АВГУСТИНЧЕТО характер проявява, прави опити да се налага!

• 13 688
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
Честито на Мадонка и от нас с Марти. Много щастие и любов ви пожелаваме и на четиримката.

# 151
Честита радост на Мадонка и цялото и семейство!!!
   bouquet

# 152
 Въпросче: Някой виждал ли е такова магаренце http://milenche.multiply.com/photos/album/4#8 (може и друго животинче да е)??От някаква твърда гума е и детенцето скача и се друса на него.На Марти много и хареса и искам да и купя такова,но не го намерих в нито един онлайн магазин.Ако някой го е виждал някъде ,да помага   Peace

Карим-много прегръдки за Дани,дано скоро прояде и ви мине това гадно повръщане. Praynig

# 153
gybka111 А ВИЕ КАК СТЕ? Баткото помага ли за бебето? И то вече си порасна. Ако имаш възможност ще се радваме да  пуснеш малко снимки да ви видим. Hug
Ами ние сме добре:) Нямам много време да пиша, да не кажа хич. В момента сме сами от 1 месец, че татко ни замина малко в командировка. И аз съм сама с двамата. Абе трудничко си е. На моменти даже доста. Баткото помага доколкото може. Носи му играчки, бърше го (ако се е изцапал), люлее го. Но и го бие, щипе, хапе и всякакви такива щуротии. Разходките ми с двамата са супер екстремни преживявания. Баткото много, много не ще в количката, иска да върви. А си е трудно да бутам двойната количка с малкия вътре и да търча след Самуил.
И така неусетно малкия порасна покрай батко си.

mmilena, ние имаме такова животинче, но е зелена козичка. На нас ни го подариха, но мисля, че съм ги виждала в Хиполенд. Нашето е купено от един варненски магазин "Рая" Дано съм ти помогнала поне мъничко:)

Последна редакция: чт, 29 май 2008, 22:19 от gybka111

# 154
Леле gybka111, възхищавам ти се!  newsm51

ааа сетих се... не съм ти честитила на теб - Честита ти втора снаха!  Grinning  bouquet

# 155
  • В ЛЮтеницата
Мадонка, да ти е много здрава и щастлива и най-малката госпожица! И да бъдете най-щастливото семейство!!!

И чакам разказ в розово - много мило ми стана като прочетох новината!

Juliana и Elen@, сега стискаме палци на вас!

После ще разказвам за зъбните ни истории..

# 156

ааа сетих се... не съм ти честитила на теб - Честита ти втора снаха!  Grinning  bouquet
А, мерси, мерси. Да ти се връща:)
Ето и малко обещани снимки
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=5972333
потребител - gybka111
парола - gybka111

# 157
gybka111 наистина ти се възхищавам!   bouquet Само мога да си представям колко ти е трудничко и ангажирано  с двамата. Но са големи сладури.  Hug Растат си децата.

# 158
  • София
 Hug Hug Hug Мадонка, честита рожба! Много се радвам! Желая ви всичко най-прекрасно!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Нека е здраво, спокойно и папкащо бебче!  Hug

и от мен!
 Hug Heart Eyes

# 159
  • софия
гъбка,невероятни са и двамата  Heart Eyes Hug!
миленка,такива животни,но не така изрисувани има в джъмбо.като влезеш от дясната страна  Peace!
карим,и според мен,мацка давай лечебно мляко.прегръдки.

# 160
Прекрасни са! Да са ви живи и здрави!!!   bouquet  bouquet  bouquet

карим,и според мен,мацка давай лечебно мляко.прегръдки.
И според мен Peace

# 161
  • София
Гъбка, разкошни са ти синчетата!  Hug Heart Eyes Да са ти живи и здрави!   bouquet
Адрианска, много е готина прическата на Сашко!  Peace За жегите напоследък е идеална Peace Чудя са как седи детето да му я направите  Rolling Eyes При нашия е невъзможно.  newsm78 Миташки и той е подстриган  и готин  Grinning  Peace А Даяна е кукла, и е пораснала много.  Hug
Карим, дано скоро се оправи Дани!  Praynig Давай му по-начестичко, по малко водичка или някакви други течности. От лечебните храни аз най-доволна съм от това на Нестле - АЛ110, най-бързо му действаше на Ивчо.

# 162
  • Някъде там...
Здравейте мацки,

направо не ми остава много време за писане.

МАДОНКА, МИЛИЧКА ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МОМАТА. На тебе бързо възстановяване и дано да ти е лесничко с двете куконки!

Гъбка111 и аз направо ти се възхищавам как се справяш с двамата сладура   bouquet А малкия с кафяви очи ли е newsm78

Валка хубаво аватарче пу пу  Heart Eyes, много е пораснала Алито!

Карим бързо да се оправите и вие! А и всички други болнички също! Ние се оправихме от гърлото май, но от днес нещо е суполив, но то нормално-то това време е баси и гадното-единия ден 37 градуса и  се чудим как да се съблечем, на другия ден хладно 15-17 градуса. после как да не е болен човек...

Иначе ние сме добре, нали този уикенд бяхме на една вила , та си "починахме" малко  Mr. Green По цял ден и нощ бяхме в басейна с мин. вода и се киснехме , там се ядеше,пиеше и т.н.  Mr. Green Голямо шоу беше, ама нормално като сме 20-30 човека-няма какво друго да е. Като се върнахме 2 дена не можех да свикна  Tired

Айде сега ви казвам лека нощ! 

# 163
Страхотна новина!!!!Честито!
Мадонка пожелавам ти бързо възтановяване и много щастие с двете госпожици!!!
   bouquet
Гъбка много са ти хубави децата ,сигурно ти е трудно ,но наистина са прекрасни момчета  Hug
Днес за 1 ви път правихме снимки от квартала ей сега ще дам и линк.
TORONTO

Последна редакция: пт, 30 май 2008, 04:50 от MamaMargo

# 164
Аз малко се поизгужих тия, дни, но  , и мен като Дани, нещо ме хвана мързела за писане Crazy
Искам да честитя прекрасната дъщеричка на Мадконка  bouquet Да ти е жива и здрава малката принцеса .Бързо възстановяване на теб.Очакваме лично включване от теб  скоро Heart Eyes
Марго, радвам се че звучиш позитивно, разгледах снимките Peace
Карим, дано Днаи бързо  се оправи Praynig
ох.....аз малко телеграфно пиша, ама......дремя още и мозъка ми е блокирал Tired.отивам за кафе и после ще досаждам Mr. Green
ХУбав ден ви желая, па макар и хладен и ветровит...( глада положително-  може да се задържите пред компютрите и д а ми правите компания Laughing)

Общи условия

Активация на акаунт