Със слънчеви усмивки МАЙчета навършват две годинки!

• 16 779
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
Честит рожден ден на Мариса!

Много здраве,усмивки и щастливо детство!

С тези снимки вече е друго. Забелязвам че къдриците на Тони са си на главата му! А наш Ивко баща му вчера дата го острига с машинката, че коса не остана. Ами така е, като не дава на фризьор с ножичката. Дано следващия път да разреши да го подстриже фризьора, че така малко ми е странен, но пак си ми е хубавичък!  Wink На Емен ще го познете по майка му!

# 241
Честит рожден ден на Мариса!Да е все така чаровна,послушна/без да прекалява със слушането/ и много да радва мама и тати!

Ани и наш Ивчо е остриган...,но понеже това е мое дело-та няма на кой да се сърдя Mr. Green....тъкмо ще са в една модна линия почти адашите на Емен Wink
Като стана въпрос за Ивайло-той от сутринта изобщо не се е сетил а мен....защото вчера получи страхотни подаръци и сега най-сетне успя да ги докопа/батко е на градина/...та на него днес мама не му трябва Mr. Green
Дарито,наистина е много хубава Peace/ама то тя си е все много хубава ,де/...
А аз сега отивам да трия снимки,че снощи нещо не щяха да се качват....тая сутрин пък се оказа,че са се качили по-няколко пъти Crossing Arms...отделно,че едни мистреии ми стават на компа-изчезнала ми е програмата дето редактирам снимки с нея........та ще провеждам разследване по въпроса Crossing Arms
Аз от днес съм на хомеопатично/ама сериозно/ лечение,че напоследък нещо хич ме няма.......и сега съм си направила кафето и само го гледам......щото се  след като го направих се сетих,че не трябва.............та да видим дали ми е силна волята и на мен Thinking

# 242
  • Пловдив
Хайде и от мен снимки от купона на Ивчо: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=127583&photo=428
Беше много весело  Mr. Green

# 243
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИСА!!!

ДА РАДВА МАМА И ТАТЕ ПО МНОГО, А ТЕ ДА Я ОБИЧАТ ОЩЕ ТОЛКОВА ПО МНОГО!

# 244
  • София
Ч.Р.Д, Мариса! Бъди жива, здрава, много щастлива, усмихната и обичлива!

И на мен много ми хареса Божи, Сисе пупуу (мога само да кажа)...   bouquet
И Пловдивските сладури, както винаги са невероятни по снимки (представям си наживо Crazy)...  Heart Eyes

# 245
Здравейте  Hug
Честито на рожденниците-да растат здрави,щастливи и много усмихнати   bouquet  bouquet

Ние долу горе започнахме да се пооправяме-да е глухо злото.Но аз още едвам преглъщам.Добре,че майка ми се съгласи да го вземе за 1 ден,че малко да си полегна....
Леле като гледам в Пловдив какви хубави кътове имате за децата да играят направо ви завиждам-благородно де  Embarassed
Винаги съм го харесвала този град-слабост ми е.Ако можех да избера къде да живея просто е номер 1 в класацията ми Peace Иначе дечицата-какво да кажа,което не е казвано-те са най-големите сладури на света (нали са си наши )  Rolling Eyes

Приятен ден ви желая !!!!

# 246
Ч.Р.Ден на Мариска.Да е жива,здрава и мн. палава.

# 247
  • Русе

Честит Рожден Ден на Мариса!
   Щастливо детство!

Благодаря ви за комплиментите за Дари!  Flutter
   Тя тъкмо заспа и ще използвам да свърша някои неща, че имам цял списък със задачи, ще започна с гладенето. Пък как ми е свито сърцето-след два дни почваме яслата!

# 248
  • София
чрд мариска и от нас!  bouquet

миме, ами ако й хареса от първия път на дари  Flutter, недей го мисли  Hug

# 249
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИСА! Пожелаваме й да бъде здрава и весела и много приятно да си прекара празника!!!

# 250
 bdbaloni  на Мариска! Да расте здрава, весела, щастлива, много обичана и глезена красавица!
За мама Галя -  newsm51 !
Весело изкарване на празника и много слънце за партито!

# 251
Честит празник на Мариска и мама Галюшана!!!    bouquet

Честит рожден ден на Ивчо/на патерица/!
За мама Кабранска специални поздрави и целувки   bouquet  Heart Eyes !!!

Честит празник на Милена/на патерица/!!!
Щастие, любов и хубави моменти със семейството!!!

поздрава:
http://www.youtube.com/watch?v=m44z-223UYE&feature=related

Да ви разкажа за моите неволи...
В събота пристигна една братовчетка /1-ва/ на мъжа ми от Лондон. Тя живее от 5 години там. И като се започна едно превземанееее... Не можете да си представите... Говори с акцент и казва някой думи на английски  Laughing Мъжа ми постоянно й прави забележка, но на нея не й пука и явно й харесва...
На всичкото отгоре си мисли че сме някакви аборигени и също че трябва да е много евтино. Водих я в КОМО да си избере някакви мебели, че си купи апартамент. Каза, че било много скъпо...  Rolling Eyes
Ходихме и до един магазин за щори - голям цирк падна... Хората я питат имате ли телефон - да го запишем, а тя казва: ами, имам интърнешънъл фоон  Shocked hahaha
Мъжа ми се намеси - има, но е с английска карта, запишете моя...
В неделя пристига и нейния приятел, който е англичанин... Дано да е свестен... Че тя се е чалнала съвсем...
Днес ми беше финалния изпит на курса - много добре мина  ooooh! Ще трябва да записвам сега следващо ниво...
Приятна вечер на всички /извинете ме, че се отплеснах.../!

# 252
Мили мамчета,благодаря ви от сърце за прекрасните пожелания за рождения ден на Елф!Трогнати сме и двечките  bouquet Heart Eyes Hug

На Мариса желаем много весел ден,слънчево детство и послушни мама и тате Wink!

Пропуснах почти всички майчета тази година Embarassed,да не говорим,че не съм изобщо в час с темата и какво става с вас.Обаче ми идва в повече напоследък всичко.Петър работи нощни смени-тръгва в 6 вечерта и се прибира в 7.Та сега съм и майка и баща на Елла,да не говорим,че се опитвам да преустроя къщата изцяло/да ми е лесно да чистя и оправям с бебето и нея/и се опитвам да купувам нещата вече за бебка...абе една голяма каша.Та затова нямам време да спя дет се вика.На нашето пък прекрасно гадже Ивайло ще се обадим лично,че Елла е болна и вчера ми беше много притеснено,та и там се изложихме де.
Изморена съм и хич не ми върви с пазаруването-ни количка,ни легло,ни нищо не съм купила,ама да се надяваме,че ще ми дойде музата.
Искахме само да ви се обадим,че сме добре и че ще пуснем снимки от р ден на Елла,както и ще разгледаме вашите.Тогава ще се включим адекватно Hug

# 253
Шуши,посмях се,давай още бисери hahaha.Ех,как свикват някои хора...Ние сме от 8 години тук,честно да ви кажа,мамчета,хич не ми е драго-ни наглийския ми харесва,нито обстановката,нищо.Криво ми е всеки път като си дойда от Бг,липсва ми.Какво да ми харесва-днес е 3-и юни,пак вали и е студено.На р ден на Елла умряхме от студ.

# 254
ШУШИ какво да ти кажа-моя свекър живее 10 год. в Гърция и като се върне като се почне едно говорене ту на БГ ту на ГР и полудявам...КАто бяхме мин.месец там за рождения ден на малкия отиваме в огромна сладкарница да поръчаме торта.Хпрата извадиха огормен каталог-ум да ти зайде.И продавачката му говори нещо и той като взе ама 10 мин не можел да се сети за думата..Направо откачих.И то за думата-ЯДКИ.....Простооо #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт