Люси,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ВЕЛИЗАР!ПОЖЕЛАВАМ МУ ДА РАСТЕ ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА БАБА ШПУНЦ!НА НЕЯ ОТ СЪРЦЕ И ПОЖЕЛАВАМ ДА Е МНОГО ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА ВСЕОДАЙНА БАБА!
Олче,да ти е жива и здрава!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!НЕКА СЪС ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ДА СИ НОСЯТ ИМЕТО!
НА ПАТЕРИЦА ИСКАМ ДА ПОЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИДЕЦА,КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА МНОГО ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНИ ИГРИ!
Аз,може да не съм писала,ама всичко съм прочела и всички снимки съм разгледала
Пловдивската група както винаги са невероятни,Марто и Никола са просто невероятни сладури/Ники с този хитър поглед просто ме разтопи/пу-пу/,,Жулката както винаги много модерна,а колко много е пораснала думи нямам
Стефчо на мрънчо нямаше да го позная и той голямо момче,абе всички деца са невероятни!Да са ни живи и здрави!Люси,силно се надявам,че Тери вече е ок
и днес празника ви ще е супер! 
Мимето,аз мога само да ти пожелая за яслата съвестни майки всичко друго за кратко време си идва на мястото
А пък за коментарите,че ще ви откраднат хубавите дрехи искрено се посмях 
Ани,аз не съм делила май никога дрехите или може би в самото начало,защото кърмех на поискване и Божа спеше при мен и малко ме се обезсмисли това действие,но към момента вече обмислям да почна да деля дрехите и от нашите,защото ми е жал за нашите дрехи :е:Естествено,че няма да го направа дори пера цветно и бяло заедно като използвам кърпи :peace:
Вид,радвам се за зайчето ти!Сигурна съм,че адекватно лечение и почивка скоро всичко ще е наред!
Никита колко много е пораснала 
Айде това от мен за сега!Не знам дали скоро съм ви казвала,но с голямо нетърпение чакам срещата в Емен!

пропуснала съм,че слагам цветоулавящи кърпи -праха е за цветно,не,че не съм прала и за бяло,абе какъвто купя.Прането ми винаги изглежда добре т.е не е захабено и бялото не е сиво
!!!

. Рожденничката е много болна
.