Със слънчеви усмивки МАЙчета навършват две годинки!

• 16 788
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Писах ти,честитих ти рожденичката . Simple Smile  когато беше .

# 196
  • Русе
   Привет набързо и от мен!
   Използвам няколко свободни минутки - Кръщенето мина, всичко беше много добре, Дарито само малко се разплака, не даваше да й намокрят крачетата. Ето няколко снимки от вчера с тортата(снимките от фотото още не сме ги взели) и днес от църквата. На нашия апарат почти нямаме снимки от Кръщенето, понеже с татито бяхме ангажирани - аз държах Дари, а той свещта и чакаме да получим от другите фотографи.
   Ето, от тук почват:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=49764&photo=159

# 197
Ееей, ама сте толкова продуктивни...  Crazy Много пишете, бееееее   bouquet Heart Eyes  bouquet
Как ви обичам, ако знаете... Пък и все интересни неща пишете и заспивам, ама чета   hahaha  Blush Напоследък нямам никакво време, само сутрин от 7 до 8 и вечер към полунощ  Sad Ама така ще е още няколко дни и отваряме (май не съм ви писала)  Rolling Eyes С една съфорумка ще си отворим магазин за български, качествени дрехи (дамски) с размери всякакви, ама НЕ само за тийнейджърки  Mr. Green  Wink Иииии много се радвам, та от радост и работа време нямам да си видя детето  Sad Пък то милото в понеделник тръгва на ясла, а тази седмица беше на село. И като гледам вашите какви са сладури станали и какви страшни муцки правят, поне това ми пълни душата  Heart Eyes
Сиска, обаче, с тая детегледачка ме размя много яко. Мислех да не пиша, ама все пак.. Представям си кака ви Силвия как фучи ядосана  Crazy Hug  bouquet Случката е много неприятна и напълно те подкрепям, въпреки трудностите при намирането на детегледачка  Peace

Хайде, целувки от мен!   bouquet

# 198
  • Велико Търново
Таман щях да те цитирам,че пак четеш,а не пишеш,ама ти взе,че се разписа HugКрейзи,пожелавам ви от сърце да ви се разрасне търговията и догодина да се похвалиш с още един магазин HugПокажи ни Лео Naughty

Днес празнувахме РД на Божа с много деца и лудницата беше на макс,но пък Божидара беше адски щастлива.Снимки ще пусна като ми донесат диска и от моя апарат има,ама ще чакам по-качествените Crazyче да ме покажат по-убаВа Mr. Green

За подъръците за децата в Емен съм съгласна Peace

# 199
Добро утро, момичета!

Като най-ранобудна тази сутрин, на мен се пада честта да сервирам кафенцето:

ЧЕСТИТ 1-ви ЮНИ НА ДЕЧИЦАТА НИ! ПОЖЕЛАВАМ ИМ НА ПЪРВО МЯСТО ЗДРАВЕ! ЩАСТЛИВО И НЕЗАБРАВИМО ДЕТСТВО, ИЗПЪЛНЕНО СЪС СМЯХ И ПАКОСТИ!
ВЕСЕЛ И НЕЗАБРАВИМ ПРАЗНИК!

# 200
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛЕНКА!ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ,КЪСМЕТ И ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ НА МАЛКИТЕ ПАЛАВНИЦИ!

Лони,мерси за кафето Hug

# 201
  • Varna
     ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА СЛАДУРЧОВЦИТЕ.
 Mimeto78, да ви е живо и здраво христянчето.
    Лони мерси за кафето, аз ще се възползвам от него в този почивен, за мен работен ден Sick
 Честит рожден ден, Змейко.   Много много щастие.

# 202
  Ч естит празник на всички сладурковци! Желая им щастливо детство и много игри!

Честит ден и на рожденниците, които съм пропуснала! Много усмивки и игри!

# 203
  • София
ПРИВЕТ;)

за миленка, страхотен човек и мама:

за нашите слънчица ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 204
Здравейте мами !!!

ЧЕСТИТ ПРЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА-ДА СА МНОГО ЩАСТЛИВИ И БЕЗГРИЖНИ  bouquet

Да ви се оплача..и аз се разболях покрай малкия-имам ангина.Сливиците ми са като на овца...Имам висока температура ,а дори няма кой да ми помогне.И той е толкова крив-направо съм като парцал...
Лек ден на всички -набързо да се оплача и да ходя да оправям,че зверо е обърнал спалнята с главата надолу ....

# 205

Честит празник мили дечица-бъдете много усмихнати,много щурави,игриви и палави!
Честит рожден ден на Миленка-желая и много здраво детенце,за да е доволна и щастлива мама!

Всички болнички да оздравяват(а и за мама Роси се отнася)!
Весел празник!

# 206
Честит празни на всички деца!

Миленче, честит рожден ден! Пожелавам ти много щастие, здраве и успехи! Бъди все така усмихната и чаровна и когато сте готови да се радвате на някое братче или сестриче на Калинка!

Болните да оздравяват скоро и да се радват всички на лятото!

На мен ми е толкова гадно - мъжът ми е 2-ри ден почивка. И сутринта, когато му казах, че искам да изведем някъде децата, той ми каза да взема колата и да заминавам. А самия той легна да спи, че цяла нощ е играл.

Сега обеща да излезнем всички някъде - чакам Криси да се събуди. Но навън започна да гърми - дано не завали.

# 207
Честит първи юни на всички малки палавници!
Да са ни живи и здрави, весели и щури!

Миленка, да ти е честит РД! Пожелавам ти много късмет и усмивки!

# 208
Честит празник на всички малки и големи деца и на запазилите в себе си детското!Пожелавам им да не порастват!

Честито и тук на Миленка-да си и поднеса китките,че каквато съм оФца я забравих....и за извинение и направих една фотосесия-ако тя прецени-да се похвали със снимките.
Ние днес бяхме навън/въпреки,че на мен ми е едно свинско от вчера...едвам гледам.....и едвам ходя/и се видяхме все пак със Змейкова и малкото змейче/на което пожелава да спре да кашля нацяло/,с НикиФи/ и фамилия и с Руми и фамилия........и въпреки,че снимките не са много читови-показвам,пък вие ще прощавате за качеството,а понеже още никой не е пуснал снимки и от РД на Тони-включвам и няколко от там:това са от РД-то:....окоза се,че нямам една свястна снимка с рожденника,ама дано някой друг да има...
Аз се засрамвам и до утре вечер няма да пускам снимки.............

# 209
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета, че не сте ме забравили!!!
Трогната съм от пожеланията - да са ви живи и здрави дечицата - нали и те днес имат празник   bouquet

Аз днес не бях във върхова форма, но много се зарадвах , че си направихме срещичка с толкова мамчета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря на Люба за фотосесията  Heart Eyes Да поясня, че от вчера мойта щерка е на промоция и опита за пръв път бонбонки и даже от топлия ми шоколад одеве  Blush та оттам са мустаците и щастливата физиономия  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт