АВГУСТовската дружина в третия триместър мина

• 25 507
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
  • София
IntRiGa_GirL,не мога да ви забравя! Hug
Така ми е хубаво като ви чета и едни спомениии......  Heart Eyes охх...... та пак ми се е приискало Mr. Green Crazy
Лека и спокойна нощ на всички с сладки тумбачета Hug

# 196
Ох,чак сега успях да се успокоя от здравословната серия смях,която ми предложихте!!!Mamadona и Асето са просто върха,голяма веселба в тази тема с техните постове!
 Mama_galka,споко,съвсем в реда на нещата е да загубиш килца,след като си спряла солта.Всеки излишен грам сол задържа в организма 1кг.,така че ти просто си се освободила от излишната вода задържана от солта!
 Bobito,ще опазим малката ти тайна -срещата  с хладилника вечер,ама наистина внимавай да не хванеш менингит!
 Лека вечер на всички!

# 197
Ама ,че сте ми забавни.Петъчния ден май ни се е отразил добре.Така да е и през почивните.Аз ставам ,защото напоследък много се заседявам пред компютъра и не мога да обърна достатъчно внимание на домочадието.Така,че ще ме извините!
И продължавайте с бодрия тон и веселото настроение! babydust7

# 198
Вчера си взех от ПреНатал-а .Ама то едни хапове  Shocked с един вкус  Sick,все едно гълтам  трол. ConfoundedЗащо не казахте ,че са толкова гадниии......И после като последва едно повръщане.Ицката влезе да ме държи над тоалетната чиния ,че аз въздух не можех да си поема.При вас как е?

# 199
  • София
mi6imadi,аз ги пиех от 4 месец през ден по 1 и не съм имала никакви проблеми! Peace

# 200
Вчера си взех от ПреНатал-а .Ама то едни хапове  Shocked с един вкус  Sick,все едно гълтам  трол. ConfoundedЗащо не казахте ,че са толкова гадниии......И после като последва едно повръщане.Ицката влезе да ме държи над тоалетната чиния ,че аз въздух не можех да си поема.При вас как е?
При мен е същото ,но когато ги изпия на гладно(имам в предвид 2часа след хранене Laughing),или един път забелязах че го глътнах заедно с магнезия.Щях да полудея после,едно гадене и виене на свят ми се получи и стигнах до извода че е от комбинацията която направих.Ти как го пи,т.е кога newsm78
Димяни  скоро се върнах в доста теми назад-вашите 2007.Леле какви трепети сте имали и особенно тази 1вата за август Laughing.Много весело  ми стана Hug

# 201
бланш  благодаря за отговора   bouquet

# 202
  • София
tsvetelinka,аз си ги прочитам честичко и не ме питай дали не си и поревавам от умиление Rolling Eyes Heart Eyes Hug
Пожелавам ви леко да минат последните месечета и през август да си гушкате едни сладки здраи бебоци! Hug  bouquet

# 203

На мен ми понасят добре. Е, не са най-приятното за преглъщане, ама се траят. Повръщала съм само два пъти, когато по някаква заблеяна причина ги бях взела на гладно. Винаги гледай да ги пиеш с основното ядене за деня, така пише и на опаковката. Иначе мисля, че са много добри, защото са (или поне така пише) по-малко синтетични от другите.

# 204
Изкуших се да надникна как е дружинката днес!
Tsvetelinka,,Аз малко преди това си глътнах магнезия ,пийнах мляко с кафе.Най -вероятно нещо комбинацията с магнезия не е много удачна.Но ще ги пия  - ама по обяд след хранене.Те хората написали  - "по време на хранене",ама аз си викам е какво толкова ще ми стане  - ето ,че ми стана  Shocked  изкочиха ми зъркелите  sweatingи не мога въздух да си поема.всичко ме стегна.Бля,гадна работа!
И ние гледаме филмчето за сумистите. Joy " ...с дупета и шкембета"

# 205
Честит празник !!!Нали сме българи и ще допринасяме за увеличаване на нацията.

# 206
  ЧЕСТИТ  ПРАЗНИК   bouquet

# 207
Здравейте мили мамчета,
включвам се да ви поздравя по случай 24 май и да се отчета! Радвам се че Интрига гърл се чувства добре, беше ме поизплашила и мен! Но най-важното е да не се стряскяме и да се чувстваме спокойни. Аз ходих на ЖК на 19.05, бебето беше седнало по турски и не ми потвърдиха пола, пуснах си и кръв и урина; но моята докторка е твърде заета и цяла седмица не си вдигна телефона - сега не си знам резултатите smile3516 В петък мислих да ходя до Вита, но след 40 минутно чакане на автобус се отказах и се прибрах с трамвая.
Казаха ми че бебчо тежи 820грама, което ми се вижда малко, но аз съм спокойна, защото знам че ще порасне колкото е необходимо!
За среща и аз съм навита - 7 или 8 юни е чудено!!!
Ще работя до към края на юни, зависи колко отпуска имам натрупана.
Мислим да ходим и ние на почивка във Велинград в Х-л Двореца! Но това ще е може би началото на юли.
Желая на всички мами хубав уикенд и приятни емоции   love001

# 208
Забравих да ви кажа че започнаха и моите оплаквания - вече започнаха да ми оттичат краката, а нощем се събуждам от зверско изтръпване! Сестра ми ме посъветва да се изправям и да си опъна изтръпналия крак като го подпирам на пета - метода е добър и действа! Но май трябва да започна и аз със магнезия - първо обаче ще се консултирам с моя лекар.
Все още си стоя плюс 10 кг;

Започна да гърми, дано върви по вода на всички абитуриенти!!!
 smile3521

# 209
Здравейте маменца,

Как сте днес? Сутринта като луда калинка бях в 8 часа във Фантастико, първа кипра заедно с всички квартални баби. После като застанах до печката и не мръднах оттам до 10, направих на всеки от семейството закуска по вкус. Да не си помислите сега, че съм супер домакиня, не просто реших да се реванширам за това, че ги държах на една манджа цяла седмица  Embarassed
Ама много гадно това време беее  #Cussing out Ние отидохме в парка с мъжа, детето и едно нейно приятелче. Децата поиграха на пързалките и другите забавления в парка и решихме да хапнем в Макдоналдс. Еййййй като се смръчка, като почна да гърми и си взехме манджите и хайде вкъщи. А имахме идея да отидем на Ариана, да си вземем лодка, да хапнем там някъде, да се поразходим, ама нейсе това време провали програмата.
Но хубавото на лошото време е, че спах като заклана следобеда Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт