Със слънчеви усмивки МАЙчета навършват две годинки!

• 16 952
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Еее, колко болни дечица.  Sad
ВСИЧКИ бързо и веднагически да оздравяват - Тери, Ивко, Гого, Маги и всички други знайни и незнайни, паднали геройски от вирусни атаки...  Praynig Praynig Praynig
Йони е страшна красавица! Heart Eyes
Уна и на мен Русе ми е любимия бг град, няма по - европейска атмосфера и магически Дунавски залези...  Party
За Гичо специално пускам с огромно закъснение и извинение обещаните снимки.  Embarassed

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5912698
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5912721
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5912693

# 46
Добър вечер!

Възползвам се от времето между печенето на гювечета и къпане на дребосък да седна да ви напиша 2-3 реда.
Стискам палци на всички болни дечица да се възстановят бързо и да щуреят с пълна сила!  Hug

Моят син днес командва баща си да му търси различни картинки в гугъл: "пусне гугъл тъси панети" (пусни гугъл и търси планети). Баща му пуска съответно излезлите картинки и нашия възкликва: "топки".  Mr. Green
Следва: "пусе гугъл зездички (звездички)", пералня, рибата на 2бе и какви ли не щуротии му хрумват на детето да му търси баща му.
Голямо забавление пада от няколко дена с картинките от гугъл.
Пък баща му взе, че му разшири възможностите и с търсене на така изброените тематични клипчета и купона е пълен!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДНЕШНИТЕ МЪНИЦИ! Да растат здрави и щастливи!

Ние утре пак сме на поредния детски рожден ден и при нас купона не е спирал от 17-ти май....

Весела и усмихната вечер от нас!   bouquet

# 47
ООО наистина има много дечица с температура. Сигурно върлува някакъв вирус. Ние днес сме добре, дори вече и сополите му спряха и кашлицата. И вече не спим обеден сън , но цял ден сме без памперс. Голямо постижение. Няма нито едно напикаване в гащите, но за акането не мога да се похваля. Как ще го отучвам да не ака там,не знам!  newsm78
Днес си изпросих пак един апарат за да си снимам букета ,който Дидо ми подари вчера. Ето го: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54290&photo=30
Вели си има много готина пързалка. И на мен ми се иска Ивко да си има такава, но си нямаме дворче.

# 48
Танче, не можах да се въздържа и да не изкажа възхищението си от постиженията на Никола, даже вече е в час и с нета и с чичко Гугъл! Браво! Аз моето чаве все го наритвам да не се качва на стола и почти не му давам да сяда пред компютъра, не от друго, от егоизъм, как някой ще стои повече от мен тук.  Embarassed

И вече не спим обеден сън , но цял ден сме без памперс. Голямо постижение. Няма нито едно напикаване в гащите, но за акането не мога да се похваля. Как ще го отучвам да не ака там,не знам!  newsm78
Ани, това все едно аз съм го писала. От няколко дни и Георги е на цяло без памперс и казва за "пиш", справя се учудващо добре, но приема за нормално да си върши голямата работа в гащите.  Sick Говоря, убеждавам и накрая пак същото. Душичката ми се вмириса. Crazy

Лека и спокойна нощ на всички!

# 49
  • Бургас
Привет на всички слънчица и милите им мами!
Честити рожденни дни на всички! Да са живи и здрави малките бонбони и бонбонки!
Не съм писала отдавна, което не означава, че не чета темичката ни редовно!  Embarassed Embarassed
Ето малко снимки от нас да ни видите колко сме пораснали:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=244875&view=1&photo=1

Иначе не можем да се похвалим с нищо ново: още си ходи с памперс, нещо не ми се отдава отучването.... голяма борба ще е явно... Зъбите и те никакви ги няма (едва 8 все още...). Лигите текат като изведро, просто...
Аз работя и вече толкова ми е писнало, че нямам търпение да видя "две чертички" в най-скоро време та да изляза в заслужена почивка!
Целувам ви всички!  Heart Eyes Heart Eyes

# 50
Честито на днешните малки рожденници! newsm59
 Ани, забравих да ви честитя годишнината. Бъдете много щастливи заедно с Дидо! Не можах да ти видея букета newsm78
 Благодаря за комплиментите към Йони, и аз забелязвам, че става все по хубава Heart Eyes, на мама красотата Party Днес я пуснах с нейното гадже на разходка в един детски център и се върнаха с много нащтракани снимки (такива едни черно-бели, сядат в една кабинка и  машината им вади веднага снимките). Такава фотосесия са си направили с гаджока, че паднах, то прегръдки, целувки, абе страшни снимки. Само дето няма как да ги кача, сигурно трябва да ги сканирам. Ако измисля начин, ще ви ги покажа, много са яки.
 Аз очаквам гости и ще запрятам ръкавите.

# 51
Смайли,не знам каква е причината да не се отваря снимката. Ето ще я пусна така: http://images26.snimka.bg/005913556-big.jpg
А аз чакам снимки на Йони от басейнчето или фонтанче беше в парка. А и тези черно белите сканирай и давай да гледаме красоти и пози!
Лони ,а ти ако се справиш с проблема веднага да ми кажеш как става номера!  Laughing

# 52
  • София
честит рожден ден на всички прекрасни майски съкровища,които са пораснали през изминалите дни и днес!
Нека  бъдат здрави,много усмихнати и големи късметлии в живота.
Честита годишнина на Ани!Още дълги години да сте щастливи заедно.

Ние се прибрахме от село,изкарахме чудесно и не ми се прибираше в гадната мръсна София.Малкият ме подлудява тук,друго си беше там свободата;добре,че ще се разнообразим малко и на Емен,нямам търпение,пък после отиваме и на море,та ще е добре.
Разгледах повечето снимки и попрочетох горе-долу,но това диване не ме оставя...ето и сега пищи..
до скоро и целувки на всички болни дребосъци Hug

# 53
Честит рожден ден Никол !!! Да порастнеш голяма    Желая ти от все сърце много здраве ,щастие и любов

# 54
Честит рожден ден на Никол!Да е жива и здрава и все така чаровна и красива млада дама!

Гледам,че все още има масово боледуване-дано дазапочнат да се отчитат мамите с приятни новини-за здрави,жизнени и с нормална темепературка сладурчета Praynig
Радвам се,че и отдавна неписали мами се разписаха и даже снимки пуснаха на дечицата-ЛаДиДа-много е пораснала Краската,....хайде,чакаме още снимки...и още мами от неотчиталите се скоро.....
Аз/пак с риск да се изложа за пореден път,но не мога да не го споделя Embarassed/снощи сътворих поредната "история с неочакван край" с която  отново се самономинирам за "топ идиот на годината"-обадиха ми се,че ще има среща на класа от гимназията/и на мен нали малко ми трябва,пък и точно тая вечер и мъж имах вкъщи/,като невидяла-наготвих,накиприх се и бегом,че даже и таксито аз не си викнах,ами помолих Асен да го направи......всичко хубаво,ама като излизам-вали като из ведро,таксито -управлявано от най-смотания шофоьор който може да се улучи-не знае ни улици,ни кръчми/пък аз отивам в кръчма дето не я знам къде е и разчитах на него да ме закара до нея/...и вади Любка телефона и почва да звъни-след пет разговора,накрая успявам да придобия най-обща представа къде отивам....обаче така и не го намерихме ресторанта...и шофьорчето взе да мрънка-аз се вкиснах и му платих и слязох с намерението да питам някой и да стигна пеша.....платих,слизам,таксито тръгна и аз оглеждайки се в дъжда установявам/че даже се и изненадах/,че наоколо няма жив човек/пък то как и да има-в тоя дъжд Thinking/...и почвам да ровя за телефон-ама телефон-няма Mr. Green...и така в един момент се оказвам в дъжда,на един баир,наоколо няма жив човек,телефона го няма,таксито също,че на всичкото отгоре незнам и на кое такси съм се возила.....е,отиде ми и ентусиазма и настроението и всичко..и в един момент осъзнах колко сме зависими от проклетите телефони....още повече след като се наложи да мина от другата страна на баира,за да намеря телефон/понеже се опитах да помоля на две места да ми услужат и да се обадя ,но бях погледната много неразбиращо и подозрително/,та накрая със сетни сили-се добрах до един апарат на Булфон и добре,че ровейки си из портфейла намерих една отдавна забравена фонокарта с едно,единствено ,мизерно импулсче в нея....,но поне достатъчно за да се обадя вкъщи и да кажа на Асен къде съм  да се обади на таксиметровата фирма да ми го доставят там пустия телефон/ако го намерят,де или ако решат да го върнат все пак/..........е,няма да описвам обстоятелствено каква красива картинка бях като стигнах на срещата......но вече почвам да се плаша от себе си #Crazy......че то това моето вече на нищо не прилича ooooh!....иначе поне  ми върнаха телефона/но освен Асен и съучениците са звъняли незнам колко пъти...пък и ме видя младежа каква съм"отнесена от вихъра" ,та е решил,че съдбата достатъчно ме е наказала
Е,оплаках Ви се...сега да отивам,че Иво се е настанил на стол до кухненските шкафове и си дояжда останките от попарата...и сега ще трябва да го къпя,да мия шкафове и да му обяснявам,че с две лъжици е цяло изкуство да омажеш такава обширна площ..........

Последна редакция: пт, 23 май 2008, 10:45 от Анонимен

# 55
  • София
Честит втори рожден ден на сладката Никол! Да расте все така лъчезарна, умна, послушна и артистична! Весел празник и мноооого подаръци и на Момчил, Мая и Емануил!

Ладида, голяма красавица е БАШ наборката. Heart Eyes

Браво на Гоги и Ивко за махането на пампата. Ние освен, че ще бъдем най - късно проговорилите, се басирам, че ще бъдем и най - късно отучилите се да вършим всичко в гащите. Всеки път бяга, като му сменяме памперса по голо гъзЕ и се изпикава на ламината...  ooooh! Това му е коронен номер, даже вчера Голямата работа е свършил така  Sick Майка ми е в потрес как ще го учим. А и аз не по - малко Rolling Eyes

Любче, и аз съм имала подобни случки, та съм ти достоен конкурент топ-идиот  Mr. Green... Като почнах работа така се бях ошашкала една вечер, че си бях изхвърлила някак  Shocked пари и билети от джоба (е, парите не бяха много за щастие, ама защо там, а не в портмонето ги бях мушнала ме питай...  ooooh!) и се оказвам сама пред работата и "бездомна" Laughing, а колегите вече отпрашили, няма и от кой да искам назаем, поне билет да си купя или да си хвана такси. Не ги и познавах толкова добре още тогава  и не им имах и телефоните. А М беше някъде из китна Б-ия на фирмено парти...  Crazy
Добре, че се сетих да звънна на баща ми, който обаче не прегърна много сърдечно идеята да се навре в центъра баш в трафика и да ме вземе  Laughing, и така, кака ти Оля  Mr. Green се метна гратис на един трамвай, през целия път се озъртах, като циганка  Mr. Green, но слава Богу контрольор не се качи, и си слязох в родния квартал, из който вече баща ми се осмелява да шофира  Mr. Green Нappy end.

