Със слънчеви усмивки МАЙчета навършват две годинки!

• 16 787
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
  • София
люба, мерси за снимките Flutter  bouquet видяхме червилцето на кали от щоколад  Flutter hahaha  Heart Eyes

ние бяхме в Борисовата градина, имаше някаква циркова трупа азиатци и миа се радваше на конете на конна полиция  Mr. Green приятен следобед от нас:

http://s100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/?action=view&am … 7_486630_9054.jpg

http://s100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/?action=view&am … 7_486625_7637.jpg

Последна редакция: нд, 01 юни 2008, 16:16 от ва ни ла

# 211
Миленка, прости ми, но пак не съм доогледала началната страница  Embarassed

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ!

# 212
Честит празник и от мен на малките сладурковци днес! Да са ни живи и здрави, да растат безгрижни и усмихнати!

Днес отидохме в Борисовата градинка Sunglasses... Май мернах някои мами и дечурлига там, ама като не съм сигурна вече дали сте вие... Embarassed

# 213
  • София
Честит рожден ден на Иван на имар, на Тото, Тони и Мая, с малко закъснение  Embarassed и огромна доза извинение, че не успях навреме да вляза и да им честитя! Нека растат здрави и щастливи, палави и слънчеви, малките дребосъчковци!!!

Змейко, Ч.Р.Д! Бъди все така нежна и чаровна мама на сладката Кали, много Ла-редутски  Laughing придобивки и щастливи мигове с прекрасното ти семейство!

Честит празник на всичките ни малки, порастнали дечица! Да са все такива сладури и да се радват на братчета и сестричета, с които да играят. Wink
  baloni moresmile 1swing

Честито християнче Дари! Нека Бог я пази и бди над нея навсякъде и във всичко...   bouquet

Пловдивчанки и малки пловдивчанчета  Grinning, толкова сте готини по тия снимки, че ме подтиквате вече сериозно към смяна на адресната регистрация.... Crossing Arms Mr. Green Heart Eyes

В тая връзка, не смея да се хваля, но лека полека се задействат и нареждат нещата към така мечтания Ремонт  Crazy, покрай нас, дано не ни мине котка път пак...  Praynig
С Вели и Сие  Mr. Green бяхме този уикенд на нашата къщичка, на него много му харесва там и е направо друго дете, спи и яде в умножени пропорции, прекарва толкова време на въздух, много съм щастлива да го гледам да расте така.
И ние мислехме да го водим в Борисовата, но предпочетохме да изкара Първи юни на място, където е истинки щастлив и не му липсва нищо има и пързалки, и люлки и какво ли не...  Blush. А и в Борисовата градина ходим много често, така или иначе  Thinking( ама голяма банда щяхме да се заформим там... Mr. Green)

Да не забравя да изразя специални комплименти и адмирации към принцеса Маги, толкова е нежна, пупуу, гичо, все такава хубавица и умница да ти е! Flowers Bouquet

Крейзи ти се разписа!  Shocked newsm20 omm
А дано не те подканяме към същото след 1 година Mr. Green, че си много виновна, да знаеш. Толкова ни липсваше тук... Crossing Arms
Успешен бизнес и покажи сладуркото! Heart Eyes

И накрая ви сипвам по една студена биричка по случай Рождения ден и на моето братче и отивам да заемам така отреденото ми място на трапезата Animal Pig, преди Магар да я е обърнал...  ooooh!

# 214
  • София
мамчета,

такова стълпотворение беше в Борисовата,че нямаше как да се оглеждам за познати...наистина лудница, но имаше какво да се види  Peace

# 215
  • Велико Търново
Олче,да ти е живо и здраво братлето!Пожелавам му и мн.проф.успехи!

Снимки от празника на Божа
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=251400&view=1&photo=1

# 216
  bouquet Честито на празнуващите!   bouquet

Малиии , кви Убави рожденници  Mr. Green Пу, пу!
Мерси за посрещането, мислех че сте ме заабравили. Много ви обичам, беееееееееее  Hug
Утре откриваме магазина и ще лягам , че днес ни се видя сметката  Crazy
И първо Лео да заведа на яслата, после бегом да отваряме и да редим уискито по чашите  Mr. Green

Цункииииииииииии   bouquet

# 217
Крейзи, успех с начинанието! Дано да ви потръгне и да продавате, това, което харесвате!

Сиске, Божа е станала много нежна! Много е сладка! Сещам се как се оплакваше, че няма коса. Май това вече не е проблем.

Плвдивската среща е била много хубава.
Руми, не съм ходила на ФМ. Моят лекар има 3Д апарат. Предишния път с Криси ме гледаха 2-ма професора и така ме бяха наплащили, а накрая се оказа, че всичко е ок и моя гинеколог е видял правилно, а те са се подвели.
Този път реших той да ме гледа всеки месец и ако има нещо обезпокояващо, тогава да търся специалисти.

Олче, много хубаво звучи описанието на къщичката ви. Дано скоро да се пренесете там.

Честито на всички малки палавници, които празнуваха на 30-ти. Да са живи и здрави и много обичани!
Духи, ако ти си правила тортата на Тони - изумена съм. Колата е много професионално направена.

Малко ще избързам, но отивам да лягам и утре сигурно няма да имам време:

Честит рожден ден на Ивчо! Да бъде много щастлив, палав, да помага на мама и много да слуша батко Сами!
Люба, да са ти живи и здрави и двамата юнака. И много да те радват.
Ето един виртуален подарък за Ивчо:

# 218
Честит рожден ден на Иво!  bouquet  bouquet
Крейзи-успех в бизнесначинанието и като тръгне работата -отчет със снимки тук  Grinning

Сискеееее-Божа е станала голяма хубавица  Crazy И букли даже има..пу пу
Честит празник на всички деца,да имат най-щастливото детство!   bouquet  Hug

Днес бяхме в Детския кът в Морската-липса на организация,мизерия и тъпканица  Close

Честит рожден ден и на Змейковица!Бъди щастлива и всички мечти да ти се сбъдват   bouquet  bouquet

# 219
Зареждам масата отсега,че утре я остане време,я не.....пък и вече започнахме с всенародните тържества послучай двугодишнината на дИвчо.....тая вечер отметнахме бабаму/вие знаете за топлите ми чуства към нея,но напоследък мога не само да не се оплаквам,ами даже и да я похваля,че не ме дразни много...,но докога ли Thinking/ и приятеля и/на когото съм върла фенка,щото я държи надалеч и я виждаме сравнително рядко...пък и децата направо го обожават Peace/....та след като измих техните чинии,да тургам почерпката и за вас:/това е за загрявка...утре,повече......

И понеже се замотах-да понапиша още ред-два.....
Крейзи,ти бе душо,да вземеш да пуснеш една снимка от откриването на магазина,ако може и с Лео на нея...че направо Ви забравихме...........а и да питам-аз за"гърджави" булки дрешки ще има ли...,че да направим една разходка с"шопинг" до Пазарджик.
Гвен,много си кратка......чакаме продължението на постинга ти Wink
Змейкова,аз за твоите снимки говорих.....ония на тревичката......,ама ако ти не се наканиш-аз ще ги пусна/да те видят колко си хубава/
Сиске-ти много си се разхубавила.......и щерка ти,също......гледам вече и фиби слагате.....
Олче,да ти е живо и здраво братлето и много да ви радва с постижения/научни/...И къщата -скоро да стане,и да се ширите сами тримцата в нея,пък може и повече да станете тогава....
Роси,да  оздравяваш,стискаме ти палци.......
Айде,аз отивам да лягам,че да не замазвам утре тъмни кръгове под очите...........

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 00:44 от Анонимен

# 220
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИВО!
Нека да е честит твоят празник, много весел, пълен с прекрасни изненади и усмивки!
Пожелавам ти да си здраво и слънчево дете и  да радваш много мама и тати!

Люба, за теб:

Успешна и хубава седмица на всички!

# 221
Честит втори рожден ден Иво! Пожелавам ти щастливо детство изпълнено само с игри и усмивки!

Змейко, честит рожден ден и на теб с малко закъснение!
Честито християнче Дари!
Крейзи на теб пожелавам успешен бизнес!

