Със слънчеви усмивки МАЙчета навършват две годинки!

• 16 804
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добро утро,
Честит Празник на всички празнували последните 2 седмици.
Мили дечица - Да сте живи и здрави, много щастливи, игриви, послушни и не толкова, да радвате мама и татеnewsm51
Мили мами и татковци - Да сте живи и здрави, да слушате много - децата си, да се слушате и радвате взаимно.   bouquet
На Надя - Честита Мома Калина. Дано повече мами тази година ни зарадват с такава новина или поне с две чертички  EFPче то време не остана.
Да поздравя специално днешните рожденици - Килиан и Мия, Милена и Александра- растете безгрижни и щастливи.
Сега малко за нас.  Е ми няма нищо ново  Thinking. По старият режим се движим - аз и Деян на работа, Стоян на ясла и го гледаме на смени. Все още ме е срам да разхождам наследника по улиците и градинките, защото много се тръшка и ходи да се закача с децата. Даже онзи ден вече и от яслата ми го 'похвалиха', че бутал най - едрото момиченце и се бил с другите деца.
В събота вдигна малко температура 37 - 37,5 и акото му беше по - рядко, по тази причина днес е в къщи. За да го води баща му до лекарката довечера, да сме сигурни, че утре може да празнуваме и в яслата и в къщи.
А сега и кафенцето

# 91
Честит Рожден Ден на Миа, Александра и Килиан!
Да растат здрави и весели!
Много щастливи детски дни!
Да са на мама и тати гордостта!
Весел празник днес!

# 92
Честит празник на всички които съм пропуснала и на днешните празнуващи Александра, Килиан и Мия!!! Да растат здрави и щастливи деца, да слушат мама и тати и болестите да ги забравят!!
На Надя - честито бебче, много щастие и здраве на цялото й семейство от мене!
Гледам обсъждате памперса аз съм си определила юли месец като време на махане на това изобретение, просто целия юли не е на якла и се надявам, които и да я гледа да се навие на този експеримент ако не аз като излезна отпуска две седмици просто няма мърдане махам и това е...почва се прането  ooooh! за сега се казва ама не винаги, мисля да й купя и дъска и да я пробвам дали ще прояви интерес и след ясла да си ходи там лека полека да свиква, но то детето ще си покаже аз кво си правя планове без кръчмар  Laughing
За яслата ще поръчам торта, но трябва производителя да ми даде бележка иначе няма да я приемат и всичко друго което е пакетирано може да се носи.
Танче, ти освен снимката с Марто ще не дадеш и други, все пак три дни сте празнували...  bouquet
Кате чакам и твойте от сватбата...

# 93
  • София
Здравейте и честит празник на всички които съм пропуснала. Да са живи, здрави и много щастливи!

Шуши, племеницата ти много хубава наистина. Много ми хареса роклята и, че софийските модели нещо много кичозни и претрупани ми стоят.

Ние сме добре, вече не обръщам внимание на изцепките на свекървата и ми е много спокойно. Сега съм пред проблема прием и записване в ДГ/ясла и съответно същото, но за училище.

# 94
Честит Рожден Ден на Миа, Александра,Милена и Килиан!Много здраве,късмет и слънчеви усмивки!И да не забравя мамите-да са ви много послушни дечицата и много радост да Ви носят!

Много хубави снимки на Вели PeaceШуши и твоята племенница наистина е хубава....че то и аз итя дни се нагледах на едни абитуриентки-тип" залязващи фолк звезди"...отделно,че ме осветлиха ,че тая година повечето зрелостнички са с подарък за баласиликон/ама друго си е от рано да инвестираш в бъдещото си развитие и просперитет Thinking,та в тоя контекст направо съм очарована от  вашето "гардже"/и от едно комшийче-че ако не беше тя да покажа на Сами какво е нормална абитуриентка,детето щеше да придобие грешна представа/
Неде,дано да ти се хвалят и с други постижения Mr. Green

Айде и другите на отчет......че аз имам за чистене.........и ако още малко се помотам,съвсем ще ме хване мързела.....

# 95
  • Русе

Честит рожден ден на Миа, Милена, Александра и Килиан!
   Щастливо и безгрижно детство!
   Всичко най-хубаво и на дечицата, празнували през изминалите дни! Hug
   Днес поръчах торта за Дари, голяма дилема беше, докато я избера ooooh! Ама като нищо не мога да харесам-то едни убийствени цветове-синьо, отровно зелено, жълто Crazy За мен тортата трябва да е в бяло, особено за малко детенце. Иначе като й показвах каталога, с надеждата да избере сама, тя само ми сочеше колите и викаше бу-бу! Та накрая взехме една, дето се казва "заешки купон" Mr. Green
   Олче, Вели много е порастнал! И какъв е докаран, истински млад господин!
   А пък за абитуриентските балове - в петък имаше бал пред блока ни и майка слезе долу с Дарито. Тя(Дари) подскачала и викала заедно с каките и разбира се са я почерпили с много бонбони и сладки-оценили са представянето й Wink
   За памперса - срам не срам и нашата мома още ходи с такъв Embarassed Преди време беше започнала да ми казва сутрин и я слагах на гърното, но от месец насам само като го види и започва да се тръшка и не иска да седне на него. Явно и тя не е готова още. То като ви кажа, че още сме и с биберон... ooooh!

# 96
Честит рожден ден на Миа, Милена, Александра, Килиан, Елла, Ния, Валерия, Кристияна, Криско и Трифон! Да са много здрави и велеси деца и да радват много мама и тате.
 newsm51  love001 newsm59 Tada smile3510 happy bd
Олче, много ти готин младежа Hug
Шуши, и на мен много ми допадна твоята абитуриентка пу-пу.
Ние сме на гърне от миналото лято, но още се изпуска в памперса приз ноща.  За това и го слагам когато спи. Тъкмо направи 5-6 дни с празен памперс и аз реша че ще го махам и тя хоп 5-6 пълен до дупка, та за сега изчаквам за спането. Иначе вече не се изпуска през деня нито при мен , нето в яслата. Пу-пу, да не чуе  Twisted Evil.
Одеве ходих при педито и каза да спра всичко , без Зиртека и Ескимокидс. Каза, че е по-добре и да я пускам на ясла. Дано да е така, че вече ми писна.
  food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee хайде по едно слетобедно, че ми се додремва а имам 10000 нища да върша.
Хубав ден!!!

# 97
  • София
gi4o_pi4o, все се каня да те питам, защо си подмладила Маги с цяла година. Joy

# 98
  • София
мами,много сте мили Hug

честито на дечицата ни сладки!

ето и моето опашле от вчера:

# 99
Анна, абе вече година не кърмя, не знам къде ми е акъла  Joy
ва ни ла, много ти е готина момата Heart Eyes

Последна редакция: пн, 26 май 2008, 15:55 от gi4o_pi4o

# 100
  • Varna
Честит рожден ден на Миа, Милена, Александра и Килиан!Да растат здрави и щастливи деца, да слушат мама и тати и болестите да ги забравят!!
   Поздрав и от нашето кученце.

Мерси за кафенцето, но на мен ми трябва вече нещо по силничко днес така са ме подкарали моите туристи в хотела, до довечера може и жертви да има.
  Много сладка тази Миа- сладурия

Последна редакция: пн, 26 май 2008, 16:54 от Inochka

# 101
 newsm59  на Миа, Милена, Александра, Килиан, Елла, Ния, Валерия, Кристияна, Криско и Трифона и на всички МАЙ-ски сладурчета от последните дни!
Да растат живи, здрави, щастливи, обгърнати от много  любов и уважение! Весело и безгрижно детство!
Малката сладурка Миа да бъде все така чаровна и нежна!

Сега да ви почерпим и вас с голямата торта  - за големите

Да покажем и тържеството в детската градина

А сега да покажем и едно наше приятелче, което няма нужда представям, много се обичат с Никол - даже накрая се целунаха за Чао!

За сега само толкова снимки, че една част неса източени, други ....... а бе да не се оправдавам.

Много хубави снимчици сте пуснали - колко са пораснали малките ни съкровища!!!!
Шуши, на твойта абитурентка  Naughty - много късмет и успех!

За сега това е, скромно но от сърце, че ме чака работа!
Весело изкарване на празника на празнуващите днес и много подаръци за мъниците!

# 102
Нещо снимките не ми излизат цели, жалко сигурно е от формата, или незнам. За да не ви държа в невидение - приятелчето ни е Косьо на мама Руми, но за съжаление не излиза цялата снимка.

# 103
  • София
bubilinaaaaa, КРАСОТА е това сладко николче!

# 104
Последен опит за днес - пробвайте от тук
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=249527&photo=6

Общи условия

Активация на акаунт