Плода на любовта през НОЕМВРИ ще покажа на света!

• 11 262
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
pepena честитоооооооооооооооооо, ама да не са 2 и затова предния път момък, а сега мома  Mr. Green Много ти се радвам, че при тия мъже редно е и една глезанка да си имаш.   bouquet

# 226
Ееееееееее  pepena   от кога те дебна да се появиш и чакам ли чакам добрите новинки  Hug
ИИИИИИИИИИИиииииииииииииеееееееееесссссссссссссссстттттттттт  Party
Честито ти розовко дупенце !!!!  
ЕЕЕЕй  страхотна новинка, бравост  Hug

# 227
  • Попово
 Sunglasses

# 228
Здравейте момичета
До като ви изчета и вие ще си легнете
много нещо сте изписали БРАВО
При мен всичко мина много гладко и само за 15 минутки
остана ми само излишното шашкане
Браво на всички с добри новинки дано до края да е все така
Пепена  Grinning Grinning Grinning страхотна новинкаааааааа
Браво за момата
да взема и аз да ида при Балев ли Thinking
и да се снабдя с розов щъркел Laughing

# 229
Пепена, и аз не се стърпях и влизам да те поздравя за розовото дупе. Ти си щастлива мама Hug, страхотна новина. Честито още веднъж  love001.

# 230
Пепена честито!!! Да повлечеш крак и ние да прихванем с моми Mr. Green

# 231
  • Попово
ааааа дано дано  Praynig Simple Smile само да не е от 3тия път както при мене  Crazy иначе на всички желая каквото са си поръчали и най-вече здрави и жизнени бебета  newsm32
juli75- ако решиш за Балев, ми пиши на лични  Hug

# 232
добро утро момичет.
pepena поздравления за розавия памперс.

# 233
Пепеееееенаааааааааааааа   newsm51 честито мила
...време беше, а?  smile3521 newsm62
Как сте мацки? Вчера бях цял ден по улиците, ама сега нямам време да пиша - изчезвам  Hug

# 234
Пепена честити ти розови роклички , панделки , дрешки и други такива  Laughing
Ама голям кеф , м  Laughing Супер новина , много се радвам за теб Hug

Аууууууу днес голяма пустош е тук  Whistling Пак май само аз работя Whistling
Айде честит ви празник на буквите Laughing

# 235
  • Sofia
ПЕПЕНА честит ти розов щъркел Simple Smile

# 236
  • София
Пепена, честито, много се равам за теб Hug
Честит празник на всички Hug

# 237
  • София
Добро утро и от мен!
Хриси, не само ти работиш  Laughing. На мен вчера следобед ми стопиха лагерите и висях до 19 в офиса.... днес пак от рано рано #Cussing out
Това сигурно е по случай празника да попиша повече  Joy
Пепена, първо на теб да честитя!!!! ЧЕСТИТ РОЗОВ ЩЪРКЕЛ
Hot lady, Честито ГеСеМе, какво си взе????
Момичета, пак да ви върна в темата за сутиените, вие само с 1 размер ли качвате???? Аз какво ще ставам дойна крава може би newsm78
Искам да е вторник вече и да съм на преглед да си видя човечето, всички само ме нервират,че  ме питат ти вече не усещаш ли бебето? Ама как още не са казали какво е??? И се започват басни и легенди на коя колко рано и казали и кога започнала да го усеща fight
Не стига, че и без това съм си толкова шашната само това ми трябва. Вчера се гледах в огледалото и ми се струва, че тумбачето ми е намаляло ???? newsm78

# 238
  • София
Добро утро и от мен!
Хриси, не само ти работиш  Laughing. На мен вчера следобед ми стопиха лагерите и висях до 19 в офиса.... днес пак от рано рано #Cussing out
Това сигурно е по случай празника да попиша повече  Joy
Пепена, първо на теб да честитя!!!! ЧЕСТИТ РОЗОВ ЩЪРКЕЛ
Hot lady, Честито ГеСеМе, какво си взе????
Момичета, пак да ви върна в темата за сутиените, вие само с 1 размер ли качвате???? Аз какво ще ставам дойна крава може би newsm78
Искам да е вторник вече и да съм на преглед да си видя човечето, всички само ме нервират,че  ме питат ти вече не усещаш ли бебето? Ама как още не са казали какво е??? И се започват басни и легенди на коя колко рано и казали и кога започнала да го усеща fight
Не стига, че и без това съм си толкова шашната само това ми трябва. Вчера се гледах в огледалото и ми се струва, че тумбачето ми е намаляло ???? newsm78

Вале, по тоя повод аз вчера питах моя лекар кога трябва да почна да усещам бебо?И той ми каза, че ще започна след 1 месец и половина, два. И аз Shocked Питах го защо тогава много момичета казва, че са го усетили по-рано? А той каза, че само така си мислили и не може толкова рано да се усети Naughty
Така че не го мисли изобщо Hug
Все пак лекар ми го каза Simple Smile

# 239
Вале като дойда у Софето ( имам голямо желание  Mr. Green ) и като те зашамаря  Mr. Green Ааааааамаха я им кажи Баста на тези с митовете и легендите дето ти ги разправят Whistling
Всяка жена си е строго индивидуална , при един е по-рано , при друг е по-късно , няма двама еднакви  ooooh! Когато му дойде времето ще го усетиш бебо и  Laughing

На мен скоро една кокошка в магазина дето пазаря като ме видя и ми вика " Аууууу ти пак ли си бреманна , МА , пуууу не се отказваш значи " Shocked Малееее направо изпуших , както ми беше напечено и тя го отнеси , такива и ги наприказвах , че вече надали ще посмее да ме заговори Mr. Green
Тъй че на такива личности , пълен ИГНОР Whistling

Общи условия

Активация на акаунт