АВГУСТовската дружина в третия триместър мина

• 25 519
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
 mamadona, bobito81, ама разбира се,че ще продължим да си пишем и след раждането-нали ще си спретнем темичка за малките августинчета-на кое какъв цвят му е акото,колко пъти се е оригнало и повърнало и други такива приятни темички  Laughing

Асе като чета за твоите цици  май ще трябва да слагам подплънки в сутиена за срещата,за да не се комплексирам много,те и моите са по-големи от преди,но аз преди нямах,така че сега са просто нормални  Mr. Green

за срещата аз съм на линия когато кажете и нямам търпение да се видим вече,дано сме и повече този път-може да се съберем около езерото Ариана,там май има приятни заведения

mama_galka мила добре дошла си на срещата,само да ти кажа,че ще гледаме колички Зупър,а не Мутси.Радвам се,че нещата при теб са се разминали благополучно  Hug

# 166
mama_galka момиче ти си за убиване  #2gunfire - нали щеше да ходиш със самолет. Повече не ставай от дивана до август! Naughty и здраво стискай краката. Слава Богу, че ти се е разминало  Praynig
britt
е как издържаш без сладолед???  #Crazy Ами то от ябълки не се пълнее, бе момиче! Я отиди омаай две пици и половин кутия сладолед - какво си тръгнала ябълки да търсиш?  newsm78  Joy
stella_a  rotfImao това за акото какъв цвят е , е особено важна тема за разискване  Wink мисля, че и други фундаментални теми ще разискваме като например защо му капе косата? ноктите на ръцете и краката да ги гриземе или да ги режеме и т.н.  newsm62 Ето пак ме хвана лигоча! И за да ви докажа, че мога да бъда и сериозна:
ПРЕДЛАГАМ ДАТА ЗА СРЕЩА - 7 или 8 ЮНИ . КОЙТО Е "ЗА" ДА ГЛАСУВА!

Последна редакция: пт, 23 май 2008, 12:05 от mamadona

# 167
  • В чуден свят с четири Слънца
Аз се записвам за срещата за 7 или 8 Юни.

mamadona, приемам нахокването  Embarassed Ние летяхме със самолет натам, но си купихме кола от Швейцария и се прибирахме с нея.
stella_a, тъй вярно, zooper бяха количките, лелее, съвсем затъпявам  Sick

Последна редакция: пт, 23 май 2008, 12:20 от mama_galka

# 168
Здравейте мами и от мен!
Тука съм mamadona, и едвам смогвам да чета и то с по няколко страници назад...Вече броя дните докато изляза отпуска...цели 10 работни дни...2 седмици ще рече това! А в същото време съм толкива затрупана с рабора, шефа реши, че ще се сертифицираме по ISO и като най-стар служител, който е наясно с всичко от начало мен ме нагърби с това и сега другата седмица ни предстои одит. Друго интересно е, че в къщата ми е бомба паднала, от 4 стаи само една не се ремонтира...Свикнах да се разхождам по пижама докато майстори къртят и мажат тук и там. Сменяме ...всичко...ужас, нямахме баня повече от месец и още даже не е съвсем готова...добре , че на втория етаж имаме друга и аз посреднощ с полузатворени очи катерех едни стълби и стрясках кучето...Но сега вече си имаме баня на етажа, ама не са и монтирали още вратата та сме на отворени порти с мъжа ми....ще слагат и паркета скоро и няколко врати покраи това решихме да сменим...Това малко стана, като съседите миналата година решиха да извадят да изтупат килима и цяло лято правиха ремонт, та и нашата така стана!
Майка ми онзи ден просто ме спука от смях...при нас на етажа всичко тече  под пълна пара, а тя вика по -спокойно има време и аз и викам ама какво време, та аз съм в седми месец вече и тя взе, че се стресна, че си мислела, че нали съм някъде към 6тия. Бях да ама преди един месец!
Иначе, вчеря бях на консултатция...нашата бъбъ все по категорично ще е беба Simple Smile Беше с главата надолу, но лекаря каза, че има място и си се върти още. Тежи около 1400 гр. вече, лекара ми направи забележка, че за един месец (ама аз се оправдавам с празниците около Великден и Гергьовден) съм качила 4-5 кила. Не можело така много било. Аз съм 10-11+ кила вече, не мога да кажа, че много ми пречат, ама си пречат, не мога да се свия...Почнаха да ми отичат краката от няколко дни...не ми е болезнено, но ми е неприятно. Лекаря вчера ми предписа едни хапчета на разстителна основа Неоренал да пия 10 дена и Венен гел на Др.Тайс. С крема се намазах един път и веднаха почувствах отпускане и освежаване. Иначе малко ми е паднал хемоглобина и трябва да ям все мои "любими" ястия като дроб, спанак и т.н. Sick
Направила съм си един списък с магазини, които да обиколя като изляза отпуска, на няколко колички съм се спраля и ще ходя да ги гледам на живо. Ще Ходя и ди правителствена да еидя как седят тм нещата ще има ли място за мен. Аз нали ще съм секцио най-вероятно и вече е крайно време да се ориентирам.
Поздрави на всички мами и съм тука и Ви чета, въпреки лудницата около мен.

