времето, ама тогава има май по-голяма вероятност повечето от нас да не са в сф newsm78; имаше видях предложение за 14.06-тогава съм на изпит във В.Търново и после смятам да отида малко на вилата на Балчик, така, че аз специално със сигурност съм тук до средата на юни(като на 12.06. също съм на изпит де)
Чао засега от мен-ще ходя да похапна, че забравих вече кога закусвах Thinking

# 161
  • софия
mamadona смей се ти на килограмите,ма сигурно и да не кача повече,пак ще влезна да раждам колкото тези дето са качили по 20 кг Embarassed
britt ,bobito81 ,не се шашкайте от седалищното предлежание PeaceВинаги могат да се обърнат бебоците.Просто при мен е малко по-сложно,защото съм с двурога матка и мястото е доста по-малко от нормалното.Затова казах,че шанса да се обърне при мен е минимален.Иначе при седалищно вече винаги правят секцио(а то изобщо не е страшно,повярвайте ми) Peace
Колкото до срещата,аз наистина нямам никакви претенции за датата,няма да ходим никъде засега,подхванали сме вече ремонта.То е ясно,че няма да е удобно на всички,няма как.Да пуснем една анкета ако искате с няколко дати и да решим нещо Hug

# 162
Момичета аз до 20 юни съм в София, така че когато кажете - нека все пак да е събота или неделя, за да не сме на работа. Въпреки,че аз най-вероятно ще излеза отпуск към 10 юни, така че - при мен няма проблем, но ще има мамета дето ще си работат до последно. Така, че когато и да решите - там съм!  Wink Laughing
dessyy въобще не се смея, а благородно ти завиждам - де да можех и аз така!  Whistling И сега пускам списък на тези, които ни забравиха, белким се засрамят и напишат по някой и друг ред. Не претендирам за изчерпателност, но на прима виста за тях се сещам. Момичета  Naughty ще се караме! Къде се загубихте?  newsm78
sonaschi, mama_galka, micra, future_mama, snejana01, shiiila, si key, и т.н.

Последна редакция: пт, 23 май 2008, 11:19 от mamadona

# 163
Ох стига с тези сладоледи .. аз почти не съм хапвала сладолед от миналото лято.. smile3518Онзи ден си купих и бях гузна 2 дни..  Outta Joint

А днес забравих пликчето с провизиите и търся ябълка, ама не, на масата в  хола останаха. Ще умра от глад..
Отивам пак на обиколка да видя някой колега няма ли нещо за хапване  Animal Pig

# 164
  • В чуден свят с четири Слънца
Здравейте, ето ме, много засрамена пиша, че напоследък само ви чета. При мен нещата бяха на косъм да се сдобия с МАЙче, вместо с Августинче, ама аз си бях виновна. С целия си акъл, а то в момента не претендирам да е много Confused се юрнах с мъжът на екскурзия из Европа, имаме познати и роднини тук и там пръснати по света, та в "най-подходящия" момент решихме да ги навестим. И аз-тантурестото грахче катерих върхове в Алпите, друсах се в колата 2000 км. по разни приказни замъци, беше страхотно, докато не ме почнаха едни бесни контракции, изкупила съм швейцарските и германските аптеки, де що намеря нещо с магнезии и но-шпа подобни препарати. И бях на път 16 часа, от които 10 часа с контракции през 2 минути, ревах, а бяхме на средата на нищото, на поне 6 часа път от болница......Господ я опази мойта принцеска. И сега съм по-кротка от агънце  Grinning Ходих на лекар да ме прегледа, всичко е наред, но ми забраниха да правя повече такива екстремни подвизи, лежа си по цял ден и похапвам (няма да пиша какво, че видях има вече глоба  Wink).

За срещата аз съм твърдо на линия, когато и където решите, аз съм в болнични и не ходя на работа. Мисля да се включа и в срещата на мамите в Бизнес парка за разглеждане на количките Mutsy.

Весел ден на всички и не правете глупости като мен  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт