ОКТОМВРИЙКАТА е във дилема, чуди се за името на бебчо и за тема...

• 10 288
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
Ееееееееее понаспали сте се гледам Mr. Green
Аз сега съм се захванала да чистя и пера ,че събота и неделя ще ходим на гости на мама имат панаир.Ама нещо ме заболя корема докато тупах и седнах малко да ми отмине ,че стартирам  wash newsm79 hangи т.н
При вас гледам е хладничко за което ви завиждам искрено,снощи имаше буря при нас с градушка малко валя и дотам.Днес пак е напекло едно  grinning039,че направо се топим.След обед ще ходя да купувам сандалки на дъщеря ми,още не са им заредили нови модели може ли да си представите,кога ще стане на   зима ли и аз незнам newsm78.И сега това ни е голям проблем има едни дето са по 50 лв,ама няма как да стане това за едни сандалки да дам толкова пари а тя да ги носи 3 месеца тия хора са се побъркали,то хубаво ,че са български ама чак пък толкова............
АЙде оплаках ви се вече мога да си продължавам чистенето

# 46
Здравейте Simple Smile Днес най-после заваля и е прохладно Simple Smile
Гледам, че си говорите за качване на кг. Ама вие всичките сте едни такива слабички, чак не знам от какво се притеснявате  newsm78 Гледайте да не се ограничавате от храна, аз вчера си говорих много по темата с моя доктор. Белтъчините за абсолютно задължителни за нас, от тях се изгражда бебето. Така че много мляко, яйца, сирене, месо. От растителни продукти просто несе получава Wink

# 47
gery_roz и аз съм същата като теб, вече няма грам търпение. Ти от колко часа беше при Марков?
ina.gg, аз от няколко дена започнах всяка сутрин а да пия чай с мед и лимон и се чувства доста по-добре като цяло (не, че съм била болна), дава тонус. Успех на прегледа довечера  Hug

# 48
Добро утро и от мен.

Крисси аз също съм качила 8 кила откакто забременях,
но основно съм ги трупнала на корема. Относно подуването на краката
аз имам същия проблем, но мисля че е нормално. Забелязвам, че когато ходя повечко пеша
се подуват доста, но имай предвид че все още си ходя на токчета.

Пожелавам Ви усмихнат ден.

# 49
Сев от 14 часа съм уф направо на себе си се дразня чак ме боли толкова нямам търпение hahaha hahaha
Мими аз хич не съм от най слабичките а по принцип не мога да се лишавам а и съм пощелива ама то нище не ми се яде ужас а за сирене ям по 0.500 за 2-3 дни Grinning

# 50
r_adi, ох мислех, че само аз вървя с това темпо Hug Блазе ти за токчетата.Аз ен  мога отдавна на тях.Дори като си седя отичам ooooh! ужасно е.Глезените ми се надуват.

Мимисофия
, мила аз знам че са полезни нещата, които си изброила, но месо ям много малко.Преди много ядях..а сега не ми върви много.. Sick

# 51
  • София
Kpuccu, това със задържането на вода не е хубаво, питай твоя доки какво да правиш, че като напреднем и ще се подуваш още повече....може и на кръвното да ти се отрази!
Severinka,  gery_roz, двете сте едни нетърпеливи сладурки, има да ни разказвате утре, дано не видите пишки и да   Hug
ina.gg, те вирусчетата нямат почивен ден! Повече чай с мед и лимон, ако не ти помогне за гърлото си купи Прополки!

# 52
Гледах ви тия дни коремчетата и днес и аз си сложих снимка в албумчето  Laughing

# 53
Kpuccu, това със задържането на вода не е хубаво, питай твоя доки какво да правиш, че като напреднем и ще се подуваш още повече....може и на кръвното да ти се отрази!
Severinka,  gery_roz, двете сте едни нетърпеливи сладурки, има да ни разказвате утре, дано не видите пишки и да   Hug
ina.gg, те вирусчетата нямат почивен ден! Повече чай с мед и лимон, ако не ти помогне за гърлото си купи Прополки!

Питах вече..нормално било..просто било до организъм.Моя е такъв.Кръвното ми е 90/50

# 54
  • София
Здравейте
Днес бях на лекар, видяхме бебчо. Пораснал е много - вече е 12.3 см. Но не можахме да видим пола явно е срамежливичко Wink Нищо на 10 юни при Марков сигурно ще се разбере. Иначе махаше краченца и ръчички. Аз все още май не го усещам, но има време. Лекарката каза,че ми е ниска плацентата, но имало време и можела да се вдигне. Забрани ми всякакви физически натоварвания и ми изписа витамини. А каза ми и за БХС, но аз реших да не го правя заради фалшивите резултати. Мисля,че всичко ще е наред.

За срещата може и да дойда надявам се ако не изникне нещо непредвидено, така че за сега ме бройте Simple Smile
Лек и усмихнат ден!

# 55
Дзак! Simple Smile Инче слагай сини гащи, предния месец не беше 100% затова и нищо не казах с тайната надеждичка, че може да е кукличка, но...вчера д-р Димитрова бе категорична! Естествено, че надеждата умира последна де, но както всички казваме да са ни живи и здрави пък дали момченца или момиченца - разлика няма Simple Smile Сега отчет за прегледа - мисля, че разковничето при Димитрова е да не е само ФМ, а и комбинирано с 3Д. ФМ наистина трае м/у 5-10 минути и както се знае струва 50 лв. Ние платихме 80 лв., гледа ни около 30 мин., отговори на вълнуващите ме въпроси и ни направи запис на CD. Всичко с бебчо е ОК. Развиваме си се добре, Инче и термина ми промени 10.10.08. Доста я измъчи нашият шавливко, само в началото беше кротичък и после поне 3 пъти се извъртя, като накрая се обърна с лице към плацентата, надупи се и.... все едно ни каза "Досаждате ми, забравете повече да се покажа" Laughing Та момичета доволна съм от прегледа и щастлива, а сега да ви споделя реакцията на таткото. И там голям смях Laughing Аз нали сънувах един сън с бебчо миналата вечер( по скоро кошмар) и като му показах снимките от 3Д в интернет, категорично беше против да правим тези снимки, едва го кандардисах с условието, че той няма да гледа JoyИ в началото тя пита: "Предполагам знаете какво очаквате?" - И аз: "не", ами: "момченце", и нашият само това чакаше, ухилен до уши: "Аз мисля да изчакам отвън" и излезе, не можах да го убедя, че няма да види нищо страшно. Сигурно бяхме първият такъв случай на докторицата LaughingПосле като излезнах седи като посаден сред цяла стая с бременни, ама аз бях толкова щастлива, че нямах сили да му се сърдя, че абдикира от прегледа Grinning
Честито на всички разбрали цвета на гащите, за кг. аз съм + 4 кг., ама месо много не ми се яде Sad, плодове и зеленчуци предпочитам Simple Smile
Спирам, че стана много дълъг пост. Ако нещо съм пропуснала, в което не се съмнявам,  Peaceпак ще се включа Hug
Хайде лек прохладен ден!

# 56
 gery_roz,МНОГО СЕ СМЯХ ЗА ОНОВА С ПИШКАТА.нАПОМНЯШ МИ ЗА МЕН ,ПРЕДИ 5 ГОДИНИ В 8 МЕСЕЦ:ДОКТОРКОТА МЕ ГЛЕДА НА ЕХОГРАФА и казва "виждам тестиси" аз възкликнах "Ми-и мойта майка всичко купува в розово ,ах ужас".Сега не мога да си представя да имам момиченце.Няма значение ,ще ги обичаме и ще си ги гледкаме по един и същ начин...
Kpuccu,аз пък ходя само на токчета, защото така не ми се набиват краката,но събота обикновено съм спортна с маратонки ,маркови,предназначени за бягане и ако знаеш после как ме болят краката!
Ти обичаш ли да ядеш солено ?Нали знаеш ,че трябва да го избягваш?Изследване на урината правиха ли ти ?
Аз съм качила 3-4 кг.,но ужасно много ме притеснява тази тема ,съобразявам се до колкото мога:без сладолед и шоколадови неща,после ще сваляме заедно ...

# 57
  • София
Здравейте!

Благодаря Ви за хубавите пожелания! Hug

Много хубави новини от прегледите! Peace

Аз засега съм качила 3 кг., но месеците с голямо наддаване предстоят.И на мен не ми се яде много месо, хапвам повече постни неща. А картофи хапвам в промишлени количества. Blush

Сиси, браво, честити сини гащи!

# 58
ssissi честити сини гащи, мила. Радвам се че Димитрова не те е претрупала. На мен даже не миказа колко е голямо бебето... и кога ми е термина дори... което ме изненада много. Но поне при теб е минало добре  Hug

За килограмите не знам как се движа, утре съм на ЖК в поликлинката, там се меря, че на всеки кантар на който се кача ме дава различно, та там поне отначало лекарката УЖ си записва в картона... пък да видим.

# 59
  • София
Сиси, честито ти мъжле, много се радвам, че не си имала отрицателни емоции с Димитрова! чакох с нетърпение да пишеш как е минал прегледа! Сега трябва и именце да му измислите с таткото!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт