Препоръка за невролог варна

• 232 450
  • 316
  •   1
Отговори
# 210
Тарталета, много се радвам, че сте останали доволни от Щилянов. Явно си е взел бележка от прочетеното по форумите и може би си е променил маниера на работа.
Случано се зачетох в темата, но много от отзивите съвпадат с моят опит с него - водих сина си, когато бе на 7 месеца, през далечната 2005 г. Чакахме повече от половин час рпед кабинета му, след това вътре в кабинета го чакахме да се наприказва по мобилния -имаше спешен разговор с негов приятел ИТ специалист, който очевидно се очакваше да му направи компютърна конфигурация ooooh! самият преглед отне 10-тина минути, без да погледне детето, без да зададе допълнителни въпроси към нашето "изложение". Назначи ЕЕГ, ама "то това дете много малко и май няма шапки такъв размер" и предписа "при температура 37 градуса веднага давате температуропонижаващо". Осмелих се да попитам дали състоянието му е фебрилен гърч, той отгови: "ми какво да бъде". Да се чудиш да се смееш ли или да плачеш....

KAPO, би ли могла да дадеш координати на тази д-р Делиганева? Благодаря!

# 211
С това мога да помогна в момента за д-р Делиганева:

1. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=395678.0
2. http://www.svetamarina.com/article19.php
3. "д-р Делиганева - МБАЛ,,Света Марина" - Детско отделение 5ти етаж, тел. 052/302851-55 вътр. 250, 259"

# 212
Д-р Делиганева е в отпуск и ще бъде на работа в ,,Света Марина" в края на декември.
Там ще ви посрещне д-р Ралчева  Mr. Green
Но всяка събота д-р Делиганева е в детския медицински център  Flutter

# 213
Здравейте, ако някой му трябва специалист детски невролог- Терапията - доктор Делиганева и Доктор Ралчева. но моите везни клонят към доктор Делиганева. Имам лични впечатление за отношението й към децата.

# 214
Миналата година водих дъщеря ми при Щилиянов. Чудя  се тази при него ли отново да я заведа или?
Моля посъветвайте ме нещо.
Една позната ми предлага Ралчева, ама като чета тук......и се разубеждавам.

# 215
  • Варна
По добре иди при Щилиянов и Делиганева, ама при Ралчева недей. Отвратителен човек и лекар е!

# 216
Д-р Делиганева, ще излиза в отпуск, ако желаете потърсете я в понеделник и се уточнете.

# 217
Здравейте,
има ли някой координати на д-р Ралица Делиганева-детски невролог, от всичко което четох за невролозите във Варна, за нея има най много и най добри отзиви, за съжаление в интернет дава имформация че работи в МБАЛ Св.Марина, но когато се обадих там за да запазя час ме отрязаха, че там такъв лекар няма и не могат да ми дадат никаква информация. Благодаря предварително на всеки, който може да ми помогне с информация!

# 218
След 24ти октомври, д-р Делиганева ще е на работа. Сега е в отпуска и извън града.

# 219
За д-р Делиганева ви съветвам да отидете направо в УМБАЛ Св. Марина на 5 етаж. Като застанете с лице към средните асансьори на етажа се пада вдясно коридора... Правили са ремонт явно, има бяла дограма на входа на отделението - оттам пак вдясно по вътрешния коридор и се огледайте за кабинета и -има табелка с името и. Ако не, питайте някого - мисля че всеки ще ви каже къде да я намерите.

Имам и телефона - на който му трябва да ми пише на ЛС.

# 220
Др.Делиганева ,когато детето ми беше на 7 месеца, "пророкува" ,че то ще се забави с развитието си-че по-бавно ще проходи ,че най-вероятно ще има и други неврологични проблеми и т.н. Тогава то седеше стабилно,беше контактно,изпълняваше прости команди като "дай" и т.н..Постави му ЦКС 2 степен.Пропълзя на 9 месеца,проходи точно на година,сега на 1год и 9 месеца тича,катери се по стълби,нон стоп прави бели,фината му моторика е супер,играе си с деца,говори-ползва поне 100 думи,от около месец-два прави прости изречения-т.е. развива си се съвсем в норма. Изводите оставям на вас -дали да не потърсите компетентно мнение другаде. Peace

# 221
Привет на всички варненци!
Топла, топла новина, вече си имаме втори дипломиран детски невролог!
Д-р Ралица Делиганева е нашия нов тесен специалист!  bouquet

# 222
Здравейте,
обръщам се с въпрос към вас - трябва ми детски невролог във Варна по Здравна каса.
Синът ми от време на време примигва с едното оченце, ако е изнервен и подсмърча..
Ходихме на очен лекар първо, проблем с очите няма и ни дадоха направление за детски невролог.
Направих отчаян опит да запиша час при Щилянов, но той не работел със ЗК до края на годината, а направлението трябва да уползотворим до 10-12.01.2012.., ще записва часове по ЗК след 3.01, но не знае за кога ще има часове по ЗК ooooh!

Делиганева работи ли по ЗК? Какъв е реда на записване при нея за след НГ и все пак преди 10-12. януари

# 223
Д-р Делиганева не работи все още по здравна каса.
Освен д-р Ралчева, но едва ли ще има свободни часове до тази дата, опитайте все пак.
Добре е да си направите едно ЕЕГ!

# 224
Здравейте,
обръщам се с въпрос към вас - трябва ми детски невролог във Варна по Здравна каса.
Синът ми от време на време примигва с едното оченце, ако е изнервен и подсмърча..
Ходихме на очен лекар първо, проблем с очите няма и ни дадоха направление за детски невролог.
Направих отчаян опит да запиша час при Щилянов, но той не работел със ЗК до края на годината, а направлението трябва да уползотворим до 10-12.01.2012.., ще записва часове по ЗК след 3.01, но не знае за кога ще има часове по ЗК ooooh!
Делиганева работи ли по ЗК? Какъв е реда на записване при нея за след НГ и все пак преди 10-12. януари

Октомври месец дъщеря ми беше с направление при него, много страно , че вече не работа  newsm78 Ти къде звъня и той ли ти го каза?  newsm78 Според мен те подписват договора с касата за една година.....

Общи условия

Активация на акаунт