Със слънчеви усмивки МАЙчета навършват две годинки!

• 16 790
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОЖИ И МАГИ!!! ДА БЪДАТ НАЙ-ЩАСТЛИВИТЕ ДЕЦА С НАЙ-ГОРДИТЕ РОДИТЕЛИ!!! Heart Eyes

Сисе, ако ми беше наблизо, веднага се главявам детегледачка на това прекрасно и послушно дете  Heart Eyes Та белким и Макси го прихване послушание /много копира от децата, ама всичко  Mr. Green/ Ама понеже не съм ти наблизо, а едва ли ще си я пратиш Божи надалече, ти пожелавам поне, да ти се случи случка и след 9 месеца още едно прекрасно и послушно детенце  Mr. Green

Люба, честито племенниче!! Красавец и още как, то във вашата рода само хубави сте, как да се очаква друго  Peace
Олчето и мене разплака   bouquet А мъжо ме гледа и си мисли, че рева за една торба с бутер гризини, които одеве той по погрешка изхвърли в казана като се прибирахме, ама то мъжка му работа  Mr. Green
Люси, дано Тери да надрастне всичките болести съвсем скоро!!!
Гоги и той да оздравява!
Честито влизане в божиите закони на малката Ема!   bouquet

Аз отивам да пусна пълна догоре пералня с напикани гащи, чорапи и панталони  Crazy няма научаване това дете.... май  Tired

# 166
  • София
Eeeeх, Олче  Hug Heart Eyes
нямам търпение да е утре - да си видя Щурчето и да е минала ЖК - белким потвърдят за сестричката  Thinking

# 167
Здравейте на всички и честито на всички рожденници   bouquet

От няколко дни не съм писала ,само чета и все не мога да се наканя..Охх да ви се оплача Илето е болен..За първи път ми се разболява на 2 год. сме не е пил хапче до сега-дори не е кашлял ,а вчера изведнъж ми се тръшна с  39  Sad лекарката каза,че гърлото му е жар червено и сега се лекуваме ..толкова е крив горкото ми.Но като гледам май не сме сами .Еми то тва тъпо време-нито топло ,нито студено...

# 168
Дано скоро да се оправи Илиянчо.
Олче, стихотворението е толкова сладко! Благодаря  Laughing
Нашата сестричка е все още непотвърдена. Днес лекаря не успя да я види добре и каза, че си остава на 80% момиче. Не се наема да потвърди, че е момиче, но да се радвам, че не вижда и момчешките белези.

Руми, дано да разберете дали е сестричка или братче.

# 169
  • София
Добро утро!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ И ИВАН!Бъдете много здрави, усмихнати и изобретателни в пакостите за радост на милите ви мами!

Силно пожелавам болните мъничета да оздравяват бързо!

Ели, мина ли ти ФМ? Аз все си мисля, че поне там трябва да ми кажат със сигурност, но е чааак другия месец...

# 170
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОТО,ДОН ТОНИ И МАЯ/ха дано майка и ни я покаже Blush/!ПОЖЕЛАВАМ ИМ МНОГО ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА СКЪПИЯТ НА СЪРЦАТА НИ/моето и на Божа/ НЕВЕРОЯТНО КРАСИВИЯТ ИВАН!НА НЕГО МУ ПОЖЕЛАВАМ ДА РАСТЕ МНОГО ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ И МАЙКА МУ ДА ГО СЛУША МНОГО Mr. Green

Fy,яви се  в изповедалнята Hug

# 171
Олче стихотворението е страхотно аи аз съм точно на тази тема сега,ИСКАМ второ вече,ама ще видим какво ще стане.
Благодаря за кмплиментите момичета.
Нека да честитя и аз на всички празнуващи,весел празник и само усмивки да оряват малките им личица.  bouquet

# 172
Мая, Тони, Иван и Тото, да сте здрави и обичани, да сте винаги засмени, лъчезарни и щастливи.
Честит Рожден ден!

На всички болнички пожелавам скоро да оздравеят!
За срещата в Емен , Дидо вчера ми сервира че точно тогава трябвало да ходи в командировка до Македония. Но хич не ме интересува. Аз си настоявам че първа съм го командировала до Емен, така че трябва да стане на мойта. Уф, че не знам пътя, ако го знаех, мятам една баба в колата и хич няма да се пазаря с него!

Днес в яслата на Ивко имат тържество за Първи юни. Като го заведох целия двор беше украсен с балони, ленти и се носеха детски песнички. След малко ще се измъкна от работа, за да отразя празника пак с един служебен апарат.

# 173
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАЯ, ИВАН, ТОНИ И ТОТО!!!!
ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!!!
  bouquet

А н и, ако се окаже, че нямате превоз, ние можем да ви вземем, по път ни е. Ще се сместим, колата е широчка, особено каквито сте финни  Peace Не сепритеснявай да ми пишеш, за нас ще е удоволствие  Wink

# 174
Честит рожден ден на Мая,Дон Тони,Иван и Тото-да са живи и здрави,много щастливи и игриви!

Ани,казвай,наистина ако имаш проблем с пътуването-в събота ще пратя Асен да Ви вземе в събота....и дори и Дидо да не дойде-не се притеснявай-имаш светлия ми пример от миналата година Wink....даже ще намерим и гледач за вечерта-та да можеш да купонясваш....
Велиска,Люси,Лони-строявайте ги вашите съкровища-да оздравяват ,че не остана...........чакаме ги да беснеят из Имението..
Роси,дано и Илиан да се оправи бързичко и да не те притеснява повече с такива дертове здравословни.......
Руми,чакаме новините......дано да е сестричка PraynigСтайпорче и за вас стискаме палци-да стане 100% мома.....

# 175
ОООО страхотни сте! Тогава идването ми е сигурно! Но на Дидо ще кажа колко сте отзивчиви чак след срещата, че да направи всичко възможно да ни закара той!
  bouquet

# 176
  • Пловдив
Честит рожден ден на нашето скъпо гадже Тони-бонбони
ето специален поздрав, че майка му не го показва често  Mr. Green

Честито и на другите рожденици, които пропуснахме тези дни  Embarassed - Божи, Маги, Мая,Иван и Тото - здравички и палави дечица да бъдат   bouquet

Олче, така се разревах на това стихотворенийце... и се размечтах  Embarassed

Всички болнички да оздравяват  Praynig Тези дни нашата педка много ми вдигна нервите  #Cussing out Онзи ден се опитваше да ме убеди, че имала гнойна ангина, а тя няма Т изобщо... и като взе да ме навиква, че до сърцето щяло да стигне бла-бла - това било сериозна работа...
Веднага й изписа АБ да се презастрахова, ама аз нали съм си твърдоглаво не взех АБ... вчера я заведох в частната клиника, към която сме абонирани - викат има налепи, но гърлото дори не е червено, направиха кръвни изследвания и те бяха ОК - казаха, че налепите са микоза
Обаче гадното е, че много кофти кашля пак... и не минава пустата кашлица  Confused Сега май ще минаваме на хомеопатия... просто съм отчаяна вече и ми писна да го тъпча това човече с лекарства  #Cussing out

# 177
Здравейте от една позагубила се мама,

Сиска, ме изхваща сутринта когато се опитвах да наваксам с четенето. Честит рожден ден на Божа! /със малко закъснение/ Сиска, да ти е жива и здрава, много радост да ви носи, и да все така чаровна. Прегръдки и целувки от нас.  Heart Eyes Hug
Честит рожден ден и на Маги, на днешните рожденици Мая, Тони, Тото и къдрокоско Иван, както и на всички, които пропуснахме последните седмици.
Пожелава ме им весело детство, изпълнено с много игри, щуротии и хубави емоции и най-вече да са живи и здрави.

Аз малко изчезнах, но имах доста работа в офиса, а вечер като се приберях се отдавах изцяло на детето. Моята щерка от както ме няма през деня има неочаквани прояви на обич към мен. Simple Smile До сега не беше ги изразявала. Сутрин, ако е станала като тръгвам, плаче и не ме пуска да изляза. Вечер ме чака на вратата и като се прибера е залепена плътно за мен и иска всичко да правим двете. Баща си го гони и му казва: "не тати, мама". Радвам се, че усеща липсата ми и и домъчнява. Иначе  е голямо щурче. Рисува където и с каквото може по стени, мебели, покривки. Последно е нарисувала стената над кошарата си със стотинка. Направо се чудя от къде и идват наум такива щуротийки. Simple Smile newsm78 Приказва много и ги ръси едни, направо падам от смях, особено като почне да ни поучава.
Исках да честитя на Надя раждането на Калина и да им пожелая само хубави неща да им се случват и да се наслаждават една на друга.
Люба и на теб честит ти племенник. Да е жив и здрав и да радва много семейството си. (наистина е голям сладур, но то ние вече сме се убедили в хубостта на вашия род  Wink )
Пастичка, честита ти християнка. Дано Бог бъде с нея и я съпътства в делата й.
Това много ми хареса
Цитат
А памперса го слагам след като заспи. Цитирам "защото е КАКА, а това са гащи за бебета" 
Поздравления и за кулинарните умения на Муцунка. Искам и аз да се науча да правя такива красиви торти, но кога ли ще стане?!
Момичета, исках да ви питам ще вземаме ли подаръци за децата в Емен, като миналата година. До колко парички? Хайде, че нямам търпение да се видим.
Пловдивски майчета, дали искате на 1 юни да се видим някъде, преди обяд. Гледам, че и Руми ще там, така че може да си организираме една срещичка. Ние утре ще пътуваме към вас, ще ходим на една сватба. Ако нещо се организирате, може да ми звъннете на мобилния.
Това е за сега от мен, довечера ако успея най-после да кача снимките от рождения ни ден ще ви пусна линка.
Хубав ден.  Flowers Sunflower

# 178
  • София
Благодаря на всички за поздравите.
Черпим ви виртуално за нашия праздник.

Честито и на Тони,Мая и Тото!Нека да са здрави и щастливи!

# 179
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАН, ТОНИ, МАЯ И ТОТО! ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СТЕ МИЛИ ДЕЧИЦА, МНОГО РАДОСТИ ДА ИМАТЕ В ЖИВОТА СИ!

Змейко дано Кали ги спира вече тези лекарства, а и вашата педка е за... #2gunfire, къде е виждала гнойна ангина без температура, егаси лекарите.
Аз също преминавам на хомеопатия с Траяна, дано помогне и се отървем от всички лекарства.
Тери засега е ок, да не чува  Twisted Evil. Щурее и дивее, реве и не иска въобще да се прибираме в къщи.  Нали ви писах вчера за търкулването й и одраскването на бузката, прилагам снимков материал ( не се вижда хубаво височината на хълмчето на снимката).
Започват от тук http://www.snimka.bg/album.php?album_id=215020&photo=57.

Хубав ден от мен!

Общи условия

Активация на акаунт