Препоръка за невролог варна

• 232 452
  • 316
  •   1
Отговори
# 180
Съжалявам ,но тук в темата пишат майчета на мънички деца и дечицата са със други неврологични проблеми! Sad

# 181
  • варна
 Аз имам много добри впечатления от д-р Ангелинова - тя е невролог, но се занимава и с иглотерапия. Преди време съм ползвала услугите й , кабинетът се намира близо до Хеи. ул.Тодор Димов 28
  Обаче не работеше със ЗК, а само на частно. С гугъл ако потърсиш, ще ти излезе телефонът й.

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 21:04 от orhid

# 182
Здравейте, момичета.Моля някой, ако знае  координатите на  д-р Минчев  от Варна. Зная, че работи в Св. Марина, но не мога да намеря телефон.Има ли кабинет, където да приема пациенти.

# 183
  • Варна
Доц. Д-р Димитър Миленов Минчев
гр. Варна, МБАЛ Света Марина, ул. Хр. Смирненски 1, ІІ НК
служ. тел. 052-302895

Само това откривам, дано се включи някой с повече инфо.

# 184
Благодаря ти, това и аз го открих, но този телефон вече е закрит.

# 185
vili bets,ще ти дам координатите на проф. Минчев ,но не ти го препоръчвам ,ако е за дете!
Варна  Ул.,,Юрий Венелин"3ри А
тел.63 66 55
Намира се някъде зад Мак Доналдс ,който е след Тракия. Тръгваш м/у Мак Доналдс и Кръглата банка нагоре. Свиваш в ляво преди бившето лятно кино тракия , малко след детската площадка ,в една кооперация в ляво е кабинета на 2ри етаж.
Ако правите изследване и преглед пригответе си към 120лв.
А за запазване на час звънкайте след 14.30ч.

# 186
Vanq 66 Hug
Не е за дете, за мен е.

# 187
Здравейте.Случайно попаднах на темата,честно казано нямам време да я прочета цялата за което се извинявам.Трябва ми детски невролог във Варна,ако ще и частен.Двамата лекари в началото на темата ми се ще да кажа,че са далеч от понятието лекар.Д-р Щилянов преди 4 години изписа на големият ми син успокоителни без преглед,само слуша,гледа,дъвчи дъвка човека и каза да го заведа след месец.За Д-р Ралчева честно казано тая жена е далеч от понятието  човек.Миналата година водих синът си при нея,първо чакахме за прием над 20 дни,после час и половина след часа,като влязохме в кабината ми се развика защо съм го била завела,той бил с хиперактивност,нямало да проговори,нямало да се социализира и тем подобни глупости в разтояние на 5 мин. прибрах се ни жива ни умряла.Знам,че синът ми е с хиперактивност,но не са ли точно невролозите хората които да помогнат.Както и да е.Намерих друг лекар,водих го,жената ми посъветва възможно най бързо да взема мерки и да намеря невролог във Варна да ми даде зелен талон за ТЕЛК.След всичките разговори по телефона със Здравна каса,ТЕЛК и къде ли не се оказа че само въпросната д-р Ралчева е детски невролог във Варна работещ със здравна каса.Трябва ми друг,дори и на частен прием.Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете.

# 188
ne6toli4no , при хиперактивност не са невролозите нужните специалисти а детски психиатър ти е необходим.
Колко е голям синът ти!

# 189
  • варна
 Нашият талон за Телка беше написан от д-р Щилианов, не е задължително да е от Ралчева.

# 190
На 3 г. и 6 мес.Водих го при доц.Боянова в София.Жената ме посъветва да се обърна към Карин дом.Записах го,идея си нямам вече къде и какво да правя.Побъркаха ме от лекари,съвети,препращане от едно място на друго.То всеки лекар различно да не говорим че Личната лекарка май идея си няма как и какво и къде.

# 191
Карин дом е идеалното място !  newsm10

# 192
При децата под училищна възраст не дават необходимия % ТЕЛК ,особенно пък ,щом е под 4ри годинки. Това е при хиперактивност!
А доц.Боянова е невероятен специалист и човек!

# 193
Да знам.Доц.Боянова е единствената която ми обясни като хората какво що и как.А за Карин дом съм чувала само хубави отзиви.Надявам се наистина да успеят да ми помогнат.

# 194
  • Варна
Аз водя детето си от година и половина в Карин дом и съм много доволна, а за друг невролог за ТЕЛК мисля че и Йолова става. Ванчето е по запозната с нейната практика как и къде приема.

Общи условия

Активация на акаунт