# 56
Здравейте скъпи МАЙ-ски пораснали сладури и МАЙ-ки!
Първо да честитим на вече навършилите 2 годинки малки съкровища! Да растат здрави, много щастливи, обичани и красиви! На родителите им - да се обичат, радват и грижат с много любов за малките съкровища и бъдат горди с тях!
 bdbaloni
После да благодарим много за пожеланията за рождения ден на Никол!  love001
Да почерпим днес - за всеки по нещо   party023   Popcorn    beer3   newsm24
Сега да кажа, че ние сме добре. Аз ходя  на работа, Никол на детска градина, а за свободно време и т.н. екстри няма какво да обяснявам. Днес ходихме в детската градина и занесохме торта - Никол си я поръча "розовка" и "кукла". Тя беше много щастлива, само повтаряше "мама каза" и от радост не можеше да доразкаже, какво мама и е казала сутрината, че с тати ще дойдем и ще донесем торта. Вечерта предстои да получи част от подаръците, тъй като утре ще празнуваме с роднини и приятели, че в един ден и с детската градина - много емоции.
Дано болничките децица да оздравяват и да се радват на МАЙ-ските купони! Явно пак има някакъв вирус, защото децата в групата бяха 11, а по принцип са над 20.
Успях да поразгледам малко снимчици - само мога да обобщя - прекрасни дечица, вече не са бебишоци, страхотни купони и красиви мами! Наистина са си пораснали и са толкова забавни. Никол копира всичко от мен и от околните, така те имитира, че направо в някои моменти се замислям за моето лично поведение, говор и т.н. Много е забавно в същото време се замислям за такива неща, които изобщо до този момент не съм ги забелязвала и не са ми правили впечатление. Скоро Никол нещо се лигавеше и не слушаше, баща й се беше много ядосал и й казва"Я се дръж прилично и слушай, че като ти ударя един шамар и ще ти хвръкне сопола чак при онзи самолет" - и и сочи небето (не че досега и е удрял шамар де), при което тя много спокойно му каза "Няма тати, аз ще си го държа"  smile3534 Направо са си много умнички и хитри, че отсега ни правят на луди калинки, а за по-натам просто не се и замислям. Да са живи и здрави!
Специални поздравления за Олчето, страхотни красоти правиш за нас  newsm51! А мама-калпазана трябва да се засрами и да изпрати снимчица и на Кол за да се нареди до нейните обичани приятелчета на първата страничка!
Много целувки от нас!

# 57
  • София
бубилина, за сопола  hahaha hahaha hahaha

ЦЕЛУВКИ НА СЛАДУРАНАТА НИКОЛ ЗА Р.Д.!!!

bouquet
смайли,голяма хубавица е йони!

танче, и ние го обичаме гугълчо и гледаме разни работи  Flutter

сега сме на 'тама пее' и 'акът бада'

http://www.vbox7.com/play:8b8d4283
http://www.vbox7.com/play:ebed5bb2

Laughing

# 58
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛ И ВСИЧКИ ДЕЧИЦА,КОИТО ПРОПУСНАХ ДА ПОЗДРАВЯ!На всички тях пожелавам да са здрави и много щастливи!
 Честит Рожден Ден на патерица и на баба Шпунц!Да е здрава,щастлива и все така всеотдайна!
Бубилина,много се смях на отговора на Никол,но тя още по нова година ме шашна с приказки,а сега си представям как говори и мисли като голям човек.
 Ани,пропуснала съм да ви честитя празника,но на патерица ви пожелавам много да се уважавате,силно да се обичате и много години да сте щастливи заедно. Люба,много е хубаво,че са ти върнали телефона,надявам се на срещата да си изкарала хубаво и неудобствата преди нея да са се компенсирали.
 Аз да ви се оплача вчера бях на изпит по кормуване и ме скъсаха.И толкова ме хвана яд,защото само в една ситуация направих 10 грешки,а дотогава вече усещах как ще го изкарам.Обаче след това Иван се сдоби с нови дрешки,защото майка му трябваше да изпусне напрежението някак си.А най-добре се чувствам като харча пари.
 Много хубави снимки сте показали,с още по-хубави порастнали дечица.Дано скоро да намеря време да снимам и моя синковец и да ви го покажа

# 59
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАШАТА СЛАДКА ПРИЯТЕЛКА НИКОЛ! Пожелаваме й много здраве, весели игри и забавни пакости, с които да радва мама и тати!

Общи условия

Активация на акаунт