Със слънчеви усмивки МАЙчета навършват две годинки!

• 16 789
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
 bdbaloni   на МАЯ, ИВАН, ТОНИ И ТОТО!
Да растат живи издрави, весели, палави и щастливи!
На мама Имар  newsm51 по случай празника и да се подготвя отсега за ухажорки около къдрокосия й красавец!
А Тони - бонбони и Калинка - Малинка са страхотен тандем - сладури  Hug!
Тери - Бели е много сладка малка любопитка!
Бързо оздравяване на всички и дано повече няма вируси и др.гадории.

Весел празник и много подаръци за малките рожденници!

# 181
  • Пловдив
Ники, за среща в Пловдив - аз съм ЗА - пък и тогава съм рожденичка - тъкмо ще почерпя  Mr. Green
Имаш ми ГСМ, като се освободите, звънни  Hug

Ани, аз АБ не го взех, естествено, но давам разни сиропи за кашлицата, промивам постоянно носа и то горкото все реве  Cry

# 182
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЯ, ИВАН, ТОНИ И ТОТО!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА МИЛИТЕ ИМ МАЙЧЕТА!

Ани, не се коси, аз още като резервирах, не знаех дали Динко ще може да дойде с нас. Мислих, умувах и реших, ако не той, то ще взема свеки, хем ще има кой да гледа Гого, а аз направо ще съм си на почивка  Mr. Green. То не, че към днешна дата съм сигурна дали ще успее да дойде, но баба свекърва е предупредена, че може да пътува с нас. Пътя и аз не го знам, но един път да опра до Търново, все ще го намеря. Даже сега мисля да потърся из някой пътеводител.

Благодаря за загрижеността относно здравословното състояние на моя син. Да не ме чуе  Twisted Evil, но за сега е добре. Само дето не вярвах, че може да е такова приключение даването на АБ. До сега винаги с лекота е пиел всички лекарства, които съм му давала, даже и горчивия Хексалгин пие без нищо, без да му трепне физиономията, а сега не ще и не ще. И с новия АБ се видях в приключение, сутринта се принудих да му го смеся с мед, ще видим как ще е довечера.  Rolling Eyes

Fy, добре че ме подсети - за Емен и аз предлагам да вземем на дечицата по някакъв подарък, но ще пиша в темата, да не пълним тази.

Последна редакция: пт, 30 май 2008, 16:08 от Лони

# 183
Ники,бива ли да питаш за такива неща Naughty...напарво звъниш/телефона ми е същия............т.е.номера ,де Mr. Green/
Иначе за неделя сутрин10-11 ще сме в Градската градина...ще има и организирани тържества/дано да не вали/...Руми-влакчето работи,ама аз лично не бих се пробвала на първи юни-че тогава е безплатно и става страшно...опашки,бутаници....аз предлагам да го оставите за друг път това мероприятие.
За Емен-кажете лимит/паричен/ и да ходим да купуваме подаръче......
Аз паля количката и поемам пак да правя тен по прашните Пловдивски улици....

# 184
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КЪДРОКОСИЯ ИВАН, КАКТО И НА МАЯ, ТОНИ И ТОТО!
Честито и на Божи и Маги на патерица
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ПАЛАВИ И ЩАСТЛИВИ!!!   newsm59 baloni baloni baloni newsm67

Благодаря ви момичета, за поздравленията, за моето гардже!   bouquet

За Емен много ви завиждам. Много хубаво място. Началото на м.Май ходихме, но бяхме в Нигованка. Двата комплекса са на 20 метра един от друг. Има малко проблеми (или е екстра  smile3503) с обхвата (в смисъл, че можеш да избираш, ако се качиш по-нависоко, но не могат да те намерят, като пийваш биричка в градината  newsm10)
Еко-пътеката е чудесна. Ема вървя доста, впечатлява се от конете, реката, кукувиците, от пещерата (която не е нищо особено, според мен и може спокойно да се пропусне).
За пътя - от главния път София - В.Търново, при село Балван се отбивате и след 10тина километра сте в Емен.
Всички болнички да се оправят бързо, за да лудеят на воля, на зелените морави на Имението.

