Абитуриенски бал 17

• 37 808
  • 693
  •   1
Отговори
# 105
aide utre issues nani4ka sa nared pojelavam vi da se zabuvlqvate ot surce mnogo qko da si izkarate i tovae Hug  bouquet

# 106
just_smile_{F}, ти направо сияеш! Много си красива Simple Smile Имаш невероятно излъчване. Ако бях момче щях да те взимам за гадже  smile3525 надявам се да си прекарала добре на бала Simple Smile Всичко най-най ти желая за напред в живота Simple Smile

Аз да ви кажа днес си направих педикюр, утре е маникюра и ще снимам и ще ви покажа Simple Smile

eееее мерси много  newsm20  мислех си ,че ще има големии критики към мен

Пожелавам ти да си изкараш супер и да не позволяваш на никого да ти развали настроението  smile3521 smile3525

# 107
just_smile_{F}, наистина си ослепителна!   bouquet

# 108
just_smile_{F} прекрасна рокля,много свежо излъчване.На теб не ти трябва много грим и уникална прическа,ти си си хубава и така.
Днес си направих ноктопластика обаче не останах доволна от декорацията.Не съм кой знае колко притенциозна,но маникюристката явно не успя да ме разбере,прави ме 3 пъти и накрая ми писна и казах да изтрие всичко и си тръгнах.И друг път съм си правила и всичко е ставало перфектно от първия път,а сега точно за бала всичко отиде на кино.

Последна редакция: чт, 22 май 2008, 20:34 от moonbeam

# 109
  • София
just_smile, много си красива!! Предполагам, че наживо си била още по-бляскава. Много ми хареса косата ти и роклята..абе, всичко!  bouquet

# 110
just_smile_{F}, наистина си ослепителна!   bouquet

Благодаря   Heart Eyes  мисля,че ти ще ме минеш  Grinning
just_smile_{F} прекрасна рокля,много свежо излъчване.На теб не ти трябва много грим и уникална прическа,ти си си хубава и така.
Днес си направих ноктопластика обаче не останах доволна от декорацията.Не съм кой знае колко притенциозна,но маникюристката явно не успя да ме разбере,прави ме 3 пъти и накрая ми писна и казах да изтрие всичко и си тръгнах.И друг път съм си правила и всичко е ставало перфектно от първия път,а сега точно за бала всичко отиде на кино.

мерсиии Simple Smile не обичам попринцип тежък грим,а нещо съвсем леко да подчеертае излъчването на лицето

just_smile, много си красива!! Предполагам, че наживо си била още по-бляскава. Много ми хареса косата ти и роклята..абе, всичко!  bouquet

и аз си се харесах..викам си ,че направо ще си налетя хахах  rotfImbo толкова се харесах

Последна редакция: чт, 22 май 2008, 21:05 от just_smile_{F}

# 111
Олееее, много сте хубави, бе! И Just_Smile, и аХ Не...Много красиви, браво Hug

Аз се бях отчаяла...Днес по главната като плъзнаха от Икономическия абитуриентите... ooooh! Едни състарени, с едни кокове, едно чудо...Една свежа нямаше...Всичките ми изглеждаха на по 30 години...

# 112
  • По света и У нас
Браво момиччета!Много сте хубави всичките  bouquet
Моето изпращане е утре,много се вълнувам.От 6:30 съм на крак,та да се оправя до 10 за последния час на класа. Cry
PS.Обещах на една приятелка,че няма да плача нито на изпращането,нито на бала,ама незнам дали ще успея Tired Като ми се приплаче ще ходя в тоалетната да се наплача и излизам свежа bowuu

# 113
 newsm45 аз ще плача , не ми пука

# 114
  • По света и У нас
newsm45 аз ще плача , не ми пука
Ми и на мен,ама се хванахме на бас,пък не обичам да губя басове  Naughty

# 115
От нашия клас никой не рева. Та аз бях щастлива, че няма да ги видя повече... някои

# 116
  • По света и У нас
От нашия клас никой не рева. Та аз бях щастлива, че няма да ги видя повече... някои
[/quot

Joy определено

# 117
Аз по принцип много плача,но на бала не пророних и сълза дори.
Стана ми кофти на изпращането,като пускаха ..."пак ще се срещнем след десет години"...и тогава ревнахме. Mr. Green

# 118
Гримът на just_smile.. ми харесва, на това другото момиче с нея не .  Simple Smile

# 119
Има хора които не искам да виждам повече,но има и такива,които ще ми липсват страшно много,но все си мисля,че дори и тези с които не сме се обичали особено ще ми липсват,все пак сме били 4 тодини заедно.Ще нахлуят спомени и добри и смешни и не толкова приятни,после ще ми се иска да си остана ученичка и да има още такива случки и ще направя локва от сълзи. newsm45

Общи условия

Активация на акаунт