Със слънчеви усмивки МАЙчета навършват две годинки!

• 16 793
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Честит рожден ден на Божи и Маги! Да бъдат живи и здрави, да растат весели и разумни, да имат верни приятелчета и да носят много радост и гордост на родителите си.

Шуши, благодаря за поздрава! Довечера задължително ще си пусна компа у нас за да му покажа на Ивко човечето!  Heart Eyes

# 151
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОЖА И МАГИ!Честито и на всички порастнали сладури,които пропуснахме да поздравим!Нека всички са здрави,щастливи  и да имат незабравимо детство!
 Специално за нашето гадже
 и за мама Сиси
 Люба,да ви е жив и здрав племенника.Да носи само радост на родителите си.
 Пастичка,Честито ти християнче!
 Шуши имаш и от мен палцестискане днес за теста,чакам добри новини.

# 152
  • София
Ч.Р.Д на малките принцески Божа и Маги, да бъдат все така послушни, самостоятелни, чаровни и оправни малки дами! И мама и тати да не се помайват, ами да ги направят каки в най - скоро време, че е грехота да няма с кой да си играят и за кой да се грижат! Laughing

Честит рожден ден и на Явор на мама Рая! Щастливо детство и много желани подаръци на днешния празничен ден!

pasti4ka, честито християнче, да ви е жива и здрава малката красавица!  bouquet

Кабранска, МНОГО е чаровен малкия Дани (пупууу  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes), ама толкова дълго и с умиление го съзерцавах бебочко, че и на мене ми се прииска едно братче на Вели...  Blush

# 153
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОЖА И МАГИ!Да са живи и здрави, много щастливи и скоро да станат каки!

# 154
  • София
Момичета, вижте какво открих току що в Майки бъдещи и настоящи...
Посвещавам го на Страйпър, Руми и Ирка, нашите мили бремелинки.  Heart Eyes

Днес татко ме гушна и радостно рече:
“В корема на мама живее човече.”
Дали е момченце или пък момиче?
Дали ще е братче или пък сестриче?

“То колкото житено зрънце е само,
но спи и расте под сърцето на мама.
И сигурно много прилича на тебе,
когато си бил във корема й бебе.”

Туй, че нашето бебе пораства, е ясно.
Ами как се побира? Не му ли е тясно?
“Не, не се тревожи! - Мама права застава. -
Виж, коремът ми също расте, наедрява.

Все едно е хралупка - тъмна, топла и мека,
все едно е къщурка - и просторна, и лека...
Ден след ден се заобля, ден след ден се издува -
има място за бебчо дори да лудува!”

Вече в кухнята често заседява се мама.
Ние с татко се смеем, че похапва за двама -
два банана изяжда, две филийки препича…
И след малко от глад към хладилника тича!

Ала то е, защото се храни със нея
бебчо, дето в корема й кротко живее.
Как, ще питате вие, като няма устичка?
Ще ви кажа - през някаква тайна тръбичка.

Понякога мама бледа лежи.
Навярно коремът й доста тежи.
Тогава съм мил - безшумно се движа
и заедно с татко за нея се грижа.

Когато заспи, стихват стъпки и песни -
съня й не бива никой да стресне!
Влакчето даже мирува, кротува,
защото и бебето също сънува..

Колко много коремът на мама порасна!
Всяка рокля предишна сега й е тясна.
Вътре бебето шава, премята се, рита
и почуква с юмруче... За мене ли пита?

Знам, не вижда оттам непознатия батко,
но познава гласа ми и този на татко,
затова му разказваме как си мечтаем
скоро заедно с него у дома да играем.

С нетърпение питам: ”Защо ли се бави?
И кога ще излезе? Да не би да забрави?”
“Още малко остана - моят татко отвръща. -
Ще ухае на бебе после цялата къща!”

Най-накрая е тук! Вече имам сестриче!
Вижте, то се усмихва! Вижте, то ни обича!
Ох, как искам по-бързо да стане голямо!
Не расте ли и братче в корема ти, мамо?

# 155
Олче,не беше честно да ме разреваваш по това време...........

# 156
  • Русе

Честит 2-ри рожден ден на чаровните госпожици Божи и Маги!
   Да растат здрави, весели, безгрижни!

На госпожа Чемширова пожелавам скоро да ни зарадва с новина за бебче! Hug
   На болните дечица - Тери и Алекс - изпращаме много здраве! Оправяйте се бързо!
   Честито християнче на Пастичка!
   Ние днес водихме Дарито по изследвания за яслата, в понеделник - пак. Утре татито е отпуска, ще вземем тортата, ще ходим на фото и после ще се съберем с баби и прабаби да ги почерпим. В събота сутринта е кръщенето. Това е нашият план за действие, дано се справим добре по всички точки Praynig

# 157
  • София
ЧРД НА Божа И Маги  bouquet

да почерпя за моя татко днес и щастлив дядо на Миа Heart Eyes

# 158
  • София
забравих: муцунка, свалям шапка за тортите ти!!! адмирации!алекс е голям бонбон! Heart Eyes

дари е много сладка кукла и тя!
мимето,успешно и незабравимо кръщене на вас!нека7 Бог да пази съкровището ви винаги и вярата в Него да изпълва дните ви със смисъл и радост!

ето и моето кукле с баба и дядо на празника си:

# 159

Честит рожден ден на Божа-да расте все така добричка и сладка за радост на мама Силвия и татко!
Честит рожден ден на Маги-бъди здрава и усмихната!

А Сиска да не ми ги говори такива,че не пие,че идва срещичката.....и няма тя да ми седи трезва и да ни гледа сеира Mr. Green
Миме,стискам палци да се справите с тежката програма,която си съставила  и да си прекарате чудесноSimple Smile
Болничките да оздравяват!

# 160
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОЖИДАРА И МАГИ! МНОГО, МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И СМЯХ ИМ ЖЕЛАЯ! 

На майките им пожелавам здрави и послушни дечица!

Люба, честито ви бебче. Много е сладък и мъничък!

Нашата одисея с ангината продължава - след като ни изписаха новия АБ, на втория ден Георги започна да го повръща, правихме антибиограма и сега го сменихме с трети. Дано този път вече да се оправи, че ще хващам гората. Е, оказа се, че тръгването на ДГ се отлага, както и моето на работа. Но по-добре да си постоим и другата седмица вкъщи, за да се доизлекува, че да сме напълно здрави за Емен.

Пращам много прегръдки на всички болни дечица! Бързо оздравяване!

# 161
 hbday на божествената Божа и маги!
Да растат живи, здрави, много щастливи, обичани и глезени малки красиви госпожички!
На мама Сиска   bouquet за празника  и с пожелание скоро да се сдобие с едно малко здраво и палаво бебче!
За всички болнички  baby_neutral стискам палци - бързо да се оправят, идва 1-ви юни и всички по купони и партита!
Муцунка, поздравления и от мен за тортите, изобщо не разбрах, че ти си ги правила!
А тази Миа-капия - бонбонче, пу, пу! Heart Eyes
Весел празник на празнуващите, много подаръци за рожденниците и  Hug от нас!

# 162
  • Велико Търново
Велиске,спокойно мила ще пия Crazyот днес почнах-разделихме се с детегледачката.Обясних и,че хората се развеждат та не е нещо ненормално и ние да се разделим.След като днес разбрах,че една майка от парка,която ми е и близка приятелка е намерила на Божа очилата,а бавачката ми казва,че не са ги взели това вече преля чашата.Сега съм в изходно положение-трябва да ходя на работа,а няма кой да гледа Божа-яслата за сега се отлага,така,че Бог да ми е на помощ Praynig

Лони,пожелавам на Гоги бързо възстановяване Hug

Честито въвеждане на Ема в християнството!Бог напред и тя след него!

Мимето,ще чакаме снимки и на твоято госпожица PeaceВесел празник и хубаво кръщене!

# 163
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СКЪПАТА НИ ПРИЯТЕЛКА БОЖИ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА КРАСИВА И ПОСЛУШНА И В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ ДА СТАНЕ КАКА, ЗА ДА НЕ СЕ ТОРМОЗИ ХУБАВАТА ГЛАВИЦА НА МАЙКА Й КАК ДА ХОДИ НА РАБОТА! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МАГИ! МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

и за мамите

Лони, надявам се новия Аб да повлияе добре на Гоги и да вилнее с пълна сила здрав и весел на Емен. Hug
Вели, хич не се чуди как може без видими симптоми Алекс да е с висока температура. Всички боледувания досега на Траяна (а те за съжаление хич не са малко) ги е изкарала без хрема и кашлица, слабото й място е гърлото и всички болестни процеси развива там. Дано и Алекс вече е здрав и в бойна готовност за Емен.  Hug

Честито християнче на Пастичка!   bouquet

Разгледах всички снимки и се насладих на красотите , които сте споделили.

Сисе, не се ядосвай душа, пийни му една бира и си отпусни душата, явно това не е била вашата детегледачка  Wink

Моя робокоп ще се събуди всеки момент, вчера вилня на една полянка и с голям кеф тичаше по нанадолнището на едно хълмче, докато накрая не направи едно салто. Днес има леки драскотини на едната бузка от окосената трева на терена на случката, но пък това може да е помогнало на схванатото й вратле  Simple Smile. Иначе от преди няколко дни уж е добре с гърлото, да не чуе  Twisted Evil.

Май имаше и още нещо, но ще ме прощавате ...
Приятна вечер на всички!

# 164
  txtloves nbirthday  bigdance2  party023 Tada happy bd  love001
Честит рожден ден на наборчето - Божа!!! Желаем и много здраве, късмет и весели игри.
  newsm51 за мама Сиска
  това ни е от яслата
да почерпим малките майчета
 beer Popcorn  food010 cook cheers  cook
и за мамите
Честито християнче на Пастичка  bouquet
Всички болнички да се оправят Praynig

Общи условия

Активация на акаунт