Със слънчеви усмивки МАЙчета навършват две годинки!

• 16 773
  • 293
  •   1
Отговори
# 285
  • Плевен
Привет МАЙки!

Да не чува  Twisted Evil, сякаш е по-добре, но по-късно ще я заведа да я види личната й лекарка! Снощи вдигна по-висока температура, но тази сутрин уж е ок. Дано само не е затишие пред буря  Praynig.
Ние вчера се обаждахме до Имението да попитаме може ли да си ползваме резервацията друг уикенд, но ни отговориха, че , ако не я продадат няма как да стане. Днес почти 100% няма да дойдем, но ако днес се стабилизира утре може да дойдем да ви видим и ако не са ни продали нощувките де...Моля се само да е започнала да се оправя, сега отиде пак да си дремне, защото станахме рано...Стискайте ни палци и пращайте положителна оздравителна енергия  Hug.

# 286
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!
Люси,пращаме с Божидара всичките си положителни и оздравителни мисли към Тери,а към теб всичките си сили HugУтре ще ви чакаме Heart Eyes

Относно яденето Божидара яде всичко,което и дам или което успее да си вземе-пие също всичко Mr. GreenОт две седмици се запозна и със соковете и сега това е хита.Миналото лято беше бирата-на добре отива положението Mr. Green

Олче,сигурна,че на Велизаркин всичко ще му е наред HugПросто детето не иска да дъвче-малко е ,но знае кое е по-хубаво и лесно Heart Eyes

Ани,правилно ли съм разбрала,че само,защото лекарката ви е изписала АБ ще я смениш Rolling Eyes

Браво на Ралица и Елла големи момичета са вече HugБожа от миналата година се пробва да си обува сама долните гащи и за една година остана само с опитите  Mr. Green

Освен  семействата на Фи и Анна ще има ли други  довечера в Емен?Естествено живот и здраве и ние ще сме там.Гледача ми нещо си организира други срещи с цел пиене и ще видим кой кого.

На голяма патерица честит РД на Мариса!Пожелавам и много здраве и късмет!

# 287
Здравейте МАЙ-ки!
 Praynig прегледа на Тери мине и всичко е ОК, изпращаме и всичката положителна енергия от нас! За мама Люси - много кураж и сили!
Весело изкарване на Емен (много ме е яд, че няма да дойдем, ама аз съм си за  #2gunfire)! Много слънце, весели игри за малките съкровища, много смях и хапка, пийка за Май-ките! И чакаме снимки и репортажи!
 Hug на всички!

# 288
Пожелавам и на вас и на себе си хубаво време утре и с нетърпение ще чакам снимки и разкази - знам че ще си изкарате върховно!

Много прегръдки за Тери и мама  Hug

Разгледахте ли мойте снимки - познахте ли другото момиченце това е Ивайла на мама Десив, тя няма никакво време за компа, но са добре...
Хайде момичета лек път на всички и снимайте снимайте.  smile3509
Танче тайничко ви завиждам за разкошната почивка кояти си организирате, за нас май и тази година ще отпадне морето...намерихме много готино място в Китен, но не ни се ходи сами без др. семейство с дете а мояте приятелки с деца си имат други планове и май ще се откажеме, но нищо морето няма да се премести...ще чакам с нетърпение да разказваш и показваш най вече!

# 289
Галче, разгледахме снимките и естествено че познахме Ива! От четворката за белот  Wink само Миа липсваше!

Сисе, а бе то няма какво да я сменям, защото тази дето ми го изписа този антибиотичен спрей е частната му педка. При нея си ходим по принцип - болен здрав - всеки месец. Много си я харесвам. Пише ми всичко на тетрадка, тъкмо като за блейки като мен! Но тогава изрично и казах че не искам антибиотици, та затова известно време няма да я посещавам.

Весело изкарване довечера!  Party

# 290
  • Варна
 Praynig  Hug за Тери и мноооооооооого положителна енергия  Hug Hug

А аз да питам, ние утре ще тръгнем сутринта към Емен, и сигурно към обяд ще пристигнем. Нали ще можем да се настаним тогава или трябва по-късно да е.... И да не вземете да се покриете някъде там, да не можем да ви открием  Naughty Някой ще ми даде ли на лични някой телефон, ако объркаме нещо пътя  Blush  Praynig

Галюшка, на вас всичкото слънце на света за тържеството. И на нас също де, че с тия деца-тайфуни не си представям на затворено  Mr. Green

# 291
Вифче, аз още не знам в колко ще тръгваме , но може да се засечем по пътя. Кажи за каква кола да се оглеждам!  Sunglasses

# 292
  • Варна
Ани, Додж Стратос, бежав металик  Peace Ще е весело да се засечем  Mr. Green

# 293
Олее,какви са тези сложните коли дето си ги купувате. Да видим сега дали ще я запомня до довечера, или Дидо ще се мъчи да налучква каква марка ви е колата.  Laughing Ние сме със син фолксваген пасат.

Сега се сетих една случка с майка ми. Тя още по зле от мен с марките коли. Брат ми на времето си купува и той фолксваген и се похвалва на майка. Тя пък запомнила не запомнила марката и се хвали на колежките си: Сина ми си купил ферари! Ония така  Shocked Ама ти сигурна ли си!
И майка с най спокойния си тон: Да бе, май ферари каза!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт