Честит Празник на всички празнували последните 2 седмици.
Мили дечица - Да сте живи и здрави, много щастливи, игриви, послушни и не толкова, да радвате мама и тате.

Мили мами и татковци - Да сте живи и здрави, да слушате много - децата си, да се слушате и радвате взаимно.

На Надя - Честита Мома Калина. Дано повече мами тази година ни зарадват с такава новина или поне с две чертички
че то време не остана.Да поздравя специално днешните рожденици - Килиан и Мия, Милена и Александра- растете безгрижни и щастливи.
Сега малко за нас. Е ми няма нищо ново
. По старият режим се движим - аз и Деян на работа, Стоян на ясла и го гледаме на смени. Все още ме е срам да разхождам наследника по улиците и градинките, защото много се тръшка и ходи да се закача с децата. Даже онзи ден вече и от яслата ми го 'похвалиха', че бутал най - едрото момиченце и се бил с другите деца. В събота вдигна малко температура 37 - 37,5 и акото му беше по - рядко, по тази причина днес е в къщи. За да го води баща му до лекарката довечера, да сме сигурни, че утре може да празнуваме и в яслата и в къщи.
А сега и кафенцето
за сега се казва ама не винаги, мисля да й купя и дъска и да я пробвам дали ще прояви интерес и след ясла да си ходи там лека полека да свиква, но то детето ще си покаже аз кво си правя планове без кръчмар
Шуши и твоята племенница наистина е хубава....че то и аз итя дни се нагледах на едни абитуриентки-тип" залязващи фолк звезди"...отделно,че ме осветлиха ,че тая година повечето зрелостнички са с подарък за баласиликон/ама друго си е от рано да инвестираш в бъдещото си развитие и просперитет 

За мен тортата трябва да е в бяло, особено за малко детенце. Иначе като й показвах каталога, с надеждата да избере сама, тя само ми сочеше колите и викаше бу-бу! Та накрая взехме една, дето се казва "заешки купон" 

morning

- много късмет и успех!