Тези вируси са много гадни, упорити и направо отвратителни, могат да те повторят няколко пъти, ако не са излекувани докрай.Сетих се, че преди няколко дена една колежка пак с малко дете ми разкава за някаква схема при Температура и беше много очудена, че не я знам (аз също, като се мисля за доста просветена
). Значи схемата е сладната: първо се приема Нурофен, след 2 часа Панадол, след 2 часа ампула течен аналгин 3 мл (малка), след 2 часа Панадол, след 2 часа Нурофен. Всичко е през 2часа. Ако до 2 дена не спадне Т - явно няма да мине без доктор и АБ. Каза ми, че била много популярна, нейното педи и я е препоръчало за бързо реагиране при вируси и настинки, има локига, защото Панадола се взима през 4 часа, а Нурофена през 8 часа - по принцип, а по тази схема се редуват и се атакува по-силно. Аз лично не съм я прилага, защото я научих скоро и дай Боже да не ми се налага, а и на никой друг, но все пак си е полезна информация. Люси, радвам се че те развеселих, дано и Тери свали Т и те зарадва с някоя пакост!

Изпращам ви цялата си положителна енергия!!!
Отиде при майка си... Но скоро ще имаме включване отново...
Ей такава съм зелена от яд,че пак не мога да дойда.Ама какво да се прави,дано и мен ме огрее някой ден.А вие да си изкарате страхотно-с послушни дечица,хубаво време и мноооооого снимки!