Абитуриенски бал 17

• 37 782
  • 693
  •   1
Отговори
# 75
Леле неска такова вълнение ме затресе покрай тоя бал...и покрай изпращането, направоо.... Cry Cry Неска се бяхме събрали една част от класа на кафенце и беше мноо хубаво, ама и тъжно някво...и неска за последно ходих на училище...не че съм карала часове, но...изобщо не ми се завършва хорааа  Cry Cry
Славче бтв довечера в 6:30 в Театъра ще има някъв благотворителен концерт на випуска, ако ти се идва ела, то е с билетчета по принцип, но предполагам че и без ще пускат ...и първите три реда били запазени за нас  Joy

Мама работи там,все ще се вредя. Mr. Green Ако успея ще гледам да дойда,идва и се.Само да измисля как да се скрия без коса,че не мога да се гледам. Joy

# 76
айде айде едва ли е толкова зле  Laughingвръзваш една плитка и си готова  Joy

# 77
айде айде едва ли е толкова зле  Laughingвръзваш една плитка и си готова  Joy

Ех,ако имаше какво да вържа в тая плитка. Joy Ма някоя шапка ще ме скрие. Mr. Green

# 78
хахах е и тва е идея да  Grinning Grinningстига д аискаш има начин  Joy

# 79
аХ`Не! много си хубава   bouquet от де го набара тва БМВ  Laughing?

# 80
аХ`Не! много си хубава   bouquet от де го набара тва БМВ  Laughing?

Ми на това момче,което е с нас по снимките. Негово е ама снощи обикаляхме с него,че моята  е няма сега.

# 81
Благодаря на всички за милите думи.  Hug Искренно ме развълнувахте.   love001  Пожелавам един незабравин бал на всички. И чакаме снимкиииииии  Rolling Eyes

# 82
Аз тая вечер съм на коктейл с всички учители и сега разбрах, че половината ще са с тоалетите си за бала и щи минават по центъра. Това е традиция на града, а другата половина от която съм и аз- няма да сме с тоалетите за бала, а с тоалети купени специално за тази вечер.....И сега половината така, другата половина иначе.-..........Аууууу много се ядосвам Crossing Arms

# 83
Момичета,много сте красиви всички! Hug

# 84
LOVE, и за какво се ядосваш? Нека си минат с балните тоалети после на бала пак да се повторят с тях. Няма изобщо никакъв смисъл да се ядосваш. Върви с каквото си си приготвила и според мен така е по-добре. 

# 85
Утре ми е изпращането ,сложих си мигли,но сякаш предния път по хубави бяха Sad, дано не вали  утре, че ще съм с рокля,на изпращането се подаряват цветя на учителите нали,вие на колко учители мислите да подарите  цветя,(много мразя да купувам цветя  много са скъпи по10 лв минимум и на 5 учителя 50 лв на вятъра )

# 86
Утре ми е изпращането ,сложих си мигли,но сякаш предния път по хубави бяха Sad, дано не вали  утре, че ще съм с рокля,на изпращането се подаряват цветя на учителите нали,вие на колко учители мислите да подарите  цветя,(много мразя да купувам цветя  много са скъпи по10 лв минимум и на 5 учителя 50 лв на вятъра )
Може да не са букети..а само по едно цвете.. с панделка.

# 87
  • София
Може да не са букети..а само по едно цвете.. с панделка.
Абсолютно,аз така бях направила на моето Peace

# 88
hello! Simple Smile Искам да ви кажа,че снощи  си изкарах супер на бала Simple Smile ей сега ще ви покажа снимки  Mr. Green дано ви харесат newsm44

# 89
LOVE, и за какво се ядосваш? Нека си минат с балните тоалети после на бала пак да се повторят с тях. Няма изобщо никакъв смисъл да се ядосваш. Върви с каквото си си приготвила и според мен така е по-добре. 
Ядосвам се, защото един път казват едно, а вършат нещо съвсем различно.  Уж никои нямаше да минава с балните си рокли пък накрая......  :2gunfire:

Общи условия

Активация на акаунт