Ужасно ми се спи, а утре трябва да ставаме рано, за да водя Макси на изпит в училището, където ще е първи клас. И това ми го сервираха днес на родителската среща... Променили графика и ни казаха в последния момент.
Лека нощ на всички.
/макар,че то голям разговор стана-от едната страна Елла се тръшка,от другата моите двамата викаха и пяха...но важното е,че стана почти смислен разговор/-сега остава и снимки да ни пуснат-та да се успокоим съвсем,че са добре.
Ивчо кабрански и той, както и останалите малки сладурковци, на които успяхме да разгледаме снимките. 

миа само в коритото подивява с играчките пък какво остава с други дечурлига.... ама още малко и ако е рекъм Бог ще я заведем на плаж, само живи и здрави,че изкарахме едни сополи от които кашляше и здравата ме уплаши......добре че само това е било и премина 

Стискайте ни палци да няма много рев!

И аз днес подадох молба за градина дано да стане.А за бибата ни беше голяма мъка.Но той изгриза едната ,после другата и аз спрях да му купувам.И като вземеше скъсаните и му ставаше гадно и викаше -АКИ и така ги заряза доста отдавна..Но сега го забелязвам,че понякога си гризе пръсчето като му се спи... 

. И другото е, че не съм кърмила от около 5 дни, май вече Килиан се е отбил. Все още ми бърка в деколтето, но не си иска, а и спи вече по цяла нощ.

и преди да дойдат масажистите... 
, или някой ще му предложи лакомство и той няма да бяга в срещуположната посока.

За всички които са имали поводи да празнуват. 
Не мога да смогна да я изхраня. Ето вчера за вечеря е изяла две пилешки пържоли, доста добро количество салата от домати, краставици, сирене и за десерт кекс.
Аз ям по-малко от нея. И въпреки голямото количество храна която унищожи пак я свалих насила от масата. Само по това, че започва да си играе с храната се разбира че се е наяла.
. Краде си от съседните деца и изобщо не се притеснява. На вън е същата работа, взима храна от всеки които и предложи, а понякога и без да и предложат, а аз изпадам в тих ужас и просто не знам как ще го опазя това дете.
Винаги тичам зад нея и гледам какво прави, къде се навира, къде каква храна си проси и напада. Като кокер е 
В играта си, си се съблича, сваля памперса, стои на гърнето после се бърше и се облича, обаче най-съществената част не я прави.
Ще чакам да и узрее в главата. 
Аз нали съм на светлинни години от готвенето и кулинарното изкуство и се възхищавам много на хора които могат и правят такива красоти. 
. Отначало не им вярвах, мислех, че си приказват наизуст, но по-късно като започна и в къщи да яде супички, яденета и т.н. аз не можех да повярвам, че това е мойто дете. Така при нас тръгването на детска градина беше "лечението" на злоядството. Сега вече като е гладна яде, като не е - не я насилвам. Само като се сетя как съм се ядосвала, какво ли не съм правила само и само да хапне нещо, а пък като се замисля как е могло това дете само на мляко и сокове да кара - просто не ми го побира акъла. Сега на фона на предишното - направо прекалява с яденето. Така, че мами не се ядосвайте, децата преминават различни етапи и явно това се отразява на яденето им. 
И и казвам "Е ми да мами, тати е мъж" и тя ми казава "И аз съм мъж" и аз
"Не си мъж, ти си момиченце, като мама и и баба и затова пишкаш седнала". След което, като си говорихме с тати, се сещам, че зимата като беше болна един път и той я гледа в къщи, и тя нали се навира с него на всякъде, той ми се оплакваше, че до WC-то не може да отиде без нея
(да види какво е) И я издебнал (той така си е мислел) и набързо отишъл но няма и 10 секунди, тя вече била на вратата и викала "Покаж, тати, покаж"
Изобщо такива неща си спомня, говори и прави изводи, че направо ме изумява как ги помни!
от нас! 
!