АВГУСТовската дружина в третия триместър мина

• 25 506
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Сладурки аз се прибрах благополучно от Белград(имах малко втвърдявания ама вие няма да казвате на никого,особено на доки  Wink )

mi6imadi аз само веднъж допуснах грешката да взема Пренатала на гладно и ми стана много лошо,затова както са ти казали и другите пий го само по време на хранене

днес водих мъжа ми да види креватчето дето съм харесала(има го в албумчето),хареса го и каза да го поръчвам(нали искам бяло та ще чакам 2 месеца,дано бебка не дойде преди него  Laughing )+скринче,че майка ми се е престарала в купуването на дрешки(не че и аз не съм купувала)

радван се,че групата за количките в Бизнес парка се увеличава(в петък 15ч. пред сградат на Спорт депо),представям си как ще ни гледат хората в парка после в редица с еднаквите колички и с бебета на еднаква възраст-може да си помислят,че сме от някой харем или някоя секта  Joy

# 211
  • Бургас/Пз
Здравейте, аз днес вече направих първия плаж и съм много доволна. Времето беше супер, но имаше много малко хора, може би защото повечето са по баловете. Стояхме около час и половина за да не изгорим с дъщеря ми. Утре смятаме пак да отидев. Качила съм снимки в албумчето да видите новия ми бански. Ще трябва обаче да си купя шапка която да ми пази по добре. С кг. съм +8 и мисля че засега изглеждам прилично на плажа. Може би защото имаше  една майка с 4месечно бебе на която корема определено беше по-голям от моя.
Я кажете и особено Мишимади, вярно ли е че след втората бременност корема се прибирал по трудно и същото ли важи при операциите. При мен първия път се прибра за около  месец , но сега незнам как ще е.

# 212
  • София
Здравейте, милички Hug

Днес с мъжо ходихме в зоопарка да се разходим, ядохме захарен памук, купихме на бебо едно фешън боди Laughing (ще кача снимка да го видите), после ходихме в пицария "Дон Вито" та хапнахме и си побърборихме Grinning Абе с две думи си изкарахме добре, като изключим, че почна вече през 15 мин. да ми се пишка ама се преживява.. При вас така ли е?

Последна редакция: сб, 24 май 2008, 20:24 от IntRiGa_GirL

# 213
Напоследък само чета, много абота ми се насъбра покрай абитуриенските балове. На работа съм до края на май, след това релакс. Днес вземе решение да си купим от тези сгъваеми преносими легла.....! Гледам и други мами са решили така. Толкова съм уморена,че даже не знам какво да н,апиша. Добре поне, че вие сте в супер кондиция и много се забавлявам като ви чета. Страшни сте и аз гледах ми6имади. Поздрав страхотно изглеждаш. Възхищаваме ти с цялото ми смейство. Целувки от мен. Скоро ще се включвам по-често

# 214
ani_d,Има нещо вярно за прибирането на корема, но пак си зависи и от теб.Аз след втората много спортувах и бях в перфектна форма.А сега след третата ,която беше с операция , не успях добре да си прибера шкембето,но пък и то нямаше време,защото 8 месеца след раждането отново бях бременна.Сега смяатам да се заема сериозно (доколкото ще имам време).

# 215
Като чета как мъжете ви водят по пицарии  по разходки и почвам да си мисля че съм много нещастна. Sad
Нас никои не ни води никъде мъжа ми замина на свадба на един приятел от 14.00 днес и още го няма не ми се мисли дкак ще си доиде   Stuck Out Tongue Winking Eye newsm29.Викаше ме и мен но не ми се ходи на такива лудници а и на бебчо хич не му допадат шумните събирания започва да рита яко и става много неспокоен newsm32.Наистина бебенцата когато риткат много нещо не им е добре лекар ми каза че когато е спокоино и му е кеф си ритка лекичко и си кротува та някое мамче беше писало за това.
За компенсация си купих едни много сладки сандалки нисички че аз каквато съм конта само токчета носех но няма такава гледка с вирнот шкембак и ток а няма и закрепване.
Това е от мен отивам да чета на неродения си син приказки за пипи дългото чорапче.ПРенетално възпитание ще се роди някое генииче на мама мишката.
Лека нощ newsm46

# 216
Mama_galka,Ani много са хубави снимките ви ,да не говорим,че и двете изглеждате великолепно за бъдещи мами в 7месец! Hug
 Ние днес си направихме супер празник-гледахме шествие с детенце,после той си игра в градината и сподирени от черни облаци се прибрахме да му дръпнем здрав следобеден сън.Моята мома явно ще е плашлива-всеки път като треснеше гръмотевица и тя подскачаше в корема ми и риташе,та се наложи да й говоря успокоителни думи! Grinning
 Лека нощ и приятни сънища!

# 217
bobito,,не се ядосвай !!!Пустите му мъже - всички са такива.Ти да не мислиш, че при нас всичко е по мед и масло.Ето, и мен снощи така са ме ядосали,че сега още ме държи smile3515.Като си решат ,че ще ходят някъде и не им дреме за деца и бременна жена.Например - една майка никога няма да остави болно дете у дома ,само защото трябва да ходи да се черпи с приятелки.Аз от миналата седмица му набрах,като отиде да се полива едно бебе.А каката беше с температура.Обади ми се два пъти да пита как сме!Прибра се в 4 часа,абсолютно нетрезво състояние  smile3515 Drunk,цялата махала ги чула .Викам му "- Добре де ,как да разчитам на теб в такива моменти?"А той  спокоен.Аз нали съм оправна.Е, да ,ама вече се правя на неоправна ,та да се впрегне и той.
И снощи пак се ядосах,защото понякога са много безотговорни.То нали магарето си носи товара(т.е.аз)!
Много рядко роптая срещу мъжкото съсловие,ама сега наистина  ми е кипнало! newsm29
А относно четенето на неродените - аз не съм чела !Но музика си пускам постоянно и си танцувам дори(е тогава наистина съм като сумистите с дупета и шкембета от филмчето).И то всякаква музика - от Азис до патриоточните ритми на " Епизод".А когато съм ядосана дори забивам на Металика.И децата съм ги научила всичко да слушат.А класиката каката се научила да слуша от филмчета с Барби - "Лешникотрошачката","Лебедово езеро" и др. А на малката любими са македонските напеви - има един фолклорен канал- е  умира за него.Особенно като я храня го пускам и тя гледа и лапа."Планета" пускам рядко - 1) защото онези цицорани ме комплексират с визията си(постигната в рамките на няколко часа -грим ,прическа и отделно уменията на пластичните хирурзи) и 2) гледам децата да не се палят много по такива ,че нещо в ценностната им система куца.Е ,е не ги отхвърлям съвсем.Има си и добри певици сред тях.
Сега ще си изпия кафенцето и малките ще скочат! newsm78Не съм измислила закуска.
Лек ден ,дружинка!!!

# 218
Здравейте на всички,
днес станах рано (ако това може да се нарече така) в 9. По принцип в неделя спя поне до 10-11ч, защото през седмицата за работа ставам всеки ден в 6 и 30ч, но стига с моя режим.
Днес мисля да ходя на разходка в Борисовата градинка, някоя мама има ли желание? Вчера не успях да си покажа носа навън, бях като труп след тези две седмици в които здраво се отработваше.
МишиМади не се ядосвай с мъже е лошо, без тях още повече  Simple Smile
Аз направо не знам как ще се справям като дойде моя любим мъж на бял свят, добре че имам страхотно семейство и приятели!Въпреки всичко не съжалявам нито за миг за взетото ми решение да си отгледам детето.
Радвам се, че качвате снимки редовно в албума, толкова ми е интересно да ви видя, нямам търпение за срещата на 7 или 8.06.

Приятен ден на всички!!!! newsm51

# 219
Моите хора още спят,а аз изчетох куп инфо за разкрасяване през това време.
Рагледа снимките в албума,че все нямах време.Булките са ни прекрасни!
Покупките са интересни.Cveti Ivanova няма да я мисля,гледам всичко вече е готово.
Количките са в много интересни вариации.
Bizu,Ще се справиш и сама толкова добре,колкото и с мъж.Ние жените можем да справяме с хиляди неща.А за мъжете е по-трудно.

# 220
Добро утро ранобуднички Simple Smile

Гледам Миши и Бизу вече са станали Simple Smile Аз днес като никога спах до 9:30, сигурно защото си легнах в 3, а мъжа ми каза че малката госпожица е правила чудеса в корема ми цяла нощ, то са били шутове и салта страшни. Аз съм спала като заклана и нищ не съм усетила.
А за мъжете не се тровкайте, понякога кога повече, кога по-малко са ултра безотговорни, чак да се чудиш какво си харесал в тях. Но пък си ги  обичаме, а като се замислиш и ние не сме цветя за мирисане. Тая еманципация ни изяде ушите и обърка понятията мъж - жена и тяхната социална роля и ангажираност. Както и да е стига съм филсофствала.
Мисля като закусим да излезем с детето малко в зоопарка, после на кафенце с една приятелка и така лежерно да мине деня. Моя мъж е на работа и ще се разходим по женски, а за вечеря съм замислила да сготвя едно ризото с пиле и гъби. А за чистенето (основното) мисля да викна фирма около 15.06 да дойдат и да ми измият прозорци, щори и стени. Мъжа ми ще занесе да изперат килимите и чиста работа. Тежко ми е, бързо се изморявам и честно казано не ми се дишат препарати Wink

Хайде целувки и прекрасен ден от мен  Hug

# 221
Ранното ставане си има и хубави страни,
успях да изгледам предаването в което е участвала МишиМади - часът на мама.
Предаването е интересно и мисля да го гледам, когото си остана вкъщи с корема ;о)))
Исках да поздравя и аз МишиМади - изглеждаше ми малко притеснена, но толкова сладка, толкова миличка, направо душичка и така говореше с толкова любов във всяка дума.
Възхищавам и се и се надявам да продължава да бъде все така "жената -кураж"!
На другите мами - поспаланки, желая хубава неделя и после да разкажат какво са правили ;о)
  love001

# 222
А аз от моя мъж не мога да се оплача, затова все си измислям за какво да му се скарам,ама него трудно можеш да го хванеш неподготвен Simple Smile. Като му се карам и все на майтап го обръщаме.....Simple Smile Дано винаги останем така. Случвало ли ви се е да забравите за миг,че сте бременни. На мен ДА, това нормално ли е? Чувствам се глупаво. Снощи излязохме да се поразходим за сладолед Simple Smile И аз за малко да прескоча една локва, в смисъл да я прескоча със засилка, но се спрях в последния момент....беше странно. Тази сутрин гледам so you think you can dance пo TV2 и по едно време беба рита и аз се зачудих "....леле какво ми става в корема.." и после си викам"ама нали съм бременна" Обърквам се...! На вас случвало ли ви се е или да бягам на психиатър....  #Crazy #Crazy Rolling Eyes newsm78

Последна редакция: нд, 25 май 2008, 20:36 от graciana

# 223
Мишимади и при нас тая нощ беше същото прибра се в 4 а е излязъл в14.00 егати свадбата.Няма да ти казвам в какво състояние сещаш се.И наи интересното е че е похарчил всичките пари.
Бизу понякога си мисля че е по добре без тях поне няма кои да те трави.Щом има кои да ти помага няма страшно вярвам че ще се справиш.Аз като имам мъж пък какво през ден ме разтроива горкото ми бебче.
Но ми е ясно че всеки си има кусури ама на някои са в повечко както и да е за всичко си има възмездие.
Хубав ден ви пожелавам и наистина по малко да се ядосваме но понякога се чудя как да го постигна.

# 224
Случвало ли ви се е да забравите за миг,че сте бременни.
Мда, случва ми се, вече все по-рядко де, но ми се случва, хем ми е за втори път newsm78
Ние вчера изкарахме страхотно празника-първо тържество в училище, после една група майки и бащи с децата(приятелския кръг на дъщеря ми от класа) ходихме на ресторант да полеем края на учебната година и така откарахме до вечерта....Само дето от многото стоене в училището права вечерта и моите глезени се бяха превърнали в мечи лапи; направиха ми силно впечатление асистентките на знамето: хубави момичета, високи, както си трябва....и излезли от субкултурата "Планета", с платинено руси коси, изгладени до кръста, с тена от солариум и съмнително напращели бюстове под смущаващо разтворените бели ризки newsm78...Вероятно остарявам и почвам да не разбирам съвременните представи за красотата; и все пак ми се ще, предвид на това, че имам две момичета, да са с други ценностни системи, ама знае ли човек Crossing Arms
Асе-аз също съм се спряла на варианта да викам фирма за почистване на прозорците , килимите и дамаските у дома ; слава богу-ремонт няма да правим, защото есента правихме сериозен и след него се бях хванала за главата как ще подредя в къщи, при условие, че през деня съм на работа; и тогава викнахме фирма и ме отмениха; вярно, че като не си им на главата, не са кой знае колко акуратни, но предвид на факта, че тогава жилището ни беше строителна площадка, се справиха задоволително; сега прозорците ми са в окаяно състояние, защото правиха изолация и мазилка на кооперацията ни, така, че смятам, пак да бъда практична Rolling Eyes
Ние на обяд сме на юбилей на свекърва ми, гледам, че и времето навън е приятно и ме изпълва с добро настроение, въпреки, че снощи като ставах до WC(това си е традиция), после от три до пет се въртяхме с бебето в леглото и днес не съм в най-добрата си форма
Ани-банския е много сладък и най-важното-стои ти добре Peace
За мъжете стига сте се тюхкали-никога няма да бъдат точно такива, каквито ние искаме; аз след 13 години, прекарани с моя мъж, се отказах да го моделирам по мой тертип, отказах се и да се ядосвам за дребни неща; не го чакам да се сети за неща, за които мъжете е невъзможно да се сетят-просто му ги казвам директно и той ги върши; е, да-това не е кой знае колко роматично понякога, но в крайна сметка наистина съм се убедила, че мъжете и жените имаме коренно различен начин на мислене; а и като стане въпрос за характери-и двамата сме на по 34, срещнахме се на по 21, каквото сме се взаимно моделирали, това е
Хайде на всички пожелавам хубава разходка Heart Eyes
ПП: Ауу, и аз съм "влязла" в седмия с "баласт"- +7 кг-хайде да ми е честит Simple Smile

Последна редакция: нд, 25 май 2008, 12:08 от бланш

Общи условия

Активация на акаунт