Препоръка за невролог варна

• 232 395
  • 316
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
На нас Литвиненко последно като ходихме ни каза че няма смисъл да правим ЯМР или КТ, защото картината била ясна и няма какво друго да ни покаже някое от двете изследвания, ами само допълнително щели сме да облъчим Иренка и да я мъчим излишно с упойка, пък и при нас упойките не са много препоръчителни, че не се знае после какво ще стане.
nikiki вие тая седмица ли щяхте да правите пак еег и ямр.

# 76
Аз при Щилянов се отказах да ходя,тей като педито един път не успя да ни даде направление всеки път сме си плащали и за какво той нищо не казваше....последния път каза,че било божа работа е за какво ме караше да ходя всеки месец и да повтаряме едно и също.. ямр тук в Добрич го гледа една невроложка,защото тя беше дала направлението е горката нищо не можа да разбере и съответно като край каза,че се съмнява,че малкия мозък бил мн надолу,но все пак трябвало да провери??Тоест незнае нищо.Щилянов също го гледа ии незнам защо ни накара да правим еег и ямр като нищо не показва единатвено това,че при разждането е липсвало въздух и от тази липсва има увреждания в мозъка уж...

# 77
  • Варна
Здравей enco и добре дошла в темата ни. Разкажи ни повече за детето ти. Точко какво му има, как е започнало всичко. Още много ще се сблъскваш с такива неща.

# 78
enco,a не ви дадоха разчитане на ЯМРто!

# 79
Точно какво му има ли в известен смисъл има нещо,но незнам какво тази диагноза като дцп не е диагноза пък и аз отричам да е това пък и не могат да докажат,че всички сигнали идват от главата..от ямр е аноксична-хипоксимична увреда в резултат на пролонгирана хипоксия това аз не разбирам какво означава..Щилянов каза,че имал мн проблеми,които трудно щели да се оправят,но за мен неговото мнение нищо не означава вече..всички да си гледат работата..в Токуда уж имало доктори ама и там се съмнявам единствената ми надежда вече е да го заведем в Германия.Като стигнем до въпроса какво може да се направи за него "те" казват ами масажи,мен не ме оправа това..ами ако има нещо счупено или разместено докторите не могат да го открият и затова тяхната наука да си я заврът някъде има хора,които се занимават с това цял живот и само с пипане разбират какво има,а те говорят по книга и никога няма да кажат ами изместена е ръката или опашката е обратно или са го изпуснали при раждането има много много неща.Последно се сещам какво ни беше казала "една уж докторка" гледайте сега да го накарате нещо да прави,че след 1-2 месеца свърши вече е кажете ми мили читатели какво е това?Свърши живота му ли няма време да бързаме??/

# 80
  • Варна
enco не пишеш точно. Знаем че си изнервена и може би уплашена и притеснена от това което става с детето ти.
Но ти не споменаваш нищо, нито колко е голямо, нито с точност какво се е случило, как се е случило- по време на раждане ли, как си раждала и т.н. ДЦП е диагноза може да е в различни степени, може да е лека, умерена и тежка форма. С рехабилитации може да се постигне много. Детето ти може да физически добре, но това няма нищо общо с неврологичния му статус. Моето дете също физически е много добре, но неврологично имаме проблеми. Детето ти изостава ли умствено и двигателно, какво може да прави? Явно никой не ти е обяснил като хората за какво става въпрос, как така ако има счупване или разместване от това не може да има дцп и ако има такова колкото и да плюеш лекарите те щяха да забележат, но едно счупване или разместване няма нищо общо с мозъчните проблеми.
И понеже пишеш че не знаеш какво означа хипоксия аз щети кажа Хипоксия е недостиг на кислород в тъканите, при хипоксия дишането е затруднено и мозъка страда от недостиг на кислород, а щом мозъка страда от това, част от мозъчните клетки умират от недостига на кислород.
Щом детето ти е имало хипоксия явно мозъка е страдал и от там са проблемите, но при всеки е различно ако се занимавате достатъчно с детето може всичко да мине по леко. Ако проблема е в мозъка и на Марс да отидете никой нищо няма да може да направи, никой няма да се навие да оперира, защото и да искат не може. Също щом са ви казали че имате или ще имате дцп, значи имате неврологичен проблем, а не счупване или разместване.

# 81
Изглежда сме на съвсем различни вълни нямаме общ език няма смисъл да се продължава дебата.

# 82
Погледнете ,какво откриват днес във Варна! Peace

http://www.zdrave.net/Portal/News/Default.aspx?evntid=a10tQwu3wGM%3d

# 83
И аз да се включа в темичката макар и късно
Моето дете е със спина бифида окулта и ходим при д-р Щилянов. Доволна съм.Нямам лоши впечатления за него. Обръща ни голямо внимание /щом по един час седим на преглед/ обяснява ни подробно всичко. Единствения проблем му е че е много ангажиран , има доста пациенти. И погледнато реално ако не е добър специалист нямаше да има толкова хора при него. Момичета винаги има доволни и недоволни то е ясно.

# 84
  • варна
  Ваня, на едно от тези чудеса направихме скенера на Боян миналия месец. Наистина има голям ремонт и нова техника в Св.Марина.

# 85
  • Варна

Това е много хубаво, имахме нужда от такова нещо. Peace

# 86
  • Варна
И аз да се включа в темичката макар и късно
Моето дете е със спина бифида окулта и ходим при д-р Щилянов. Доволна съм.Нямам лоши впечатления за него. Обръща ни голямо внимание /щом по един час седим на преглед/ обяснява ни подробно всичко. Единствения проблем му е че е много ангажиран , има доста пациенти. И погледнато реално ако не е добър специалист нямаше да има толкова хора при него. Момичета винаги има доволни и недоволни то е ясно.

Добре дошла в нашата темата. Разбира се, че винаги има доволни и недоволни пациенти от всички лекари. Аз съм писала по дол, че при Щилиянов съм ходила веднъж и не мога да правя кой знае какви изводи за него. Но за другия ни невролог във Варна нищо хубаво не мога да кажа.

# 87
  Ваня, на едно от тези чудеса направихме скенера на Боян миналия месец. Наистина има голям ремонт и нова техника в Св.Марина.
За тия чудеса зная от близо 2 месеца ,но официално нищо не се знаеше ,така ,че вече е факт!

А за лекарите ,все пак не са богове. Но всеки е помогнал на някой и може да се каже ,че е сътворил едно малко чудо!
Ние сме хората ,които си решаваме при кой ще ходим! Peace

# 88
Аз направих своя избор!И вече свиквам с мисълта, че Дели е пред-личната ни лекарка.За всичко се консултирам с нея и се радвам, че я има! Heart Eyes

# 89
  • Варна
Аз във Варна се доверявам изцяло на двама лекари, една е личната ни доктор Балтиева, другата е доктор Желева, тя също много помогна на Ирена. Също много ми помагат и лекарите в интензивното отделение в Терапията, но гледам по рядко да ги притеснявам.

Общи условия

Активация на акаунт