P.S. За сладоледа, кутия от  2л. е  решението, аз вече посвърших една, череши и ягоди ям, какво друго сега!

# 169
Оооооооо девойките хелоу и от мен  Mr. Green

Гледам петъчно ви друса лигоча, мен пък не ме пуска от вчера  Laughing

Да споделя с вас едно мое проучване: големите цици вървят комплект с още по-голямо Д..е. Ако не е така значи са купешки, фейк дет са казва  Laughing Та в тая връзка Стели ако ша слагаш в сутиена подплънки, сложи и в панталона, щото аз отзад съм като на шести полк тупана  Embarassed А после като отслабна мъжо ми е обещал да ми купи цици  Wink

За бебешките теми сте прави. Аз затова ще се връщам бързо на работа, че със Стефи за година и половина вкъщи ( а тогава нямаше гсм-та и компютрите бяха супер лукс, па за нет да не говорим) само бебешки акита, памперси и пюрета ми бяха в главата. Мъжа ми вика  "Обичам те", аз пак за цвета на акото си мисля  Laughing

За срещата - твърдо за 07.06.2008, мястото може и на езерото Ариана да е  Peace

Мама Галка и всички маменца с проблеми, да стискате кълки до 37 седмица поне, нали се разбрахме  Wink Да не ви мисля и да ви се притеснявам  Hug
Тъкмо снощи като си лягах и се сетих за Мама Галка и за Бъдещата_мама, че отдавна ни вест, ни кост от тях. Е ха добре дошли пак  Hug

Последна редакция: пт, 23 май 2008, 12:32 от Asija

# 170
mama_galka, ти същото си свършила като мен миналия месец, дето ходих пеша една събота - от 9:30 до 15:30.... и после леле... Ама аз тогава специално питах доктора предварително и той каза, че мога да тичам, ходя като нормален човек. Само дето не знаеше, че пред него не стои нормален човек.

mamadona, не издържам, гладна съм  smile3514

Аз да ви разказа един случай да мине времето до обяда.
Преди месец, като търсех булченската рокля и отиваме с мъжа до Сватбен център в младост.
Още докато паркирахме колата, о чудо , на витрината стои моита рокля, ама все едно нчкой ми я беше извадил от ума.
Влизаме тичайки и питам продавачката, ей онази рокля искам я, нали става за бременни.
И онази коза като и се опна личицето, все едно токущо за пръв път вижда бременна.. пък и нахална ще се жени / за протокола, още не ми личеше ама 1 гр./

И овцата ми вика: А, ние за ДЕБЕЛИ нямаме!!!
Аз: Госпожо, не съм дебела, а бременна!!   /наиситна не съм дебела/
А тя пак: Е да де, за дебели нямаме!

Та искам да кажа да не се шашкате от подобни коментари, защото всичко на тоя свят е крайно, само човешката простотия е безгранична .  smile3502

Последна редакция: пт, 23 май 2008, 12:30 от britt

# 171
Здравейте и от мен!И аз съм от засрамените... Embarassed Ама откакто миналата седмица си писах курсовата работа,така се изтормозих,че след това не исках да виждам и да се докосвам до компютъра изобщо smile3511 .Едва вчера го пуснах и едвам ви изчетох...Не си спомням вече дали ви се бях оплакала с моите контракции, заради които пих 10 дена Гинипрал newsm78.След това се поуспокоиха нещата,ама тази нощ незнам какво ми стана-нещо вампирясах и сънувах някакви ужаси с продължение и на всяко събуждане,корема ми беше като камък....сега е спокоен де.
По отношение на покупките,аз май съм най-изостанала и по-точно не съм купувала нищо, а така ме сърбят ръчичиките вече smile3508.Едва онзи ден ми разрешиха да купя шапчица на бебката,а тя още като се хванах за нея ме ритна одобрително.След това като си я сложих вкъщи на корема, и пак - много и се кефи и тя явно newsm53.
И аз имам да уча сега за държаван изпит, който ще е в края на юни и след това, живот и здраве мисля да се впусна в пазаруването за бебинка и да се оттдам изцяло само на тази емоция,без да се притеснявам за изпити и глупости.Дотогава само разглеждам и  си набелязвам.
А за размерите на бебка - моята си върви с 1 седмица по-малка и т'ва е.Доктора много отдавна ме "успокои",че аз бебе 3 кг няма да износя,та гледам да свиквам с тази мисъл,пък дано да не излезне прав Weary Иначе с кг засега съм +7, а за циците вече започвам да ви завиждам (благородно разбира се!)Аз си мислех,че поне докато сум бременна "ще се видя у цици",ама...засега не става.И да ви се оплача-омръзна ми да ми казват колко ми е малък корема за 7-ми месец  newsm61 Даже на ЖК ме питаха дали се храня достатъчно,добре ли се чувствам и т.н., 'щото и кръвното ми е ниско(винаги е било такова),нисък хемоглобин.....Аз си се храня нормално,даже ме е яд,че все не мога да разбера какво точно ми се яде и все "глдна"(т.е. незаситена) си ходя.Рядко ми се прияжда нещо като го видя или чуя за него.Даве се притеснявам,че не се храня разнообразно и здравословно newsm12
Съжалявам,че не успях да гледам Мишимади - бях поръчала да ми го запишат,ама аз докато го изгледам след това и ... вече е изтрито погрешка....но нищо,щом вече го има в сайта-ще го гледам на всяка цена.
За срещата за 7 или 8 юни в Борисовата градина съм ЗА!!! newsm44 Много ще се радвам да се видим!
Извинявайте за дългия пост,ама като не съм писала оттдавна...
Това е засега от мен! Целувки и доскоро!  love001

# 172
  • Бургас/Пз
Britt, за каква гузна съвест говориш ,че си яла сладолет? Ти по приницип не ядеш ли, имам предвид ако не си бременна или просто не го обичаш? Недей така сега не му е време за диети? Не да прекаляваш , ама пък и да не се лишаваш.
А иначе, на такива безмозъчни продавачки изобщо не им се връзвай, те просто тайничко са искали да станеш дебела и да не ти стане тази рокля, сигурно са я пазили за някой друг Laughing

Добре дошла на Мама Галка. Направо си за убиване бе човек. Сега без повече такива самоинициативи, че  smile3512 smile3512 smile3512

# 173
Здравейте, девойки !

За да съм в пълна хармония с вас напълних фризера с едни такива Магнумчета на клечица, милички, симпатичнички  Blush
Хапвайки сладко-сладко мъжът ми небрежно ми подметна: Знаеш ли, Елвис Пресли от тая марка е станал 200 кила  Naughty
Абе тия хора не разбраха ли, че от мен французойка няма да стане  Mr. Green

Айдееее и аз олекнах с 5 лева  Laughing

Имала съм подобна изцепка като на Бланш, отидох 1 ден по-рано на новата си работа, но нямам извинение, тогава не бях бременна  Embarassed
Остава весел спомен  Wink

Приятен уикенд от мен  Hug

# 174
Britt, за каква гузна съвест говориш ,че си яла сладолет? Ти по приницип не ядеш ли, имам предвид ако не си бременна или просто не го обичаш? Недей така сега не му е време за диети? Не да прекаляваш , ама пък и да не се лишаваш.

Обожавам сладолед, мога да изиям 3 кофи..
Обаче понеже не започнах с малко килограми бременността, реших да ям само това, от което Бебо директно се възползва - плодове, зеленчуци и месо.
Полуфабрикати.. онзи ден за пръв път ядох чипс, рядко опитвам вафла, като някой друг яде..
т.е. избягвам, всичко, което само е пълнеж.

А така ми се хапва и сладоледче и чипсче и вафлички ...

# 175
Леле,какво направихте бе ,хора.Голямо писане му дръпнахте,докато ние сме на тържество.четох ви ,четох ви и ми се приспа. smile3507Не,че сте ми скучни ,ама от мързела е .Затова спирам до тук,че иначе както съм се разплула на стола да не взема да тупна.

# 176
  • Лондон
За да съм в пълна хармония с вас напълних фризера с едни такива Магнумчета на клечица, милички, симпатичнички  Blush

И тук почнаха големи промоции на тези сладурчета преди месец и оттогава съм пристрастена  ooooh!

И аз съм плюс 20 кила Embarassed.... а за циците дори ме е срам да ви кажа... аз си бях Д преди да забременя, а сега съм просто 'мечтата на тираджията'... вчера танцувах нещо и мъжа ми каза, че съм като Яна и Жана - заедно....  Rolling Eyes как ще ги свалям после не знам...

# 177
mamadona -трябва по-често да вадиш черния списък и да смъмряш по-нередовните (в писането имам предвид Laughing) съфорумки-я виж как респектирани от теб, веднага се отчетоха Joy
това стоенето в къщи е кофти работа-хладилника ще се размрази в скоро време от постоянно отваряне и затваряне, добре е да си насоча вниманието към нещо друго ама... hahaha

# 178
бланш винаги съм била на мнение, че градивната критика  Wink върши работа!!! Респекта ми идва от килограмите - и аз се резпектирам като видя сумист  smile3532 А колкото до хладилника, вземи си шапка-ушанка да не се простудиш  Joy
Предлагам Intriga_Girl да сложи в началото на темата датите 7 и 8 юни и всеки да каже за коя дата му е удобно и да се разбираме вече нещо конкретно, че в скоро време някои от нас няма да има какво да ги транспортира до срещата, освен тежкотоварен кран!  Mr. Green

# 179
Е не, моля ви престанете, не стига че имам контракции и пия апове, ами се друсам като малоумна от смях, всеки път като ви чета. Има особено няколко мамита, които имат страшно чувствот за хумор, едната е г-жата над мен писала Hug
Имам чувството, че в нашата компания са най-големите скици, от къде такава самоирония, такова чувство за хумор бе smile3532......
Отивам до тоалетната, че пък корема нещо ме сви, да не направя беля - може би от смях е, знам ли #Shocked

оооо забравих да кажа, пожелавам приятни празнични дни, аз всеки момент чакам мъж ми и заминаваме с компания на Искъра - на бунгала. Дано не затрещи някоя буря и камъни да валят, че какъвто съм карък - пък и много ме е страх от гръмотевици, в къщи съм под леглото или най-много в коридора, пък в бунгало на  SickИскъра не се виждам Mr. Green

Още нещо забравих. mamadona отдавна исках да кажа, но съм забравила естествено Mr. Greenприличаш ми на Мелани Грифит, особено с роклята от снимките, много си сладка Hug

Общи условия

Активация на акаунт