Със слънчеви усмивки МАЙчета навършват две годинки!

• 16 776
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
Честит рожде ден на Тери,от здраве да не се отърве и повече на рожден ден без болести!  bouquet
Честито и на останалите празнуващи-именици и рожденици!
Ани-честита годишнина-много любов и разбирателство!!   bouquet
Благодаря за комплиментите  Embarassed

Кате,разгледах снимките,а това къде е
http://s12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/Bulgaria2008/?ac … rent=P1080788.jpg

# 31
Честита годишнина на Ани и Дидо! Желая ви много любов и щастливи мигове!

Честито и на именниците днес!

Бързо оздравяване на Тери!

Мимозка, това е на центъра пред бившия партиен дом, отзад е паркинга пред хотел Тримонциум.

# 32
  • София
и как ви се стори , кате? престоя в БГ  Wink

пс много са сладки момчетата! Hug

# 33
Ванилка, много ни хареса в България, с изключение на обслужването в магазините и в някои заведения, бюрокрацията и движението. Георги понаучи българския, отядохме си на шопска салата, кебапчета и кюфтета, череши и ягоди и съм качила 2 кг.  Embarassed.

# 34
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕРИ! НА ПЪРВО МЯСТО И ПОЖЕЛАВАМ БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ, А ПОСЛЕ ДА НАВАКСА С МНОГО ИГРИ И ЗАБАВЛЕНИЯ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА АНИ! ПОЖЕЛВАМ ВИ ДА ЗАПАЗИТЕ ТРЪПКАТА И ЛЮБОВТА ДЪЛГИ ГОДИНИ И НА ЗЛАТНАТА СИ СВАТБА ДА СТЕ ТАКА ВЛЮБЕНИ КАКТО В ПЪРВИЯ ДЕН!

Честит празник и на майката на Олчето!

Чета, че сравнявате мерки - Георги е 13 кг., 90 см. и има 18 зъба.

Мимозка, много е сладка Жули и много, много променена и разкрасена! Показвай ни я по-честичко! Специални целувки от нас с Гоги! А вас нещо не ви виждам в списъка за Емен, няма ли да идвате, да ви видим?

Кате, много са ви свежарски снимките! А кога ще ни покажеш снимки с тоалетите за сватбата?

И аз като Сиската нямам търпение за Емен. Като малките деца съм. Докато преведем парите, не спях от притеснение, сега не спя от вълнение. Абе, луда работа!  Crazy

Лека и спокойна нощ, тук се изсипа страхотен дъжд.

# 35
Честито на всички именници! Да са живи и здрави!
Добре че от вас научавам кога са именните дни. Баба ми е Еленка и сега ще и честитя Grinning
Честито на днешните малки рожденници Тери и Велизар! Много веселби и забавления на празника! Здравички и щастливи да са!
Честит Рожден Ден на бабата на Вили, да е жива и здрава!
  Жулката е голяма слударка, както виждам купона е бил страхотен, с фея, много деца прекрсна торта Hug
  Пожелавам на всички малки и големи болнички да оздравяват Praynig
 А ето и от нас най-новите снимки на Йони:
http://deyanivanov.net/gallery2/main.php?g2_itemId=1810

# 36
  food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee cook Добро утро!
Чесит имен ден на вчерашните празнуващи baloni smile3525
Честит рожден ден на Велизар и Тери. Много здраве и игри newsm51  bigdance2 smile3510
Честит рожден ден и на Велизаркината баба  bouquet
Ани, честита годишнина.  txtloves Желая ви много любов.
Честит рожден ден на Авигея, Калоян, Наталия, Анна, Мая и Веселина newsm59
Ние, май пак се разболяваме. Изгуби си гласа (а не съм я пращала на концерт с Люба  Mr. Green) и яко кашля. Аман вече smile3511
С кеф се нагледах на снимки. Все така да е, че на мен така ми е по-забавно.
Хубав ден  love001

Последна редакция: чт, 22 май 2008, 09:32 от gi4o_pi4o

# 37
  • Пловдив
Честит рожден ден на Тери и Велизар (на патерица)  Embarassed

Честито и на вчерашните именници   bouquet

Дано Тери бързо се оправя и през уикенда да има тържество и тя  Praynig  bouquet

Кате, аз не можах да видя снимките... Сайтът явно е в профилактика днес  Cry

Всички болнички да се оправят бързо  Heart Eyes

Йоанка много е пораснала  Flutter и става все по-красива  Hug

# 38

Авигея, Калоян и Мая

Много жалко че Тери се разболя точно на рождения си ден! Дано до края на седмицата да се оправи и да си спретнете един купон през уикенда.
И Ивко вчера вдигна 39.7 температура, а аз си мислех че вече е здрав!

# 39
Eхо,болничките веднага да оздравяват......какви са тия болести,температури и сополи/последното у нас се предлага в момента/ Crossing ArmsИзпращаме много положителна енергия на Тери,Ивко,Маги и на всички които имат нужда Hug Hug Hug
Честит рожден ден на Авигея, Калоян, Наталия, Анна, Мая и Веселина !Да са живи и здрави! newsm67  ura  party023 Gift

# 40
Здравейте

Embarassed от 20-на дни се опитвам да пиша в темата и все не ми стига времето.  ooooh!

Искам първо да честитя празниците на всички минали рожденици и именници.

Честит рожден ден на Веселина, Авигея, Наталия, Мая, Анна и Калоян !Да са живи и здрави!

Аз се по загубих защото нещо напоследък около нас е пълна лудница. Много рождени дни, гости, ходихме до Пловдив за един ден, че мъжо си купи нова кола. Много ми се искаше да имаме време да се видим с пловдивската банда, но целия ден го прекарахме в КАТ, сервизи и огледи. Но накрая на деня си тръгнахме с още една кола от Пловдив.
После ходихме и до Русе, но пак беше супер набързо решено и направено, дори майка ми разбра предната вечер, че на следващия ден, ще заминаваме за Румъния и тя ще гледа детето.
От всичките тези бързи пътувания се убедих, че по отвратително и мръсно място от София НЯМА.. ooooh!
Искам да живея в Пловдив, в Русе... само не в София. http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5910465   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=248407

Новата прическа на Ралица се наложи като единствен вариант да спасим положението с косата след разни нейни интервенции по главата си.
Голям папагал е и копира всичко.  Blush

Марките и са 14кг. и 92 см. а може и още да е дръпнала на височина, че скоро не съм я мерила а ми изглежда по-висока. Тава са мой мерки, не съм я водила на консултации в поликлиниката от 7 или 8 месеца. Ходим  само при частния лекар а там от година и нещо не я мерим.
Дрехите и пера  заедно с нашите от толкова отдавна, че не помня точно на колко е била като съм започнала.

Аз утре съм на сватба и пак естествено в последния момент се сетих, че ми е нужна прическа  ooooh! а всички фризьори които познавам са заети с абитуриенти и сега се чудя на моята рокля каква прическа ще и отива.  newsm78 Ще ми се наложи сама да се правя  ooooh!

Всички болни дечица да се оправят бързо и от тук насетне да са все здрави, щастливи и игриви.  Peace

# 41
Колко много рожденници...
Честит рожден ден на всички. Да са здрави, усмихнати, и много щастливи.
Дано всички болнички да оздравеят бързо.
Най-после разгледах снимките и изчетох пропуснатото Peace
Много ми хареса феята на Жули, костюмираните малчовци на Катето, снимките от Русе, и принцеса Йоанна

# 42
  • Плевен
Честит рожден ден на Авигея, Калоян, Наталия, Анна, Мая и Веселина !Много здраве и късмет им желаем!

Ето малко снимки от вчера. Въпреки, че хич не й беше до торти и свещички с 39 градуса температура, но Рожденния ден си е рожден ден. Нека се има на снимки как е била тогава и да се чуди защо майка й има толкова бели коси (вчера открих един бял косъм и на веждата си).

http://images26.snimka.bg/005911170-big.jpg
http://images26.snimka.bg/005911174-big.jpg
http://images26.snimka.bg/005911177-big.jpg

Дано Ивко и Маги не се усложнят и се разминат бързо с болестите  Praynig
Жулиана и Йони са страхотни кукли на снимките, а на живо сигурно са още по-хубави  Grinning.
Виф, как е майка ти?

# 43
Честит рожден ден на Веселина, Авигея, Наталия, Мая, Анна и Калоян !Да са живи и здрави!

Люси, направо ми стана жал за Тери като видях снимките, с компреса, милото и как му светят очичките, личи си, че не му е добре! Дано бързо да се оправя! Пожелавам бързо оздравяване и на другите болнички, пращам им много положителна енергия!

И Гоги вече трети ден вдига Т, давам му температуропонижаващи, но като им мине действието - сначале. Май и ние ще минаваме на АБ.  Rolling Eyes Вирус ли е, що ли?!

Йони, много хубава на снимките, особено на тази в мивката.

Змейко, много сладък и дяволит аватар.  Wink

Е, тръгваме към аптеката, пак вдигна Т.  Sad

# 44
  • София
Здравейте, аз много отдавна не съм писала, а да си призная и чела. Започнах работа преди около месец и беше голяма лудница в началото, сега вече се нормализираха нещата, но нямам никак време за форума. Дори рождения ден празнувахме с десетина дни закъснение Blush, щото аз бях на работа, а таткото командировка. Радинка е голяма хитруша и глезана, но в общи линии слуша, не се оплаквам, само че напоследък има необясним прилив на енергия - заспива около полунощ и се буди бодра-бодра в 8 часа. Благодарим за поздравите за рождения ден Hug Ако намеря време, ще кача малко снимки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт