ОКТОМВРИЙКАТА е във дилема, чуди се за името на бебчо и за тема...

• 10 296
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Как искрено ви се радвам, че знаете вече пола на бебенцето.

ето за забавление една тема за астрологията и бременността!

http://margaritta.dir.bg/2003/okt/03astrobreme.htm

Анджи, с теб сме душичке мила!

# 181
Момичетааа, много съм щастлива! Ще си имаме 100% ГОСПОЖИЦА! Малко закъсняхме за прегледа, но всичко миха супер. Гледахме на бебка мозъка, сърчицето, броихме всички пръстчета на ръчичките и краченцата. Марков каза, че съм с предна плацента и че всичко ми е супер. Много, много съм щастлива! Инче, слагай ми и на мен розовото щъркелче!
sisanka, честито розови гащи и на теб! Групичката ни бавно се увеличава newsm44

Последна редакция: пт, 23 май 2008, 20:05 от Severinka

# 182
Хихихихи, колко момиченца станаха. Честито на всички Ви!
Севи, знаех си  Wink.
Аз най-рано ще знам след 3седмици  Sad.

Анджи, моля се за теб и бебчето, всичко ще е наред!  Praynig

# 183
Здравейте и от мен  Hug
Честити розови гащи на всички бъдещи мами  Hug
Аз също бях на прелед днес, но доки отново твърди, че ще си има пишка  Sad, аз не знам защо твърдо съм настроена, че ще е девойка  Praynig Така или иначе на 30 съм при В. Димитрова и тоава ще се разбере със сиурност.
Моите крака от днес се подуват ужасно  Confused БУквално не си видях кокалчетата, за съжаление обаче щом го няма мъжа ми на никой не му пука как се чувствам и дет се вика всеки гледа да си намери нещо за вършене по надалече, а малкият е по-зле от спайдърмен - свалям го от всевъзможни височини  ooooh!, което пък съответно докарва контракции.
За сърцебиенето аз предния път имах доста силно - получаваше се от едно лекарство, което е за потискане на контракции и задължително пиех валидол с него.
При мен започнаха вече киселините - та да попитам вие ако ги имате как се справяте?

# 184
  • София
Severinka, честита ти малка госпожица!Много се радвам за теб и те чакахме с нетърпение да се върнеш и да разказваш, таткото беше ли с теб?
sisanka, честита и на теб! Тази седмица много девойки се показаха!
sisilia, браво на теб, ти се нашата гордост!

# 185
Браво на Сев и на всички останали с розовки гащи  bouquet
manana ще идваш ли на срещата да се разберем нещо.Нищо чудно накрая и момиче да излезе Wink Hug

# 186
Браво на Сев и на всички останали с розовки гащи  bouquet
manana ще идваш ли на срещата да се разберем нещо.Нищо чудно накрая и момиче да излезе Wink Hug
Най - вероятно да и най - вероятно ще съм с едно лудо дете  Crazy

# 187
Тогава ще се разберем нещо аз мойто лудуто ще го оставя че ще ви събере очите направо hahaha

# 188
Здравейте и от мен-честито на мамите разбрали пола на бечетата си  Hug
аз нямам търпение вече за срещата-на първата много ми се идваше ама бях заета но сега не съм Laughing Да ви информирам ако не сте информирани вече ще има Baby expo в зала Универсиада от 5 дo 8 юни-сигурно ще е интересно, може да си направим и първите покупки след като вече знаем пола Simple Smile

# 189
Сев честито stork-girl
Сисанка и на теб stork-girl
Сисилиа не сме се и съмнявали в теб Peace

# 190
Sev, sisi, честито за розовите памперсчета! Ей ама днес много ме радвате с тези хубави новини))). И ние ходихме на ЖК, пак казаха че сме с една седмица напред... сега вече нямам търпение да дойде 3 юни да ходим и ние най-сетне при вълшбника Марков)))

# 191
Ехаааа Сев,Сисанка честитооооо! Как се радвам за вас ако знаете  Hug

# 192
Здравейте и от мен
Гери,Северинка,Сисанка честито за розовите щъркелчета!!!!

Анджи имаш и от мен едно гуш  Hug и силно стиснати палци  Praynig

За Пловдивската среща мен ме устройва понеделник 2.06,но ако искате можем и още тази неделя  Grinning  25.05 .Да кажат работещите мами, а те май са само 2 Крисси и Никози  Wink А за място центъра както миналия път беше ок.(Иначе аз съм от "Гребната база" )

# 193
Добро утро!!!
Всички ли спят newsm78
Сложих снимки на бебка малко са гадни че са с телефона а от диска не са на jpg формат и не мога да ги кача Simple Smile

Последна редакция: сб, 24 май 2008, 08:25 от gery_roz

# 194
Гери,Северинка,Сисанка честито за розовите щъркелчета!!!!  bouquet  bouquet  bouquet Мног осе радвам за вас!Знам колко мнго осикахте момиченца Hug

Браво на Сиси за изпита  bouquet

Ох, не остана....да идва 27ми  и да си видя и аз барбарончето Laughing Нямам търпение. Thinking

Зори, за неделя малко  е времето да се организираме.Най-добре на 2ри.Радвам се, че ще можеш тогава Hug Ти кога си на фетална?

Веси, къде се загуби?Кога си при Делев?

Гери, видях бебка.Страхотно чипо носле Hug  bouquet

Инче,
много мило си написала на първа страница за Анджи Hug

момичета..сори ако пропускам някой, но сме много и паметта ми е къса Embarassed Joy някой беше взел книжка-Честито  bouquet

Последна редакция: сб, 24 май 2008, 11:12 от Kpuccu

Общи условия

Активация на акаунт