АВГУСТИНЧЕТО характер проявява, прави опити да се налага!

• 13 681
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте на всички!

Искам да споделя, че за моя изненада все още в България има свестни работодатели. Ходих на лекар тази сутрин - изписа ми още едно лекарство, но не ми даде болничен. Не можела. Не ме прати обаче и на комисия. И трябваше утре да съм на работа. Но сега шефът ми се обади и каза да си остана вкъщи до понеделник. Брояло ми се, че съм на работа, защото лекарката ми е идиотка. Разплаках се...12 години работя при какви ли не. За първи път ми се случва работодател да мисли за работника си.  Simple Smile

# 106
Има, има!И моя е такъв що се отнася за болнични.Работя вече 5 година в тази фирма, никога не съм взимала болничен (освен за майчинството).Ако не ми е добре, просто казвам, че си тръгвам и толкова.Обикновено ми звъни на другия ден да ме пита кога ще дойда на работа.Никога не ми е искал болничен, води ми го работен ден, т.е. не ми реже от заплатата.Ама то и аз съм боледувала 3-4 пъти за по 1-2 дни.Е, има си други кусури, ама то само хубаво не може. Crazy
Браво на шефа ти! Peace
MamaMargo, много бодро звучиш!Пожелавам ви само хубави неща да ви се случват.Бързо да свикнете и да ви харесва новия дом.
ЧРД на Ники със закъснение!  bouquet
ЧРД и на Cvetence!  bouquet

И ние почваме борбата с памперса.Още не съм го свалила, сега само говорим и слагаме по-често на гърне.От 4 дни Вики не е акала в памперса, само в гърнето. Peace

# 107
Здравейте  Hug
ЧРД на Цветенце   bouquet

Трудностите при нас продължават с пълна сила  Cry Днес на обед като се прибирахме с татито, един таксиметров шофьор излетя с висока скорост от една пряка и помля колата. Слава богу ние се отървахме само с уплахата, но яко са ни налегнали неприятностите  ooooh! Незнам още какво да очаквам  Tired Май е време и да спра да ви пиша за неприятностите ни, че те следват една след друга и само ви натоварвам. Горкото ни тати, не можа да се порадва дълго на новата си кола  Cry

Hug

# 108
  • София
ВСТ дано този период бързо отминава. Много е неприятно. Но Слава Богу вие сте добре. Ламарини се купуват  Hug

# 109
  • гр.Добрич
Здравейте на всички.

VST, винаги си звучала много позитивно и сега като чета постовете ти ми става тъжно. Всички си имаме такива периоди в живота, когато все се случват кофти неща. Важното е детето да е добре. ще отмине и това. Защо не се разсееш с направата на нещо?

Nana77, оправяй се по-бързо. Значи има и свестни хора по света.

MamaMargo, дано Канада е твоят истински дом. Толкова си мечтала за него.  Hug
Като ти четох поста и икак описваш храната направо ми иде да полетя до Канада само за едното ядене. Нашите кръстниковци са там от 4 години, но не поддържаме връзка. И те се опитаха да избягат от проблемите тук, но май не успяха много.

Нашите опити с гърне все още са неуспешни. Само лсед сън пишкаме, за акито въобще не става реч.

След вашите хвалби за онова САНО и аз дочаках моето. Донесли са ми едно розово. Не съм във възторг, обаче. Снощи като пръсках миришеше много, но днес няма и помен от аромат. Sad

# 110
  • София

ВСТ дано този период бързо отминава. Много е неприятно. Но Слава Богу вие сте добре. Ламарини се купуват  Hug
Peace
Вст, много прегръдки и от мен!  Hug Hug Hug Не ни натоварваш, ако ти е по-леко - споделяй!  Hug

# 111
Нана,Спинки, Елфче  Hug То да ви кажа честно вече ме избива на смях  Crazy Съседите отгоре ни наводниха и банята, а преди малко някакви вируси ми нападнаха лаптопа и го скапаха  ooooh! Ако имате нещо, което искате да ви се скапе,че да го смените давайте го насам  hahaha Явно яко сме тръгнали по нанадолнището  Rolling Eyes Утре ще отидем на църква, да запалим по една свещичка, нищо че и днес бяхме  Peace Ама вече незнам какво да правя. Няма такава къръщина просто  Sad
Спинки и аз се замислях да се захвана с нещо, че наистина много се успокоявам така, ама още не съм решила с какво  Simple Smile
За гърнето - май само аз продължавам да не правя никакви опити  Embarassed ама така ми се е запалила главата сега, че хич не ми се занимава с това. А иначе Лори от известно време започна да си казва редовно, ама след като вече е свършила миризливата работа  Laughing

# 112
 Вст80-вярно ,че ви беше новичка колата. Sad Много неприятна случка,но важното е ,че сте добре.И наистина ви е тръгнало накриво,ама това ще ви е за много години напред...............Сега ще започне и хубавото,ама ще е и мнооого хубаво,да знаеш. Hug
За гърнето-доста време си ходихме там,най-често преди и след сън си пишкахме.........от време навреве и другото.......Обаче майка ми я научи Марти да пишка в мивката и сега изобщо не ще гърне. ooooh! И аз скоро свалям памперса и квото ще да става. Crossing Arms

# 113
  • гр.София
 ВСТ-прегръдки и от мен.Така и така не ти харесваше колата  . Важното е,че сте живи и здрави.
 А вие сте толкова позитивни хора,че скоро пак ще привлечете само хубави неща.

На памперсната тема-пишкането е безотказно,но с останалото имаме проблем Thinking. София изпитва ужас като види какво произвежда и пищи направо.Обяснявам,че не мърда и не хапе  Simple Smile -ама.....

Ади,ще внимавам с кафето,мерси Hug

И ан мен ми пристърга под лъжичката,докато четох Маргото и описанието на блюдата, ама нали съм на диета-няма да отскачам до Канада Simple Smile

# 114
  • София
Вст, наистина ви е много кофти период като чета  ooooh! Дано скоро всичко е минало!  Hug
  На памперсната тема-пишкането е безотказно,но с останалото имаме проблем Thinking. София изпитва ужас като види какво произвежда и пищи направо.Обяснявам,че не мърда и не хапе  Simple Smile -ама.....
Joy Joy Joy
А за диетата - кажи че се шегуваш!  Shocked Искаш да изчезнеш ли?!

# 115
Блан, Елфче  Hug И аз все си мисля, че няма вечно да сме така  Rolling Eyes Ще се вървим напред, няма начин  Peace

А за диетата - кажи че се шегуваш!  Shocked Искаш да изчезнеш ли?!

И аз си помислих същото   #Crazy ooooh!

# 116
  • гр.София
 Говорете,говорете Grinning. Ама това дето изчезва е гръдната ми обиколка.

# 117
  • София
Говорете,говорете Grinning. Ама това дето изчезва е гръдната ми обиколка.

Joy Бланк - за съжаление и аз съм в тази категория. Преди се тършках за килограмите, но след безуспешни опити - нъц.... Mr. Green та, се отказах, еее, тая все още една малка надежда  Praynig...и все се каня да почна, обаче явно не било писано - купих книгата на Дюкан и сега не мога да я намеря къде е....

ВСТ  Hug- недей така. Първо - може да продължаваш да споделяш, постовете ти обикновено са супер позитивни, така че си ни заредила с достатъчно енергия и за тези, които са с обратен знак. Докато четях постовете ти, се мъчех да си спомня точния текст на един куплет от стихотворение на Богомил Райнов, което много обичам - не можах Sad, но звучеше в смисъл, че "дори безднната не е бездънна, защото има дъно". Така че горе главата  - след лошото винаги идва хубавото и то в тези случаи винаги е по-хубаво  Hug

Нана  Hug- според мен все повече работодатели са така. Радвам се, че си попаднала на такъв. дано се оправиш по-бързо.

Със закъснение честит рожден ден и на Ани и Ади   bouquet, бъдете все така усмихнати и щастливи.

Марго - наистина звучи добре, дано намерите вашето щастие там  Hug

Карим - страхотно звучи, аз също отсега заявявам една книжка. Дай да измислим да ти ги платим предварително и така да ти подпомогнем издаването.

Аз качих малко снимки на Миташки най-после.

дотук съм засега, че стана много дълго.

# 118
Добрутро и от нас!

vst_80, дано наистина това да е било последният неприятен инцидент и скоро да се похвалиш, че татито е с нова работа и нова кола, и сте сменили жилището. Ние сутрин от 10 до към 11.30 сме в Елит, а после в яслата, така че ако искаш мини. Hug
MamaMargo, звучиш много оптимистично! Стискам палци бързо да се адаптирате и да осъществите всичките си мечти!

Аз пък започнах от вчера да му свалям памперса вкъщи, но причината е, че просто не мога да го хвана, за да му сложа нов - то са едни писъци и ревове. Така вчера купих гащи и сега мисля като сме в къщи да е без памперс, впреки че не ми е ясно точно как ще го сложа на гърнето. newsm78

# 119
Vst_80, горе главата  Peace! Както написа Миленка, след лошото винаги идва хубавото  Hug. И недей да мислиш, за това, че ви се случват само лоши неща, мисли позитивно   bouquet. pouh, много ми хареса това за бездната  Peace.
blanc, ама ти вЕрно ли си на диета?  Rolling Eyes
На Сашко му расте също 17-тият зъб. Избил е от външната страна и от вътрешната само едно ръбче. Чудех се аз, тука 2-3 дни, защо има-няма пък замрънка нещо, а то детето си имало причина  Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт