ОКТОМВРИЙКАТА е във дилема, чуди се за името на бебчо и за тема...

• 10 294
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
Kpuccu мерси  bouquet и аз това казах на лекаря ама той каза че всички бебета били с чипи нослета hahaha
Ина на мен именце Андреа

# 196
    Добро утро момичета!
Гери и нашта госпожица изглеждаше така,само че срамежливка си показа лицето много за малко и Марков не успя да я снима.Имам снимка само на ръчичка и краче и затова няма да я качвам в албума.
Инче много е хубаво това което си написала в подкрепа на Анджи,защото мисля че наистина изразяваш всеобщата ни подкрепа към нея Praynig Praynig Praynig.Дано скоро имаме добри новини за нея и бебчето и Praynig Praynig Praynig
    Весела и ползотворна почивка ви пожелавам и нямам търпенияе да дойде срещата в неделя да се запозная с някои от вас,само дано не ми мине котка път и да не успея да дойда Praynig

# 197
Дано не забравя колко много неща искам да ви кажа...
На Анджи стискам силно палци и вярвам ,че ще преодолее това изпитание.
На Гери,Сев Сисанка честито за тези розови новини.
На Сиси за изпита :браво и честито
На нашата най-нова колежка-шофьорка-честито и скоро да се сдобиеш и с нов автомобил.
Крисси аз съм за 2.06 и главната ме устройва само ще ми кажете миналия път къде се срешнахте.И аз съм нетърпелива за 27,но той наближава ,спокойно.

# 198
Пуки много ти благодаря за тази табличка,спестяваш ми много смятане,дали няма начин и тя да стои на първа страничка?

# 199
 Да се отчета и аз ,  вчера нямах възможност .
Та мома  си имаме  ние !!!  Слагайте ми едни розови гащи и на мен ! Сега трябва за помислим за именце .
Таткото беше настроен за момче , но след като я видя беше много въодушевен . Сякаш не вярваше досега , че ще си имаме бебче , но вчера се разби от емоции . След прегледа бяхме на сватба и не спя да се хвали , че е мома  и  галеше коремчето непрекъснато .
Д-р Марков е страхотен , огледа бебка и за сега всичко изглежда много добре  .
Та това са моите новини .

# 200
  • София
ЧАКАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ НОВИНИ ЗА АНДЖИ!!!

bouquet  bouquet  bouquet

# 201
mam79, честито момиченце и на теб!  Hug Марков наистина е стахотен  Peace
Да ви кажа за мъжа ми - досега все си мислех, че тайничко иска момче, ама като разбра, че ще си има дъщеричка беше толкова щастлив. Каза, че само ще я гушка и много ще я глези, направо беше супер щастлив. А за мен да не говорм  Laughing Вчера май забравих да кажа, че бебка е 352 гр. и си вървим точно по седмиците.

Kpuccu, Nikozi, стискам палци и за вашите прегледи на 27-ми.  Hug

Момичета, аз съм под въпрос за утрешната среща, защото наистина ми е много далече парка Заимов и ако мъжа ми не се навие да ме докара няма да идвам

# 202
Здравейте  Grinning
Криси във вторник съм на преглед 27 -ми и се надявам да разбера всичко  Laughing то и ти си тогава и Никози ,вечерта ще докладваме  Grinning
Може пък даже и Анджи да успее да дойде на срещата има време до тогава  Praynig
 Лека вечер момичета    bouquet

# 203
Аз да помоля за неразбрали като мен да уточним мястото и часа и т.н. на срещата че пак няма да съм разбрала Embarassed

# 204
Честито за розовите бебки на Сев,мам 79,Сисанка.

# 205
Аз да помоля за неразбрали като мен да уточним мястото и часа и т.н. на срещата че пак няма да съм разбрала Embarassed

В парка Заимов, под дъжда утре /то по скоро буря се очаква/

# 206

В парка Заимов, под дъжда утре /то по скоро буря се очаква/
Нали там в заведението има места и вътре или мислиш че ще чакаме да ни вали  newsm78 Утре е неделя надали в 4 следобяд ще е пълно с хора по заведенията сигурно ще ни гледат като изкопаеми толкови кореми на едно място Joy hahaha
Аз си мислех т.е. чакам днес да завали цял де а то минахме само с гръмотевици.
Аз най накрая реших че няма да избирам лекар или т.н. отивам на късмет пък каквото стане мъжа ми ще присъства ако е свободна ВИП залата и така.Мислите ли че съм луда малко се притеснявам ама мисля че така е най добре

# 207
gery_roz, аз съм ходила след обяд в почивни дни в това Добро (най-после се сетих за къде говорите  ooooh!) и имаше само една малка масичка за най-много 4 души. Зад Добро-то има още едно заведение, но беше и от пълно. Аз не знам дали ще дойда, но все пак го имайте предвид, защото сте доста мами, а може и да вали  Peace
Иначе, ако ще се чувстваш спокойна да те изражда лекарят, който е на смяна, няма нищо лошо. Аз лично се притеснявам (може би, защото и нямам опит) и ще си го избера предварително.

# 208
Сев аз честно да ти кажа още много много не се сещам за къде става въпрос ама ще го намеря CrazyА за точно място не трябва ли да се разберем newsm78
Ами аз така или иначе никой не познавам в Шейново и да си избера като нз кой ConfusedБях много доволна от лекаря който изражда Дени ама той сега е в Токуда и има мн. хора при него а за толкова пари и накрая да не може да ми обърне внимание нз Rolling EyesПритеснено ми е де ама......Марков ме успокои вчера че второто раждане било по кратко и по безболезнено ConfusedПо някой път си мисля че ме е по шубе от първия път hahaha

# 209
Ами, Гери, така от обясненията смятам, че става въпрос за ТОЗИпарк. Нека само да потвърди някое момиче.

А пък за лекаря при теб е по-сложно, но щом е отишъл в Токуда твоя лекар може наистина да не успееш да се добереш до него. Иначе пък има още време до раждането и може да ти препоръчат някой в Шейново. Може даже да пуснеш тема в Здравен справочник  Peace

Общи условия

Активация на акаунт