ОКТОМВРИЙКАТА е във дилема, чуди се за името на бебчо и за тема...

• 10 282
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравейте, мамчета! Simple Smile
Много се радвам, че сте си изкарали добре на срещата (след малко ще разгледам снимките). И изключително много съжалявам, че здравословното ми състояние ми попречи за втори път да се запозная лично с вас Sad
Искам да ви кажа да не се карате за мястото на срещата, защото което и място да изберете все за някой няма да е много удобно. Затова има гласуване, за да  се съобразяваме с мнозинството - демокрация отвсякъде Peace

Моето съкровище започна всеки ден да ритка и то все по-осезаемо. Даже нашия татко го усети през коремчето. Много мило ми става, когато усетя бебочето. А онази сутрин така се преметна, че ме събуди Crazy

Аз си полежавам, пия си магнезия, чета списания, ровя се в нета и се надявам времето да лети по-бързо.

# 256
Моето съкровище започна всеки ден да ритка и то все по-осезаемо. Даже нашия татко го усети през коремчето. Много мило ми става, когато усетя бебочето. А онази сутрин така се преметна, че ме събуди Crazy

Аз пък до момента и едно движение не съм усетила, почвам да се чудя вече  newsm78

# 257
  • София
Мими, не се притеснявай, ритниците при мен започнаха изведнъж. Може и да са те ритнали нежно но да си била заета с работа и да не си усетила. Обикновено трябва да съм легнала с ръка на корема. Поне първите ритничета бяха толкова леки, че без ръка на корема трудно бих ги разпознала. Но към 19-20г.с. го дават като времето в което бебчетата се усещат за първи път. Аз мисля, че го усетих по-рано заради предната плацента.

Гледах ви снимките. Много сте лъчезарни и готини. Hug

# 258
Здравейте, мамчета! Simple Smile
Много се радвам, че сте си изкарали добре на срещата (след малко ще разгледам снимките). И изключително много съжалявам, че здравословното ми състояние ми попречи за втори път да се запозная лично с вас Sad
Предлагам следващата среща да е на гости на Mylili  Wink
Сериозно сега, гадно е да се чувстваш самотен и да скучаеш по цял ден, макар че усилието си заслужава  Hug

# 259
  • в здрача
Момичета, много сте напреднали в страниците за няколко дни. Ние латексирахме хола този уикенд и сега всичко ме боли.

Разгледах ви снимките от срещата - много сте хубави всички! И естествено за да не остана по-назад си качих и аз коремчето и малко снимки в другия албум.

# 260
Ние пък днес явно сме се активизирали и от сутринта риткаме... Явно си правиме седмичната физ-зарядка)))

Момичета, предлагам, ако някоя от вас е решила къде да ражда да каже(на лична), за да добавя срещу всяко именце и мястото. Добавила съм и някои интересени линкчета. Като намеря, "открадна" още ще ги сложа отпред.  Laughing

Айде може и да гласувате за новото име на следващата ни темичка.

Последна редакция: пн, 26 май 2008, 13:15 от ina.gg

# 261
Инче, аз за болница още облислям, ама може да сложиш до името ми и предполагаемото име на бебка - Михаела. Името подлежи на корекции  Laughing

# 262
Ох..как хубаво хапнах...бяхме в едно страхотно заведение със още по-страхотон обедно меню Laughing

Инче,
на мен ми пиши ВМИ Пловдив за раждането Peace Радвам се, че усещаш бебока Hug

# 263
Здравейте момичета, супер стееееее, гледах снимките Laughing
Много съжалявам, че не успях да дойда Sad, но точно тогава трябваше да ида на БЧК, нали и тая пущина трябва да изкарам ( цели 4 час #Crazy и 24 лева ), преди да подам документи за книжка #Cussing out Видях че сте качили и други снимки, страхотни дечица имате мами, да са ви живи и здрави и много да ви радват  bouquet
Манана страхотен малък мъж имаш Wink за киселините те съветвам да ядеш по лъжичка пудра захар, повярвай ми много помага, сестра ми сега е в 8ми месец с ужасни киселини и само това я спасява.
Северинка и Сисанка, честити ви розови дрешки  bouquet
Гледам дамите вече станали 17, има време още да се разкрият Hug Peace
Утре съм на ФМ при Марков, нямам търпение да го видя моя малък подритващ ме мъж. Успешен ден на всички  bouquet  bouquet

# 264
  • София
Манана, супер идейка!  Simple Smile Ако можех и сладкиш бих ви направила, толкова сте готини Hug

Току що една приятелка много "тактично" ми разказа две гадни историйки за други мами. #Cussing out Абе от това ли имам нужда в момента?!

# 265
Манана, супер идейка!  Simple Smile Ако можех и сладкиш бих ви направила, толкова сте готини Hug

Току що една приятелка много "тактично" ми разказа две гадни историйки за други мами. #Cussing out Абе от това ли имам нужда в момента?!
Лили каква е тази приятлека дето ти разказва гадни историйки Shocked и то точно когато си в такова състояние #Cussing out

# 266
  • София
Мили момичета!
Изглеждате страхотно на снимките от срещата. Сигурна съм и че е било много приятна ...
Аз за мое голямо съжаление не дойдох, защото ме заболя гърлото /изведнъж както си гледах телевизия предната вечер/ и ... хрема и главобол.
Не беше никак разумно да се появявам при вас.

Дано до следващата среща всичко е наред, много искам да се запознаем на живо. /Инка, съжалявам, наистина много!/

Хубав ден на всички!
Само положителни мисли и емоции!

# 267
  • Lovech
Здравейте, много хубави снимки, радвам се, че сте си изкарали весело.
Инче, на мен за име ми напиши Теодор или Даниел, защото все още съм в процес на колебание, а за болница - МБАЛ-Ловеч, аз тук нямам кой знае какъв избор.
Честито на мамите, които знаят пола на бебенцата.
не се сещам друго за сега, гласувам за име на тема и отивам да работя.
До скоро и приятен ден.

# 268
Здравейте, мили бъдещи мами  Hug!
Благодаря ви за подкрепата и стиснатите палци! За жалост трябва да напусна отбора на октомврийките.
Цялото семейство много искахме това бебе, но не се получи....... Щеше да е момиченце. Все още не знаем защо я изгубихме, но като излязат резултатите ще сме наясно. Физически съм що годе добре, но като видя бебче и текват сълзите...... точно започнах да я усещам и вече я няма.
Не искам повече да ви разстройвам, но ще ви помоля следното: Грижете се за себе си, не се преуморявайте и не се ядосвайте, защото живота на бебчето ви зависи от вас!
Надявам се след време да имаме още един шанс и си обещавам, че в ежедневието ми няма да има нищо по-важно от бременността ми.

Стискам палци всичко с вас да е ОК, да се радвате на лека и красива бременност и октомври да гушкате приказните си пухкави бебета.

# 269
  • София
Мила Анджи! Прегръщам те много силно и ми е много мъчно, че така се получи при теб...! МНого силно се надявам, че ще преодолееш мъката и ще имаш втори шанс след малко време да се присъединиш към нас. Дано си загърббила всичко лошо в живота и да дойдат по-светли и весели дни за теб и семейството ти. Знам, че и те ще те подкрепят, но знай, че имаш подкрепата и силната позитивна енергия на всички момичета тук във форума! Горе главата и гледай напред!

Общи условия

Активация на акаунт