Със слънчеви усмивки МАЙчета навършват две годинки!

• 16 786
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВО!!! ДА СЛУША МАМА, ДА ПОМАГА И ДАНО СКОРО С БАТИ САМИ СИ ИМАТ И ЕДНА КУКЛА!

за мама Люба

Миленка, честит рожден ден и на теб! Нека си все така нежна, чаровна и страхотна майка и съпруга! 

Божи е невероятна кукла  Crazy Heart Eyes  bouquet

Ние вчера избягахме от лудницата и бяхме в приятна обстановка, на чист въздух и с любими хора. А Макси разказа играта на големите братовчеди/ки...  Mr. Green не успяха да му издържат на темповете  Mr. Green

# 226
Честит втори роджен ден на Ивчо! Да е жив и здрав, повече да слуша майка си и да вземе най-накаря да й обяснява желанията си с думи!  Wink

Моят син не е приет нито в едно ОДЗ, нито в ясла, така че ще си се гледаме с него до февруари...
Днес е станал с дупето нагоре и се поизнервихме взаимно, ама ще го преживеем и двамата!
Вчера изкарахме хубав празничен ден - возене на влакче, радост от балони, беснеене по детските площадки.
Направих вчера и резервация за море. Малко ми е притеснено как ще му понесе на Ники и пътя и местоположението, но се престраших, затворих очи и "напред с главата в стената". Дано всичко да бъде наред! Утре ще ходя да доуредя нещата и живот и здраве 31 август ще пътуваме за "братска" Испания.

Весел ден на всички и незабравим празник на сем. Кабрански!   bouquet

# 227
 bdbaloni на  Ивко! Много здраве, щастие, късмет, весело и безгрижно детство, да слуша бати, мама и тати, да ги радва и обича, и дай Боже след време да стане един примерен и послушен батко на една красива госпожица!
За мама Кабранска  newsm51!
 newsm59 на Змейковица (на патерица)! Да бъде все така грижовна, красива, обичана и мила мама и съпруга!
Страхотни снимки - божествената Божа - с прическа и е супер сладко бонбонче, толкова кротичка и послушна!  Hug
А пловдивската банда - както винаги със супер настроение, много красиви дечица и незаменими мами (аз нещо не съм разбрала, но и тортата на Дон Тони ли я е правила мама Духи  newsm78, направо ме изумявате - невероятни сте! Направо да почнете да правите бизнес с тези торти, срамота е само за лични нужди да си ги правите!)
Хубав ден и весело изкарване на празнике и много подаръци за рожденника!

# 228
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВО! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, ПАЛАВ И С ГОРДОСТ ДА СЛАВИ ФАМИЛИЯ КАБРАНСКИ!

ЧЕСТИТО И НА МАМА ЛЮБА!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛЕНА! МНОГО КЪСМЕТ, ЗДРАВЕ И ДА СИ ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА И ЛЪЧЕЗАРНА!

# 229
  • София
Честити 2 годинки на сладуран Ивчо! Да е все такъв пакостливец, хитряга и симпатяга и да продължава все така да се грижи за страхотната форма на прекрасната си майка! Wink!

За мама Люба:

# 230
  • Русе

Честит Рожден Ден на Ивчо Кабрански!
   Да расте здрав и разумен! С бати Сами да помагат на мама и тати!

Ето и официалните снимки на Дари с тортата:
   http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6001753
   http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6001755

Сисе, много ми харесаха снимките от вашия празник! И двете с Божи сте много красиви, а тортата ви е прекрасна!

# 231

Честит рожден ден Ивко!
Люба,да ти е жив и здрав малкият мъж,много да те радва и той и прекрасното ти семейство!

Сиска,много сте сладки и ти и дъщерята Heart Eyes
Миме,честито ти християнче!
Крейзи,успех в бизнеса!
Ани,завидях ви малко за плажа и Слънчев бряг Simple Smile
Ще ходя и аз да избирам подаръче за срещата и вече чакам с нетърпение-дано и на слънчево време случиме Praynig

# 232
Честит рожден ден на Ивчо!  Hug
Люба, да ти е жив и здра и все така палав   bouquet Twisted Evil Че да те държи така весела  Hug Heart Eyes Hug
Дари-то е страшна кукла!
Вчера си мислех, ама понеже забравих да кажа Божа колко много коса има, и колко хубава е станала.. та ви сънувах, Сисе. И ти много си се разхубавила   bouquet
Нашето откриване не беше кой знае какво, приятелите и роднините ни минаха, направиха ни хубав оборот  Mr. Green и като за първи ден съм доволна. При положение, че нямаме нито една табела и сме в сутерен..  Blush
Люба, имаме и като за теб дрехи, днес мерих една сатенена рокля, ама още не съм толкова отслабнала  Joy Те повечето ни модели стават за прикриване на дефекти и показване на бюст, рамена.. Обаче са супер актуални цветове и модели. Това, дето носят тийнейджърките, само че в големи номера и от качествени материи  Mr. Green
Голяма реклама си направих  Blush Снимки обаче ... ц, забравихме  Rolling Eyes
А, Лео днес, да си го похваля, като за първи ден на ясла - слушал, играл си и накрая там заспал  Crazy Та няма да го взимам първите дни, направо остава за цял ден. Мамин сладък ми е той  Heart Eyes

И сега официално да си ви почерпя за откриването на магазина:

# 233
  • София
ЧЕСТИТ 2 РОЖДЕН ДЕН НА ИВЧО! С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА МНОГО ЗДРАВЕ И ЕНЕРГИЯ ЗА ВЕСЕЛИ ИГРИ И ПАКОСТИ!

