Със слънчеви усмивки МАЙчета навършват две годинки!

• 16 801
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Честит втори рожден ден на красивата синеочка Дари! Да бъде все така чаровна и лъчезарна и много да радва мама и тати!!! Ч.Р.Д и на Стоянчо, да расте все такъв хитрушко и пъргавелко!

Честит племенник на Любчето! Да ви е жив и здрав поредния присъединил се към мъжката чета Heart Eyes, да расте щастлив, здрав и с късмет!
А ние очакваме документален материал в замяна на палцестискането...  Blush[/b]

# 136
  • София
за дарито и празника й много усмивки днес!

специален поздрав от миа за нея!

и ние като аркови празнуваме още 7 дни и нощи Mr. Green

# 137
Честит рожден ден на Дари. Да расте здрава и все така слънчева!    party006  party006  party006 bdbaloni sun
На Люба да и е честито племенничето. Желая здраве и късмет на цялото ви голямо семейство!  Flowers Four Leaf Clover newsm10

Ема на 24 май стана християнче. Поздравяваме ви с гоооляма усмивка и парче от тортата за РД

# 138
Много красиви снимки сте сложили всички! Гледам си ги тук с голям интерес. Муцунка- голяма майсторка си с тези торти!!!
Пастичка , честито ти християнче!  Heart Eyes

Люси, много мъчно ми стана за Тери! Милото дано по скоро да се оправи! И на мен много ми се иска да излезете от тази дупка с болестите, че наистина мине не мине и Тери все е болничка. Не знам какъв съвет да дам. То си е до имунитет май! А пък и не знам дали едни и същи неща важат за различни деца!
Сега се сетих че все се каня да ви пиша. Имам едно лекарство - Биопарокс. Антибиотик е! Не съм давала на Ивко никога антибиотик и не ми се ще да давам никога, затова ако някоя от вас ползва мога да го подаря. А ако се чудите как попадна у мен: нали миналата седмица Ивко беше болен и специално казах на педката да не ми изписва антибиотик,макар че тя искаше. Накрая каза че няма, но все пак ми го е изписала - може и да не е това което е смятала първоначално но Биопарокса е антибиотичен спрей за гърло и нос. И аз нали не съм веща по лекарствата и го купих, но все пак мога да чета и видях че е антибиотик. ако някой ползва и мисли че ще му свърши работа - да свирка!

# 139
  • Русе
   Мили майчета, аз и Дари много ви благодарим за хубавите пожелания за днешния ни празник!
   Моля, заповядайте!

Ето я и рожденничката с новата кукла и касичката от баба Simple Smile
   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=49764&photo=154

Честито племенниче на Люба! Да расте здраво детенце!

# 140
Честит рожден ден на Дари и честит празник на мама и на тати!Пожелаваме им много здраве и късмет!И въпреки,че си има кукла вече,да и прантим и ние една виртуална:

Момичета,благодаря Ви още веднъж за подкрепата и за пожеланията за племенника,той малко е поизмъчил мама и се е наложило секцио/че аз така я я бях надъхала за нормално и максимално естествено раждане,че чак съм я стресирала май Embarassed/,но вече всичко е ОК-и за да се уверите,че е красавец,веднага го показвам:
.... а сега ще я потормозя и за къременето Mr. GreenЕма е много хубава/както винаги/,Миа-също,на Катето сетричката изглежда невероятно различно и много щастлива/пък за кака и-няма какво да кажем,мога само да ви кажа,че на живо е още по-хубава и има невероятно излъчване..........с много позитивна енергия/...ама искаме още снимки...и от още мами очакваме подробен репортаж......

# 141
Честит празник на всички сладурани и следурковци  празнуващи втория си "ожден ден" Joy
Цитата е от речника на Любо Laughing
Люба племенника ти е прекрасен-толкова хубав ми се стори че чак почнаха да ми минават мисли за второ издание PartyАма нали нашия татко от два месеца и отгоре даже се подвизава по морето ще си остана само с мислите.
А какви прекрасни торти само сте показали чак ми възбудихте апетита и диетата се отлага Mr. Green
Да се отчета за яслата-изобщо не плаче само днес като го оставях се разплака,но казаха че бързо е спрял сирената.От вчера даже остана и да обядва там и леличките се чудехадали няма да им даде отпор тъй като беше ходил само в понеделник за 2 часа,но всичко мина гладко.Похвалиха го че си играе с децата и играчките,пишка заедно с другите в кукото и пие от чаша без проблем,а най-доволни са че си изяжда храната почти сам и не плаче(за пишкането не ме учуди защото той вече е тотално без памперс и през нощта).Абе големи хвалби и за него и за мен че съм го научила,че да видим по нататък дали няма да се изложим.Сутрин като отиваме бере букет на госпожата и така влиза с бойна стъпка.Общо взето чудесното начало Grinning
Отивам да положа морна снага,че от тази жега се4 чувствам много изморена.