Много хубави снимки сте сложили пак през уикенда - разгледах си ги с интерес. А защо ми се стори че на Тони му ги няма къдриците или нещо съм се припознала!  newsm78 А Божи забелязвам вече е с фиба!  Wink

Ние през почивните дни бяхме на рожден ден във Варна и после отидохме до Слънчев бряг. Така си опекох детето - милото, чак ми е съвестно, а уж нямаше много слънце! Но беше много щастлив два дни да си играе в пясъка. Ето морските снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=251383 , а тук има снимки от абитуриентската на братовчедка му на Дидо и после следват от рождения ден на едно приятелче от Варна: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=243425&photo=103

# 222
  • Пловдив
Честит празник на скъпия ни приятел Ивчо и на прекрасната му майка Люба!!! Пожелавам им да са винаги щастливи, усмихнати и една сладка сестричка след време   bouquet

Отново ви благодаря за пожеланията  Blush  bouquet
Току-що почерпих и колегите в работата  Laughing и после ще ходя да си купувам подарък от тях  Mr. Green

Ивко е много сладък на плажа... вече и на мен ми се ходи на море, но сигурно чак в края на юли ще успеем  Rolling Eyes
И Божи много е пораснала, пу-пу - страхотна й е тортата  Laughing

Тези дни ни е много натоварена програмата  Mr. Green Много рождени дни , всеки ден торти... мойта щерка със ставането почва за торти и свещи да бърбори  hahaha

# 223
Ох нагледах се на разкошни децича и перфектни празници!!!

на всички които съм пропуснала да поздравя и най-вече на днешния рожденик Ивчо - да расте здраво и щастливо дете, да радва мама и тати, да проговори скоро и майка му да почне да се оплаква не само от пакостите му но и от бърборенето!

gi4o pi4o - и ние сме така с бистри сополи през цялата зима без нищо друго, слава богу не се е налагало да отсъства заради това и нашата педиатърка каза че трябва да се примиря е да спра да й слагам капки и тем пободни защото само ще й изнежа легавицата и единствено ако е запушен да промивам с физиологичен, но до сега не се е случвало да е запушен. Забелязах че сега със затоплянето изчезнаха, което само ме радва.
За утре таткото уговори тази сутрин лелките да влезе да снима как ще организират празника й - ох нямам търпение така ми се иска и на мене да отида ама и аз като съм там малко вероятно да седи на едно място, а и сигурно доста ще пореве като си тръгваме и това ме спира ще чакам снимките.
И на вас и на себе си пожелавам хубаво време за събота, че празника съм го организирала на открито и ми е доста притеснено с тоя дъжд всеки ден  Praynig Купихме дрешките които ще са от кръстницата за кръщенето така че съм готова и с това защото ми беше проблем как ще се организираме, че и двете сме работни. Даже да я похваля малката кукла в събота си записах час за фризьор по време когато тя трябва да спи и баща й обеща да се прибире да седи с нея - да ама не имал работа и моето момиче стойчески изтърпя моето подстригване и боядисване докато тя се разглеждаше списанията, бях много изненадана и очарована от нея. Ех това са близнаците никога не знаеш кое близне ще се появи  Joy
Крейзи - успешен бизнес и как мина откриването?
Хайде Люба страхотен празник днес и чакаме снимки, като гледам ти си най изпълнителна от към снимки   bouquet

# 224
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАЙЛО!ПОЖЕЛАВАМЕ МУ ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЗМЕЙКО(на патерица),БЪДИ ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА И ВСЕ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНА!
 Наша Божа е станала бонбон Heart Eyes,обаче сватя гледам и други гаджета я заглеждат,ако има опастност да ни я отмъкнат да идваме да си я искаме още от сега.
 Ние известно време ще ергенуваме,защото си оставихме детето и бабата в Хасково.Сега трябва да уредя някоя ясла,че таткото изобщо не беше склонен да ги оставяме там.
 Духи страхотна торта си сътворила,явно пловдивчанки сте надарени с кулинарни умения Hug
 Крейзи успех в новото ви начинание и много клиенти ви пожелавам.
 Моя къдрокоско вече се раздели с къдриците и вече е само рус (и това май ще е временно),снимки ще покажа по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт