Абитуриенски бал 17

• 37 840
  • 693
  •   1
Отговори
# 135
Днес е изпращанетоооооооооооо,времето е супеееееееееер    newsm44 newsm68

pav4eto  love001

# 136
  • гр. София

И на мен не ми се отварят снимките.

И на мен не ми се отварят...пише: Не сте избрали албум, а така искам и аз да я видя Simple Smile

# 137
Аз отдавна бях абитуриентка и сега ми е приятно да ви чета  Grinning
Всички поздравявате just_smile_{F}, но аз докато успея да я вида и албумчето вече е изтрито  Sad

# 138
just_smile_{F} не мога да видя снимките. Защо? Много бързо махаш албума, трябваше поне няколко дни да го оставиш....защото не всички имат нужното време, за да го видят...Хайде пусни го пак. Hug
Вчера ми беше коктейла и си изкарахме супер. С изключение на това, че едни бяха по- натруфени, а други не. Днес ми е изпрашщането в училище от учениците от към 10 часа. Как успях да стана толкова рано като се прибрахме в 2...незнам  Flutter Днес ще имаме последен час на класът и ще ни дават бележниците и по малките от същата паралелка ще идват по време на часа да ни хранят с питка и мед.

# 139
Днес е балът!!!! Много се вълнувам,чак стомахът ми е свит на топка... Нямам търпение да облека роклята е после кавалерът ми да ме види.
Пожелавам хубаво изкарване на всички които днес имат бал или изпращане и ставам че след час съм на фризьор.

# 140
Днес е изпращането и времето е ужаснооооооооооо   smile3515 smile3516 smile3511

ICEsmile3525

# 141
и при нас времето е ужас и изпращането ще бъде мека голяма Wink само дано не завали ,че съм с отворени обувки , пък и знаменосеца няма как да тича да си сменя обувките Wink

# 142
и тук времето е  smile3515 Wear Umbrella  umbrella Tired Face

# 143
Направо се чудя що не изместят баловете 1 седмица напред - 22-29 май все се пада единствената седмица от месеца, през която вали. Joy

# 144
Вече съм със зебра декорация на ноктите.  Flutter

# 145
Ние имаме решение на проблема. Тази година ни отвориха спортна зала в училище и, ако вали сме там. Въпреки, че не може да събере много хора, но по-добре да го има този вариант от колкото без такъв Simple Smile Аз тръгвам момичета Simple Smile На всички, които днес имат изпращане им пожелавам приятно изкарване Simple Smile

# 146
поне ще  ви върви по вода  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

честно казано на мен мн мн не ми пукаше как щеше да е ...важното беше да се чувствам добре и щастлива

# 147
Ей смайл,от няколко дни следя темата и искам и аз да те видя като абитуриентка де!Хайде пусни пак албума,с бебе съм и дебна когато то спи да зяпам снимките ви..ехх колко отдавна бях абитуриентка аз,цели 10 години минаха оттогава. Rolling Eyes

# 148
just_smile_{F} хайде и аз да помоля да пуснеш снимките. Искаме да те видим всички, не се крий   Hug Повечето сме с бебета и ни е невъзможно нон-стоп да следим темата  Peace

# 149
Кой питаше с какви коли ще сме? Joy Joy Joy 

Общи условия

Активация на акаунт