# 142
По назад в темата видях обсъждане за памперса. Аз не съм се похвалила  Grinning - От началото на Март Ема е без дневен памперс. При изследване, откриха в урината й "е.коли" много се бях притеснила и както въобще не искаше да сяда на гърне, го махнах от раз и точно за 3 дни се научи да си казва. Не я гоня, нито питам, когато има, си казва. Чак си мисля, че е трябвало по-рано да го махна.
Нощем обаче не се усеща и пиша. А памперса го слагам след като заспи. Цитирам "защото е КАКА, а това са гащи за бебета"  Joy

# 143
Честит рожден ден на Даринка!
Честито на патерици на Стоянчо, Джейн и Алекс!!!

Честито племениче Дани на Люба!!!

Здрави и щастливи да растат![/color]

Такава жега в Сф, че навън е вече 8-30 вечерта, а още има слънце и напича - такъв пек днес! ooooh!

Отивам да чета, че имам тест утре.  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

ПС-Човечето което ръси шарени топчета е поздрав за Ивко на Ани  Heart Eyes

# 144
Честит рожден ден на Дари!
Честито на всички малки сладури,които пропуснах да поздравя с хубавия празник!
Да са живи и здрави,весели и палави!
Люба,честит ти племенник-да ви е жив и здрав и много послушно и добро бебче!
Аз се поизгубих,но при първият ден без кашлица и сополи на Алекс от месец насам,той вдигна температура и дори стигна 40 градуса.Да не ви казвам как се отчаях и изплаших.Вчера бяхме на лекар и изследвания и се оказа,че било нещо бактериално.Изписаха антибиотик и аз му го дадох за първи път от както се е родил SadОще с първият прием свали температурата и вече май е добре.Тя педката каза че и гърлото му било червено,но на мен ми е съмнително,защото си се храни нормално,без да протестира като друг път.И се чудя каква му е тази болест само с температура и никакви други симптоми Thinking
Лека вечер от нас!И  Heart Eyes

# 145
Честит рожден ден на божествената Божа и на чаровната Маги-желаем им много здраве/преди  всичко/,много късмет и да ги слушат мамите!Подаряваме им виртуално по една количка-да тренират за каки Mr. Green

# 146
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СЛАДУРАНИТЕ БОЖА И МАГИ! Бъдете винаги здрави, послушни и усмихнати!   newsm51

Люба, много сладък мъникът  Heart Eyes дано скоро го изпишат!

Люси, много се надявам Тери да се оправя вече  Praynig

Велиса,  т може да е реакция на организма към бактериите... важното е, че вече Алекс е добре!

Пастичка, ЧЕСТИТА ти малка християнка!

Муцунка,    smile3501 за тортите - страхотно си се справила!

Шуши, стискам палци за теста и да се разпишеш в подробности!

Пловдивските мами - да ви питам работи ли вече детската железница на Младежкия хълм?
При нас плановете се промениха, понеже сл. седмица ще е лудница в работата, а и наш'те благоволиха най-после да се сетят, че имат внук, та Коси заминава днес на село за няколко дни. На 1 юни сме в Пловдив и много ми се ще да го заведа на железницата, че само влакове са му в главата напоследък.

Последна редакция: чт, 29 май 2008, 03:06 от Rumya

# 147
Честито на всички рожденници,много здраве им желая.
Люба,честито,бебето е прекрасно,бързо възстановяване на мамата.
Руми да железнецата е пусната,но какво да ти кава,затварчт те отвън в една кутиа и едва се диша шътре,но иди и ти да провериш.

# 148
  • Велико Търново
Добро утро GrinningСервирам ви кафето и ви благодаря за пожеланията към Божа Hug
Да почерпя за нейно здраве и да си пожелая да ми е все така послушна и разбрана и дай Боже скоро кака да стане,че не ми се работи Mr. Green

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МАГИ!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА!

Бавачката на Божидара вчера пак е в издънка и то няколко ooooh!След като ми закъсня с 15 минути/имах час за зъболекар/ след това е изгубила някъде слънчевите очила на Божа.А пък миналата седчица в петък Божи скрила апарата в една кола и в р-т на което аз го търсих 2 часа в целия апартамент и като и казах ми се развика,че съм я била обвинявала,че не гледа детето ooooh!Взе да ми писва,защото тя вместо да ми е от помощ само ме нерви.Айде изсипах се Blush

Муцунка,тортите са прекрасни PeaceСтрахотни кулинарки има в нашите теми Hug

Божа като видя Катя на снимките и вика "Кати"-аз и викам я ми покажи Катето и тя пак Катя сочи,ама аз го отдавам,че се припозна за моята приятелка ,която също е Катя:blush:Катя,снимките са ви прекрасни и всички сте толкова щастливи и елегантни.

Вели, HugДано вече Алекс да е добре!
Същото се надявам и за Тери PraynigЛюси,пиши!

Хубав ден от мен! Hug

# 149
Честит Рожден ден на Божа и Маги! Да растат здрави и много щастливи!

Честито на патерица на Дари, Стоянчо, Джейн и Алекс!

Дано Тери и Алекс да оздравяват скоро!

Аз съм пак на линия. Имаме интернет и сме без кола - т.е. без деца докато не я оправят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт