, да расте щастлив, здрав и с късмет! А ние очакваме документален материал в замяна на палцестискането...
[/b]
, да расте щастлив, здрав и с късмет!
[/b]

Ама нали нашия татко от два месеца и отгоре даже се подвизава по морето ще си остана само с мислите.
- От началото на Март Ема е без дневен памперс. При изследване, откриха в урината й "е.коли" много се бях притеснила и както въобще не искаше да сяда на гърне, го махнах от раз и точно за 3 дни се научи да си казва. Не я гоня, нито питам, когато има, си казва. Чак си мисля, че е трябвало по-рано да го махна.

Още с първият прием свали температурата и вече май е добре.Тя педката каза че и гърлото му било червено,но на мен ми е съмнително,защото си се храни нормално,без да протестира като друг път.И се чудя каква му е тази болест само с температура и никакви други симптоми 

дано скоро го изпишат! 
за тортите - страхотно си се справила!
Сервирам ви кафето и ви благодаря за пожеланията към Божа 

След като ми закъсня с 15 минути/имах час за зъболекар/ след това е изгубила някъде слънчевите очила на Божа.А пък миналата седчица в петък Божи скрила апарата в една кола и в р-т на което аз го търсих 2 часа в целия апартамент и като и казах ми се развика,че съм я била обвинявала,че не гледа детето
Взе да ми писва,защото тя вместо да ми е от помощ само ме нерви.Айде изсипах се 
Страхотни кулинарки има в нашите теми 
Дано вече Алекс да е добре!
Люси,пиши!
Препоръчани теми