Препоръка за невролог варна

• 232 457
  • 316
  •   1
Отговори
# 165
DDBD,хареса ми думата вербувани ,защото и ние бяхме така ,но при д-р Йолова.
Правехме ЕЕГ ,само тя където каже ,6 год. все платено при Минчев ,иначе не се признаваше! #Cussing out
А последните 2г.  само на частни прегледи ,не можело вече в терапията!
Беше ми втръснало за ЕЕГ при един ,за протокол при друг ,при нея за консулт ,бях откачила!
Затова  се наложи след 8г. при нея да я сменим!
Добре ,че пораснахме и имаме избор ,но и там понякога ни сервират изненади! Confused

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 09:21 от Vanq 66

# 166
Момичета,аз не съм виновна че нямаме друг детски невролог за Варна Crazy Crazy Crazy
На мен това хич не ми харесва Naughty
И защо си помислихте,че хваля Ралчева newsm78. Joy
Нищо лично,просто изразих мнение Thinking

# 167
Не, не, не съм си помислила, че я хвалиш, нито имам против някой да е на друго мнение.
Просто исках да наблегна, че избор има, колкото и да е трудно пътуването и организирането, и си струва всеки лев отгоре, защото да нямаш доверие на лекаря при когото ходиш е по-лошо.   Peace

# 168
  • Варна
Майчета, моля за пресни впечатления, в темата отдавна не е писано.
Само Ралчева и Щилянов ли работят по ЗК във Варна? Разбрах, че има доста разочаровани и от двамата.
Ако няма други, моля за координати на Ралчева, ще трябва да отидем все пак.

Благодаря предварително!  Hug

# 169
Д-р Ралчева работи в ДКЦ ,,Света Марина" всеки вторник ,но ако сега се обадите навярно чак за средата или края на март ще има часове.

# 170
  • Варна
Благодаря, Ваня!  Hug
Наистина чак за Март има часове, за съжаление дотогава ще ни изтече срока на направлението.
Няма ли други лекари - невролози във Варна, работещи със ЗК?

# 171
  • Варна
Другия невролог по здравна каса е Щилиянов, но и при него май се чака доста. А за направлението може да го върнеш на личната ви и като му дойде времето да ходите на невролог да си вземете ново направление. По каква причина търсите детски невролог? Аз лично не съм доволна нито от Ралчева, даже не искам и да чувам за нея, пък за Щилиянов нямам кой знае какво хубаво впечатление за него, но е по добрия вариант от Ралчева.

# 172
Доли подкрепям Сияна, ако имате възможност най-добре е да отидете до София. Направлението, което личния лекар издава важи за цялата страна Peace

# 173
  • Варна
Доли подкрепям Сияна, ако имате възможност най-добре е да отидете до София. Направлението, което личния лекар издава важи за цялата страна Peace

И аз мисля че по  добрия вариант е детски невролог в София. Там са Литвиненко, Христова и Божинова и тримата са много добри. Аз лично водя дъщеря си при Литвиненко.

# 174
Здравейте момичета!
Моля за координати на Д-р.Делиганева

# 175
Можете да си запишете час за д-р Делиганева на тел.611 116
Детски медицински център- ул.,,Ген.Гурко"49 Там преглежда всяка събота след обяд.

# 176
Благодаря!  Hug

# 177
  • Варна
Здравейте, отново!
Благодарение на Ваня  Hug, получих мобилния на д-р Щилиянов /0888 861010/, проблема е, че никой не отговаря на него, дава свободно и изключва.
Изнамерих и номера в Окръжна: 69 26 670, който обаче се оказа, че е на лабораторията.
Моля, ако някой има още някакъв телефон на д-р Щилиянов, да пише.

Simple Smile

# 178
Здравей Доли, на д-р Щилиянов му се обаждай след 13 часа, преди това не вдига. Звъни без да се притесняваш докато ти вдигне.Незная да има др.номер.

# 179
Бихте ли ми препоръчали невролог за сестра ми,която е на 32 г. и има оплаквания от шипове.
Гледах в нета,но искам и лични впечатления.
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт