АВГУСТовската дружина в третия триместър мина

• 25 500
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Привет и от мен Hug
Бобито, мила спокойно.. просто вземи семейното счетоводство в твой ръце.. то не може така Naughty Ако моя мъж похарчи всичките пари на някаква сватба, където се предполага, че не трябва да харчи предвид ситуацията ще го #2gunfire (но това си е лично мое мнение разбира се).. Ей го на нашия пред телевизора с цигарките и гледа някакви глупости по Дискавъри Crossing Arms Викам му: "Мило, скучно ми е", а той: "Ми, мило прави нещо, че да не ти е скучно" newsm29 Вярно е, че и ние не сме идеалните ама понякога много прекаляват тея мъже.. Гледам да не му обръщам внимание за дребните неща, ноооо понякога направо ме побърква #Crazy Мен ако ме заболи нещо и почва: "Абе, мило виж се здрава, права нищо ти няма!".. обаче ако той се е ударил някъде лекичко и почва да скимти.. мъжка му работа..
БобиHug  bouquet

# 226
Привет отново,

Досега бяхме в зоологическата градина и нямам сили да дишам. Жега страшна, а като влязохме при хипопотамите щях да колабирам от смрад  Sick Иначе се разходихме доста, даже пообиколихме повечко от необходимото, докато търсехме капанчето с манджите. Качила съм Ви и една снимка за повдигане самочувствието на всички  Laughing
Сега чакам Стефи да ми донесе от магазина онова нещо, за което има глоба 5 лева  Whistling и се разплувам на дивана, даже може и да подремна .

Хайде целувки и чао за сега   bouquet

# 227
bobito,с теб сме на една вълна днес и аз съм още бясна.Човека си стана сутринта и слезе в гаража да ни лакирва шкафовете за спалнята.Не се е качвал и съм си сама с децата цял ден.Слушахме си музика ,гледаме филми.Не съм готвила.Каквото има в хладилника ,това е.Малката като се  наспи ще ходим да гледаме абитуриентите - като махленски клюкарки - в съседното ни училище.

# 228
Мишимади знаеш ли какво ми е казвала маика ми.С каквото ги правят децата мъжете с това ги и жалят.Та нищо не ме учудва да ти кажа аз нали бях писала че трябва да си малко перде но по някога не се издържа.
То е възможно и ние да сме по сприхави от самата бременност и да очакваме повече внимание и загриженост но какво да се прави.Ти не си кахъри миличка вземи си дечицата и си се разходи. Hug
Старая се да не ми пука много много но сигурно и самите хормони си дават значение.Че съм чувала че и след като родим пак ще сме така ooooh! ревливички лесно маика се не става нали така беше.
Интрига нали знаеш мила перде му е маиката Wink
Съвършенни хора няма ще си ги търпим ми страдат малките душици нашия сигурно ще бъде ревльо та ще видя аз има да си скубя косите. ooooh!

# 229
bobito,следродилната депресия е кофти.То при всеки различно.Аз ще се коснултирам за нещо хомеопатично за успокоение,че да не ми изгърмят бушоните тогава.

# 230
Мишимади, и моята само фолклор тв гледа и от нея съм научила имената и песните на всичките певци, та един ден обяснявах на мъжото как през нощта се събуждам, не мога да заспя и се хващам да си ги пея. hahahaБебето би трябвало да се роди много музикално Wink, нищо че може би няма човек, който да пее по-фалшиво от майка му.
Аз се заканвам,почнат ли горещините , да си взимаме готова храна, не мога да готвя.А относно мъжете според мен номера е-с усмивка и мили думи да се подръпва въжето.Наричаше ме мързелана, а аз бременна се спуквах от работа, всеки ден готвене и тн и така му натрих носа като ме приеха в болница и поне за сега ми помага. А при едно от нощните му завръщания най-невинно го заключих отвън и всички повярваха,че било без да искам Blush.
За килограмите, изобщо не се и меря.

Последна редакция: нд, 25 май 2008, 18:25 от меви

# 231
Ние тъкмо се връщаме от разходка в Борисовата, първо бира на Ариана, после сладолед там на детската площадка, после пеша до Плиска, а времето е мечта. Много трудно се мобилизираме от Младост да идем някъде, ама определено си заслужаваше Simple Smile Метнах малко снимки в албумчето Simple Smile
Хубава ви неделна вечер и вече го давайте по-кротко, че прогнозират едни жеги...

# 232
Милички не се ядосайте много на мъжете,както знаете те са от "друга планета",разрешението на проблема е във взаимните компромиси  Wink

Коте,аз бях забравила,че си от Младост,няма ли да дойдеш при нас в Бизнес парка в петък на по едно сокче?

# 233
  • Бургас/Пз
Ние днес отново бяхме на плаж. Времето беше разкошно, ако можеше така да остане цяло лято ще съм много доволна. Ама няма начин горещините и тук ще дойдат. Днес поседяхме повечко и определено вече имаме разлика от банския цялото семейство. Водата още е студена но до коленете става. От там ходихме в Созопол на прясна риба, убих се да ям. Друго си е лятото ей Sunglasses  grinning039

Много съжалявам че няма да мога да присъствам на срещата за количките утре, ама се надявам на 10юни като дойда да мога да ги видя.
Лека вечер на всички. И спорна нова седмица на работещите като мен от утре.

# 234
Коте,аз бях забравила,че си от Младост,няма ли да дойдеш при нас в Бизнес парка в петък на по едно сокче?

В колко часа ви беше срещата, че ще пътувам, но може да се вместя преди това Simple Smile
Пък и да хвърля едно око на количката.

# 235
Ама кое е това маиче което било слабо в Плевен на Гривица на басеина.Коте много си сладка.Ама по бюст си първа в клласацията Mr. Green
Ани ще ти изгори дупето завиждам ти за плажчето Mr. Green

# 236
Абе аз съм на снимката в плевен Simple Smile. Много гот искарахме. просто намерих снимката и напоследък не съм си гледала стари снимки и ми стана странно колко съм била слаба, даже и по-слаба съм била.....! Сега съм един пухчо:)

# 237
  • Бургас/Пз
Граци, пак ще станеш така. След първа бременност пък и на твоите години, всичко си изва на мястото мнго бързо , ще видиш.

Боби, моето не можа да изгори, но на дъщеря ми гърба й е алено червен. Който седи само на брега и не иска да сяда под чадъра , така е.  Grinning

# 238
Включвам се д Ви се пооплача малко  Cry
Ужасно ме болят краката, от глезена надолу цялото ходило ме боли зверски. От килограми ли, от обувки ли и аз незнам, но ходя като куцо магаре вкъщи. А имам да простирам и да измия съдовете от вечеря  Cry

Ожалвах се, лек вечер от мен мамита  Hug

П.П. Грацианка много си красива. И аз като теб бях кльощава и нещастна (справка албума) , сега съм дебела и щастлива. А за килцата съм намерила един жесток иглотерапевт. Две колежки вече ходиха и резултатите са невероятни. Само да родя и съм там. Wink

# 239
дано Ани дано, ама само да ми е живо и здраво бебенцето. на мен така ми се ходи на моренце и такаблагородно ти завиждам...ама ме е страх и тази година ще пропусна. Мъжа ми каза,че от другата седмица спира бирата(той по принцип не пие много). Много се притеснявал да не се наложи да хвърчи към Тина Киркова. Аз му казвам,че няма да е скоро,ама той не та не. И затова ще пропуснем и морето...пътя не ми се отразява добре...

Общи условия

Активация на акаунт