КРЕЙЗИ, честито откриване! По вода да ти върви!!!

# 234
Ето малко снимки и от нашия РД, че Люба кнещо ме посмъмри днеска  Mr. Green

Имахме си 2 празника с 2 торти.. А общо правих 4 за всички празнуващи и тържествуващи  Crazy Вече като видя торта и  #Crazy

http://duhcheta.multiply.com/photos/album/16/Happy_Birthday_2_years

# 235
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАЙ-МАЛКИЯ ЧЛЕН НА ОЧАРОВАТЕЛНОТО СЕМЕЙСТВО КАБРАНСКИ!МИЛИ ИВЧО,ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОТ СЪРЦЕ ДА ПОРАСНЕШ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!
Люба,  bouquet

Благодаря ви за комплиментите към мен,но не съм се разхубавила,а просто съм се понагласила Naughty
Божидара,обаче си е хубава Mr. Green

Крейзи,пак няма да се видим на форумска среща ей ooooh!Ами ти пожелавам още веднъж успешен бизнес Hug

Таня,хубава почивка си организирала Peace

Миме,хубаво момиченце си имаш! Hug

Духи,тортите ти са страхотни!Пловдивчанки страхотни кулинарки сте!
Аз,още помня една торта на Духи,която беше правила с кумата си Blush

# 236
  • София
Честит рожден ден на Иво Кабрански!
Честито на Змейковица! Да сте живи, здрави и късметлии в живота!
Крейзи, супер е, че пак се появи на хоризонта! Успех в бизнеса ти желая и все така да нямаш проблеми с ходенето на ясла на Лео!

# 237
Е,не всички Пловдивчанки са кулинарки......или поне за някои  мога да твърдя,че в момента са в летаргия/няма да ви кажа кои са.....само ще се изчервя Embarassed/
Духи,не съм те смъмрила,а те помолих, да си покажеш детето,че аз уж репортаж от РД-то му правих,ама него го нямаше-та карах хората в размисъл-подстригала ли си го,променил ли се е...но виждам,че си реагирала светкавично.......за което благодаря  bouquet......и още нещо-понеже тя няма да се похвалиш-пускам ви снимка да видите каква промяна има в  резултат от Дюкянстването:,а те го те и Тони в едър план/един вид извинение за оня ден Wink/:,че и  отворен към науката:
Сега,обаче да се отчета накратко за РД-то на дИвчо-значи всичко беше хаос и масови безредици....може и да не съм забелязала някой родител в калабалъка,но за сметка на това децата ги виждах стерео накрая #Crazy.......имаше ревящи,пукащи балони,биещи се....абе от всички екстри.......тортата беше страхотна/Пепи,мерси  bouquet Heart Eyes Hug/,..и незнам за другите,ама моите диването останаха доволни.Ето и малко снимки,че ако пусна повече-вече ще ме анатемосат модераторите:/това е Али Бали на Нанси/и юнчото Любчо+малко мами-а ето и рожденника с тортата:приятелите помагат в нужда:тук вече помощ-не ща...айде,стига толкова-ако искате още-утре пак.........че нещо и качването не ми спори........

# 238
Честит рожден ден на красивата Мариса! Да расте много здрава, весела и щастлива!

Честит рожден ден на Ивчо Кабрански (на патерици)! Желая му все така да е пълен с енергия за игри и пакости!

Честито и на рождениците от изминалите дни! Желая им много здраве и весели игри!

Много се радвам, че Крейзи се разписа  newsm10! Честит ви магазин! Желая ви много успех в бизнеса!Като бяхме на сватбата, която беше в Пазарджик, се оглеждах да видя позната физиономия между майките с дечицата по центъра (там където са фонтаните), но за съжаление не можах.

Мимето, Дари е прекрасна!

Сиске, Божа още повече се е разхубавила, с тези къдрички които е пуснала  Heart Eyes, а и ти не отстъпваш - много добре изглеждаш!
Духи, и ти изглеждаш страхотно и сега ме запалихте да чета и аз този Дюкян, защото България ми се отрази на фигурата  Sad.

Тортите на Духи и Пепи са невероятно красиви! Браво момичета!

Ани, и аз ви завидях за плажа! Искам и аз най-накрая хубаво време в Швейцария! Все вали и е мрачно  Sad. Даже събота и неделя бяхме на Женевското езеро, защото прогнозираха слънце и жега и аз мушнах даже и банските в чантата, но не успяхме да си топнем  дори и краката  Sad

Желая ви хубав ден!

# 239
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА МАРИСА!ПОЖЕЛАВАМ И ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ДА Е ВСЕ ТАКА ПОСЛУШНА ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТЕ!

Общи условия

Активация на акаунт