ОКТОМВРИЙКАТА е във дилема, чуди се за името на бебчо и за тема...

• 10 286
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
Айде още едни розови гащи. Честито!

Сев, е дала точното място на парка)))

# 211
  • София
Момичета,някой чувал ли е нещо за Еличка мама? Отдавна не е писала? newsm78
Дано всичко е наред при нея.

# 212
Хей, момичета, много розови гащи са се наброили откакто ви оставих!
Честито на всички-розови и сини! Гери, ако и за другите мами позная, ще се кандидатирам за "Ясновидци" Mr. Green

Анджи, дано е здраво бебенцето! Praynig Притесних се с тия води... Как така са замърсени, не се ли самопречистват някак си.... все пак по-късно бебето дори пишка вътре.... Дано овладеят докторите положението, е затова съм против тези амниоцентези  Confused

Ние днес ходихме на първия си плаж, даже 2 пъти-предиобяд и надвечер. Детето се изкъпа до пъпа в 19 ч следобяд, едвам го изкарахме, поне 20 минути кисна в тая ми ти студена вода. Сега спи като къпан  Grinning

Манана, и аз се надявах да излезе някоя девойка, ама нъц! Даже кръстницата ни, която е ясновидка и която предния път ми каза още в първите седмици, че е мъж и т.н. днес ме видя и каза, че пак момченце вижда /спестява ми триизмерния ехограф/

Момичета, приятна среща утре! Да направите много снимки!  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 25 май 2008, 00:44 от feel_u

# 213
  • ПЛОВДИВ
Тази сутрин аз съм първа! newsm44
Добро утро на всички станали.

Крисси,  да загубих се малко ,но просто на работа нямам никакво време
 за преглеждане и писане във форума,
успявам само да прочета по нещичко късно вечер.
За Делев, ще си запазвам час в понеделник,
тогава ми излизат резултатите от БХС.
Като гледам сме с един термин с теб
и се опасявам дали ще има свободни часове за другата седмица.
Така ,че може и да отида където има свободен час за 3Д или 4Д.

За Пловдивската среща бройте и мен.
А къде сте се срещнали предния път?
Май, само аз не ви познавам?

# 214
  • София
Добро утро, момичета!
Честити принцески на Северинка, мам 79, Сисанка и Гери   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Розовият ни отбор става все по-многоброен. Laughing Явно госпожиците ни са по-срамежливи и не бързаха да се покажат Wink
Момичета, този път ще успея да дойда на срещичката да се запозная с някои от вас  Grinning само ще помоля някой да обобщи последно за парка Заимов ли остава и за колко часа.

# 215
Добро утро и от мен Hug
Значи срещата е дне с от 16.00 в парка Заимов така разбрах аз Simple SmileА къде точно в този парк че на картата дето Сев е сложила ми се видя големичък newsm78

# 216
Намерих прогноза за времето
http://www.weather.bg/bg/fore/karti-sinoptici.php?karta=Bulgaria
Добре изглежда Wink

# 217
Добро утро и от мен.
Честит празник на патерици.
Гери аз ще те взема и ще отидем заедно до парка  Peace Преди да тръгна от вкъщи ще ти звънна, ако ти е удобно ще се чакаме пак на Шел. Иначе там освен Добро, има и "Мис каприз, където винаги май има свободни места  Peace, също така по-надолу по Дондуков има пицария (име не мога да се сетя, но готвят вкусно  Mr. Green).
Искам само да предупредя всички бъдещи мами, че най - вероятно ще видят какво ги очаква след година и нещо - моля не се стряскайте  Mr. Green Принципно децата са любвеобвилни и не са послушни

# 218
  • София
Добро утро  Heart Eyes
Как сте момичета?
Аз да ви кажа,че може и да не успея да дойда  Sad
Вчера правих основно почистване на кухнята (разбирайте изобщо каквото се сетих) и след това не можех да помръдна от леглото от болки в кръста  Sad
Днес съм малко по-добре,ама хола ме очаква.... та незнам дали ще имам сили после  Rolling Eyes
А не мога да оставя за седмицата,че тая година са ни изтрещяли поправителната сесия веднага след основната и се оказа,че в Петък пак съм на изпит  Close
Така че,ако ме няма в 4 часа,не ме чакайте,ако дойда ще е навреме.
Да си направите снимки ( по тоя повод не забравяйте фотоапаратите,да не стане като миналия път Laughing)
Весело изкарване!

# 219
Здравейте момичета.
Както казах аз няма да дойда на срещата и само искам да отбележа, че общи срещи се правят в центъра. По този начин се дава шанс на всеки който иска да присъства. Просто не е лошо да се съобразяваме и с останалите. Лек ден на всички.

# 220
Занчи срещата е в 16.00 часа в парка Заимов в Доброто ?

# 221
  • София
Здравейте момичета.
Както казах аз няма да дойда на срещата и само искам да отбележа, че общи срещи се правят в центъра. По този начин се дава шанс на всеки който иска да присъства. Просто не е лошо да се съобразяваме и с останалите. Лек ден на всички.
Мими,паметника "Левски" не е ли в центъра?  Thinking
Доста обширно понятие е,не мисля че централната част се обобщава само със "Славейков", "Витошка" и "Цум".
Пък и нали затова е гласуването?
Да не помислиш,че се заяждам сега,просто отбелязвам  Hug

# 222
Здравейте момичета.
Мими недей така не се сърди нали затова имаше анкета.Аз живея в Надежда и ми еднакво неудобно и на Славейков и в парка добре че Манана ще ме вземе иначе пътя ми е час и нещо Hug
Аз благодаря че се съобразихте с мен и го пуснахте като възможност, но не мисля че си права да се сърдиш никой не го е направил с лошо нали?Времето е хубаво и там ще е приятно HugНаистина съжалявам че няма да дойдеш другия път надявам се да не стига до такива недоразумения  bouquetА и доколкото разбрах живееш в центъра много ли си далеч от мястото?
Не се заяждам просто питам и сега даже се чувствам малко кофти Confused

# 223
Бих искала д помоля всички, които не им се идва просто да си го кажат, а не да си измислят правдания, с които да се опитват да карат другите да се чувстват виновни.
Мимисофия аз идвам от Костинброд и дори с кола пътя дотам ми е около час, а ще бъда и с дете и не се оплаках - казах ОК искам и ще дойда. БИдапет се беше вдигнала чак от Ловеч, за да се запознае с нас - едва ли й е било по-удобно  Thinking
Просто след като не ти се идва кажи - съалявам, не съм в настроение, следващия път и така.  Peace
Освен Гери бих могла да взема още една, максимум две мами по път. Маршрута е Надежда, Централна гара, Лъвов мост, Сточна гара, Паметника Левски.
Ако някой иска да пише на лични  Peace

# 224
Бих искала д помоля всички, които не им се идва просто да си го кажат, а не да си измислят правдания, с които да се опитват да карат другите да се чувстват виновни.
Мимисофия аз идвам от Костинброд и дори с кола пътя дотам ми е около час, а ще бъда и с дете и не се оплаках - казах ОК искам и ще дойда. БИдапет се беше вдигнала чак от Ловеч, за да се запознае с нас - едва ли й е било по-удобно  Thinking
Просто след като не ти се идва кажи - съалявам, не съм в настроение, следващия път и така.  Peace
Освен Гери бих могла да взема още една, максимум две мами по път. Маршрута е Надежда, Централна гара, Лъвов мост, Сточна гара, Паметника Левски.
Ако някой иска да пише на лични  Peace

Ако не ми се идваше нямаше да го правя на въпрос, ама до Подуене айде няма нужда. Що пък да не направим другата среща в Красна поляна, знаеш на мен какво ми е удобно. И все пак аз съм от тези дето не са достатачно богати, не ги издържат мъжете им и ходят на работа. Така, че в събота и неделя ми се налага да си свърша и домакинската работа. Да отделя 2 часа за среща ми е ок ама и 2 часа още за път ми идва в повече. И ако обичаш не ми дръж тоя назидателан тон, аз просто помолих за малко съобразяване.

Общи условия

Активация на акаунт