Препоръка за невролог варна

• 232 450
  • 316
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
какво значи хиперактивно дете? моята си глъна езика в неделя-оправи се уж била добре но 4 часа след това почна мн да се смее, да бяга, скача-мисля повече от нормалното. Иначе всичко др и е наред но тази прекалена радост ме притеснява-и то като че ли от нищото се радва

# 196
  • Варна
???????????????????????

Нещо не схващам поста ти, изобщо не е за тази тема. Има си такава за хиперактивни деца ако искаш се обърни към тах.

# 197
  • Варна
Да видях я извинете..........но т.к. ще я водя при д-р Делегиева исках и тук да се обърна........все пак си глътна езика и малко си промени настроението след това- казаха ни да я заведем на невролог

# 198
  • Варна
Ами да хубаво би било да ви види невролог. Преди да си глътне езика детето удряло ли си е някъде главата?

# 199
  • Варна
тя всъщност бягаше и падна по едно нанадолнище -падна по корем не по глава-като я вдигнахме  тя проплака и в следващия момент се отпусна , забели поглед и .....мъжъ,и и бръкна в гърлото и и изкара езика............от там нататъка е такава

# 200
  • Варна
Падането може да има голяма връзка с това което се е случило, от сърце се надявам всичко да е наред.  Hug Hug Hug

# 201
  • Варна
Чесно да ви кажа тя вече се укроти...забранила съм взякакви подскоци и като я пуснах навън с децата си бепше същата никаква промяна. Ние мислим че е такава от скука в къщи т.к. вече 3 год се гледаме в къщи тя не ходи на градина и вече я избиват "лудите". Като я изведох направо светна
Мъжът ми обаче се притеснява т.к. всичко стана в неговите ръце и ще идем на невролог

# 202
мили мами , никога ама никога не водете децата си при така наречената д-р РАЛЧЕВА ! Тя не е човек , а камоли доктор !Преди време тя лекуваше сина ми в продължение на две години  то не бяха изследвания лекарства...вярвах и безрезерво докато един ден не ми каза,че детето ми има психически отклонения  и никога няма да бъде едно нормално дете и трябва да се замисля къде да учи  и какво ще работи за бъдещето му  бях потресена .... и повече никога не стъпах при нея ! Но най- лошото е ,че през тези две години  с изследвания тя не откри,  че сина ми има хидроцефалия и сега след 15 год. съвсем случайно открихме тази коварна болест в доста напреднал стадй да не казвам ,че хванахме последния влак... .Всички доктори са потресени от немърливостта на Ралчева Незнам защто не и вземат дипломата за доктор ,тя не я заслжава!

# 203
  • Варна
Ясно ни е за Ралчева, кой знае още колко объркани деца има като вас, тя е чудовище, хиляди пъти съм го казвала и на пътя си не искам да я виждам. Дано поне успеете да овладеете положението. И аз съм чудила какво ли трябва да се направи че да и забранят да практикува и без това нищо не разбира, по добре да си седи в къщи.

# 204
  • варна
 Алба, а посетихте ли неврохирург, сложихте ли клапа? А Хидроцефалията и от личния лекар е останала незабелязана явно. Confused

# 205
  • Mediterraneo
С интерес изчетох темата, благодаря за всички споделени мнения.

Предстои ми да водя на невролог бебето, което е на 6 месеца. Нямаме никакви от споменатите в темата проблеми, слава богу. Но ни притеснява( мен и педиатърката), че на 6 м. все още няма опора на крачетата си. Преди 2 месеца имахме преглед при невролог, но ще търсим и второ мнение вече.
Ориентираха ме към д-р Щилянов, стискайте ни палци всичко да е наред  Praynig

# 206
  • варна
 Тарталета на 6мес .не е задължително да има опора на краката ,ама посетете невролога, той ще установи дали има проблем някакъв. Peace

# 207
  • Варна
Здравейте! Моите деца се родиха в 30 г.с. и предполагам се досещатe, че имахме много проблеми поради ранното раждане. В епикризата им пише, че са родени в тежко депресивно състояние, бяха на апаратно дишане, имаха кръвоизливи в мозъчетата, ретинопатия и т.н.  В първите месеци след изписването поради препоръки на неонатолог успяхме да направим няколко дневни масажи-рехабилитация. Децата се развиваха спрямо коригираната им възраст. Поради кръвоизливите, които имаха бяхме притеснени и от много мислене преди 8-9 месеца ги водихме при д-р Йолова. Но не ми хареса нито отношението й към мен като майка нито пък прегледа. Тук прочетох и нещо познато. Препрати ме да направим еди къде си  ехография понеже тя не вярвала на трансфонтаниалната ехографията на д-р Ангелова от АГ-то. Изпрати ни при доц. Балев, също получих лошо отношение. Както и да е. Бяхме решили да ходим при д-р Щилянов но като прочетох, че много се чака и т.н. Така, че вчера решихме и отидохме на преглед при д-р Делеганева. Надявам се да е добър невролог понеже това което ми каза ми хареса. Според нея децата се развиват нормално. Исках само да споделя, че тя е единствения лекар досега, който изчете епикризите на децата. Не игнорира ехографията от АГ-то, дори се опита да ми обясни някой неща по нея. После разчете ехографията и на доц.Балев. Без да я питам нищо също ми обясни, че най-вероятно "големия" череп на Зоя е по-скоро някаква наследствена черта и най-малко вероятно - рахит. А доц.Балев когато бяхме за ехография преди 8 месеца така грубо ми викаше - вие не виждате ли, че главата на това дете е голяма, не я ли следите и т.н. А точно тогава всеки месец ходихме при неонатол - там също ги мерят, теглят, преглеждат. Всеки месец ходихме и при личната ни педиатърка и т.н.  Хайде да не прекалявам с поста. Искам само да кажа, че съм доволна от прегледа на д-р Делеганева и ако някой се интересува в момента прегледа е 30лв.

# 208
  • Варна
Извинявайте, наред с другите правописни грешки съм сгрешила и името. Поправям се - д-р Делиганева

# 209
  • Mediterraneo
Темата така и така е повдигната, да споделя мнение за Щилянов. Ами много съм доволна. Много подробно ме разпита, за да свали анамнезата, много обстойно прегледа бебето. Назначи ни ТФЕ, като даде препоръки за две места, но аз реших да си го правя в Шумен.
На втори преглед, слава богу, не отидохме, понеже след назначената рехабилитация детето не само настигна връстниците си относно физическото развитие, ами дори и надмина голяма част от тях.
Но мога да препоръчам Щилянов като детски невролог. Много е важно и че работи по ЗК.

Общи условия

Активация на акаунт