Абитуриенски бал 17

• 37 810
  • 693
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Момичета, много сте хубави всички. Чета ви отначало, дъщеря ми Ани е на бал тази вечер. Тя не се вживяваше много, нямаше я суетата, може би аз се интересувах от рокли, обувки и др. повече. Не че е учила през това време, но това е друга тема. Вчера беше изпращането в у-ще. Искам да ви кажа да не се ядосвате за нищо по външния ви вид. Толкова бързо мина изпращането вчера, кой с грим, кой с прическа - претупаха ги за 1 час на двора и това е. На класната занесохме 1 роза с панделка. Имаше много деца с официални дрехи, имаше и с по всекидневни. По мои наблюдения от тази вечер от бала на Ани и от други видени по улиците - май вие от темата ще сте най-хубави. Просто се отчаях от момичета с претенции, че завършват моден дизайн, а тоалетите... Писахте много за ноктопластика. Ани тази година кара курсове за маникюр и фризьорка/това иска да работи/ . Днес беше в салона, където помага - направиха и прическа, грим и са искали и ноктопластика. Тя е отказала - не иска да си съсипва ноктите. Просто е научила за вредите на гела и ноктопластиката и предпочита да ги прави на други, не си дава ноктите. Дано не сте се обидили от намесата ми. Приятно изкарване на всички. Айси, на тебе двойно, писали сме си в друга тема. И няма да плачеш/гледат ни/.

# 121
Alisha, после снимки да покажеш Simple Smile

аз не плаках на моя бал,дори на изпращането

# 122
И аз не плаках. За какво...  Stop  С извинение, 5 години ни сраха отгоре някой хора,аз ще рева за тях. Я....  с който искам,ще си поддържам връзка.

# 123
Аз не поддържам връзка с никой,и за никой конкретно не съм плакала.На мен ми беше мъчно,че някакъв момент от живота ми свършва.

# 124
моят клас беше мн задружен и готин ,нооо някак  не ми беше до плач...бях мн-щастлива...даже майка ме пита дали не съм пила,че съм толкова щастлива hahaha  ooooh!

# 125
  • София
И аз не плаках. За какво...  Stop  С извинение, 5 години ни сраха отгоре някой хора,аз ще рева за тях. Я....  с който искам,ще си поддържам връзка.

Наистина е така. Аз очаквах да плача на изпращането мин. година, защото бяхме хубав и задружен клас. С някои от съучениците от 1ви клас сме заедно. Ама толкова много емоции се бяха насъбрали последните дни, че се чувствах някак странно. Освен това трябваше и да държа някаква реч от името на класа и направо минаха покрай мен някак нещата. Повече плаче "публиката" по изпращанията Laughing
10 човека от класа си бяхме компанийка и си поддържаме връзка, и се чуваме. За другите нито ми е мъчно, нито ми липсват.
С бала и завършването истинските приятелства не приключват, въпреки че всички се пръснахме в различни посоки- я в чужбина, я в друг град.
Нашето изпращане беше много готино, беше вечерта и имаше заря Crazy

# 126
Нашето изпращане беше много готино, беше вечерта и имаше заря Crazy[/b]
Ехаа и аз искам така.Нас ще ни се схванат краката да висим на двора час и половина,ще ни изпеят 2-3 песнички,1 хорце  и после ще си хванем чукалата.

# 127
  • София
Нашето изпращане беше много готино, беше вечерта и имаше заря Crazy[/b]
Ехаа и аз искам така.Нас ще ни се схванат краката да висим на двора час и половина,ще ни изпеят 2-3 песнички,1 хорце  и после ще си хванем чукалата.

Ами ние сами го организирахме всичко. В моето училище изпращането се подготвя от абитуриентите. Момчетата уредиха зарята Laughing

# 128
Aisha  знаеш ли беше ми лошо настроението от два дни и благодарение  на милите ти думи  грейна една усмивка на лицето ми, все едно тя ми пише,благодаря ти много  bouquet
Пожелавам на дъщеря ти да изпълни всичките си желания  и мечти  bouquet

# 129
Аз неска бях на концерт на випуска...и си поревах доста доволно, нищо, че в самия концерт нямаше чак такива трогателни неща....не искам да си представям какво ще съм на 24  Joy hahaha Мноо мъчно ми става и не мога да се сдържа, щото класа ни е супер як и задружен, аи самата тръпка да ходиш на училище.... Wink
Айде приятно изкарване на тези, които изпращането им е утре   bouquet

# 130
И аз късно късно да се впиша. Днес ми беше изпращането, ми мислех, че ще е много тъпо, най-малкото защото не излизах с класа си заради това че сме знаменосци,ама не,накрая като ни изпращаха точно на нас знаменосците така ни пляскаха,беше много добра атмосфера. После някакви изненадващи награди и аз получих нещо-грамота и сладурски сребърен пръстен.Обещах си, че няма да плача и като видях другите-не заплаках ,ама като видях класната разревана,тя дойде да ме прегърне и аз се разплаках(не заради хората,ами и аз незнам защо), после имаше война с шампанско. Сега се връщам от кръчма с класа, като никога се събрахме всички и беше просто страхотно, никога не сме били толкова сплотени, не ми се вярва чак. Снимки ще качвам по нататък,че утре ми е ад с разпределението на времето, ще бъда на бал на приятелка, ще изнасяме представление в училище и в 8 сутринта имам час за маникюр  Shocked
Хайде лека нощ и просто всички сте страхотни, изпращане или бал-това са неповторими неща,заради които хабим много нерви, но пък после си спомняме все с хубаво. Пожелавам ви хубави емоции   bouquet  bouquet

# 131
Мерси.
Наистина си красива-и като абитуриентка,и въобще  bouquet

# 132
Утре ми е изпращането и съм знаменосец, следователно няма да излеза с класа си и ще ми е малко тъпо. Мъчно ми е, защото обичам училището, не искам да завърша. Друга година знам 15 септември даскало и това е, а сега не е така.
Сигурно ще плача, много съм емоционална и чувствителна и не го крия. Така, че няма начин да не поплача.

ICE, какви са тези лоши настроения Simple Smile Стягай се момиче Wink Няма такива работи Simple Smile

Пожелавам на всички само усмивки Simple Smile

# 133
да ви се оплача...точно преди бала ми се счупиха 3 нокъта и трябваше да ида на ноктопластика за да  ми сложат 3 нокътчета и не стана мн-добре

Мерси  Hug

# 134
Мерси.
Наистина си красива-и като абитуриентка,и въобще  bouquet

Благодаря  Hug smile3525

Сега  мисля да изтрия албумчето Simple Smile  Благодаря ви за Мнението   friendship  remybussi

Общи условия

Активация на акаунт