Искам да ви попитам (Във връзка с предстоящото ни тръгване на ясла) Давате ли някакви имуностимулатори на щурчовците и какви?

# 185
  • София
чрд на сладурковците палави!!!

aз давах имунокинд, но свърши и знам ,че се почива.... в момента не пие такива, освен кърма  Mr. Green

пс, духи сестро, вие и ние останахме май с катето, кате,вашето вечерно отпадна ли или още не?

# 186
Честит рожден ден на Иван, Мая, Тони и Тото! Желае им много здраве и весели игри!  bouquet Heart Eyes Hug
  малко снимки от рождения ден в яслата
Пастичка аз давам - Еснимокидс (има много добри отзиви и затава го почнах)
Змейко, Маги откакто е на ясла е с една кашлица и сополки( чиста водичка), който не се променят и не спират от нищо. Педи каза, че или спирам детето от ясла или свиквам с това и състояние (поне докато изгради имунитет)

Последна редакция: пт, 30 май 2008, 23:07 от gi4o_pi4o

# 187
Добро утро,

Сервирам кафенце

и изчезвам, че трябва да пътуваме, а се движим с огромно закъснение. Забравих вчера да кажа, че разгледах всички снимки с голямо удоволствие и се насладих на красивите ни деца.  Simple Smile
Люба, Миленка ще се радвам да се видим в неделя. И аз ще гледам към 10-11 да се класираме в Градската градина.
Хубав ден на всички и приятни разходки.  Heart Eyes

# 188
  • София
Добро утро!

да карам по ред, че са ми отпуснали само няколко мин. на компютъра -
- доктора на ЖК вчера каза "м/у краката нищо не виждам, но още не смея да кажа, че е мома"
- от железницата ме отказахте, ще се явим в градската градина сутринта - Люба, ще ти звъня да кажеш къде сме
- ПРИЕТИ Смеееееее - е, на второ желание, ама все пак сме на ясла наесен, живот и здраве!!! То това си е направо повод за празнуване  Crazy

# 189
  • София
Здравейте.
Честито на всички рожденици, които не съм поздравила, пожелавам им щастливо детство!

Ние не сме приети никъде, но аз си записах Евка за една частна градина, на две минути от офиса ми, за да не се ядосвам вече с безкрайните измислици на общината. Навсякъде където кандидатствах не стига, че за нашият набор най-малко места, ами и всички приети са все с предимство.

За Емен предлагам този път подаръците да са до 15 лв (че и тях ги лови инфлацията  Laughing).

# 190
  • София
поздравявяме пропуснатите дечица тези дни! нека имат здраве и обич около себе си!

от нас за всички вас Heart Eyes

# 191
Честито на всички рожденици ,които сме пропуснали.  bouquet Много здраве и късмет!
На мъжките майки-Руми и Ели пожелавам по една принцеса  Peace
А болните да оздравяват!
Сиске-ти за едни очила ли само се раздели с детегледачката?Такива моменти ще има дори и собствената и баба да я гледа,важното е да се грижи за детето  Peace
Шуши-много хубава и нежна е племеничката ти  Peace

# 192
  • Велико Търново
Сиске-ти за едни очила ли само се раздели с детегледачката?Такива моменти ще има дори и собствената и баба да я гледа,важното е да се грижи за детето  Peace

Да бяха само очилата с мед да я намажеш StopЕстествено,че не е заради очилата,но ме хвана яд,че ми крещи,че са излезли без тях в парка,а една майка там ги е  намерила.Хора,които ме лъжат за толкова дребни неща не са за мен Peace

# 193
Пожелавам ти късмет с избора на детегледачка  Peace  Не е лесно де,идеални няма,аз лично някои неща ги изтърпявам в името на разбирателството между нея и детето.
Защо не ми отговори на скайп   Thinking

# 194
  • Велико Търново
Пожелавам ти късмет с избора на детегледачка  Peace  Не е лесно де,идеални няма,аз лично някои неща ги изтърпявам в името на разбирателството между нея и детето.
Защо не ми отговори на скайп   Thinking

Защото не ми писа на Скайп HugПък с размисли и страсти може да сме полезни на майки,които ще са в моето положение.

Общи условия

Активация на акаунт