Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за участието в срещата?
Къде се намира парк Заимьов?
Какви са опциите за резервации на ресторанти за среща?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за участието в срещата?
-
Къде се намира парк Заимьов?
-
Какви са опциите за резервации на ресторанти за среща?
При търсене на места за среща, участниците се сблъскват с изисквания за депозит в различни заведения. Например, в Добро се изисква депозит от 100 лв., в бирария Дондуковъ на бул. Дондуков - по 5 лева на човек. Тъй като времето напредва, търсенето на предложения за места без изискване за депозит нараства.
-
Какви са препоръките за използване на йод по време на бременност?
-
Какви са мненията за посещението на заведения в неделя следобед?
и т.н
,че направо се топим.След обед ще ходя да купувам сандалки на дъщеря ми,още не са им заредили нови модели може ли да си представите,кога ще стане на зима ли и аз незнам
.И сега това ни е голям проблем има едни дето са по 50 лв,ама няма как да стане това за едни сандалки да дам толкова пари а тя да ги носи 3 месеца тия хора са се побъркали,то хубаво ,че са български ама чак пък толкова............
Днес най-после заваля и е прохладно

ужасно е.Глезените ми се надуват.
И в началото тя пита: "Предполагам знаете какво очаквате?" - И аз: "не", ами: "момченце", и нашият само това чакаше, ухилен до уши: "Аз мисля да изчакам отвън" и излезе, не можах да го убедя, че няма да види нищо страшно. Сигурно бяхме първият такъв случай на докторицата
, плодове и зеленчуци предпочитам
пак ще се включа