Със слънчеви усмивки МАЙчета навършват две годинки!

• 16 802
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Люба, чакаме добрата новина и всичко да мине лесно и бързо!  Praynig

# 121
Люба, стискам палци зълва ти скоро да си има малко сладко бебче.

# 122
Честит рожден ден на Стоянчо и Джейн!
Честит рожден ден, на патерици, на Миа, Килиан, Александра и Милена!

Аз да се оплача - тъкмо си помислих, че Гоги се оправя от АБ и ... изненада - вчера вдигна 39 градуса Т. Освен Т по нищо не му личеше, че не му е добре. Заведох го при педката и се оказа страхотна гнойна ангина, сменихме АБ и понеже избивали налепите, затова вдигал Т. Снощи едва я свалих до 38 и беше много предаден. Елате да го видите днес - все едно е във върхова форма и помен няма от Т и болест.  Rolling Eyes Да му се чуди на това дете човек.

Та по този повод нищо не сме планирали още за 1-ви. Мислехме да ходим на пикник на едно много красиво място, но може и да отпадне. Зависи от дребното.

Гери, пожелавам на Любо бърза адаптация на яслата!

Люба, стискам палци всичко да е ОК и да имате едно здраво и красиво братовчедче!

# 123
Честит рожден ден на Стоянчо и Джейн.  smile3525  Gift  party023  costumed034  Party Time
Люба,  Praynig Praynig Praynig за зълва ти. А това със самостоятелното дете , нещо много и на Маги прилича.
Люба, много са ти готини мъжете Hug Heart Eyes
Гого и всички болни бързо да се оправят Praynig
Любо, бързо да се адаптира в яслата.
Дано, Косьо да си хареса бавачката.
Ние за 1 юни, нищо още не сме мислили, че то в събота ще и е партито с децата, а в неделя при нас почват "Лачени обувки" та ще съчетаем някак нещата.
Сиска, къде си??? Дай по бира, в тая жега, бе душа! beer

# 124
Бързам да се похваля-имаме си вече братовчед-казва се Даниел/`щото мислеха да е Ивайло,ама го заехме ние Mr. Green/-3,400кг на 49 см...и бил много красив,каза каката.......
Мерси Ви за палцестискането Hug Heart Eyes  bouquet......,сега давам "Свободно" и и черпя:

# 125
Люба, честит ти племенник. Да е жив и здрав и да прави мама и тате много щастливи(и леля Mr. Green)  bouquet

# 126
  • Велико Търново
ЛЮБЕ,ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ПЛЕМЕННИЧЕТО!ЧЕСТИТО И НА РОДИТЕЛИТЕ МУ!НА НЕГО ПОЖЕЛАВАМ ДА РАСТЕ ЗДРАВО И СПОКОЙНО ДЕТЕ!Братята Кабрански както винаги ми напълниха душата Crazy

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТОЯН И ДЖЕЙН!ЖЕЛАЯ ИМ ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!
Недче,  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ ДЕЦА,КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА!НА ТЯХ ИМ ПОЖЕЛАВАМ ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

Аз,нямам особено настроение за писане,защото бавачката ми създава неприятностти и ако продължи така ще се наложи да се разделим.Въпреки това разгледах всички снимки и всичко прочетох Mr. GreenПожелавам на всички болни деца да оздравяват,на Косьо пожелавам да си хареса гледачката и на всички деца,които ще тръгват на ясла успех!

Гичо,кака ти Сиса вече не пие,но с удоволствие ще ви сервирам по бира -нека си припомним добрите времена,когато бяхме по оборотна тема от тема в ДС Mr. Green

# 127
  • София
Да почерпя и аз за здравето на наследника
тази е от яслата
тази е от вкъщи
Благодаря ви за милите пожелания тук и на лични и по телефона   bouquet
Люба, да ви е жив и здрав малкият мъж. Да радва много мама и тате и цялата рода.
Нашето тържество мина много добре. В яслата по думите на лелката било много хубаво. Ето ви една снимка от там.
Другото тържество беше в къщи с дечица - освен, че всички играчки бяха из цялата къща, нямаше поражения.  Mr. Green Heart Eyes И с риск да досадя със снимки

# 128
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАРИНА!ПОЖЕЛАВАМ И МНОГО ЗДРАВЕ И ДА РАСТЕ ВСЕ ТАКА ЧАРОВНА ЗА РАДОСТ НА ВСИЧКИ!
Миме,  bouquet

Недче,голям младеж си имаш вече Hug

Иночка,това куче ваше ли е?Бетинка и кукла и половина/надявам се скоро да и се нарадвам на живо/

Да ви сервирам и сутрешното кафе и да заминавам на зъболекар и после на фитнес,ако не съм се гътнала де,ама Чемширов не се слави като голям късметлия

# 129
Честито и от мен Дари. Бъди обичана, нужна и незаменима.

Люба, да ти е жив и здрав племенника! мама бързо да се възстановява! И нека всички да са много щастливи заедно!

# 130
Честит рожден ден на всички мънички рожденници, дето съм пропуснала да поздравя. А те са толкова многооо.
Честит племенник на Люба. Да е жив и здрав и винаги усмихнат.
Шуши, много красива абитуриентка е племенницата ти. И роклята е стилна и не натруфена, както в последно време са всички с такивааа кринолини.
Олче, Вели е сладур.
Разгледах и прекрасните торти и щастливите рожденници.
А сега ще ходим на балкана и ще приготвям багажа, че в тези жеги не ми се стои вкъщи. Hug HugЧаооо

# 131
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАРИНА И НА СТОЯН И ДЖЕЙН (на патерица)! БЪДЕТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО , МНОГО ЩАСТЛИВИ!

Люба, да ви е жив и здрав племенника и много радост да носи!  bouquet

Снимките от тържествата на малчовците са страхотни  Hug

Нашата болестна одисея продължава, вчера сутринта на Тери и е схвана вратлето и сега е като робокоп. Вече незнам какво да правя за да излезем от тази болестна дупка. Чак ми е съвестно да ви товаря с писания за болести...

Желая ви хубав слънчев ден!

# 132
Мерси за поздравите.Аето да ши почерпя с тортите които скалъпих:

Нямам много шреме още,че се шърнахме от Бг и имам да опрашчм.Иначе за Рд-то шсичко мина ок,валко че нямаше много деца,но пак де.целувки от нас.

# 133
Честит рожден ден на Дарито! Да расте здраво, щастливо и послушно дете!

Честит рожден ден на патерици на Стоянчо и Джейн!

Честит племенник на Люба! Да е жив и здрав!

Майските дечица са големи сладури и много са пораснали! Тържествата им са страхотни! Нашето парти мина в тесен семеен кръг - баба, дядо и кръсници. Нямах време да се подготвя за нещо по-голямо, заради прекараното време в България. За това пък на 26.06. ще ходим на цирк с децата. Снимки има малко, но не съм ги свалила още, днес ще се опитам да ги кача.

Най-после успях да кача няколко снимки от на сестра ми сватбата, страшно много са и докато избера  Crazy, пък и повечето са в "суров" формат и трябва да се обработят първо с фотошопа. Започват от тук http://s12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/Bulgaria2008/?ac … rent=hochzeit.jpg

парола: mallorca

Бързо оздравяване на болните дечица!

# 134
 newsm59  на Дарито! Много здраве и късмет, весело и безгрижно детство, да бъде все така лъчезарна и усмихната!
Люба, честит ти племенник! На първо време му пожелавам много да папка, да порсне и стане весело, палаво и красиво момченце като братовчедите си! Бързо възстановяване на снаха ти!
Кате, пожелавам на сестра ти много семейно щастие и много сладки дечица, такива като шаферите на сватбата - страхотни бонбончета!
Сисе, дано скоро се разберете с гледачката, а ти като една "люта македонка" съм сигурна, че ще се справиш. За сетен път се убеждавам, че за една майка едно от най-трудните решения е на кого да повери детето си. Аз в какви размисли и мисли съм изпадала Никол като тръгна на детска градина, просто нямам думи. Не че сега не ми минават. Да са живи и здрави дечицата и Господ да ги пази!  Hug
Да ви разкажа днес като отиваме към детската градина и виждам колата на родителите на едно от децата в групата на Никол и  й казвам -  ето, виж и Криси вече е пристигнала. Нейния тати е в колата, а Криси е горе с майка си. И незнам от къде ми хрумна да я питам - А ти знаеш ли как се казва на Криси майка й? и Никол ми отговаря - Деси. И аз   #Crazy Качихме се горе и като влезнаха децата вътре аз й казвам на майката на Криси, че Никол ми е казала, че се казва Деси, а тя ми отговаря - да, Деси се казвам. После като се замислих, си представям как децата в детската градина си разказват едно на друго - за мамите, за татковците, и т.н.  А, бе страхотни сладури! newsm03
Хубав ден и всички днес по парковете, че се чака голяма жега! Hug

Общи условия

Активация на акаунт