ОКТОМВРИЙКАТА е във дилема, чуди се за името на бебчо и за тема...

• 10 273
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
Ето ме и мен Laughing Вчера и днес все съм по разходки.Снощи бяхме и на едно бебе и гледах как се сменя памперс.Много беше хубаво и весело.То е само на 40 дни.Много  ехубаво времето и гледам да не се задържам много у нас.И без това през седмицата не се движа особенно много.

vesi_m
, вярно че с теб сме на една датичка Laughing Много се радвам че и ти ще дойдеш.Пробвай за Делев, може и да има часове.

СРЕЩАТА В ПЛОВДИВ: Миналия път се чакахме на бариерата на паркинга на хотел Тримонциум.Ако искате може и на пощата.Дата остава 2.06 кажете на кое от двете места.

За сега сме:аз, Нинка, Никози, Веси и Зори.Надявам се Анджи да звънне и да е добре ад дойде и тя.нямам новини и не смея да я притеснявам и да и звъня.

Хубав следобед Hug  bouquet

# 226
Ако не ми се идваше нямаше да го правя на въпрос, ама до Подуене айде няма нужда. Що пък да не направим другата среща в Красна поляна, знаеш на мен какво ми е удобно. И все пак аз съм от тези дето не са достатачно богати, не ги издържат мъжете им и ходят на работа. Така, че в събота и неделя ми се налага да си свърша и домакинската работа. Да отделя 2 часа за среща ми е ок ама и 2 часа още за път ми идва в повече. И ако обичаш не ми дръж тоя назидателан тон, аз просто помолих за малко съобразяване.
ooooh! Crazy
Само за инфо - работя, изкарвам повече пари от мъжа ми, пътувам доста по-отдалеч в срлавнение с теб и гледам и дете освен чистенето на къща.
Така че моля те драматичните словоизлияния пред някой друг  Naughty
Иначе срещичката беше страхотна. Радвам се, че се запознах и с други мами, които не бях виждала досега. АЗ ще се старая да съм на линия за всяка среща, защото зная колко много бях изпуснала предния път Hug

# 227
Мими хайде вече стига парка Заимов е доста далечко от Подуене, а и неработещите мами имат с какво да се занимават вместо да си почиват повярвай ми Grinning
Ще се направя на безразлична по въпроса все пак нашата темичка е в раздел отчетни и има за цел съвсем други неща а не да се сърдим и караме за глупости Peace
Ако става въпрос за съобразяване Манана беше с дете което не виждам как щеше да тича по трамвайните линии на Славейков Grinning
Иначе срещата мина страхотно не ни валя дъжд нито имаше буря Laughing
Моля нека запазим добрия тон Hug

# 228
Съни виждам че си на линии качвай снимките Joy

# 229
Съни виждам че си на линии качвай снимките Joy
  Ей сегичка,след малко.Точно това правя в момента Joy

# 230
  А всъщност забравих да питам,в кой албум да ги кача или да създам нов???

# 231
  А всъщност забравих да питам,в кой албум да ги кача или да създам нов???
ми както решиш

# 232
   Предварително се извинявам ако съм объркала някое име,моля поправете ме ако е така JoyНадявам се че ще ми простите,но от първия път никога не запомням имена.Все пак се получи хубава срещичка,наслука за още такива за в бъдеще и още майки да се включват!

# 233
  • София
На мен също ми беше приятно на срещата, трябва по - често да си организираме!
Манана, малкия е много сладък, да ти е жив и здрав!
sunny_77, благодаря ти за снимките, добре че беше ти да документираш, че ние останалите не бяхме подготвени!

# 234
На мен също ми беше приятно на срещата, трябва по - често да си организираме!
Манана, малкия е много сладък, да ти е жив и здрав!
sunny_77, благодаря ти за снимките, добре че беше ти да документираш, че ние останалите не бяхме подготвени!
Blush Hug Heart Eyes
И как да не ме еяд, че и второто ще е мъжко, като можеше една красавица да излезе  Mr. Green

# 235
Да задам един въпрос - Някой знае ли какво става с Еличка мама и ГалинаГ Аз не съм чела доста теми назад, но ми прави впечатление, че напоследък липсват  Confused

# 236
Да задам един въпрос - Някой знае ли какво става с Еличка мама и ГалинаГ Аз не съм чела доста теми назад, но ми прави впечатление, че напоследък липсват  Confused
Еличка май учеше за дипломна работа и каза че чете ама не може да пише така беше последно май newsm78

# 237
  • София/Търново
Аз да се извихя, че хе дойдох.

Ще се направя на безразлична по въпроса все пак нашата темичка е в раздел отчетни и има за цел съвсем други неща а не да се сърдим и караме за глупости Peace
Ако става въпрос за съобразяване Манана беше с дете което не виждам как щеше да тича по трамвайните линии на Славейков Grinning
Моля нека запазим добрия тон Hug

=========

ooooh! Crazy
Само за инфо - работя, изкарвам повече пари от мъжа ми, пътувам доста по-отдалеч в срлавнение с теб и гледам и дете освен чистенето на къща.
Така че моля те драматичните словоизлияния пред някой друг Naughty

# 238
  • София
manana, ти ще си мъжка мама, обградена с много мъжко внимание  Wink ! Полът не е от значение, само да са ни живи и здрави дечицата!  Praynig
Еличка наистина беше казала, че в началото на юни има изпит и предполагам, че учи и за това не пише! Стискам и палци и дано скоро се появи, че ни липсва  Peace, за Галинаг не знам нищо!

# 239
Аз да се извихя, че хе дойдох.
И ние се чудехме къде си пак не успяхме да се засечем Sad

Общи условия

Активация на акаунт