Със слънчеви усмивки МАЙчета навършват две годинки!

• 16 773
  • 293
  •   1
Отговори
# 15
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАШАТА ГОЛЯМА ПРИЯТЕЛКА ТЕРИ!МИЛО ДЕТЕ,ПОЖЕЛАВАМЕ ТИ ОТ СЪРЦЕ ДА РАСТЕЖ МНОГО ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА И ДА СИ РАДОСТ НАЙ-ГОЛЯМА ЗА МАМА И ТАТЕ!
Люси,

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ВЕЛИЗАР!ПОЖЕЛАВАМ МУ ДА РАСТЕ ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА БАБА ШПУНЦ!НА НЕЯ ОТ СЪРЦЕ И ПОЖЕЛАВАМ ДА Е МНОГО ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА ВСЕОДАЙНА БАБА!
Олче,да ти е жива и здрава!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!НЕКА СЪС ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ДА СИ НОСЯТ ИМЕТО!

НА ПАТЕРИЦА ИСКАМ ДА ПОЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИДЕЦА,КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА МНОГО ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНИ ИГРИ!

Аз,може да не съм писала,ама всичко съм прочела и всички снимки съм разгледала Heart EyesПловдивската група както винаги са невероятни,Марто и Никола са просто невероятни сладури/Ники с този хитър поглед просто ме разтопи/пу-пу/,,Жулката както винаги много модерна,а колко много е пораснала думи нямам HugСтефчо на мрънчо нямаше да го позная и той голямо момче,абе всички деца са невероятни!Да са ни живи и здрави!

Люси,силно се надявам,че Тери вече е ок Praynig и днес празника ви ще е супер! Hug

Мимето,аз мога само да ти пожелая за яслата  съвестни майки всичко друго за кратко време си идва на мястото PeaceА пък за коментарите,че ще ви откраднат хубавите дрехи искрено се посмях Grinning

Ани,аз не съм делила май никога дрехите или може би в самото начало,защото кърмех на поискване и Божа спеше при мен и малко ме се обезсмисли това действие,но към момента вече обмислям да почна да деля дрехите и от нашите,защото ми е жал за нашите дрехи :е:Естествено,че няма да го направа дори пера цветно и бяло заедно като използвам   кърпи :peace:

Вид,радвам се за зайчето ти!Сигурна съм,че адекватно лечение и почивка скоро всичко ще е наред! HugНикита колко много е пораснала Heart Eyes

Айде това от мен за сега!Не знам дали скоро съм ви казвала,но с голямо нетърпение чакам срещата в Емен!

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 07:20 от siska79

# 16
Честит рожден ден на Тери и Велизар! Да растат много здрави и щастливи!

Честит рожден ден на баба Шпунц! Да е жива и здрава още дълги години и да бъде все така всеотдайна и грижовна баба!

Мимозка, Жулката е голяма красавица  Heart Eyes!
Паролата за снимките е mallorca

# 17

Весел празник на Тери и Велизар!
 Да духнат смело 2-те свещички и да имат пълен с подаръци и изненади рожден ден и богата на приключения година!

Сисе, номера с хавлиите ми хареса. С тях разделяш цветното от бялото навярно! Но какъв прах слагаш - за цветно ли?

# 18
Олче честит празник и на майка ти!
Честито и на всички именници днес!

Да се наредя и аз сред празнуващите днес - с Дидо имаме годишнина - 3 години брак! И да ви почерпя за здравето на нашия брак!

# 19
Кате разгледах ви албума и тъкмо се учудих как е възможно и при вас да има надраскани пейки и пързалки и следващата снимки ми даде отговора, като видях пловдивската тайфа  Mr. Green
А Жули е станала голяма сладурана. На една снимка чак ми се прииска да я цункам!  Heart Eyes

# 20
  • Велико Търново
Ани,голяма съм овца Blushпропуснала съм,че слагам цветоулавящи  кърпи -праха е за цветно,не,че не съм прала и за бяло,абе какъвто купя.Прането ми винаги изглежда добре т.е не е захабено и бялото не е сиво Peace
Честита ви годишнина!Пожелавам ви много години хармоничен живот!

# 21
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ С ИМЕНА ЕЛЕНА И КОНСТАНТИН!!! СПЕЦИАЛНИ ЦЕЛУВКИ ЗА ЮНОС И ЗА МАЛКИЯ КОСЬО!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАШАТА СЛАДКА ПРИЯТЕЛКА ТЕРИ!!! ДА Е ЗДРАВИЧКА, ВСЕ ТАКА КРАСИВА И ДА ИМА ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ВЕЛИЗАРКО!!! ДА Е ПОСЛУШЕН, ВЕСЕЛ И ЩАСТЛИВ И ДА РАДВА МАМА И ТАТИ!!!

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА АНИ И ДИДО!!!
 АНИ, ПОЖЕЛАВАМ ВИ ВСЕ ТАКА ДА СЕ ОБИЧАТЕ И ДА СТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ - КАКТО СЕ КАЗВА ПО ФИЛМИТЕ - ДОКАТО СМЪРТТА ВИ РАЗДЕЛИ  Sunglasses !!!

ОЛЧЕ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТВОЯТА МАЙКА! ДА ТИ Е ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА ДА ПОМАГА!!!

ЧЕСТИТО И НА РОЖДЕННИЦИТЕ ОТ ИЗМИНАЛИТЕ ДНИ!!!  Hug

Разгледах всички снимки от рожденните дни и не само... Всички са много красиви и пораснали. Пловдивчанки си знаят...  Hug

Ходихме вчера на лекар... Оказа се, че има зачервено гърло. Слагаме капки в нослето, иначе се чувства добре и не спира с белите и щуротийте.
Мерилки и теглилки: 16кг. и 96см. - голям човек, вече, най-големия от бандата.
Има 18 зъба. Едновременно му излизаха долните два кътника и искаше постоянно да яде солети и твърди храни.
Като има а*о - ходим на голямото гърне с удоволствие. Там също обича да разглежда една найлонова книжка, която разглежда и като се къпе. Книжката се разказва за маймунката Мими, която майка й я къпе...   Laughing

Слънчев и бездъждовен ден ви желая!

# 22
Честит рожден ден на Тери,Велизар и на чаровната и младееща баба Щпунц!Да са живи и здрави и много късмет да имат!
Честита годишнина на Ани и Дидо-да се обичат и уважават още дълги години!
Честит имен ден и на всички днешни именници-дано от здраве и късмет да не се оттърват!

Мимозка,Жули изглежда много пораснала/ама като не сме я виждали скоро/.......
Миме,аз и Лили Иванова много си я уважавам Peace...ама да беше казала по-ранко,че да има време да стигна до Русе Mr. Green.......особенно след тая оферта с гледането на Иво Wink
Ани,не само пейките са ни издраскани,но и люлките са ни опасни,пък и е мръсничко,ама ние компенсираме с ентусиазъм.....но това имаме-това ползваме/а и за мръсното не са ни виновни управниците,то ползващите ги си цапаме,май/..
Сисе,аз кърпи не тургам,`щото ме мързи да се занеса до Метро/което в момента ми е почти в задния двор,ама нали не пускат с деца,та ми е сложна организацията/,но пък съм си `аресала една програма-на 40градуса за смесено,че и икономична се води откъм ток....и всичко се буха и пере на нея.....Кате,а омекотителите и аз не ги долюбвам/откъм съставкии вреднивъздействия /,но пък ако суша на сушилнята-без тях не мога,че после прането пуска искри и бие ток от него Mr. Green
Танче,аз също съм от неработещите...и без изглед скоро да почнат-въпреки,че активно пускам кандидатури,то такъв интерес има към моята скромна персона,че направо взех да изпадам в депресия.......единственото което знам със сигурност е,че на 3 юни вече ще съм официално безработна......пък докога Thinking
Срещата в Емен и аз я чакам с нетърпение........последно колко останахме сигурните?............Люси,като имаш време пиши,не е спешно-днес си виж рожденничката и гостите-дано Тери е здрава и да си изкарате страхотно Praynig

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 10:56 от Анонимен

# 23
Добър ден!

Днес голям празник настъпил в нашата тема...  Grinning

ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА ТЕРИ! Да загърби всички здравословни проблеми в най-скоро време и да расте с усмивка на уста и щура веселба!
ЧРД и на Велизар! Здраве и късмет!
Ани, честита ви годишнина! Пожелавам ви мноооого семеен уют и разбирателство! Всичко между вас да си върви по "мед и масло" дето се вика....
Олче, да е жива и здрава майка ти и все така да ти помага и отменя!  Hug
Честит имен ден и на всички празнуващи днес - малки и големи!   bouquet

Е, спокойна съм вече, че няма да си остана единствено аз у дома и сама да си пиша в темата!  Mr. Green
Кабранска, май ще си правим дълго време виртуална компания с теб... Аз съм решила Ники да си го гледам до 3 годинки, пък да видим дали ще се осъществи идеята ми... То както до скоро бях на "гребена на вълната" от нерви и тичане по щурото ми дете, взе най-накаря че ми хареса да си стоя у дома.

Моят син нещо напоследък взе да ускорява желанието си да образува изречения... По цял ден ми разправя: "Бях ожден ден Мато" или "Това йе паче шунка", също така "Къде йе балона" (или там каквото и да било)
Ама нещо откъм закуска никакъв го няма. Той това хранене го пропуска мнооого отдавна и се чудя как сутрин да го накарам да хапне нещо.
Вчера бяхме на консултация - премина в ред сълзи, ред сополи (както винаги). Младежът тежи 12 кг и е висок 91 см. Лимфният му възел вече трети месец си стои подут и сме в процес на чакане сам да си се оправи...

Весел ден на всички!

# 24
  • София

Много ви благодаря момичета! Желая здраве и благополучие на вас,сладките майчета и семействата ви!

# 25
  • София
Ч.Р.Д, на сладката Теринка, да приключва вече с болестите, да наваксва с лудориите и пакостите, и да расте усмихната, весела, щастлива и все така нежна и обичлива! Ч.Р.Д и на адаша Велизар!

Честит имен ден на Косьо на мама Руми и на всички останали именици и именички! От щастие да не се оттървете!

Ани, честита ви годишнина! Много любов, разбирателство и повече романтични моменти, за да зарадвате Ивко с братче/сестричка, каквото си пожелаете

Много благодаря за поздравите и честитките за рождения ден на майка ми. Страхотни сте.   bouquet Heart Eyes Hug

# 26

цветоулавящи  кърпи
за това чудо на технологиите сега чувам  - какво ли не измислят хората.

Много ви благодаря за милите пожелания!
След малко отиваме на контролен преглед и след това ще празнуваме!

# 27
  • Плевен
Благодаря ви за прекрасните пожелания!
Черпя за здравето на Тери:

ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕЛИЗАР! ДА Е УМЕН , ЗДРАВ И МНООООООГО ЩАСТЛИВ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА БАБА ШПУНЦ! ДА Е ВСЕ ТАКА МОДЕРНА И ВСЕОТДАЙНА БАБА!

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! ОТ ЗДРАВЕ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕТЕ!

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА АНИ И ДИДО! НАЙ-ИСКРЕНО ВИ ЖЕЛАЯ ДА ЗАПАЗИТЕ ЛЮБОВТА СИ ДЪЪЪЪЪЪЪЛГИ ГОДИНИ!

За съжаление нашия празник се отлага Sad. Рожденничката е много болна  Cry.

# 28
  • София
Ооо, миличката Тери! Нищо, ще празнувате като се оправи, само да минава!  Praynig

А Н И, МНОГО ЛюБОВ И РАЗБИРАТЕЛСТВО И ОщЕ 20х3!!! newsm24

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА БАБА ШПУНЦ С НАЙ-ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ!  [smilie=smile3525.gif]

# 29
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕРИ! ПОЖЕЛАВАМ Й НАЙ-ВЕЧЕ ДА Е ЗДРАВА И ВЕСЕЛА!  А празника ще си направите и после, нека да сте здрви  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕЛИЗАР! ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И МНОГО ИГРИ!

БАБА ШПУНЦ ДА Е ВСЕ ТАКА ЖИЗНЕНА, МЛАДЕЕЩА И ЗДРАВА, ЗА ДА СИ ГЛЕДА ПРЕКРАСНОТО ВНУЧЕ!   bouquet

АНИ, ДИДО - НЕКА ЖИВОТЪТ ВИ Е ПЪЛЕН С ЛЮБОВ И КРАСИВИ МИГОВЕ, ЗА ДА ИМАТЕ ХУБАВИ СПОМЕНИ И КАКВО ДА РАЗКАЗВАТЕ НА ДЕЦАТА СИ!   bouquet

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА КОСЬО И НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!! МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ ИМ ЖЕЛАЯ!!!

Макси излезе с мама на разходка, че ми скъса нервите тука, а аз цял ден толкова работа имам. Ама вече ме боли глава и ставам от компа за да си тегля едно ободряващо душче и да се освестя от цифри и телефонни разговори  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт