ОКТОМВРИЙКАТА е във дилема, чуди се за името на бебчо и за тема...

• 10 272
  • 296
  •   1
Отговори
# 240
Аз да се извихя, че хе дойдох.
Пък аз реших, че си се преместила изцяло при септемврийките  Wink
Даже и другите подлъгах  Blush
Бъдещи мамчета аз ви пожелавам лека нощ, че утре ме чака работа, а и не знам малкия талибан колко пъти ще му шукне да ме буди и да вика "Мама бууу" (разбирайте искам да се возя в колата"  Mr. Green)

# 241
Фийл_Ю как са нещата при теб?

# 242
Фийл_Ю как са нещата при теб?

Чета и се чудя.... след малко отивам да гледам снимките от срещата  newsm78

Иначе, май ще си имам контракции докрая... като предния път,но не е страшно, просто е по-неудобно и трябва да се съобразявам с това  Rolling Eyes

От утре и аз ще чета и пиша по-рядко, ще форсирам нещата за дипломирането, че на 15 юни Денис го изписват от яслата и няма да мога да пиша... Ще се включвам вечер. Целувки на всички! Heart Eyes

# 243
Добър вечер   bouquet

Хубава срещичка софийски мами  Grinning

# 244
Добро утро  bouquet

Прекрасни сте Софийски мамчета  bouquet Много сте лъчезарни Hug

Хубав ден  bouquet и до скоро Hug

# 245
  • Варна
Добро утро на всички ранобудни!

Тази сутрин се събудих с главоболие... Още не съм се оправила от настинката, излезе много упорита!  #2gunfire

Много се радвам, че срамежливите ни момичета вече почнаха да се показват! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ !!

Мамите с дечица, за 1 юни как смятате да празнувате? Във Варна има страхотен детски кът в морската градина, но обикновено за празничните дни се пренаселва. Децата вместо да си починат и да се радват само чакат по опашки за люлки, батути и др. там неща.  А майките и бащите се изнервят от блъсканицата.. Така че, споделете .. да обменим идеи! Wink

Feel_u, Дени на колко годинки е? Нас ни гонят още от 2 юни от яслата .. чакаме класацията за градина!

Ооооооооооо, трябва непременно да похваля гр.Добрич за прекрасната програма за 24 май!  bouquet
Такова нещо не съм виждала! Страхотна организация! Даже Вали беше очарована..

Приятен ден! Лека работа на работещите мами!

# 246
  • София
Добро утро! Приятен ден и успешна седмица!
Kpuccu, ще чакаме и от вас Пловдивските мами снимки от вашата среща следващата седмица!

# 247
Добро утро и от мен. Лека, слънчева и усмихната седмица    Nature Sunny 

Sunny, снимките са страхотни))) smile3509

Много се радвам, че се видяхме, макар и в такъв камерен състав. И времето беше хубаво, пък и места си намерихме))) Скоро пак трябва да се видим.  Hug

# 248
Добро утро, мамчета! Много сте сладки всички, явно срещата е била хубава. Относно спора, който водихте аз също не дойдох, защото ми беше далече, ако имах кола (или по-точно книжка) щях да дойда, но така трябва да сменя 2-3 транспорта в едната посока и имайки предвид колко често ми пада кръвното се отказах. Но разбира се не се сърдя на никой, че срещата се е провела там. Все пак имаше справедливо гласуване Peace Манана, малкият е голям сладур, ама изглежда все едно блика от енергия и не го сдържа на едно място  Laughing Само ме е яд, че не сте се снимали в цял ръст да ви видим коремчетата.
Хайде хубав ден на всички и спокойна седмица.

# 249
Здравейте сладурки.Много сте сладки на снимчиците.И нас другата седмица ни очаква среща.Ще се запознаем с още две мами Никози и Веси които не успяха да дойдат предния път и така Пловдивския отбор ще се запълни.Силно се надявам и в редиците да бъде и Анджи Praynig
Хубав ден и лека седмица на работещите . Hug

# 250
  • София
Здравейте!

Ще гледам снимките от срещата вкъщи, че в работата нещо не става.

Ние 2 дена бяхме на вилата и в резултат на това Соня се сдоби с кърлеж и снощи ходихме на лекар да й го вадят. Но така е като седя 2 дена на оградата на комшиите, които гледат кози.

И аз съм с едно гадно главоболие от събота насам. От слънцето ми се засилва и едвам го търпя. Просто не ми се мисли какво ще правя цяло лято, пък и на море сме се засилили.

Хубава седмица на всички.

# 251
Здравейте сладурки,
преди да видя снимките да кажа и аз, Инче извинявай че не ти отговорих, но видях неприетото повикване към 20.00ч. Бяхме в Пловдив от събота, решихме го като се събудихме, а там телефоните ги бях зарязала и се бях отдала на релаксиране, та снощи като си затръгвахме и видях - така ми стана криво ooooh!, следващият път Hug
Отивам да погледна снимките, че нямам търпение Hug
Хайде да ни е лека седмичката Simple Smile

# 252
   Добро утро и от мен!
 Ми не се снимахме в цял ръст,защото аз малко закъснях за срещата и момичетата вече бяха седнали,а си мисля че някои от тях още няма какво толкова да покажат Joy(шегувам се разбира се,ама някои мами още изглеждат като преяли за разлика от мен де).Дано другия път се съберем повече момичета и дано уцелим място по-удобно за всички(на мен ми е по-лесно все пак съм с кола) и мога да отида навсякъде стига да знам мястото.
  Лека седмица на всички ви желая!  bouquet

# 253
здравейте мамчета Hug
БРАВО за срещичката Peace снимките са страхотни newsm10
manana да ти е жив и здрав щурчото Hug а това че е лудетина може само да те радва, значи си е едно здраво енергично дете, а какво по-хубаво от това за една майка Grinning моят син е на 10г. а продължава да си е същата лудетина / май те успокоих а Mr. Green/ старите хора казват, че когато детето е щуро, като порасне ставало кротко- е ще видим живот и здраве дали е така newsm78
Желая ви весела, слънчева и ползотворна седмица Hug Hug Hug

# 254
Супер са снимките и времето е било хубаво и вие сте страхотни Hug

Общи условия

Активация на акаунт