Всеки излишен килограм топим не с вълшебна пръчка, а с Дюкан - 104 тема

• 45 871
  • 966
  •   1
Отговори
# 150
Сори, че пак пиша, не искам да спамя, но става нещо странно.
Вчера извървях едно изключително дълго разстояние- около 17 км и си мислех, че днес няма как канара да не мръдне, а той не мръдна надолу? Вървях около 3 часа и половина, и не разбирам, нали има движение, защото не ми се намалят килограмите....  newsm78

# 151
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 19 нови отговора. Shocked Shocked Shocked Май се позабавих  hahaha hahaha
Добро утро!
Благодарности на Вещи, Татит и Гуди за темата и снимките   bouquet
Честит имен ден на нашите именнички   bouquet  bouquet  bouquet
Добре дошли на новодошлите и честито на минусите   bouquet
Благодаря на момичетата, които публикуваха полезната информация за Омега 3 и билките!
За предаването по БТВ-идва лято, нямат репортажи и се чудят с какво да си запълнят времето в предаването и като видяха, че темата Дюкан предизвиква обществен интересн, я чепкат. Не им обръщайте внимание, търсят си медиен рейтинг-горките  hahaha
Имам си малко минусче, но не смея да се хваля още.
Май трябва да се върна да почета края на старата тема  Mr. Green
Времето е лятно направо плажно. Да взема да си сметя аватара на плажна тема ли  Mr. Green Mr. Green
Лек и минусов ден!

# 152
Добро утро момичета,
благодарности за труда по новата тема.
Аз да ви се оплача тази сутрин се събудих като балон ,толкова надута ли отекла ли незнам как да го нарека.Иначе кантара си седи на едно положение.
Колкото до БиТиВи на мен ми се струва ,че направиха реклама нищо ,че се изказаха против.А и нали знаете всичко забранено е най сладко.Казват, че не е хубав режима ,а показват снимки със супер резултати това си е жива зарибявка.А и от предаването насам интереса към моята личност се увеличи и като ме питат нали казаха ,че не е хубаво повече от 10дена аз има отговарям аз от повече от три месеца съм на режима и се чувствам страхотно ,нещо да ми има.
Желая ви лек и отслабващ ден.   bouquet

# 153
Добро утро и от мен, много минуси на всички днес, честито на всички именички и именици и лек ден  Simple Smile

# 154
Здравейте,  момичета прекрасни !  Hug
Не се връзвайте на провокация !! Когато Ани Цолова роди (да е жива и здрава и тя и бебока ), може да опита лично да смъкне килца с Дюки, Ани Салич също може да опита при нас, че нещо с години не може да си върне формата, както и Векилска, кой ли още от БТВ да изброя ???  newsm78
Та така , деня отново е прекрасен ( поне по моя край ), бъдете позитивни и усмихнати!!  Heart Eyes
На всички носещи имената Елена или Константин честит празник!!

# 155
Здравейте пристрастени Дюканки как не ви е срам по цял ден да мислите за ядене
Днес имам имен ден за това ви черпя по едно режимно кафенце

# 156
Аз да ви се оплача тази сутрин се събудих като балон ,толкова надута ли отекла ли незнам как да го нарека.
Не си само ти. Аз три дни поред се събуждам с подпухнали крака толкова, че едвам си обувам обувките. После като отида до тоалетната и се раздвижа се оправят. Може от топлото да е, защото ръцете ми се надуват от топлото, респ. го отдавам и за краката  newsm78. Спокойно, и това минава  Hug

# 157
  • София/Осло
Добро утро, яхнали метлите дружки  Laughing
Честит празник на всички празнуващи този прекрасен ден днес   bouquet

Блеки-тия рози ми взеха ума  Crazy

# 158

Блеки-тия рози ми взеха ума  Crazy

Това беше втората ми цел !!!!  Joy Joy Hug Heart Eyes

# 159
Дздръвейти, дюканки-сладуранки.
И много щастие, любов и усмивки /и минуси!/ на именничките!  bouquet
Имам за оплакване, ама не искам да развалям настроението, тъй че....по-късно.
Засега на всички - една голяма  Hug и  Heart Eyes

# 160
Добро утро пристрастени и зомбирани Дюканки! Laughing
Честито на всички празнуващи днес.   bouquet Да сте много щастливи, усмихнати и отслабващи

# 161
Добро утро луди сектантки!!!
Честит имен ден на всички , носещи името Константин и Елена. Бъдете живи и здрави , много любов и късмет  bouquet
Лабело, натрупала си мускул от вървенето , затова нямаш минус, споко, нали си си режимна Hug
Блекииии  Hug
Не съм гледала предаването, ама тези вече прекаляват. БиТиВи бая го е закъсало, щом се оставят да им плащат за тези репортажи hahaha
Хубав ден на всички.   bouquet

# 162

ПРИЗОВАВАМ КЪМ СПОКОЙСТВИЕ И НЕКА НЕ ПЪЛНИМ ТЕМАТА С КОМЕНТАРИ, ВСЕКИ БЛИЗЪК ПО СЪДЪРЖАНИЕ С ПРЕДИШНИЯ! ГЛЕДАХМЕ, РАЗБРАХМЕ, КОЙТО НЕ Е - НИЩО НЕ Е ЗАГУБИЛ, КОЙТО СЕ СЪМНЯВА ВЪВ ВРЕДНОСТТА НА ДИЕТАТА - ДА ПИШЕ НА БТВ ИЛИ НА ПАПАТА!
ВСИЧКИ СЕ ЯДОСВАМЕ, НЕДОВОЛСТВАМЕ И Т.Н.! СТИГА СМЕ ПИСКАЛИ ТУК - НИЩО НЕ ПРоМЕНЯМЕ, САМО ИЗНЕРВЯМЕ И НАПРЯГАМЕ ОБСТАНОВКАТА!

Ори, и аз призовавам към това! Praynig
Моля ви да не пишем едно и също, ясно е, че ще продължим да си спазваме режима и да се подкрепяме, нали сме едно малко общество. Grinning

Честит празник на Lenny pld, Leni27, Ели Карагьозова и всички именници под прикритие! newsm51 Много здраве и самочувствие им желая!

Мама Веси, радвам се, че 3 фаза ти се отразява добре! Peace А снимките изглеждат много впечатляващи, хареса ми по-горе израза за мрачна, но впечатляваща красота, особено ледниците ми харесаха!
Франци, да са ти живи и здрави именниците! smile3525
Амсимам, Saqittarius, Harmony Broken, Дамаянти, Играчка-Плачка- Честито намаление! smile3501
Гладникът, добре дошъл и успех! Но мисля, че с този режим трябва да си смениш ника на " Ситият" Wink
И от мен хубав ден! Kissing Heart

# 163
Добро утро девойки, стига сте мислили само за ядене Laughing Laughing Laughing.
Айде малко и работа да свършим. Лек и много ползотворен ден на всички.
А и да не забравя много успехи и сбъднати мечтни на именниците.  bouquet  bouquet  bouquet.

# 164
Добро утро и от мен!
Честит празник на всички именици! Много щастие, любов и късмет!

Общи условия

Активация на акаунт