Нетърпелива съм вече през НОЕМВРИ да гушкам малкото човече!

• 10 164
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
И аз да се появя за днес.
Гледам срещичка си уреждате. И аз много искам да се видим на живо, но съботата нещо не ми харесва, че го дават да ни полива дъжда точно тогава.

Да си споделя и аз за килограмите - вече съм качила почти 3 и никой не ми се кара Laughing

Ели, много хубаво си поспала, какво толкова - няма и два часа. Сигурно имаш да понаваксаш покрай сватбата. А ако не ти се спи все ще има с кой да си говориш/пишеш.

# 106
  • София
...
Мале какъв сън му дръпнах.От 16:00 та до сега.Какво ли ще правя довечера newsm78
...

Ели и аз като тебе дремнах ... 2 часа  Embarassed Ама ми беше много сладко. И точно преди за заспя мисля че усетих бебчо. Бях си сложила ръката ниско долу на шкембака и хоп - нещо тропкаше вътре... всико ми се разтрепери от вълнение  Heart Eyes и си заспинкахме така двамцата. Като се събудих се опитах да покажа новия номер на татито, ама явно мушмурока още спинкаше  Hug

Софи, браво за резултатите! Радвам се, че всичко е наред!  Hug
Браво и на всички останали с добри новинки  от чичко доктор  Wink

А за килограмите  Thinking аз мисля че +3 не са кой знае колко. Освен това си мисля, че е строго индивидуално, някои по принцип си качват килца по-лесно от други, някои се движат по-малко от други, а и зависи от изходната позиция.  newsm78 Знае ли човек ... квото - такова, на зима ще му мислим  Whistling

# 107

...
Обаче, искам да ви кажа, че ми е много чудно с това, че докторите не могат да разберат пола, понеже бебето не се показвало. Като бях при доктор Марков, той си го въртя на 180 градуса както си искаше, но в крайна сметка в в легнало положение, без да го гледа отдолу ни обясняваше за някаква гънка, която в зависимост от в каква посока стърчи се разбирало дали е момче или момиче. И беше 90 % сигурен.
Естрелита... обикновено се шегуваме, когато казваме, че бебчо не иска да покаже пола. Лекаря го вижда идеално, та то още няма такива пълнички крачета, та да се скрие... Но "пъпчицата", която в последствие ще се удължи при момченцата, и ще се свие при момиченцата на 13-14 седмици е още много мъничка, и ако е порастнала/както в моя случай - съмнения за момче/, е съвсем малко, и лекаря не иска да сгреши като ми каже със сигурност - да, момче е. Гънката, която ще се оформи при момчетата като тестиси, и ще се издължи, а при момиченцата ще се превърне в срамни устни, се вижда на 13-14 седмици като една чертичка само. Понякога са възможни грешки, всеки може да сбърка, колкото и както да го върти или гледа. Някои лекари се изказват сигурно, но моя не е такъв. Не желае да сбърка.
А че бебока не ще да покаже е шегичка  Grinning

...

Майчета, не знам при вас, но моя лекар е категоричен - 9 месеца - 9 килограма, най - много 10, като в първия триместър не бива да бъдат 3 качените, защото в третия триместър и без друго качваме повече от килограм на месец...
Но тук май на всички мами това казват, в чакалнята пред кабинета му всички са финни, само с коремчета. Аз май ще съм кръгло дебеличко изключение... както е тръгнало  Grinning

# 108
ФрешБриз честито ти юначе Hug

Анутев добре дошла  bouquet вече официално си в отбора Grinning

За килцата - аз съм 4 отгоре, ама доки нищо не каза, малко вдигна вежди, но дотам беше Grinning

# 109
  • София
да се отчета. вчера бях на преглед. Всичко е добре. Следващия път след 1 месец ще ходя на изследване за малоформации. Така ми каза докторът. Според вас не е ли късно? Нали това е т.нар. ФМ и мислех, че по-рано се прави. Освен това не ми предписа витамини, каза че е още рано, обаче аз вече едва си държа главата права и очите отворени, постоянно съм уморена и ми се спи, адски отпаднала. Вие пиете ли витамини и откога?

# 110
за Татко Барба:

ПРЕДВАРИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВЗЕМАНЕ НА РЕШЕНИЕ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ДОРОДОВ СКРИНИНГ ЗА ОЦЕНКА НА РИСКА ЗА РАЖДАНЕ НА ДЕТЕ С ДАУН
..................................

Добро утро,
мдам мерси за инфото sophiepp само дето аз нещо станах скептик по въпроса ... изследванията в крайна сметка показват шанса да ти се роди детето с Даун ... т.е. ти трябва да вземеш при лош резултат едно МНОГО трудно решение дали се доверяваш на статистика или не ?!? много съм объркан както и мамчето. Защото аз обичам точните науки или ще или не какво е това има шанс 1 към еди колко си ?! ми ти  и в рисковата граница да си пак може да не е с проблеми бебока .... с извинения към дамите ама *б*хти резултатите все едно правим социологическо проучване ...  Thinking  Cry
И В КРАЙНА СМЕТКА НА НИКОГО НЕ ПОЖЕЛАВАМ ДА СЕ НАЛАГА ДА ВЗЕМА ТОВА УЖАСНО РЕШЕНИЕ !!!

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 07:51 от TatkoBarba

# 111
Добро утро мамчета.Как са коремчетата?Явно следобяда по ви върви приказката Heart Eyes

# 112
Добро утро   food010

за Татко Барба:

ПРЕДВАРИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВЗЕМАНЕ НА РЕШЕНИЕ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ДОРОДОВ СКРИНИНГ ЗА ОЦЕНКА НА РИСКА ЗА РАЖДАНЕ НА ДЕТЕ С ДАУН
..................................

Добро утро,
мдам мерси за инфото sophiepp само дето аз нещо станах скептик по въпроса ... изследванията в крайна сметка показват шанса да ти се роди детето с Даун ... т.е. ти трябва да вземеш при лош резултат едно МНОГО трудно решение дали се доверяваш на статистика или не ?!? много съм объркан както и мамчето. Защото аз обичам точните науки или ще или не какво е това има шанс 1 към еди колко си ?! ми ти  и в рисковата граница да си пак може да не е с проблеми бебока .... с извинения към дамите ама *б*хти резултатите все едно правим социологическо проучване ...  Thinking  Cry
И В КРАЙНА СМЕТКА НА НИКОГО НЕ ПОЖЕЛАВАМ ДА СЕ НАЛАГА ДА ВЗЕМА ТОВА УЖАСНО РЕШЕНИЕ !!!
Точно така е. За това аз направих направо амнио, за да няма "тука има, тука нема". Останалото се гледа на ехограф. Всеки си решава сам. Успех  Peace

# 113
  • Попово
Дубрутруууу  Flutter

# 114

Айде, едно кафенце от мен Wink

# 115
  • Попово

Айде, едно кафенце от мен Wink
може ли и шшшшшшвепс за мен  Hug

# 116
Здравейте Сладурски Мамчета ...... Hug Hug
Докато се усетя , че и нова тема ...радвам се да прочета все хубави новини за бебчетата
  Praynig Peace , само такива новинки да пълнят форума ни до ноември  ДАй БОЖЕ  Praynig
 Аз да ви кажа от няколко дни така ме прерязва корема ,не е точно като болка , а по - скоро като силно напрежение и незнам при вас как е , но вечер положението е най- гадно , тъй като не мога да легна по корем , а само настрани така да ме болят мускулите направо до кокъл  Embarassed Embarassed чудя се вече на коя страна да се завъртя ужас  Embarassed EmbarassedИ друг о исках да ви попитам , налага се да ходя на токове , знам че няма да издържа дълго време , но все още търпя , но краката ми вечер толкова ми тежат ако някой знае някаква оправия срещу изморени крака , ще се радвам да прочета  Hug  Е! Май доста ви се пооплаках !!!  #Crazy  За това , че ме изслушахте като добре приятелки и за добро настроение ви поздравявам с това парче  http://www.vbox7.com/play:373d43fe
Благодаря ви , че ви има мамчета красиви !!!!!!  Hug Grinning Hug Grinning

# 117
Добро утро мамчета!
Днес и аз успях да се включа.....но нямам нищо за разказване. Чакам да дойде 28.05 за да отида на ФМ ....и надявам се тогава да имам новини. Иначе коремчето растееееее и така стърчи напред, че вече се чудя какво да облеча, тъй като не мога да закопчая предишните панталони.
До сега сам наддала около 2.5кг....а корема е голям - особено от следобяда до вечерта много ми се поддува, сутрин отново е по-малък. Вие имате ли такива наблюдения?

# 118

Добро утро  Grinning

# 119
  • Попово
имам въпрос към варненските мами и татко, който не е по темата:Варна- къде се намира квартал "Възраждане" и как се стига до там от автогарата (евентуално номер на автобус)   Blush  Hug

Общи условия

Активация на акаунт