Със слънчеви усмивки МАЙчета навършват две годинки!

• 16 803
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Честит рожден ден на днешните рожденичета! Да са много здравички, щастливички и игривички!

Много благодаря за комплиментите за мойто гардже. Blush

Много сладки моми видях, кукли...  4470

Последна редакция: пн, 26 май 2008, 17:27 от ol4eto

# 106
  • Варна
Честит рожден ден на Миа, Милена, Александра и Килиан!

newsm59 nbirthday  Gift newsm38  bigdance2

# 107
  • София
бетинка забравих! какъв бонбон е само!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

хайде снимки от първата вечер:
http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/Mia%20BDay%20II/P1110180.jpg

http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/Mia%20BDay%20II/P1110164.jpg

http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/Mia%20BDay%20II/P1110160.jpg

http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/Mia%20BDay%20II/P1110177.jpg

Последна редакция: пн, 26 май 2008, 21:48 от ва ни ла

# 108
Честито на рождениците празнуващи днес
след толкова пожелания...не се сещам какво да добавя

почетох...доста сте пописали ...тези дни пак ще ви навестя
аега отивам да слагам диваците да спят

Ето го Мончо

# 109
Ей така изглеждаме след като сме яли череши сами hahaha
а така правя баба и дядо на маймуни Joy
Лека вечер от нас с Маги Hug

# 110
Здравейте МАЙчета  HugТри дни нямахме интернет след една гръмотевична буря в събота и чак днес след като отидох на място в офиса им,защото не благоволяваха да си вдигнат телефона са го оправили виждам за нула време.Ама ме е яд като куче,защото явно всичко в държавата ни явно трябва да е с тон на кавга за да ти се свърши някаква работа за която и без това си плащаш като поп #2gunfire

Е след като омрънках всичко(ама това е защото съм се пристастила към вас,толкова ми е приятно да ви чета)да ви кажа,че от днес и Любо е вече ясленче LaughingДържал се е прекрасно,изобщо не е плакал играл е с децата,пил е вода пишкал е и като отидох да го взема беше при една леличка и пееха детски песнички.Даже си тръгваме и той като видя храната искаше да яде,но в крайна сметка успя да си изпроси само една филия хляб.Искрено се надявам в този дух да продължи и за напред,но мед.сестрата ми секна донякъде ентусиазма,защото каза че можело в следващите дни да почне да плаче. Rolling Eyes
От една седмица е тотално без памперс,защото от месеци го слагах само от страх да не се напишка в леглото и аз както спя като умряла да не го усетя,но видях че няма смисъл от него.
Люба ,а с твоите приключения особено мрънкането за телефона просто се изкефих максимално-явно наистина си случила на съпружеско тяло.То не че аз не съм-супер добър е но в такава ситуация никога не би проявил самоинициатива да ми го подари,по-скоро ще ми даде пари да си го взема аз или ще отидем двамата от което пък на мен ми се губи сладостта от подаръка Mr. GreenНямам угода май..............
малеее като гледам пак се отплеснах в сложни изречения Crazy
Разгледах снимките на всички сладурковци и за да не пропусна някое гардже ще обобщя,че всички просто са прекрасни Grinning
И макар че не се познавам лично с никоя от вас като минавате през СЗ ще се радвам да се видим-сетих се за Шуши-ама наистина е много стилна племенницата ти пожелавам и все в този дух да продължава Grinning

# 111
Честит рожден ден на Миа, Милена и Александра! да растат много здрави и щастливи дечица!

Благодаря на всички за пожеланията по случай рождения ден на Килиан!

Почерпка от мен:

Лека нощ!

# 112
Честит втори рожден ден на Джейн и Стоянчо! Да растат палави, умни, изобретателни и лъчезарни деца!

# 113
  • Варна
Добро утро да кажа първо!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТОЯНЧО И ДЖЕЙН!!! ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО ИМ ЖЕЛАЯ!!!!
[/color]

# 114
леле леле толкова много сладури просто нямам думи, а снимките на Никол от яслата са супер и ме подсетиха че ще помоля и аз да дам апарат или да ми кажат кога ще дават тортата за да отиде таткото да снима малко и от вътре.
Честито ясленче на Гери наистина след първия ден може да се очаква рев и отказ, но дано това не се случи при вас и да приеме всичко спокойно като моята госпожица с такава радост ходи там, вечер не иска да си тръгва иска да седиме там на двора при другите и да си играе с тях, е от време на време си я взимам надраскана, но...рискове гледам философски на нещата и не се ядосвам.
Вие измислихте ли вече къде ще водите мъниците на 1 юни? Предполагам че София ще е пълна и в зоопарка и в южния, но кажете вие вашите идей... newsm78
Хайде и аз да покажа моята г-ца.

Кате чакаме снимки и разкажи как мина празника на Килиан вие винаги имате интересни идей и места за посещение... Hug

Честит рожден ден и на днешните пораснали дечица!!!  bouquet

# 115
Вие измислихте ли вече къде ще водите мъниците на 1 юни?
Идеята е да идем до Слънчев бряг и на празника му да се цамбуркаме в басейна или в морето!
Знам че подобно удоволствие ще го направи най-щастлив!

Леко адаптиране на Любо в яслата пожелавам!

# 116
 newsm59  на Стоянчо - калпазанчо и Джейн! Да бъдат много здрави, щастливи, обичани и винаги усмихнати деца! 
  bouquet за мама Недка по случай празника!
За 1-ви юни ние още нищо не сме планували, но мисля нещо по-леко и неангажиращо, че с този рожден ден малко прекалихме и Никол доста се превъзбуди. Тя си е много чувствителна и емоционална, и въпреки, че ни се струва, че са пораснали много и всичко разбират, те са си още малки дечица. Сега като анализирам случилото се, мога да посъветвам мамите, на които им предстои тепърва празнуването на 2-рия рожден: не отваряйте всички подаръци наведнъж - скрийте част от тях и постепенно им ги давайте, през ден - два. Ние направихме голямата грешка да й ги покажем и мога да кажа, че първо нито можа да ги оцени, нито да им се нарадва, защото се чудеше кое да вземе. Сега най-големя хит е една масичка с две столчета - само ги разнася из целия апартамент, даже вчера отидохме с единия стол в детската градина, че сутринта не искаше да тръгва без него.
Галюшанка, при нас няма проблем родителите да присъставт и да снимат тържеството. Ние с нашия тати и двамата бяхме - единия снимаше със фото, а другия с камера. Трябва да ти кажа, че е невероятно !!!! Виждаш дечицата в една съвсем друга светлина, такава дисциплина, толкова послушни, а бе просто нямам думи, чак ми се насълзиха очите, при нас такова нещо не може да се постигне. Моят съвет е ако имате възможност и ви разрешат непременно отидете - заслужава си. Най-малкото да ти покаже къде й е креватчето, къде се хранят, играчките и т.н. А да ги видите какви са сладки като ядат торта  Heart Eyes !
Много игри и разходки и весел празник на рожденниците!

# 117
Честит Рожден Ден на малките рожденици от днес, както и от последните няколко дни! Да бъдат здрави, много щастливи, мъничко палави, бъбриви и много обичани Simple Smile

Ние нямаме интернет от началото на миналата седмица. Подписахме нов договор с БТК, за да вдигнат скоростта, но те вместо да ъпгрейднат акаунта, са го изтрили. И все още не могат да оправят новия.

На всичкото отгоре мъжът ми почна работа и тъй като започва в 8, всички ставаме в 6:30, за да ни закара преди работа.... И много ми се спи.

# 118
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички рожденничета от близките дни, които съм пропуснала! Пожелавам им от сърце здраве и весели игри!

Снимките на мъниците са приказни!

При нас новото е новата бавачка. Старат си остава предимно за нощни дежурства, че е много ангажирана денем за огормно съжаление. Новата не е много опитна, но има желание... ще видим как ще се справя. Днес за първи път бяха двамата с Косьо сами, сега като се наспи, ще чакам отзиви  Thinking

Гери, честито ти ясленче!

Иночка, я ги прати на... басейна тия туристи, дето ти късат нервите...  Twisted Evil

Ох, напоследък само морето ми е в главата... ама като нямам право на отпуска седя и се чудя как да омая шефа да ме пусне неплатена следващия месец, че след юни надали ще ми е много до пътуване с големия корем  Crazy

А за Емен категорично отпадаме - предаваме тръжна документация на 9-ти и събота и неделя ще се работи  Confused

За 1 юни имаме уговорка с кръстниците на Коси - те са подготвили празнуването, ще е изненада.

# 119
Честит рожден ден на Стоянчо и честит празник на мама Недка!
Браво на Любо,дано все така добре да продължи адаптацията Peace

За първи юни още не сме решили нищо,но най-вероятно ще започнем да подгряваме за 2-ри юни Mr. Green..,но предполагам,че ще има много организирани мероприятия и места където да се иде/че то идеално се пада и в неделята/...та ще го мислим като дойде......

Аз да се оплача,че от моето самостоятелно дете вече не мога да се вредя...то е бутане,сърдене и всичко иска сам да прави/не,че може,ама нали е голям ooooh!/...ето Ви и малко снимки от последните дни:,а ето и на видео

Гичо,много сладки снимки Peace
Аз днес съм дежурна тук/от обед,де...перди това се помоткахме да хванем тен,че то времето си е направо за плаж/,но до няколко часа очаквам включване за да ни съобщят,че Иво е станал батко-зълва ми изкара/и с вашата подкрепа,ако си спомняте/бремеността до края и днес е съдбовния ден в който ще се сдобием с племеник и братовчед/та ще ви помоля за още малко палцестискане Praynig/

Общи условия

Активация на акаунт